![]() |
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- موضوع: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه (/Thread-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1-%D9%88-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87) |
RE: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - Arashhk - 08-03-2019 سلام وقت بخیر. من مهندسی فناوری اطلاعات دارم از دانشگاه جامع علمی کاربردی معدل ام ۱۹ است. آیلتس ۶.۵ هم دارم یک سال سابقه کار مرتبط با رشته هم دارم. آیا امکان پذیرش از دانشگاه های ایتالیا را دارم.؟ کمک هزینه تحصیلی استانی چطور؟ RE: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - automotive - 08-03-2019 (08-03-2019, 08:01 PM)Arashhk نوشته: سلام وقت بخیر. سلام برای اعتبار مدرک اطلاعی ندارم، اما برای بورسهای استانی اصلا ملاک صلاحیت علمی نیست و مسئله درآمد و تمکن مالی شما است که اگر از یک حدی پایین تر باشد شامل حال شما میشود که در اغلب موارد شامل حال ایرانی ها میشود. هرچند این بورسیه در انتهای سال اول به دست شما میرسد و باید حدودا 3 تا 5 هزار یورو در سال اول (هزینه سال اول) را داشته باشید. RE: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - Torkan - 08-03-2019 دوستان توجه کنند به امید بورس استانی نرید ایتالیا احتمال این را بدید که بورس ندهند چند نفر بیایید نشان دهم که بورس استانی نصفه نیمه گرفتن ایتالیا وضعش خرابه واقعا اگر بتونید بورس یونیبو 2 و یا بورس های دانشگاه پلی تکنیک میلان رو بگیرید اونها قطعی است RE: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - Arashhk - 08-03-2019 خیلی ممنونم، کمک هزینه ای که دولت ایتالیا میده، برای زندگی یک سال کافی هست؟ RE: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - Torkan - 09-03-2019 سلام جمله ای که بنده نوشتم متفاوت بود البته از سوالی که شما پرسیدید من ایتالیا نرفتم با آنکه بورس 11 هزار تایی یونی بو 2 رو گرفتم بورس استانی اگر کامل بدن بله کافیه ولی تکرار میکنم صرف اینکه ایتالیا بورس رو کامل بده نرین RE: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - مهمان - 09-03-2019 (09-03-2019, 06:34 AM)Torkan نوشته: سلام چرا نریم؟ ![]() RE: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - مهمان - 12-07-2019 سلام بر همگی [b][b][b][b][color=var(--darkreader-inline-color)]۱[b][color=var(--darkreader-inline-color)]- [/color][b][color=var(--darkreader-inline-color)]دانشگاه لیسانس + رشته تحصیلی + معدل[/color] [color=var(--darkreader-inline-color)]مهندسی فناوری اطلاعات دانشگاه شریف با معدل 15.45[/color] [b][color=var(--darkreader-inline-color)]۲[/color][b][color=var(--darkreader-inline-color)]- [/color][b][color=var(--darkreader-inline-color)]دانشگاه فوق لیسانس + رشته تحصیلی + معدل[/color] [color=var(--darkreader-inline-color)]علوم کامپیوتر: نرم افزار + هوش مصنوعی: KTH Sweden با معدل 4.25/5 [/color] [b][color=var(--darkreader-inline-color)]۳[/color][b][color=var(--darkreader-inline-color)]- [/color][b][color=var(--darkreader-inline-color)]نمره زبان (آیلتس/تافل) (به تفکیک مهارتها[/color][b][color=var(--darkreader-inline-color)])[/color] [color=var(--darkreader-inline-color)]TOEFL R:30 L:29 S:24 W:26 [/color] [b][color=var(--darkreader-inline-color)]۴[/color][b][color=var(--darkreader-inline-color)]- [/color][b][color=var(--darkreader-inline-color)]نمره[/color][b][color=var(--darkreader-inline-color)] (GRE (Verbal/Quantitative/Writin[/color] [b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][color=var(--darkreader-inline-color)]V:154 Q:169 W:4[/color] [b][color=var(--darkreader-inline-color)]۵[/color][b][color=var(--darkreader-inline-color)]- [/color][b][color=var(--darkreader-inline-color)]تعداد مقالات داخلی و خارجی (ژورنال/کنفرانس) (قید کردن[/color][b][color=var(--darkreader-inline-color)] ISI [/color][b][color=var(--darkreader-inline-color)]بودن مقاله به ارزیابی بهتر کمک می کند[/color][b][color=var(--darkreader-inline-color)])[/color] [color=var(--darkreader-inline-color)]دو تا یکی از Springer و دیگری از T&F هر دو ISI ایندکس بالای 1، هر دو مربوط به شبکه عصبی[/color] [b]۶[b]- [b]سابقه کار مرتبط و سایر نکات برجسته در رزومه (مانند اختراع/پروژه های تحقیقاتی و[b] ...) [color=var(--darkreader-inline-color)] دو ترم TA و دو ترم RA بوده ام [/color] [b]۷[b]- [b]دانشگاه/رشته/نیم سال/ نوع فاند (فول فاند یا سلف فاند) مدنظر برای پذیرش[b]. [color=var(--darkreader-inline-color)]مد نظر مسلما فول فاند هست در Computer science هوش مصنوعی، دکترا دانشگاه ها هم ترجیحا از کالیفرنیا یا نیویورک باشه(مری لند هم بد نیست) دوست دارم بدونم که در کدوم دانشگاه های این دو سه ایالت شانس پذیرشم بیشتره.[/color][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/color][/b] RE: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - parsley - 16-10-2019 با سلام شرایط من: - سن و جنس: مذکر، 37، مجرد - تحصیلات: کارشناسی ارشد جغرافیای سیاسی (دانشگاه تهران) - کارشناسی نرم افزار (علمی کاربردی) - کاردانی کامپیوتر (آزاد) - سوابق شغلی ندارم - زبان انگلیسی: خوب (ریدینگ و رایتینگ) - متوسط (لیسنینگ) - ضعیف (اسپیکینگ) (مدرک ندارم) - وضعیت مالی: متوسط (امکان پرداخت شهریه اگر نجومی نباشد) - هیچ محدودیت خودساخته ای درباره کشور و دانشگاه و رشته ندارم موردی از قلم انداختم بپرسید. لطفا ایده هاتونو مطرح کنید... RE: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - مهمان - 25-10-2019 سلام شرايط سن و سال من :٣٧ مدرك تحصيلي:كارشناسي نرم افزار كامپيوتر دانشگاه آزاد معدل ١٨ شرايط مالي متوسط درحال يادگيري آيلتس براي كانادا اقدام كردم دو بار ريجكت شدم داري يك شركت هستم |