![]() |
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- موضوع: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه (/Thread-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1-%D9%88-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87) |
RE: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - Applicant - 08-11-2018 خیلی ممنون از جوابتون، فقط یه مورد دیگه اینکه شانس پذیرش با فاند رو چجوری میبینید؟ به نظرتون دانشگاه دیگه ای رو در نظر بگیرم یا با همین انتخابا میتونم پذیرش فول فاند داشته باشم؟ ازونجایی که میخوام انصراف بدم، مشکل سربازی پیدا میشه و آخرین شانسمه امسال بنابراین باید مطمئن باشم که جواب مثبت میگیرم. ممنون RE: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - automotive - 08-11-2018 (08-11-2018, 09:57 AM)Applicant نوشته: خیلی ممنون از جوابتون، فقط یه مورد دیگه اینکه شانس پذیرش با فاند رو چجوری میبینید؟ به نظرتون دانشگاه دیگه ای رو در نظر بگیرم یا با همین انتخابا میتونم پذیرش فول فاند داشته باشم؟ ازونجایی که میخوام انصراف بدم، مشکل سربازی پیدا میشه و آخرین شانسمه امسال بنابراین باید مطمئن باشم که جواب مثبت میگیرم. دریافت پذیرش و ویزا زمانبر هستش، اگر تا اول ژانویه 2019 اپلای کنید برای پاییز، تقریبا بین 4 تا 6 ماه زمان نیاز دارد تا نامه پذیرش به دست شما برسد و کارهای ویزا را انجام بدهید و بلیط تهیه کنید و به کشور مقصد عزیمت کنید. هیچ اطمینانی نمیتوان داشت، حتما برای کانادا استاد پیدا کنید، ضمنا اگر پذیرش دریافت کنید برای ویزا هیچ ضمانتی نخواهد بود، به هر حال پیشگیری کنید که اگر به سربازی بروید، معلوم نیست تا 2 سال دیگر، اپلای چه تغییراتی خواهد داشت. RE: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - automotive - 27-11-2018 سلام احتمال دریافت پذیرش همراه با فاند کامل در مقطع ارشد رشته ی پرستاری با فرض رزومه مناسب (معدل بالا و مقاله ISI) چقدر هستش؟ اگر لطف کنید کشور معرفی کنید ممنون میشم. مخصوصا برای کانادا و آمریکا آیا احتمال این موضوع وجود داره؟ @Torkan @M1KE @Babak و سایر عزیزان RE: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - saaaaam - 27-11-2018 (27-11-2018, 12:56 AM)automotive نوشته: سلام سلام دست خوب رشته پرستاری متاسفانه مثل پزشکی دانشگاه های اروپا تا جاییکه من می دانم مدارک ایران را قبول نمی کنند مگر شما حداق یک سال در دانشگاه های اینجا دوره ای مثل فنی و حرفه ای ایران ان هم به زبان محلی طی کنید در فنلاند دوره حدود ۳ تا ۵ سالمی باشد و تسلط در حد نیتیو به زبان فنلاندی لازم هست ولی پس از اتمام دوره درامد خیلی عالی دارد RE: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - automotive - 27-11-2018 @saaaaam یعنی حتی مقاله ISI هم بی تاثیر هستش؟ برای آمریکا هم نگاه کردم سیستمش یکم پیچیده بود، آخه پرستارهای تجربی هم دارند که باید امتحان بدهند و مدرک دریافت کنند، فکر کنم پیراپزشکی با خود پزشکی تفاوت داشته باشه، من مطمئن هستم که مدرک پزشکی ایران رو کانادا قبول نداره و باید یک سری امتحان و دوره بگذرونند تا اجازه طبابت داشته باشند اما برای پرستاری مطمئن نیستم، به هر حال ممنونم. RE: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - saaaaam - 27-11-2018 (27-11-2018, 06:40 PM)automotive نوشته: @saaaaam بله متاسفانه سیستم اموزش پرستاری در اروپا و امریکا با ایران خیلی تفاوت داره و مدارک ایران را اصلا قبول ندارند RE: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - Torkan - 28-11-2018 (27-11-2018, 12:56 AM)automotive نوشته: سلام آمریکا برا چیزی پول میده که کم داره و نخبه میخواد بنابراین جواب شما خیر است. RE: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - sbehnam-469 - 02-12-2018 با سلام بنده فارغ التحصیل مهندسی معدن (گرایش اکتشاف) دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مقطع فوق لیسانس (معدل: 15.72) و دانشگاه صنعتی ارومیه در همین رشته در مقطع لیسانس(معدل : 16.74) هستم. در زمینه ژئوفیزیک اکتشافی دارای سابقه 4 ساله بصورت پاره وقت هستم و حدود 4 ماهه در یک شرکت معدنی در حیطه اکتشاف مشغول به کار هستم (با بیمه مهندسی). (فارغ التحصیل سپتامبر 2015) حدود 8 مقاله فارسی(برخی بین المللی) و یک مقاله isi چاپ شده (در گرایش مکانیک سنگ معدن) و دو مقاله سابمیت شده از موضوع پایان نامه (ژئوفیزیک اکتشافی) ارشدم هستم. زبام خوبه ولی امتحان ندادهام. می خواستم بدونم برای دانشگاه های استرالیا برای مقطع دکتری چقدر شانس دارم. و بیشتر کدوم دانشگاه بورس ارشد روانشناسی بالینی - Ato - 12-02-2019 سلام .تو روخدا منو راهنمایی کنید خواهش میکنم! من ۲۵ سالمه و لیسانس روانشناسی دانشگاه آزاد دارم معدلم ۱۶/۶۴ هست کدوم کشور میتونم در مقطع ارشد بورس بگیرم که معتبر باشه و ارزون دربیاد چون شرایط مالی ضعیفی دارم باتشکر RE: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - samaneh rood - 08-03-2019 سلام خسته نباشید. دانشگاه هایی مثل سوئد و سوییس و بلژیک و دانمارک درسته که گرفتن پذیرش سختی دارن و بهتره اصلا برای این کشور ها سرمایه گذاری نکرد؟ |