![]() |
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- موضوع: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه (/Thread-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1-%D9%88-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87) |
RE: پذیرش در مقطع PhD در سوئیس - automotive - 15-10-2018 (15-10-2018, 04:24 PM)iLimai نوشته: سلام دوست گرامی سلام برای دکتری قصد اپلای دارید؟ یا ارشد؟ چون مقاله دارید حدس میزنم که فارغ التحصیل ارشد باشید. اگر فارغ التحصیل ارشد باشید برای دکتری میتوانید به بیشتر کشورها به جز کانادا فکر کنید، اگر تمکن مالی مناسبی دارید حتما برای آمریکا اقدام کنید. GRE فقط برای آمریکا و ترکیه نیاز است و برای سایر کشورها نیاز نیست مگر اینکه در وبسایت دانشکده مهندسی دانشگاه مورد نظر شما ذکر شده باشد. بحث دانشگاه آنقدرها هم اهمیت ندارد و اتفاقی است که افتاده پس به حال فکر کنید و مسیر خود را ادامه بدهید. برای اروپا باید با اساتید ارتباط برقرار کنید، ویدئوی موجود در این ارسال را حتما دانلود کنید و مشاهده کنید. دریافت پذیرش و ویزای دانشگاه های اروپایی راحت تر از آمریکا است اما اگر هدف آمریکا است حتما برای اروپای نیز اقدام کنید که اگر ویزای آمریکا دریافت نکردید بتوانید به اروپا بروید. نمره ی زبان هر دانشگاهی در وب سایت آن نوشته شده، حتما نمره دپارتمان مکانیک را نگاه کنید در قسمت Admission requirements اگر با پروسه ی اپلای آشناییت ندارید حتما جزوه را مطالعه کنید، ارسال های موضوع زیر نیز مفید است اما مطالعه جزوه به زمان کمتری نیاز دارد. هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟ پی نوشت: لطفا سوالات خود را در مرتبط ترین موضوع و فقط یکبار مطرح کنید تا دوستان پاسخگو باشند. RE: پذیرش در مقطع PhD در سوئیس - iLimai - 15-10-2018 (15-10-2018, 06:24 PM)automotive نوشته: سلام خیر. من فارغ التحصیل کارشناسی هستم. البته با استادی از اساتید سابقم در دانشگاه شریف لینک شدم و دارم روی موضوعات پژوهشی بیشتری کار میکنم. از راهنماییتون بسیار بسیار سپاسگزارم. حتما همه ی اطلاعات پیشنهادیتون رو مطالعه میکنم. RE: پذیرش در مقطع PhD در سوئیس - automotive - 16-10-2018 (15-10-2018, 09:55 PM)iLimai نوشته: خیر. من فارغ التحصیل کارشناسی هستم. البته با استادی از اساتید سابقم در دانشگاه شریف لینک شدم و دارم روی موضوعات پژوهشی بیشتری کار میکنم. از راهنماییتون بسیار بسیار سپاسگزارم. حتما همه ی اطلاعات پیشنهادیتون رو مطالعه میکنم. اگر به کمک هزینه ی تحصیلی نیاز دارید، برای دکتری مستقیم آمریکا، ارشد ترکیه و اروپا اقدام کنید (از کمک هزینه های کم تا کامل وجود دارد). موضوع مهم این هستش که این مقالات با مدرک کارشناسی بسیار عالی هستش و به نظر من حتی برای کانادا نیز مکاتبه داشته باشید. میزان بودجه مورد نیاز برای قسمت هایی از اروپا (آلمان سالی 8700 یورو، ایتالیا 5000 یورو برای سال اول بعدش بورس استانی میتونید دریافت کنید، نروژ هم هزینه ی زندگی هستش، سوئد سالی تقریبا 140000 هزار کرون تقریبا میشه سالی 14 هزار دلار فقط شهریه دانشگاه هستش و حدودا 108000 کرون هزینه ی زندگی) اما باز هم تاکید میکنم که با این مقالات میتوانید به راحتی (استادی را پیدا کنید که مسیر پژوهشی شما با ایشان یکسان باشد یا نزدیک باشد) پذیرش با کمک هزینه کامل دریافت کنید هرچند برای ارشد کمک هزینه ها در مقایسه با دکتری زیاد نیست. هزینه های اعلام شده هم فقط برای اطلاع بود، اطلاعات بسیار خوبی در فروم وجود دارد، با مطالعه این اطلاعات و اقدام همزمان ان شا الله پذیرش بسیار خوبی خواهید داشت. حتما به ددلاین اپلای دانشگاه ها توجه داشته باشید. RE: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - itsme18 - 19-10-2018 سلام دوستان، من فارغ التحصیل ارشد مهندسی پزشکی با معدل 18 و کارشناسی برق با معدل 14 هر دو از دانشگاه سراسری هستم. یک مقاله اسم اول و یک مقاله همکاری دارم که هر دو تحت داوری هستند. سطح زبان متوسطی دارم و قصد دارم برای دکترا اقدام کنم. با توجه به شرایطی که دارم امکان داره پوزیشن فول فاند بگیرم؟ کدام دانشگاه ها و کدام کشور رو پیشنهاد می دید؟ می تونم تا ماه می رو زبان کار کنم و تافل یا آیلتس بگیرم و برای پاییز 2019 اقدام کنم یا تو این فرصت کم نمی رسم؟ ممنون می شم اگر پاسخ بدید ![]() RE: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - automotive - 22-10-2018 (19-10-2018, 12:41 PM)itsme18 نوشته: سلام دوستان، سلام برای اروپا باید با اساتید مکاتبه کنید. معمولا برای دکتری بیشتر کشورهای اروپایی و آمریکا کمک هزینه ی تحصیلی کامل ارائه میدهند. برای پاییز 2019 تقریبا تا 15 ژانویه سال 2019 فرصت دارید تا اپلای کنید، ماه May خیلی دیر هستش مگر برای بهار 2020 کانادا اقدام کنید هرچند ددلاین های بهار رو دقیق یادم نیست. RE: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - poweronline - 22-10-2018 1- رشتۀ لیسانس – نام دانشگاه – معدل نهایی 1-الکترونیک-آزاد دزفول-14.16 2- رشتۀ فوق لیسانس – نام دانشگاه – معدل نهایی 2-مخابرات سیستم-شهید چمران اهواز-15.35 (پارسال تمام شد) 3- نمرۀ زبان (تافل/آیلتس) به تفکیک نمرات مهارتها 3-قبلا pbt 550 البته 2012 الان هم قصد گرفتن iBt رو دارم و نمره احتمالی 85 4- نمرۀ GRE یا GMAT به تفکیک نمرات مهارتها 4-2012 q159 v 135 و دوباره هم می دم و احتمالا v135 q 165 5- تعداد مقالات ژورنالی (به تفکیک ISI یا غیر ISI) با ذکر نام ناشر 5-یک مقاله در ISI در Radioengineering البته استخراج شده از پایان نامه به زبان انگلیسی 6- تعداد مقالات کنفرانسی به زبان انگلیسی 6-ندارم 7- رشته و مقطع مورد نظر برای اپلای 7-مخابرات (الکتریکال) در مقطع دکترا 8- کشورهای (و یا دانشگاه های) مورد نظر برای اپلای به ترتیب اولویت 8-آمریکا و فقط دانشگاه های ایالت فلوریدا (USF, UCF ,...) رنک مهم نیست. 9- نکات برجستۀ رزومه (سابقۀ TA/RA، مقام المپیاد/مسابقات بینالمللی معتبر، رتبۀ برتر دانشکده/دانشگاه) سابقه کار 10 ساله در زمینه مخابرات و ICT 10- میزان فاند مورد انتظار (Full Fund/Partial Fund/Self-Funded) 10-فاند یا بدون در ضمن متاهل هستم و سن 36 سال هدف مهاجرت با تشکر RE: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - saaaaam - 23-10-2018 (22-10-2018, 09:54 AM)poweronline نوشته: 1- رشتۀ لیسانس – نام دانشگاه – معدل نهاییسلام دوست عزیز متوجه شدم که تقریبا همسن من هستید زمانی که برای ادامه تحصیل امادم با توجه به معدل های شما و رزومه بنظر من اگر کشورهای اروپایی که رقابت برای کار پیدا کردن کم هست با توجه به شرایط متاهلی شما بسیار مهم هست پیشنهاد می کنم به کشورهای اسکاندیناوی برای دکتری یا حتی فوق لیسانس دوم فکر کنید اینجا رشته های بین الکترونیک و مخابرات خصوصا در فنلاند بازار کار تحقیقاتی خوبی دارد من کسی را می شناسم حدود چهل ساله که ویزای خیلی از کشورها بخاطر سنشون ریجکت شدن ولی تحصیلی مستر دوم امدن و تقریبا از سال دوم هم کار مناسب پیدا کردند لازم به ذکر است مثلا در فنلاند اگر استادی شما را به دانشجویی دکتری قبول کند به احتمال زیاد مدارک زبان شما را ویوو می کنند RE: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - automotive - 23-10-2018 (22-10-2018, 09:54 AM)poweronline نوشته: 1- رشتۀ لیسانس – نام دانشگاه – معدل نهایی سلام فقط 83 روز تا اپلای برای پاییز 2019 فرصت باقی هستش که برای شرکت در هر دو آزمون فرصت کمی محسوب میشه. اگر فاند دریافت کنید یا نکنید به هر حال برای همراه داشتن همسر خود باید کفالت مالی اثبات کنید، اگر فاند دریافت نکنید که شهریه دانشگاه به علاوه هزینه زندگی 2 نفر در سال برای کفالت مالی بسیار قابل توجه خواهد بود. یکی از دوستان همسن شما البته مجرد امسال برای دکتری مستقیم ویزا دریافت کرد. نمره 100 معمولا پیشنهاد میشود هرچند باید از وب سایت دانشگاه چک کنید اما برای دریافت فاند باید Speaking و Writing مناسبی داشته باشید، نمره مهارت صحبت کردن برای دستیار تدریس شدن اهمیت زیادی دارد. به نظر من با اساتید مکاتبه کنید، مخصوصا اساتیدی که زمینه ی تحقیقاتیشون با شما یکی هستش، بعد برای دانشگاه های متوسط، عالی و قابل قبول اپلای کنید. با توجه به اینکه گفتید فاند براتون مهم نیستش پس تمکن مالی مناسبی دارید، اپلای در آمریکا هزینه بر هستش، حتما نمرات بالا برای تافل و مخصوصا GRE دریافت کنید و به دنبال فاند هم باشید تا هزینه ها کمتر شود. اگر همسر شما نیز به این پروسه علاقه مند هستند، حتما ایشون هم برای همان ایالت اقدام کنند. در حال حاضر تنها راه ورود به آمریکا از طریق ویزای دانشجویی است. نکته مهم: هیچ ضمانتی وجود ندارد که همسر شما به همراه شما ویزا دریافت کنند همانطور که برای خود شما نیز ضمانتی نیست، اما به طور کلی در اروپا ویزا راحت تر دریافت میشود. حتما علاوه بر اروپا برای آمریکا نیز اقدام کنید، اروپا شاید از دیدگاه خیلی ها به آمریکا نرسد اما از ثبات اقتصادی و شرایط زندگی استانداردی برخوردار است. RE: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - Applicant - 05-11-2018 سلام دوستان، من در حال حاضر دانشجوی ارشد شریف هستم، منتهی در نظر دارم که انصراف بدم و برای دکترا مستقیم یا مستر اقدام کنم ازونجایی که هدف اصلیم هم همین بود. رزومه ام رو هم به طور خلاصه مینویسم: لیسناس: هوافضا، امیرکبیر، معدل 3.64 از 4 نمره زبان (تافل): امتحان زبان رو دوباره شرکت میکنم ازونجایی که مشکل رایتینگ رو دقیقا میدونم چیه و مطمئنا بالای 100 خواهم شد. 98 (R:28 / L:29 / S:23 / W:18) نمره جی آر ای (جنرال): 321 (V:151 / Q:170 / AWA:2.5) نکات برجسته: رتبه 5 کنکور ارشد رتبه 2 کنکو دکترا برای این رتبه ها گواهی ترجمه شده هم دارم. پروژه های خیلی زیادی هم دارم که تواناییمو توی زمینه کاریم نشون میده منتهی مقاله چاپ شده ندارم. رشته مورد نظر: مکانیک، مکاترونیک، مهندسی فضایی برای دانشگاه میلان کشورهای مورد نظر: آمریکا، کانادا، ایتالیا، سوئد دانشگاه های مورد نظر: Johns Hopkins - Milan - UBC - McGill - Arizona - Chalmers برای اطمینان از پذیرش با فاند، دانشگاه Simon Fraser رو هم مد نظر دارم. علاوه بر پیشنهادات برای دانشگاهایی که شانس پذیرشمو بالا میبره، میخوام بدونم چطور میشه راجع به امکان اپلای برای دکترای مستقیم مطلع شد؟ ممنون RE: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - automotive - 07-11-2018 سلام مساله فقط 100 نیست، برخی دانشگاه ها برای برخی قسمت ها حداقل در نظر میگیرند، حیف این نمره هستش، حتما رایتینگ رو به بالای 22 برسونید. GRE عالی هستش. سوئد، ایتالیا، کانادا هیچکدام دکتری-مستقیم ندارند، این مقطع مختص آمریکا است. به نظر من علاوه بر دکتری مستقیم آمریکا، برای ارشد کانادا اقدام کنید، ایتالیا و سوئد نیز به نظر من صنعت مناسب کار شما رو ندارند، آمریکا هم مشکل ویزا میتونه مطرح باشه، البته نظر من هستش، اگر از نظر مالی مشکل خاصی ندارید (مخصوصا برای پرداخت شهریه) به نظر من آمریکا برنامه دوم باشه، برای کانادا، سوئد و ایتالیا اقدام کنید، احتمال دریافت ویزا را بالا ببرید. برای دکتری مستقیم باید به وب سایت دانشگاه ها مورد نظر مراجعه کنید. مثلا دکتری مستقیم مکانیک دانشگاه ایلینویز لینک اگر اشتباه نکنم دانشگاه هایی که PhD دارند، دکتری مستقیم هم دارند، دقیق یادم نیست، چک کنید یا از اداره پذیرش سوال کنید (05-11-2018, 07:32 PM)Applicant نوشته: سلام دوستان، من در حال حاضر دانشجوی ارشد شریف هستم، منتهی در نظر دارم که انصراف بدم و برای دکترا مستقیم یا مستر اقدام کنم ازونجایی که هدف اصلیم هم همین بود. رزومه ام رو هم به طور خلاصه مینویسم: |