آکادمیا کافه
دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: گرین کارت و اقامت دائم آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%D9%82%D8%A7%D9%85%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D8%A6%D9%85-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- موضوع: دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا (/Thread-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82-%D8%A7%D8%B2%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%AC-%D8%A8%D8%A7-%D8%B3%DB%8C%D8%AA%DB%8C%D8%B2%D9%86-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - Babak - 23-07-2018

(17-07-2018, 01:38 PM) نوشته: سلام ببخشيد من براى همسرم اقدام كردم هم من سيتيزن هستم و هم دخترمون كيس همسرم الان در Administrative processing هستش حدودا ٥ ماهه ميخواستم بدونم ما چقدر بايد صبر كنيم؟

الان این پروسه حدود ۶ تا ۱۰ ماه طول می‌کشه و برای همسر شما اصطلاحا باید waiver صادر بشه. با توجه به این که دختر شما هم سیتیزن آمریکاست امیدوارم که waiver براشون صادر بشه و بتونند ویزای مهاجرتی رو زودتر بگیرند.

اخذاقامت پس از ازدواج - Fatima51 - 30-07-2018

درود.وقت بخیر
اکر با ویزای توریستی وارد آمریکابشم و طی چندروز عقدازدواج کنم شرایط برای اخذ ویزای اقامت چگونه است وایا اصلا امکان پذیرهست؟ ایرادواشکالات مسیر چگونه است؟ سپاس ازپاسخگویی شما.

RE: اخذاقامت پس از ازدواج - ana1984 - 06-09-2018

سلام 

می شه در رابطه با waiver توضیح بدهید ، من همسرم امریکا هست خیلی نگرانم ممکنه اصلا به من ویزای ازدواجی ندهند؟

RE: اخذاقامت پس از ازدواج - M1KE - 07-09-2018

در حال حاضر که به ایرانی ها ویزای توریستی داده نمیشه ولی در هر حال، در صورتی که وارد بشین بعد از ازدواج می تونید برای تبدیل وضعیت اقدام کنید که بسته به شرایط ممکنه حدود یک سال یا بیشتر طول بکشه. در بازه ای که تبدیل وضعیت هنوز انجام نشده میشه به طور جداگانه درخواست مجوز کار یا تحصیل داد.

(30-07-2018, 08:24 AM)Fatima51 نوشته: درود.وقت بخیر
اکر با ویزای توریستی وارد آمریکابشم و طی چندروز عقدازدواج کنم شرایط برای اخذ ویزای اقامت چگونه است وایا اصلا امکان پذیرهست؟ ایرادواشکالات مسیر چگونه است؟ سپاس ازپاسخگویی شما.

RE: دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا - مهمان - 03-12-2018

سلام آیا هنوز بادازدواح با فردی که اقامت امریکا دارد می توان مهاجرت کرد و بروم پیش ایشون ؟

RE: دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا - M1KE - 05-12-2018

در کل متوقف نشده ولی روندش طولانی تر و سخت تر شده. اینطور که به نظر میرسه تا مرحله مصاحبه مطابق روال قبل پیش میره ولی بعد از اون هست که به مشکل میخوره. به این گروه با توجه به اینکه رابطه درجه یک تلقی میشه، معمولا waiver داده میشه. من شخصا خیلی پیگیر اون نبودم که ببینم این waiver ها رو به چه شکل بررسی می کنند.

RE: دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا - Beh.ala - 31-12-2018

با عرض سلام و خسته نباشید 
سوالی که داشتم شاید تکراری باشه ولی به این خاطر مطرحش میکنم که با جدیدترین تغییرات بوجود آمده در قانون مهاجرت امریکا بهم همفکری بدید
بنده با خانومی که سیتیزن امریکاست و پاسپورت امریکایی داره قصد ازدواج داریم می خواستم بدونم ایا با قوانین جدید اصلا امکان رفتن به امریکا برام میسر هست و اگر هست ایا با ویزای نامزدی  اقدام کنیم یا اینکه ایشون دو سه ماه دیگه که دارن میان ایران ازدواج ایرانی کنیم و  از سفارت ترکیه پیگیر شیم

RE: دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا - M1KE - 01-01-2019

همونطور که در بالا اشاره کردم پروسه این پرونده ها به طور کامل قطع نشده ولی طولانی شده و اینطور که به نظر میرسه در مرحله مصاحبه درخواست waiver میشه. پیشتر اینطور بود که پرونده های نامزدی به طور متوسط زودتر ویزا می گرفتند ولی شرایط فرد متقاضی در چند ماه اول در آمریکا از نظر اجازه کار و تحصیل و غیره دشوارتر بود ولی در حال حاضر به نظر میرسه شانس به نتیجه رسیدن پرونده ازدواجی بیشتر باشه. هر چند این فقط یک حدس هست و در حال حاضر با قوانین فعلی نمیشه نظر قطعی داد.

RE: دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا - Beh.ala - 01-01-2019

واقعا مرسی از پاسخگویی خوب و سریعتون
با عرض معذرت یه سوال دیگه داشتم
منظور از waiver چیه؟و اینکه شما تو این مدت که قانون مهاجرتی ترامپ داره اجرا میشه کسی رو دیدین که با ویزای ازدواج یا نامزدی بتونه ویزا گرفته باشه و بیاد امریکا

RE: دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا - فرزین راد - 01-01-2019

سلام و سپاس
۱) من با ویزای K1 نامزدی وارد امریکا شدم. در مهلت مقرر در امریکا ازدواج کردم. اجازه کار و شماره تامین اجتماعی گرفتم. مدارک برای اخذ گرین کارت تکمیل و ارسال کردم و یازده ماه پس از ورود به امریکا August 2016گرین کارت دریافت کردم. 
۲) قبل از انقضای مدت دو سال گرین کارد برای برداشتن شرط روی کارت موقت و تبدیل آن به کارت دایم ده ساله اقدام کردم و الان منتظرم و CASE را در سایت با شماره رسید چک می‌کنم. اداره مهاجرت و شهروندی امریکاUSCIS نامه‌ای برایم ارسال کرد که در صورت خروج از امریکا برای ورود مجدد این نامه با کارت قبلی که مدت اعتبارش منقضی شده همراهم باشه و به افسر کنترل گذرنامه نشون بدم. 
۳) سوال من این است که جهت اقدام و تکمیل فرمها و ارسال به USCIS برای اخذ پاسپورت امریکا CITIZENSHIP مدت سی ماه از پنج سال که در سایتUSCIS اشاره شده از تاریخ ورود من به خاک امریکا محاسبه میشه یا از تاریخ صدور گرین کارت دو ساله یا از تاریخ ازدواج؟