آکادمیا کافه
رفع اشکال و تقویت Writing زبان انگلیسی - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: زبان‌های خارجی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC%DB%8C)
+---- انجمن: انگلیسی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%DB%8C%D8%B3%DB%8C)
+---- موضوع: رفع اشکال و تقویت Writing زبان انگلیسی (/Thread-%D8%B1%D9%81%D8%B9-%D8%A7%D8%B4%DA%A9%D8%A7%D9%84-%D9%88-%D8%AA%D9%82%D9%88%DB%8C%D8%AA-Writing-%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%DB%8C%D8%B3%DB%8C)

صفحات 1 2 3 4 5 6

RE: رفع اشکال و تقویت Writing زبان انگلیسی - Torkan - 28-06-2015

(28-06-2015, 08:43 PM)abbasss نوشته: با سلام و تشکر از پاسختون
خیر، فعلا قصد شرکت در امتحان خاصی ندارم و با توجه به شرایط شغلی (صادرات) که دارم شدیدا نیاز به رایتینگ قوی دارم. (مکاتبه با شرکتهای خارجی)
بله، حق با شماست و زمانی که شروع به خوندن کتاب Grammer in english کردم فهمیدم که کتاب خیلی ساده توضیح داده و راحت میشه متن کتاب رو فهمید و دارم کتاب انگلیسی رو میخونم ( هرچند قسمت زمان ها کمی سخته ولی بازم قابل فهمه)
با این حال اگر بازم راهنمایی به نظرم رسید ممنون میشم دریغ نفرمایید.
با تشکر

درود

قضیه کمی حالا فرق کرد! شما باید حتما هر روز زمانی رو برای خواندن مجلات و روزنامه ها یا حتی مقالات اختصاصی export اختصاص بدین. سعی کنید اصلا حفظ نکنید چون در این حالت زده خواهید شد. سعی کنید با خوندن متون مختلف کاربرد برای مثال زمان فعل ها رو در جملات رو درک کنید. مثلا نشینید حفظ کنید اگر بگوییم..If I were you باید بعدش I would بیاد یا مثلا had been ماضی بعید هست و باید بعد از فعل ماضی ساده بیاد. اینجا موجب سردرگمی خواهد شد. همانطور که گفتم NOTEFULL در ابتدا به درد میخوره و شما رو تا حدودی با محتوای نوشتن شامل : مقدمه،متن مادر، و نتیجه گیری آشنا میکنه. بعد بشینید در مورد موضوعات مختلف صادرات و واردات جز و کل مثلا بنویسید. اگر هم میخواید اشکالاتون برطرف بشه همینجا متن رو بذارید تا دوستان تصحیح کنن و یا بعضی سایتها هم این کار رو میکنن. لینکش رو پیدا میکنم و میذارم براتون.

بااحترام،
ترکان

RE: رفع اشکال و تقویت Writing زبان انگلیسی - abbasss - 30-06-2015

سلام
یه موضوع که همیشه برام سوال بوده و توی رایتینگ  برام مشکل ساز شده ساختار جمله هایی مثل I'm afriad of dogs است که از ساختار Be + adjective استفاده کرده است.
مثلا وقتی میخوایم بگیم " من از سگ میترسم" چرا باید از ساختار فوق بجای I fear of dog استفاده کنیم؟؟
اصلا دو جمله بالا شبیه و هم معنی هستند؟

RE: رفع اشکال و تقویت Writing زبان انگلیسی - TOEFLL110 - 18-08-2015

سلام دوستان
من دارم برای تافل آماده میشم. اگه ممکنه نظرتون رو در مورد این essay بدید.
همچنین سایتای معتبر خارجی که میتونم نمونه رایتینگ هامو بفرستم میشناسید.
متشکرم

Do you agree or disagree with the following statement?

It is more important to keep your old friends than it is to make new friends.
Use specific reasons and examples to support your answer.

Some people prefer to keep their old friends others are inclined towards making new friends. As far as I am concerned, I agree that trying to remain old friends is a high priority/ has priority over to make new ones. In that, not only does a long-standing friendship supply a secure space to have enjoyable moments beside friends, but also it allows friends to be close intimately in order to help each other under difficult circumstances. My arguments for this point are listed as follows.

One of the primary causes is that having old friends creates a friendly atmosphere. So that friends change their mood and feel relaxed. For instance, when a person has a lifelong friendship with his friends, he has a lot in common with them. So they can spend much of their leisure time with each other such as to go a cinema, take a trip, play a game etc. Furthermore, existence of great similarity among them can be constructive to understand and influence each other in a good way.

But there is an additional subtle point we must consider. Old friends can trust each other greatly in order to solve a dilemma which one of them faces. To illustrate, imagine one of them is stressful and coward as he applies for a job. It causes him to fail in that job interview. In this situation, other friends can guide him properly and give some solutions to resolve his issue.

In a word, an old friend laughs at your jokes when he is not so good, and sympathizes with your problems when he is not so bad.

RE: رفع اشکال و تقویت Writing زبان انگلیسی - faeze23 - 19-12-2016

سلام 
این سایتها برای ویرایش آنلاین و رایگان متون انگلیسی هست میزارم تا دوستان استفاده کنند. یکی دو مورد اولش رو من استفاده کردم خوب هست. کار راه اندازن تا حدودی!
این سایت لیستی از وبسایتهای موجود در این زمینه هست و این سایت هم پلاگینی را روی نرم افزار کروم نصب میکنه که ایرادات گرامری و نگارشی رو انلاین تصحیح میکنه.
امیدوارم مفید باشن براتون.

RE: رفع اشکال و تقویت Writing زبان انگلیسی - bahar4567 - 18-08-2017

سلام. دانشگاه آمریکام گفته بهم که ادوایزر دوره ارشد ایرانم باید سیلابس(موضوعات) 5 درسی که ایران پاس کردموبراشون ایمیل کنه 
ادوایزر ایرانم گفت خودم بنویسم و بفرستم واسش و اون بفرسته واسه دانشگامون
لطف میکنین ریوایز کنین طوریکه فقط مفهوم جملات زیر رسونده بشه و کلمات و ساختاری که استفاده کردم مهم نیستن. 
,To Whom It May Concern

I am writing you the syllabuses of the five courses at the request of Mr. XXX who passed three of these courses in my classes and pursued his M.Sc. seminar and thesis under my supervision. The courses and the course description are as following

RE: رفع اشکال و تقویت Writing زبان انگلیسی - raminz - 18-08-2017

(18-08-2017, 11:25 AM)bahar4567 نوشته: سلام. دانشگاه آمریکام گفته بهم که ادوایزر دوره ارشد ایرانم باید سیلابس(موضوعات) 5 درسی که ایران پاس کردموبراشون ایمیل کنه 
ادوایزر ایرانم گفت خودم بنویسم و بفرستم واسش و اون بفرسته واسه دانشگامون
لطف میکنین ریوایز کنین طوریکه فقط مفهوم جملات زیر رسونده بشه و کلمات و ساختاری که استفاده کردم مهم نیستن. 
,To Whom It May Concern

I am writing you the syllabuses of the five courses at the request of Mr. XXX who passed three of these courses in my classes and pursued his M.Sc. seminar and thesis under my supervision. The courses and the course description are as following

سلام،

اگه منظورت فقط همین 2 خطّی هست که نوشتی، به نظر خوبه. حالا شاید اینجوری هم بشه نوشتش:

,To Whom It May Concern

I am writing you this email at the request of Mr. XXX including syllabuses of 5 courses, 3 of which he took with me and successfully passed. Moreover, He completed/(worked on) both his master’s thesis and seminar under my supervision. The aforementioned courses and their descriptions are as follows