![]() |
امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: راهنمای تحصیلی قبل از پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D9%82%D8%A8%D9%84-%D8%A7%D8%B2-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- موضوع: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه (/Thread-%D8%A7%D9%85%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D8%AF%D9%88%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D8%B1%DB%8C-%D9%BE%D8%B3-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87) |
RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - ahmadpashaei - 27-08-2014 (27-08-2014, 03:08 PM)'azadeh fz' نوشته: سلام، دانشجوی مهندسی شهرسازی دانشگاه روزانه ترم 4 هستم، اگه مدرکمو بگیرم و کنکور تجربی روزانه قیول بشم باید شهریه رو به صورت کامل پرداخت کنم یا فقط شهریه ثابت؟ اگه انصراف بدم و کنکور تجربی روزانه قبول بشم بازم باید شهریه پرداخت بشه یا رایگانه؟ و اینکه قانون یکسال مهلت چیه؟ لطفا زودتر جواب بدید، مرسی سلام.اینطور که سازمان سنجش گفته شما انصرافم بدین اگر مشکل نظام وظیفه نداشته باشید میتونید دوباره سال بعد برید دانشگاه،حتی روزانه هم میتونید برید. شما انصراف بدین که مقطعی رو تمام نکردین. پستهای قبلی رو بخونید دقیقا به جوابتون می رسید. همین صفحه و صفحه قبلی هم چندین مورد عینا مثل شمان.
RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - senator93 - 29-08-2014 سلام خسته نباشيد ببخشيد اگه ميشه لطفا منو راهنمايي كنيد ممنون ميشم. من دانشجوي روزانه هستم. الانم ترم اخرمه. من ميخام كنكور سراسري كارشناسي 94 رو شركت كنم به نظرتون ميتونم شركت كنم؟ با اينكه يه سال بعد فارغالتحصيلي وقت دارم.واسه سربازی تا شهریور 94 معافیت تحصیلی دارم.نظام وظیفه واسه شرکت در کنکور سراسری گیر نمیده؟؟؟ مشكلي برام پيش نمياد؟ خواهش ميكنم راهنماييم كنيد خيلي ممنون ميشم باتشكر RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - ahmadpashaei - 29-08-2014 (29-08-2014, 06:12 PM)'senator93' نوشته: سلام خسته نباشيد سلام خوش آمدید سناتور[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]
شما در زمان داشتن معافیت نیاز به چیزی ندارید ولی خارج از اون باید برای ثبت نام چیزی ارایه کنید حالا کارت معافیت/پایان خدمت و یا دفترچه نظام وظیفه رو پست کرده باشید.شما تا مثلا بهمن تمام کنید تا یکسال وقت دارید و میتونید پاییز ثبت نام کنید و اگر قبول شدین شهریور 94 ثبت نام کنید در دانشگاه. RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - senator93 - 29-08-2014 (29-08-2014, 06:31 PM)'ahmadpashaei' نوشته: سلام.مرسی.کمی بیشتر میتونید توضیح بدید؟
من تا آخر همین ماه فارغ التحصیل میشم(لیسانس روزانه-پیوسته-ترم 8 هستم.پشت کنکور هم نبودم تا الان-ورودی 89).میتونم کنکور 94 شرکت کنم؟ظاهرا نظام وظیفه نمیذاره کنکور سراسری شرکت کنم.ولی کنکور ارشد ناپیوسته رو مجاز به شرکت هستم. میخوام مطمئن بشم که نظام وظیفه اجازه شرکت در کنکور سراسری 94 رو بهم میده یا نه؟ امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - sahar72 - 29-08-2014 سلام من دانشجوی ترم 6 رشته مهندسی دانشگاه دولتی هستم.انشالله ترم 8 تموم میکنم.بهمن هم قصد دارم کنکور ارشد رو بدم.میخوام تابستون هم دندانپزشکی شرکت کنم چند تا سوال: من با این شرایط مشکلی برای شرکت در کنکور پزشکی ندارم؟ دولتی هم میتونم انتخاب واحد کنم؟ قصد من اینه که انشالله سال دیگه همزمان ارشد مهندسیمو بخونم و دندانپزشکی امکانش هست؟؟یا حتما باید آزاد بخونم؟ممنون RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - ahmadpashaei - 30-08-2014 (29-08-2014, 08:06 PM)'senator93' نوشته:تا جاییکه میدونم ما در هر مقطع تحصیلی یکبار میتونیم از معافیت تحصیلی استفاده کنیم، بازم خودتون در دفترچه شکاره 1 کنکور بخونید. اگر اینطور باشه نمیتونید در کنکور کارشناسی شرکت کنید ولی ارشد میتونید مثل بقیه شرکت کنید. RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - ahmadpashaei - 30-08-2014 (29-08-2014, 11:13 PM)'sahar72' نوشته: سلام من دانشجوی ترم 6 رشته مهندسی دانشگاه دولتی هستم.انشالله ترم 8 تموم میکنم.بهمن هم قصد دارم کنکور ارشد رو بدم.میخوام تابستون هم دندانپزشکی شرکت کنم سلام. به این سایت خوش اومدین
شما میتونید دو کنکور بدین و حتی در اعلام اسمتون به عنوان قبول هم مشکلی نیست چرا که یکی ارشد و دیگری کنکور کارشناسی هست. ولی یادتون باشه که شما نمیتونید همزمان در دو رشته در هیچ دانشگاه یا موسسه ای تحصیل کنید. نمیدونم می فهمن یا نه،ولی بعید میدونم[img]images/smilies/cool.gif[/img] ولی دو موضوع مطرحه: 1-چجوری میخواهید دو رشته بسیار سنگین رو همزمان بخونید که رزومه و معدلتون خراب نشه(به نظر من ارشد با معدل بد نداشتنش به مراتب بهتره) و 2-چجوری برای هردو ثبت نام کنید؟ اگر کارهای فارغ دالتحصیلی شما انجام شده باشه تا قبل شهریور دیپلم و پیش دانشگاهیتون آزاد میشه و میتونید دندانپزشکی ثبت نام کنید و برای ارشدم که اگر قبول بشید یا مدرک موقت یا تاییدیه تحصیلی لیسانس از دانشگاه فعلی ثبت نام میشید. فکر کنم از این نظر مشکلی نباشه ولی قطعا متخلف خواهید بود و اگر مشکلی پیش اومد مسئولیتش با خودتونه. RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - senator93 - 30-08-2014 (30-08-2014, 09:14 AM)'ahmadpashaei' نوشته: تا جاییکه میدونم ما در هر مقطع تحصیلی یکبار میتونیم از معافیت تحصیلی استفاده کنیم، بازم خودتون در دفترچه شکاره 1 کنکور بخونید. اگر اینطور باشه نمیتونید در کنکور کارشناسی شرکت کنید ولی ارشد میتونید مثل بقیه شرکت کنید. هیچ راهی نداره که بتونم کنکور 94 شرکت کنم؟
مثلا دانشگاه آزاد(ارشد یا کارشناسی) ثبت نام کنم واسه پیچوندن سربازی-بعد که کنکور قبول شدم،دانشگاه آزاد رو انصراف بدم. یا فارغ التحصیلی رو بندازم واسه بهمن امسال،که تا بهمن 94 معافیت داشته باشم. هر راهی بنظرتون میرسه،بهم بگید. سپاس از وقتی که برای پاسخ دادن میذارید. ممنون RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - ashkan065 - 30-08-2014 دوستان براي سوال هاي معافيت نه دانشگاه خيلي معتبره نه دفترچه كنكور خئودنظام وظيفه حرفه اول و اخر رو ميزنه در هر شهري كه هستين بايد از پليس +10 ادرس اداره ي نظام وظيفرو بگيريد بريد اونجا با فردي كه مسول صدور معافيت تحصيليه صحبت كنيد 3 سال پيش قانوني گذاشتن كه در مقطع كارشناسي افراد ميتونن از دانشگاه انصراف بدن و دوباره در كنكور شركت كنن و 5 سال سنوات بگيرن.3 سال پيش سايد هنوز هم باشه اين قانون در مقطع ارشد هم حتما يك قانوني وجود داره اين رو بايد از مسول نظام وظيفه ي دانشگاه و از همه مهتر با مسول صدور معافيت مستقر در حوزه ي نظام وظيفه بپرسين ادرس و رو دانشگاه يا پليس +10 بگيريد موفق باشيد RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - senator93 - 30-08-2014 (30-08-2014, 10:10 AM)'ashkan065' نوشته: دوستان براي سوال هاي معافيت نه دانشگاه خيلي معتبره نه دفترچه كنكور خئودنظام وظيفه حرفه اول و اخر رو ميزنه من که فارغ التحصیل میشم،نباید انصراف بدم که!!!
|