آکادمیا کافه
بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت اسپانیا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+---- انجمن: اسپانیا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7)
+----- انجمن: روادید اسپانیا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7)
+----- موضوع: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت اسپانیا (/Thread-%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%BE%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%85%D9%88%D9%86-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7-%D9%88-%D8%B3%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7)

صفحات 1 2 3 4 5 6

RE: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت اسپانیا - Shihan - 23-10-2016

(20-10-2016, 11:33 AM)akbar_saeedi نوشته: سلام دوستان
راجب ویزای کاری چند سوال داشتم

1 برای دادن job offer شرکت اسپانیایی حتما نیازه 3 ماه در اسپانیا و 3 ماه بعد رو در اتحادیه اروپا آگهی بده یا نه میتونه از طریق وکیل و راه دیگه ثابت کنه فقط یک ایرانی مثل من میتونه این کار رو انجام بده و .. چون خودشون میگفتن ما خیلی سریع میتونیم اینکارو بکنیم ولی چون قبلا ایرانی استخدام نکردن من شک دارم بتونن
2 برای گرفتن وقت مصاحبه، دعوتنامه شرکت نیاز است یا جاب آفر؟
3 اگه شرکت اسپانیایی کلیه هزینه های احتمالی رو ضمانت بکنه باز هم تمکن مالی من نیازه اثبات بشه؟

ممنون

1- نمیدونم
2- مسلماً دعوتنامه با سربرگ شرکت مربوطه
3- خیر نیازی نیست.

RE: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت اسپانیا - Shihan - 23-10-2016

(22-10-2016, 09:54 AM)amirfriendship نوشته: دوستان ویزای دکترای اسپانیا, ویزای کاری محسوب میشه یا ویزای دانشجویی؟

ویزای دانشجویی باید اقدام کنید.

RE: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت اسپانیا - Luna_m - 17-12-2016

درود دوستان
یه سوال مهم در مورد ویزای شنگن ازتون دارم.
یکی از اقوام نزدیک من که یه آقای مجرد 35 ساله هستن قصد سفر به اروپا رو دارن، دفعه اولیه که میخوان درخواست شنگن بدن. سفر خارجی هم خیلی نداشتن، بجز 5-6 تا سفر به کشورهای آسیایی. اینجا کارشون تقریبا آزاده، بهتر بگم با شرکت های حمل و نقل کار میکنه. اون شرکت ها میتونن به ایشون گواهی اشتغال به کار بدن ولی خب کار رسمی و یا قرارداد نیست. از طرف دیگه گردش حساب بانکیشون بالاس. ولی چونکه با پولشون کار میکنن موجودی حسابش اونقدر بالا نیست ولی چند میلیارد ملک و ماشین دارن. میخواستم بدونم سفارت اسپانیا سند ملک و ماشین رو قبول میکنه؟ و اینکه چون تو ایران کار رسمی نداره احتمالش هست که ویزاشونو رد کنن؟ (چون میدونم که این از ملاک های مهم سفارت اسپانیاس).
من خودم ویزای شش ماهه از سفارت اسپانیا دارم که البته باید پیش از نوروز برای کارای تمدیدش اقدام کنم. بنظرتون اگر دوتایی با هم برای گرفتن ویزا اقدام کنیم تاثیری توی ویزای ایشون داره؟ چونکه به احتمال 90% تاریخ و مسیر سفرمون به اسپانیا و دیگر کشورها با هم یکیه. از طرفی هم ایشون به هیچ زبان خارجی تسلط ندارن. نمیدونم ولی فکر کردم شاید روز مصاحبه بگیم که با هم همسفریم تاثیر مثبتی تو روند ویزای ایشون داشته باشه، چون من به انگلیسی و اسپانیایی تسلط کامل دارم.
و در آخر، در کل به نظر شما دوستان احتمال رد ویزای ایشون با این شرایط زیاده یا کم؟
از دوستانی که بزرگواری میکنند و راهنماییم میکنند بسیار تشکر میکنم.

RE: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت اسپانیا - Dr_darya - 18-12-2016

(17-12-2016, 10:09 PM)Luna_m نوشته: درود دوستان
یه سوال مهم در مورد ویزای شنگن ازتون دارم.
یکی از اقوام نزدیک من که یه آقای مجرد 35 ساله هستن قصد سفر به اروپا رو دارن، دفعه اولیه که میخوان درخواست شنگن بدن. سفر خارجی هم خیلی نداشتن، بجز 5-6 تا سفر به کشورهای آسیایی. اینجا کارشون تقریبا آزاده، بهتر بگم با شرکت های حمل و نقل کار میکنه. اون شرکت ها میتونن به ایشون گواهی اشتغال به کار بدن ولی خب کار رسمی و یا قرارداد نیست. از طرف دیگه گردش حساب بانکیشون بالاس. ولی چونکه با پولشون کار میکنن موجودی حسابش اونقدر بالا نیست ولی چند میلیارد ملک و ماشین دارن. میخواستم بدونم سفارت اسپانیا سند ملک و ماشین رو قبول میکنه؟ و اینکه چون تو ایران کار رسمی نداره احتمالش هست که ویزاشونو رد کنن؟ (چون میدونم که این از ملاک های مهم سفارت اسپانیاس).
من خودم ویزای شش ماهه از سفارت اسپانیا دارم که البته باید پیش از نوروز برای کارای تمدیدش اقدام کنم. بنظرتون اگر دوتایی با هم برای گرفتن ویزا اقدام کنیم تاثیری توی ویزای ایشون داره؟ چونکه به احتمال 90% تاریخ و مسیر سفرمون به اسپانیا و دیگر کشورها با هم یکیه. از طرفی هم ایشون به هیچ زبان خارجی تسلط ندارن. نمیدونم ولی فکر کردم شاید روز مصاحبه بگیم که با هم همسفریم تاثیر مثبتی تو روند ویزای ایشون داشته باشه، چون من به انگلیسی و اسپانیایی تسلط کامل دارم.
و در آخر، در کل به نظر شما دوستان احتمال رد ویزای ایشون با این شرایط زیاده یا کم؟
از دوستانی که بزرگواری میکنند و راهنماییم میکنند بسیار تشکر میکنم.

نه عزیز ایشون احتمال ردشون کمه ولی چون بار اوله احتمالا ماکسیموم ویزا یک ماهه میدن 
سند خونه و ماشینشو بده حل میشه چون بنده هم پدرم مطب مال خودشون و استخدام نیستن اما دادن یهمون ویزا البته ما هم خونه در اسپانیا داتیم هم چندین بار ویزا شینگن داشتیم ولی با شرایطی ک گفتین ویزا میدن 
اسپانیا خوش بگذره جای منم برو اون برشکا خرید کن

RE: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت اسپانیا - zahra_gh1166 - 03-06-2017

سلام.

من چندتا سوال داشتم ، اگه کسی اطلاعی داره لطفا جواب بدین.

1- اول اینکه روز سفارت حتما مدارک باید لگالایز شده باشه؟
2- ایا برای لگالایز کردن باید وقت گرفت با میشه بدون وقت قبلی به سفارت مراجعه کرد.
3- برای دوره ی  research internship  باید برای ویزای دانشجویی اقدام کنم ؟ و چه فرمی رو باید پر کنم؟ من چون وقت رو یه آژانس برام گرفت ، فرم رو ندارم ، آژآنس فقط وقت رو گرفت.

4-  bank statement  فقط موجودی اخرش مهمه ک باید مناسب مقدار هزینه های تحصیل و زندگی اون دوره باشه؟ (منظورم اینکه مثلا برای ویزا ی انگلیس باید 28 روز ، موجودی مثلا 80 میلیون باشه ک برابره میزان هزینه های یکسال ه. و هیچ روزی موجودی حساب کمتر از این مقدار نباشه)

ممنون میشم کسی بتونه جواب سوالها رو بده

RE: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت اسپانیا - Shihan - 05-06-2017

(03-06-2017, 10:23 PM)zahra_gh1166 نوشته: سلام.

من چندتا سوال داشتم ، اگه کسی اطلاعی داره لطفا جواب بدین.

1- اول اینکه روز سفارت حتما مدارک باید لگالایز شده باشه؟
2- ایا برای لگالایز کردن باید وقت گرفت با میشه بدون وقت قبلی به سفارت مراجعه کرد.
3- برای دوره ی  research internship  باید برای ویزای دانشجویی اقدام کنم ؟ و چه فرمی رو باید پر کنم؟ من چون وقت رو یه آژانس برام گرفت ، فرم رو ندارم ، آژآنس فقط وقت رو گرفت.

4-  bank statement  فقط موجودی اخرش مهمه ک باید مناسب مقدار هزینه های تحصیل و زندگی اون دوره باشه؟ (منظورم اینکه مثلا برای ویزا ی انگلیس باید 28 روز ، موجودی مثلا 80 میلیون باشه ک برابره میزان هزینه های یکسال ه. و هیچ روزی موجودی حساب کمتر از این مقدار نباشه)

ممنون میشم کسی بتونه جواب سوالها رو بده

1- بعد از اینکه نوبتت گرفتی و برای مصاحبه تشریف میبری بله باید لگلایز کنید
2- بله.
3- ویزای دانشجویی محسوب میشه.
4- بله باید دقیق محاسبه کنید مکه هزینه زندگی و تحصیل در اون مدت رو پوشش بده

RE: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت اسپانیا - saharesl - 15-06-2017

سلام دوستان کسی اینجا اطلاع داره که چجوری میشه وقت سفارت گرفت واسه ویزا توریستی؟
من هفته قبل رفتم دم سفارت گفتن تا اگست دیگه وقت نمیدن و از اون به بعد شیوه نوبت دهی قرار عوض شه!! ما سفرمون آخر نوامبر هست

RE: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت اسپانیا - Mona.z - 20-09-2017

سلام
من همسرم برای فرصت مطالعاتی رفته اسپانیا
خودمم کارمند رسمی دولتم برام از استادش دعوتنامه سه ماهه گرفته
به نظر شما با ترجمه حکم و فیش حقوقیو و گردش حساب بالای 60 میلیون ویزام تایید میشه؟
کلا هم سفر خارج کشور نداشتم

RE: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت اسپانیا - Hanie1368 - 26-03-2018

سلام و خسته نباشید 
در مورد ویزای همراه سوال داشتم
شنیدم که اگر کسی بتونه ویزای دانشجویی اسپانیا بگیره باید 1 سال اونجا باشه تا بتونه برای مثلا همسرش دعوت نامه بفرسته 
ایا این درسته؟ ینی اگه همسر من بتونه ویزای دانشجویی بگیره من نمیتونم همزمان باهاش برم؟ این 1 سال حتما باید بگذره؟

RE: بحث پیرامون گرفتن ویزا و سفارت اسپانیا - automotive - 26-03-2018

(20-09-2017, 09:34 PM)Mona.z نوشته: سلام
من همسرم برای فرصت مطالعاتی رفته اسپانیا
خودمم کارمند رسمی دولتم برام از استادش دعوتنامه سه ماهه گرفته
به نظر شما با ترجمه حکم و فیش حقوقیو و گردش حساب بالای 60 میلیون ویزام تایید میشه؟
کلا هم سفر خارج کشور نداشتم

سلام
بله، امکان پذیر است.

(26-03-2018, 08:03 PM)Hanie1368 نوشته: سلام و خسته نباشید 
در مورد ویزای همراه سوال داشتم
شنیدم که اگر کسی بتونه ویزای دانشجویی اسپانیا بگیره باید 1 سال اونجا باشه تا بتونه برای مثلا همسرش دعوت نامه بفرسته 
ایا این درسته؟ ینی اگه همسر من بتونه ویزای دانشجویی بگیره من نمیتونم همزمان باهاش برم؟ این 1 سال حتما باید بگذره؟

سلام
خیر چنین موضوعی نیست، اسپانیا در محدوده شنگن وجود دارد و قوانین محدود کننده‌ای در این رابطه وجود ندارد، فقط تمکن مالی را باید اثبات کنید.
شما به راحتی می‌توانید به عنوان همراه ایشان برای ویزا اقدام کنید.
قوانین ویزای اسپانیا
complete guide to Spanish visas and permits

به قسمت Family reunification نگاه کنید، عنوان شده که ویزای برای شما به همان مدتی که برای همسرتان صادر شده، صادر خواهد شد، فقط در جمله اول گفته شده که ایران باید در حال تحصیل باشند، برای این جمله بیشتر تحقیق کنید.
در بدترین حالت به محض ورود می‌توانند برای شما درخواست ارسال کنند.
من یک نگاه کلی داشتم، خودتان با دقت تمام قوانین مرتبط را مطالعه کنید.