![]() |
هزینه زندگی در آمریکا - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- انجمن: زندگی و کار در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- موضوع: هزینه زندگی در آمریکا (/Thread-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) |
RE: هزینه زندگی در آمریکا - Unbroken - 05-11-2013 (05-11-2013, 05:05 PM)'sor400' نوشته: سلام دانشجوی حسابداری کارشناسی هستم میخوام برای ادامه تحصیلم برم آمریکا به نظر شما خرج من چقدر میشه و آیا برم یا نه یا یه کشور دیگه رو برای ادامه تحصیلم انتخاب کنم؟؟؟ سلام، عموماً رشته حسابداری، رشته خوبیه از لحاظ شرایط کاری چه داخل ایران چه خارج از ایران، شاید یکی از دلایل اپلای کم در این رشته خوب بودن شرایط کاری در ایرانه، هرچند پذیرش گرفتن در رشته های حسابداری و مالی خیلی سخته چون پذیرش گرفتن در این رشته به شدت رقابتیه... از اونجایی که دانشجوی کارشناسی هستین، بهتره معدل کل رو بالا ببرید، همچنین شما باید بتونید نمره خوبی هم در تافل و هم در GMAT داشته باشید(برای دکترا نمره GMAT بالای 650 و تافل بالای 90، برای فوق لیسانس، GMAT بالای 550 و تافل هم حدودا بالای 80، البته این نمراتی کی گفتم بستگی به رنک دانشگاه داره، و متغیره). برای دکترا عموماً پذیرش همراه با فاند خواهد بود، البته بیشتر آمریکا و کانادا... اما برای فوق لیسانس فاندها خیلی کم هست و شما در وب سایت دانشگاه ها بگردید، و معمولا هم میشه دانشگاه هایی را که برای فوق لیسانس فاند بدن، پیدا کرد. من دوستی دارم که اونجا فوق حسابداری میخونه ترمی 10 هزار دلار بهش فاند دادن البته برای سه ترم، ولی بطور کلی از لحاظ فاند گرفتن آمریکا از بقیه کشورها مساعدتره، چون معمولاً برای فوق فاند نمیدن. از لحاظ شرایط کاری شما اگه فوق بخونین و بعدش CPA آمریکا امتحان بدین خود بخود به جای محیط آکادمیک وارد محیط بازار حرفه ای خواهید شد، و به گفته دوستم اونجا از لحاظ شرایط کاری نیز مساعده. راجع به نحوه شروع و اپلای کردن، کلیه اطلاعات را از ابتدا تا انتها میتونید از همین سایت بگیرید و مطالعه کنید. موفق باشید RE: هزینه زندگی در آمریکا - Babak - 06-11-2013 (05-11-2013, 05:05 PM)'sor400' نوشته: سلام دانشجوی حسابداری کارشناسی هستم میخوام برای ادامه تحصیلم برم آمریکا به نظر شما خرج من چقدر میشه و آیا برم یا نه یا یه کشور دیگه رو برای ادامه تحصیلم انتخاب کنم؟؟؟ شما در حین تحصیل و با ویزای دانشجویی نمیتونید در امریکا کار کنید. پاسخ دادن به سوالهای شما چندان ساده هم نیست. امریکا کشور پهناوریه و هزینههای زندگی در ایالتهای مختلفش با هم متفاوته. همچنین خرج تحصیل در امریکا بستگی به دانشگاه میتونه خیلی متغیر باشه. برای هزینههای زندگی در ایالتهای مختلف میتونید از لینکهایی که در بالا گفته شده استفاده کنید.
همون طور که خودتون گفتید، راهی که قراره طی کنید راه طولانیای هست و برای پیدا کردن اطلاعات جامع در مورد این راه باید یک مقدار وقت بگذارید و مطالب مختلف این سایت و احتمالا سایتهای دیگه در مورد کشور امریکا و همچنین وبسایتهای برخی از دانشگاههای امریکا رو ببینید تا اطلاعات کامل رو بدست بیارید. RE: هزینه زندگی در آمریکا - sor400 - 06-11-2013 (06-11-2013, 01:15 PM)'Babak' نوشته: مرسی از راهنماییتون...
میشه ادرس جندتا از دانشگاههای خوب که با غیر انتفاعی که تو ایران میرم بخونه...رو بذارید؟ منظورم اینه که من اینجا میرم غیرانتفاعی پس هاروارد رو معرفی نکنید...متناسب با دانشگاه ایران باشه مرسی.... RE: هزینه زندگی در آمریکا - Unbroken - 06-11-2013 (06-11-2013, 03:37 PM)'sor400' نوشته: مرسی از راهنماییتون...[align=start] جهت مشاهده دانشگاه های ممتاز(گروه یک) آمریکا(مورد تأیید وزارت علوم) اینجا کلیک کنید. جهت مشاهده دانشگاه های خوب(گروه خوب) آمریکا(مورد تأیید وزارت علوم) اینجا کلیک کنید.[/align] RE: هزینه زندگی در آمریکا - Torkan - 06-11-2013 (06-11-2013, 03:37 PM)'sor400' نوشته: دوست عزیز بحث تو این قسمت بهتره از هزینه ها حرف بزنیم در امریکا ولی چون در ادامه سوالتون اوردین اصلا فکر نکنین کسی که مثلا تهران خونده میره هاروارد و کسی که غیر انتفاعی خونده میره مثلا دانشگاه ضعیف تر...
بیشتر رزومه شماست که تعیین کننده هستش... ادرس رو هم فقط خودتون بگردین پیدا کنین تا دستتون بیاد جریان از چه قرار هستش اصلا رتبه بندی بر چه اساس و چگونه انجام میشه... دوست خوبمون دانشگاههای معتبر از نظر وزارت علوم رو دادن براتون ولی شما میتونین به تفکیک رشته هم از سایت usnews رتبه ها رو بدست بیارین بازم میگم رزومه شماست که دانشگاه رو تعیین میکنه وگرنه با دادن چند سایت دانشگاه گرهی از مشکلات حل نمیشه خودتون باید وقت بذارید تا ببینید کدوم دانشگاهها با نمرات و رزومه شما متناسبه RE: هزینه زندگی در آمریکا - arash126 - 15-11-2013 سلام دوستان عزیز من 39سال سن دارم درآمدی خالص معادل 4میلیون در ایران دارم دارای مدرک کارشناسی ارشد حسابداری دارائی حدود500میلیون دارای 2فرزند یکی 17ساله ودیگیری4ساله سوالم اینست1- آیا مهاجرت به آمریکا برایم بهتر است یا زندگی در ایران؟ 2-آیابا دوفرزند با آورده حدود70هزار در سال اول میتوانم از مشکلات مهاجرت کم کنم؟ 3-زندگی در کدام شهر آمریکابرایم بهتر است؟ لطفا اگر دوستان نظری دارند برایم ارسال فرمایند با توجه به این موضوع که من میتوانم گرین کارت آمریکا را بگیرم(برنده لاتاری)و همچنین دارای پست دولتی می باشم؟ RE: هزینه زندگی در آمریکا - lavender - 15-11-2013 (15-11-2013, 03:54 PM)'arash126' نوشته: سلام دوستان عزیز درود.
راستش من فکر می کنم با سن 39 سال اگر بخواید مهاجرت کنید فقط برای آینده ی فرزندانتون هست...نه برای شما.... بستگی داره الان از زندگیتون توی ایران لذت میبرید یا نه.... و خیلی چیز های دیگه. برای کار حسابداری قوانین مالیاتی و اقتصادی امریکا زمین تا آسمون با ایران فرق داره و برای کار خوب حسابداری باید مدرک CP داشته باشید. 70 هزار دلار برای سال اول زیاد هم هست. البته بستگی داره کدوم شهر بخواید برید...چه جور خونه ای بخواید بگیرید و مخارجتون چه طوری باشه. بعضی از پست های دولتی امریکا سیتزین شیپ می خواد. RE: هزینه زندگی در آمریکا - rulany - 15-11-2013 (15-11-2013, 05:41 PM)'lavender' نوشته: سلام
شما سنتون بالاست و همونطور كه دوستمون گفتند براي بچه هاتون خوب ميشه.گرچه به نظر من براي شما شايد مشكل ساز هم بشه!چون واقعا در حدود 40 سالي اصطلاحا ريشه كردين شما در اينجا و تطبيق با يه فرهنگ جديد و شروع زندگي جديد خيلي اسان نيست.اين رو هم در نظر بگيرين كه وقتي شما مهاجرت ميكنين يعني از صفر دوباره شروع كردين. از طرف ديگه درآمد خالص 4 ميليون در ماه در ايران در آمد بسيار عالي هست تقريبا و حداقل اينكه شما از اكثريت جامعه شرايط بهتري دارين و يه زندگي اگر نگيم مرفه حداقل خوب رو خواهين داشت. RE: هزینه زندگی در آمریکا - M1KE - 15-11-2013 شما تا بیایید آزمایشهای مدیکال٬ مصاحبه٬ کلیرنس و ویزا را بگذرونید چند ماهی زمان خواهد برد و در عمل می تونید طوری برنامهریزی کنید که حدود خرداد و پس از پایان یافتن درسهای فرزند بزرگترتان راهی شوید. تا آن زمان فرزند بزرگتر شما دیپلمشان را گرفتهاند و میتونند در آمریکا در مقطع کارشناسی ادامه تحصیل دهند و فرزند کوچکترتان هم ۴ سال دارد مشکل خاصی ندارد و به مهدکودکی جایی میرود. پیشنهاد من این است که در این مدت فرزند بزرگتر شما (برای آنکه بتوانند ادامه تحصیل دهند) و همین طور بقیه (برای راحتتر پیدا کردن کار و گذران امور) به کلاس زبان بروید و انگلیسی خود را تقویت کنید و حتی اگر توانستید مدرک آیلتس بگیرید. در مورد هزینهها همانطور که دوستان هم گفتند با هزینههای خیلی کمتر هم میشود یک زندگی را اداره کرد و افرادی را میشناسم که حتی حدود ۱۰ هزار دلار در ابتدای کار با خودشان برده بودهاند. به هر حال قرار نیست تا ابد از جیب خرج کنید و بعد از چند ماه میتونید روی یک شغل معمولی و غیرمرتبط و بعد از مدتی هم روی یک شغل مرتبطتر و بهتر برنامهریزی کنید. برای شروع میتونید از شهرهایی که هزینههای آنها کمتر است شروع کنید. در انتخاب شهر میبایست دستکم ۳ فاکتور موقعیت نزدیکتر دانشگاه برای فرزند بزرگترتان٬ هزینههای زندگی کمتر و فرصتهای شغلی بهتر برای خودتان (و احتمالا همسرتان) را در نظر بگیرید. من اگر جای شما بودم یک مرخصی ۶ ماهه تا ۱ یک ساله میگرفتم و میرفتم و بعد از گرفتن گرین کارت برای اعضای خانواده و چند ماه اقامت در آنجا٬ در مورد ماندن یا نماندن طولانی مدت تصمیم میگرفتم. به هرحال ارزش امتحان کردنش را دارد. در بدترین حالت اگر دیدید شرایط خودتان خوب نیست و تصمیم به برگشت داشتید میشود دست کم فرزند بزرگتران برای ادامه تحصیل بمانند. (15-11-2013, 03:54 PM)'arash126' نوشته: سلام دوستان عزیز RE: هزینه زندگی در آمریکا - Torkan - 16-04-2014 سلام دوستان میشه بگین هزینه تقریبی پخت و پز واسه یه زندگی دانشجویی واسه کسی که فقط هدفش ""از گشنگی نمردن"" هست[img]images/smilies/wink.gif[/img] چقدر میشه اونم تو شهرهایی که فکر نکنم هزینه زندگی بالا باشه اونقدر؟! میشه بگین سایتی چیزی هست که توسطش هزینه اقلام خوراکی مثل تخم مرغ و مرغ و گوشت و حبوبات و... رو ازش درآورد به خصوص در ایالت های مختلف؟ یه سوال دیگه: پخت و پز اکثرا توسط گاز هستش یا برقی (البته این به بحث هزینه مربوط نیست بیشتر از کنجکاوی پرسیدم)؟ بااحترام |