آکادمیا کافه
ریجکت شدن ویزای آلمان و اقدامات پس از آن - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+---- انجمن: آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86)
+----- انجمن: روادید آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86)
+----- موضوع: ریجکت شدن ویزای آلمان و اقدامات پس از آن (/Thread-%D8%B1%DB%8C%D8%AC%DA%A9%D8%AA-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D8%A7%D9%82%D8%AF%D8%A7%D9%85%D8%A7%D8%AA-%D9%BE%D8%B3-%D8%A7%D8%B2-%D8%A2%D9%86)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

RE: ریجکت شدن ویزای آلمان و اقدامات پس از آن - *mina* - 12-08-2015

علت ریجکتی من این بوده: 

بند 9 : قصد شما مبنی بر ترک محدوده ی کشورهای عضو پیمان شنگن پیش از اتمام موعد ویزای شما به دلایلی از قبیل عدم ارائه مدارک و اطلاعات کافی برای سفارت قابل اثبات نبوده است. 

این مفهومش چیه و  من الان می خوام اعتراض بدم چه مدرکی می تونم ارائه بدم که فایده داشته باشه؟

RE: ریجکت شدن ویزای آلمان و اقدامات پس از آن - ForeverBlue - 12-08-2015

معمولا این پاسخ رو وقتی میدهند که مدارک محکمی مثل سند ملکی شغل ثابت و معتبر و پرینت حساب چندان معتبری ارائه نکرده باشید و به برگشتن شما شک کنند.
اگر چنین است سعی کنید این مدارک را ارائه کنید.
اگر با ارائه این مدارک این پاسخ را داده اند شانس اعتراض شما چندان بالا نیست

RE: ریجکت شدن ویزای آلمان و اقدامات پس از آن - *mina* - 13-08-2015

همه این مدارک رو ارائه کردم!! البته گردش حساب من 22 ملیون بود با 17 ملیون موجودی  که عدد بالایی نیست. ممکنه بخاطر این باشه؟ وگرنه مدارک سند ملکی و شغلم کامل بود. گردش حساب همسرم 100 ملیون بودمثلا اون رو ضمیمه کنم؟
یک نکته دیگه هم هست. من بلیط برگشتم از یک شهر دیگه بود و چند روز بعد از زمانی که درخواست ویزا داده بودم. یعنی تو فرم نوشته بودم 5 تا 11 آگوست ولی بلیط برگشتم برای 14 آگوست بود. چون قبلش قرار بود اون یکی شهر هم بریم برای یک کاری اما کنسل شد و بخاطر تعطیلات عید فطر من دیگه فرصت نکردم بلیطم رو تغییر بدم. ممکنه بخاطر این باشه؟ البته افسری که مصاحبه کرد اصلا بلیطم رو نگاه نکرد منم چیزی نگفتم

RE: ریجکت شدن ویزای آلمان و اقدامات پس از آن - ForeverBlue - 13-08-2015

همانطور که در دو پست قبلی عرض کردم معمولا وقتی زن و شوهر با هم اقدام کنند احتمال اینکه یک نفر را ریجکت کنند زیاد است، بویژه برای کسی که قبلا شنگن نداشته باشد. دلیل آن هم پیشگیری از برنگشتن خانواده کامل است.
کار خاصی هم به نظرم نمیشود کرد مگر گرفتن شنگن از طریق آژانس ها و برای کشورهای ایتالیا یا فرانسه

RE: دوبا ریجکت شدن ویزای آلمان - سانیا - 20-09-2015

با سلام خدمت دوستان عزیز،
من 4 سال پیش برای ویزای دیدار بستگان اقدام کرد و متاسفانه رد شدم ، نامه اعتراض هم فرستادم و جوابی ندادند. برای بار دوم نیز اقدم کردم این بار برای شرکت در سمینار بود ولی دیروز فهمیدم که رد شدم.... دو سوال دارم ....!
1) قطعا اعتراض خواهم کرد...ولی دعوت نامه من برای ( به دلیل اینکه مدت کمی داشت) اعتبار ندارد، آیا موفق میشوم؟
2) با توجه به دو تا مهر ردی، آیا می توانم در آینده برای روادید (دانشجویی) اقدام کنم؟
از اینکه وقت می گذارید کمال تشکر را دارم.

RE: دوبا ریجکت شدن ویزای آلمان - ForeverBlue - 20-09-2015

(20-09-2015, 04:32 PM)سانیا نوشته: با سلام خدمت دوستان عزیز،
من 4 سال پیش برای ویزای دیدار بستگان اقدام کرد و متاسفانه رد شدم ، نامه اعتراض هم فرستادم و جوابی ندادند. برای بار دوم نیز اقدم کردم این بار برای شرکت در سمینار بود ولی دیروز فهمیدم که رد شدم.... دو سوال دارم ....!
1) قطعا اعتراض خواهم کرد...ولی دعوت نامه من برای ( به دلیل اینکه مدت کمی داشت) اعتبار ندارد، آیا موفق میشوم؟
2) با توجه به دو تا مهر ردی، آیا می توانم در آینده برای روادید (دانشجویی) اقدام کنم؟
از اینکه وقت می گذارید کمال تشکر را دارم.

درود بر شما و خوش آمدید به این فروم

1- معمولا اعتراض ها چندان نتیجه ای ندارد و البته بستگی به دلیل رد شدن شما نیز دارد. دلیل مربوطه را بنویسید. در مورد مدت کم دعوتنامه هم متوجه منظورتان نشدم. یعنی الان بازه زمان دعوتنامه سپری شده است؟ اگر چنین باشد احتمال موفقیت بسیار کم است و باید مجدد اقدام کرد.

2- بله.

بهتر است اولین شنگن خودتان را به صورت دعوتنامه معتبر کاری یا به صورت تور مسافرتی بگیرید.

RE: ریجکت شدن ویزای آلمان و اقدامات پس از آن - مهمان - 20-09-2015

ممنون بابت پاسخ شما
دعوتنامه من فقط مربوط به شرکت در کنفرانس بود. و بر اساس آن 22 سپتامبر باید آلمان حضور داشته باشم.
خالی از لطف نیست که امروز به سفیر آلمان ایمیل زدم و منتظر جواب هستم.
خوشحال شدم که می توانم در آینده برای ویزای دانشجویی اقدام کنم.

RE: ریجکت شدن ویزای آلمان و اقدامات پس از آن - مهمان - 06-10-2015

سلام من واسه کارشناسی از دانشگاه آلمان با تافل 76 پذیرش گرفتم که مینمیم 80 بود، الان واسه سفارت به مشکل نمیخورم؟ تاریخ امتحان من هم 14 جون 2015 بوده.
ممنون میشم اگر کسی مطمئن جواب بده

RE: ریجکت شدن ویزای آلمان و اقدامات پس از آن - مهمان - 06-10-2015

با عرض پوزش برای کارشناسی ارشد پذیرش گرفتم

RE: ریجکت شدن ویزای آلمان و اقدامات پس از آن - Shihan - 08-10-2015

(06-10-2015, 01:48 PM)مهمان نوشته: سلام من واسه کارشناسی از دانشگاه آلمان با تافل 76 پذیرش گرفتم که مینمیم 80 بود، الان واسه سفارت به مشکل نمیخورم؟ تاریخ امتحان من هم 14 جون 2015 بوده.
ممنون میشم اگر کسی مطمئن جواب بده
!!
شما چون پذیرش داری مشکلی نداره و بخش ویزا به این مهم ایرادی نمیگیره. اما چطور دانشگاه بهت پذیرش داده؟!!! وقتی حداقل رو نداشتی!!!