آکادمیا کافه
انتقادها و اعتراض‌ها - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: ارتباط با کاربران (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86)
+--- انجمن: نظرها، پیشنهاد‌ها و خبرها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%86%D8%B8%D8%B1%D9%87%D8%A7%D8%8C-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF%E2%80%8C%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D8%AE%D8%A8%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- موضوع: انتقادها و اعتراض‌ها (/Thread-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D8%A7%D8%B9%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%B6%E2%80%8C%D9%87%D8%A7)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

RE: انتقادها و اعتراض‌ها - meis - 30-03-2012

(30-03-2012, 02:25 AM)fluid-mech نوشته: شما ابزار مدیریتی با سوء استفاده مدیریتی اشتباه گرفتین
پس تو قوانین
این جمله رو هم اضافه کنین تا جای اعتراض نباشه:
مدیران ارشد در این سایت می تونن در کلیه بخش ها و انجمن ها از ابزارهای مدیریتی خودشون استفاده کنند.

شما بهتره این بحثو تموم کنی عزیز، برو تو AA اینجوری اعتراض کن ببین چطوری باهات برخورد میکنن.
هر مشکلی که مطرح کردی حداقل یک مدیر محترمانه جوابتو داده. اونجوریم که متوجه شدم شما پایه ای ترین اطلاعات apply کردن رو نمیدونین.
ازت میخوام یکم بیشتر وقت بذاری و بیشتر بخونی و مطلالعه کنی تا سوال بپرسی و بخوای جواب حاضر و آماده بگیری.
در ضمن بدون کسی از رفتن شما از این فروم خوشحال نمیشه هر چند که بودنتم در وهله اول به نفع خودته و نه هیچ کس دیگه.
موفق و موید

RE: انتقادها و اعتراض‌ها - fluid-mech - 30-03-2012

(30-03-2012, 02:08 AM)Pejman نوشته: من دیگه نظری نخواهم داد و اگر هنوز قانع نشدید منتظر می مونیم تا ادمین سایت نظر نهایی رو اعلام کنند.
من هم نظری ندارم.ادمین سایتم که نظرش از الان معلومه .....
ممنون

(30-03-2012, 02:56 AM)meis نوشته: شما بهتره این بحثو تموم کنی عزیز، برو تو AA اینجوری اعتراض کن ببین چطوری باهات برخورد میکنن.
هر مشکلی که مطرح کردی حداقل یک مدیر محترمانه جوابتو داده. اونجوریم که متوجه شدم شما پایه ای ترین اطلاعات apply کردن رو نمیدونین.
ازت میخوام یکم بیشتر وقت بذاری و بیشتر بخونی و مطلالعه کنی تا سوال بپرسی و بخوای جواب حاضر و آماده بگیری.
در ضمن بدون کسی از رفتن شما از این فروم خوشحال نمیشه هر چند که بودنتم در وهله اول به نفع خودته و نه هیچ کس دیگه.
موفق و موید
به نظر من این مسئله بین من و پژمان هست ،پس خواهشن شما ...............
ضمنن اینجا AA نیست ،اگه اینجا AA بود که من اونوقت نبودم

RE: انتقادها و اعتراض‌ها - meis - 30-03-2012

فلسفه ی وجودی فروم یعنی آزادی شرکت در تمامی بحث ها پس شما حق ندارین که بخواین در مورد جواب من به این مسئله اینجوری صحبت کنی.
اگر مشکل فقط بین دو نفر باشه باید با پیام خصوصی حلش کنین، ولی وقتی علنیش میکنین باید جنبه شنیدن نظرات کاربرای دیگه ام داشت.
امیدوارم مشکلت حل بشه و یکم از این عصبانیتت هم کم بشه
(30-03-2012, 03:03 AM)fluid-mech نوشته: به نظر من این مسئله بین من و پژمان هست ،پس خواهشن شما ...............
ضمنن اینجا AA نیست ،اگه اینجا AA بود که من اونوقت نبودم

فروم اعتراضات و انتقادها برای اعتراض به مدیران بنا شده.دعوت میکنم قوانین مطالعه کنین.
<<ازت میخوام یکم بیشتر وقت بذاری و بیشتر بخونی و مطلالعه کنی تا سوال بپرسی و بخوای جواب حاضر و آماده بگیری.
در ضمن بدون کسی از رفتن شما از این فروم خوشحال نمیشه هر چند که بودنتم در وهله اول به نفع خودته و نه هیچ کس دیگه.>>
مطلب بالای شما نشون میده شما در جریان نیستی.چون هنوز شما نمیدونی که من برا چی اعتراض کردم،اون وقت میخوای نظر هم بدی؟

RE: انتقادها و اعتراض‌ها - Babak - 30-03-2012

راستش من نمی‌خواهم اشتباهات شما رو پیش بکشم، ولی خودتون می‌دونید که من هم چند بار در مورد پست‌های غیرمرتبط شما در پیام خصوصی بهتون یادآوری کردم و یک سری از پست‌هاتون رو انتقال دادم.
تجربه چند سال اداره کردن چنین فضاهایی به من یاد داده که همیشه عده‌ای از کاربران هستند که در اوایل کار با ساختار سایت و قوانینش آشنا نیستند و اشتباهات این چنینی انجام می‌دن و این مساله تا وقتی که ما احساس کنیم شما دارید سعی خودتون رو می‌کنید که با همکاری کنید قابل قبوله، اما اگر شما بدون صبر و حوصله بخواهید در کوتاه‌ترین زمان ممکن و بدون رعایت قوانین به جواب برسید و این موضوع رو تکرار کنید، باعث خواهید شد که این فضا کاراییش رو از دست بده و در اون صورت چاره‌ای جز اخطار و غیره نخواهد بود.
به همین خاطر برای چندمین بار متوالی در چند روز اخیر ازتون خواهش می‌کنم که قوانین رو رعایت کنید و با مدیران سایت همکاری کنید.

RE: انتقادها و اعتراض‌ها - amirhossein.gh - 30-04-2012

سلام دوستان
با اجازتون در مورد تاپیکی که بسته شده( هاست رایگان) یه نظر بدم :
داشتن یک سایت شخصی برای هر کسی به منظور تماس با اساتید که بتونه دستاوردهای خودشو و مقالاتشو تو سایت بذاره ، به نظر من موثره و میتونه نظر استاد رو جلب کنمه که طرف دانشجوی پرکاریه
حداقل تجربه شخصی من در مورد یکی از استادا این بود و تازه خودش در جواب بهم گفت کلی حال کرده و در ضمن تعجب از اینکه چقدر منطقی هست کار
[عکس: smile.gif]
امیدوارم دوستان دیگر هم نظرات پرارزشون رو بیان کنن و همچنین مدیران گرامی تا به یک جمع بندی مناسب برسیم
مخلص همگی

RE: انتقادها و اعتراض‌ها - Babak - 30-04-2012

امیرحسین جان
داشتن وب‌سایت شخصی ممکنه تاثیر کمی داشته باشه، ولی تاپیکی که شما گفتید دقیقا به این مساله مربوط نیست و بیشتر نحوه نصب web server روی کامپیوتر شخصی رو سعی کرده توضیح بده. اگر شما می‌خواهید وب‌سایت شخصی داشته باشید، گذاشتن وب‌سایت روی کامپیوتر شخصی شما اصلا توصیه نمی‌شه، چون هم ip دستگاه ممکنه تغییر کنه و وب‌سایت رو از دسترس خارج کنه، هم کامپیوتر شما ممکنه همیشه روشن یا به شبکه وصل نباشه. اگر قراره آدرس وب‌سایت شخصی به استادها داده بشه، بهتره که وب‌سایت روی سرور قابل اعتمادی باشه و گرنه در دسترس نبودنش ممکنه تاثیر معکوس بذاره.

در نهایت من مخالفت جدی‌ای ندارم که تاپیک باز باشه، البته عنوانش باید تغییر کنه تا دقیق‌تر مشخص بشه که کاربردش چیه.

RE: انتقادها و اعتراض‌ها - mohamad0014 - 01-05-2012

خواستم چند موقعیت خالی را در تاپیک اعلام موقعیت های خالی برق و کامپیوتر پست کنم که دیدم قفل شده تاپیک. آیا اشتباها قفل شده یا موضوع دیگری هست؟

RE: انتقادها و اعتراض‌ها - Bahram - 01-05-2012

(01-05-2012, 10:17 AM)mohamad0014 نوشته: خواستم چند موقعیت خالی را در تاپیک اعلام موقعیت های خالی برق و کامپیوتر پست کنم که دیدم قفل شده تاپیک. آیا اشتباها قفل شده یا موضوع دیگری هست؟
درود بر شما، راستش این کار با هماهنگی‌ صورت گرفته، حقیقتش تاپیک های اعلام موقعیت های خالی به نظر در کل تاپیک‌های خیلی مفیدی نیستند و به نسبت تعداد صفحات‌شون تاپیک‌های کم بازدیدکننده‌ای هستند، ولی از طرفی شاید در فصل پذیرش مفید باشند. از این جهت تصمیم گرفتیم که فعلا تا فصل پذیرش بسته بشن و احتمالا برای فصل پذیرش دوباره بازشون کنیم