![]() |
تحصیل در قطر - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: سایر کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B1-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +---- انجمن: کشورهای عربی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B9%D8%B1%D8%A8%DB%8C) +----- انجمن: تحصیل (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84) +----- موضوع: تحصیل در قطر (/Thread-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D9%82%D8%B7%D8%B1) |
RE: تحصیل در قطر - Shihan - 13-09-2015 (13-09-2015, 09:54 AM)libst64 نوشته: ممنون از پاسختون. بله منظور من هم همون دانشگاههای آمریکایی بود، من دارم برای آیلتس و جی آر ای اقدام می کنم. ولی رشته ای که خوب باشه و بعدا هم بتونم ازش استفاده کنم برام مهمه. به نظرتون می تونم توی رشته های مدیریت مثل مدیریت اجرایی یا صنعتی اقدام کنم؟ ربطی به رشته فوق لیسانسم نداره که مرتبط نیست؟ خیر. مشکلی نخواهد داشت. البته باز هم ایمیل بهشون بزند و کسب تکلیف کنید. اما تا اونجا که میدونم مشکلی نیست اگر بخواهی مدیریت بخونی. RE: تحصیل در قطر - مهمان - 18-09-2015 با سلام میخواستم در مورد دانشگاه حمد بن خلیفه قطر اطلاعاتی داشته باشم. این که سطحش از جامعه القطر و دانشگاه های آمریکایی قطر بالاتره یا پایین تر. و اگر از دانشگاه پذیرش بگیریم ویزا راحت میدن یا نه؟ ممنون RE: تحصیل در قطر - Shihan - 18-09-2015 (18-09-2015, 03:28 PM)مهمان نوشته: با سلام دانشگاه جدیدیه که اخیراً مجوز از بنیاد علمی قطر که همه دانشگاهها را حمایت مالی میکنه انتخاب شده و با دانشگاههای امریکایی شعبه دوحه ارتباط علمی - دانشجویی داره. اما خیلی از لحاظ رتبه بندی در دنیا هنوز شناخته شده نیست. دانشگاه ههای قطر هم در واقع باید همه موارد اولیه رو داشته باشی مانند نمره زبان و معدل و برخی هم جی ار ای نیاز دارن. بعد هم ویزا که شرایط و مدارک خاص خودش رو داره. شما اول برای داتشگاه اقدام کن سپس مراحل ویزا رو جلو ببرید. RE: تحصیل در قطر - sfd - 09-10-2015 پذیرش دانشجویی دکتری کشتی سازی دارد؟بورسیه می کند ؟شرایط بورسیه؟ RE: تحصیل در قطر - Shihan - 09-10-2015 (09-10-2015, 05:30 PM)sfd نوشته: پذیرش دانشجویی دکتری کشتی سازی دارد؟بورسیه می کند ؟شرایط بورسیه؟ خیر این رشته ارائه نمیشه میتونید برای گرایشهای مکانیک اقدام کنید. در پستهای بالا بدقت توضیح داده شده. RE: تحصیل در قطر - مهمان - 24-11-2015 (26-11-2012, 05:52 AM)Shihan نوشته: متاسفانه بنده فردی رو نمیشناسم که بتونید توام با ایشون در قطر در ارتباط باشید اما شنیدم برخی شرکهای نفت و گاز که در ایران فعالند از طریق بخش اینترنشنال اونها میتوانید به شرکتهای قطری متصل بشید و اینکه یه سر به موسسات اعزام دانشجو به قطر بزنید شاید شرکتهایی باشند که خدماتی خارج از تحصیل ازائه دهند. چه موسسه ای هست که دانشجو به قطر میفرسته من میخوام به قطر برم برای فوق لیسانس مهندسی شیمی من جز نخبگان کشوری هستم و تمام نمرات دانشگاه دولتی که اخذ کردم بسیار عالی هست RE: تحصیل در قطر - Shihan - 24-11-2015 (24-11-2015, 11:52 AM)مهمان نوشته: چه موسسه ای هست که دانشجو به قطر میفرسته من میخوام به قطر برم برای فوق لیسانس مهندسی شیمی من جز نخبگان کشوری هستم و تمام نمرات دانشگاه دولتی که اخذ کردم بسیار عالی هست لیست موسسات معتبر اعزام دانشجو در سایت وزارت علوم می باشد. اما خیلی بعید میدونم موسسه ای برای قطر دانشجو اعزام یا حداقل کاری در حوزه اونجا انجام بده. شما باید حداقل معدل و نمره زبان و نمره ازمون GRE خوبی داشته باشی. ضمناً برای نحبگان قطر جای مناسبی نیست! از قطر بهتر کشورهایی وجود داره. RE: تحصیل در قطر - Torkan - 24-11-2015 (24-11-2015, 11:52 AM)مهمان نوشته: چه موسسه ای هست که دانشجو به قطر میفرسته من میخوام به قطر برم برای فوق لیسانس مهندسی شیمی من جز نخبگان کشوری هستم و تمام نمرات دانشگاه دولتی که اخذ کردم بسیار عالی هست درود دوستمون Shihan با تجربه جوابتون رو دادن ولی دو مورد رو بگم: 1- اگر منظورتون ارگان دولتی هست، چون معمولا لفظ نخبگان کشوری برای کسانی به کار میره که از دولت کمک مادی یا معنوی بگیرن. اگر اینطور هست که تا جایی که میدونم رابطه ایران و قطر اونطوری نیست که بتونین مثلا از طریق دولت برین اونجا. نکته دوم میبینم بعضی ها بد جور هوای پول میزنه به سرشون. مثلا شنیدم یکی از دوستام میگفت بابا ... بایای آمریکا اصلا چرا این همه خودمون رو اذیت میکنیم بریم قطر یا امارات منتمون رو هم میکشن در امد 6 ماهه آمریکا رو هم یک ماهه اونجا میدن.لطفا این حرفها رو نشنیده بگیرید...! اولا تعداد افرادی که اینگونه هستن تازه اونم ایرانی بسیار بسیار کم هستش. مگر برید عراق مفت کار کنید! دوما، همه چیز پول نیست. من خود ایران درس میخونم، قطر بورس هم بده نمیرم! بااحترام، ترکان RE: تحصیل در قطر - mohi2050 - 15-12-2015 سلام روزتون بخیر اگر براتون امکان داره خواهش می کنم منو راهنمایی کنید. من فوق دیپلم نرم افزار دارم ، مدرک Network+ از مجتمع فنی تهران دارم ، زبان انگلیسیم هم خوبه و کاربردی بلدم ، 6 سال هم سابقه مدیریت IT در بزرگترین شرکت پخش استان گیلان و مازندران دارم میخواستم راهنماییم کنید واسه ویزای تحصیلی چه راه حل هایی وجود دارد؟ هزینه ها طوره؟ هزینه ثبت نام؟هزینه زندگی در ماه؟ میشه کار کرد؟ جز رشته های دانشگاهیشون IT و رشته های مرتبط کامپیوتر هم داره؟ من خیلی اصرار دارم به قطر مهاجرت کنم خواهش می کنم راهنماییم کنید. و در خر پیشنهاتون کلا برای من چیه؟ RE: تحصیل در قطر - mohi2050 - 15-12-2015 سلام روزتون بخیر اگر براتون امکان داره خواهش می کنم منو راهنمایی کنید. من فوق دیپلم نرم افزار دارم ، مدرک Network+ از مجتمع فنی تهران دارم ، زبان انگلیسیم هم خوبه و کاربردی بلدم ، 6 سال هم سابقه مدیریت IT در بزرگترین شرکت پخش استان گیلان و مازندران دارم میخواستم راهنماییم کنید واسه ویزای تحصیلی چه راه حل هایی وجود دارد؟ هزینه ها طوره؟ هزینه ثبت نام؟هزینه زندگی در ماه؟ میشه کار کرد؟ جز رشته های دانشگاهیشون IT و رشته های مرتبط کامپیوتر هم داره؟ من خیلی اصرار دارم به قطر مهاجرت کنم خواهش می کنم راهنماییم کنید. و در آخر پیشنهاتون کلا برای من چیه؟ |