آکادمیا کافه
مسائل مرتبط با ثبت نام iBT و پروفایل در سایت ETS - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: آزمون‌ها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7)
+---- انجمن: TOEFL (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-TOEFL)
+----- انجمن: آزمون iBT (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86-iBT)
+----- موضوع: مسائل مرتبط با ثبت نام iBT و پروفایل در سایت ETS (/Thread-%D9%85%D8%B3%D8%A7%D8%A6%D9%84-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%D8%AB%D8%A8%D8%AA-%D9%86%D8%A7%D9%85-iBT-%D9%88-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-ETS)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

RE: مسائل مرتبط با ثبت نام iBT و پروفایل در سایت ETS - blur - 19-05-2013

(19-05-2013, 09:26 PM)'jake' نوشته: یک سوال از پیشکسوتان این امر :
من قصد دارم برای پاییز 2014 یا بهار 2015 برای پذیرش اقدام کنم با این اوصاف پیشنهادتون برای شرکت در امتحان در چه زمانی هستش ؟! 
من خودم فکر میکنم اواخر شهریور یا مهر ماه فرصت خوبی باشه نظر شما چیه دوستان ؟! 

زمان مناسبیه...خدایی نکرده نمره نیاوردین فرصت شرکت دوباره هم دارین....فقط شاید اون زمان شلوغ شه زود رزرو کنین

RE: مسائل مرتبط با ثبت نام iBT و پروفایل در سایت ETS - reza_1st - 19-05-2013

من قصد دارم برای پاییز 2014 یا بهار 2015 برای پذیرش اقدام کنم با این اوصاف پیشنهادتون برای شرکت در امتحان در چه زمانی هستش ؟! 

پیشکسوت که نیستم  ؛) ولی کلاً پیشنهاد می کنم بیشتر برنامتون رو برای ترم پاییز بذارین تا بهار، تعداد ورودی ها و فاند های پاییز خیلی بیشتره و شانس بهتری دارین.
در مورد زمان امتحان iBT هم شهریور زمان مناسبی هست، فقط یه نکته اضافی رو هم بگم، اگر برنامه آمریکا رفتن دارین یا به هر حال قراره GRE هم بدین، توجه کنین که تعداد امتحان های GRE که تو ایران برگذار میشه محدوده، عملاً یکی تو اکتبر و یکی تو نوامبر هست که بدرد اپلای پاییز سال بعد می خوره، که امتحان نوامبر حتی کمی دیر هم هست. در حالی که iBT زیاد برگزار میشه. اینو از این نظر گفتم که اول زمان GRE تون رو مشخص کنید (اگر میدین) و بعد تافل رو بر اساس اون تعین کنید، که خیلی نزدیک هم نیفتن.

RE: مسائل مرتبط با ثبت نام iBT و پروفایل در سایت ETS - jake - 19-05-2013

باتشکر از راهنمایی هاتون دوستان
حقیقتش برای مقطع کارشناسی دارم برنامه ریزی میکنم نه ارشد ولی خب باید امتحات SAT رو در نظر داشته باشم که اون رو برای یک الی دو ماه بعد از تافل برنامه ریختم 

RE: مسائل مرتبط با ثبت نام iBT و پروفایل در سایت ETS - فرید - 29-06-2013

یک افزایش قابل توجهی در تعداد روزهای برگزاری آزمون تافل در ایران برای ماه سپتامبر وجود داره یعنی مرسوم که سه یا چهار بار در هر برج امتحان برگزار بشه ولی برای سپتامبر2013، 8 تاریخ باز شده. این روند اگر ادامه پیدا کنه (شاید دلیلش تغییر روش انتخاب سوال ها باشه یا اینکه شرایط فراهم کردن که میتونند تعداد زیادی رایتینگ و اسپیکینگ در زمان کوتاه تصحیح کنند) خبر خوبی برای افرادی که در ماه های شلوغ قصد امتحان دادن دارن و براحتی می تونند تاریخ مورد نظرشون ثبت نام کنند. فعلا فقط ظاهرا با امیر بهادر هماهنگ کردند قاعدتا مراکز دیگر هم این کار خواهند کرد.

RE: مسائل مرتبط با ثبت نام iBT و پروفایل در سایت ETS - saeedhn - 06-09-2013

سلام
سایت ets تاریخ های تافل رو تا آخر 2013 زده. میخوام بدونم تاریخ های 2014 کی باز میشه؟ توی ژانویه و فوریه هم آزمون هست؟

RE: مسائل مرتبط با ثبت نام iBT و پروفایل در سایت ETS - Torkan - 06-09-2013

دوست من باید چک کنید اصلا نمیشه گفت
فعلا که تا نوامبر پر شده و حتی خود دسامبر هم نزده
با احترام

RE: مسائل مرتبط با ثبت نام iBT و پروفایل در سایت ETS - MaMi - 07-09-2013

(19-05-2013, 10:13 PM)'jake' نوشته: باتشکر از راهنمایی هاتون دوستان
حقیقتش برای مقطع کارشناسی دارم برنامه ریزی میکنم نه ارشد ولی خب باید امتحات SAT رو در نظر داشته باشم که اون رو برای یک الی دو ماه بعد از تافل برنامه ریختم 

شما چون برای کارشناسی اقدام خواهید کرد، بنظرم خیلی تفاوتی بین پائیز یا بهار (از لحاظ پذیرش) وجود نخواهد داشت ولی بنظر من میتونید زمان امتحان رو اواخر شهریور در نظر بگیرید که اگر احیانا نمره مورد نظرتون رو بدست نیاورید، زمان کافی برای جبران داشته باشید. فقط یک نکته رو هم داخل پرانتز بگم که تعدادی از دانشگاه های امریکا امتحان SAT رو با توجه به اینکه امکان برگزاری اش در ایران وجود نداره، برای دانشجویان ایرانی waive میکنند، بنظرم این مورد رو از دانشگاه مقصدتون حتما سوال کنید.

RE: مسائل مرتبط با ثبت نام iBT و پروفایل در سایت ETS - فرید - 07-09-2013

(06-09-2013, 09:22 PM)'saeedhn' نوشته: سلام
سایت ets تاریخ های تافل رو تا آخر 2013 زده. میخوام بدونم تاریخ های 2014 کی باز میشه؟ توی ژانویه و فوریه هم آزمون هست؟

سلام
تاریخ های باز شدن به سال ربطی نداره و سه ماه قبل از هر تاریخ باز میشه. این ماه برای دسامبر باز میشه و توی اکتبر برای ژانویه 2014

RE: مسائل مرتبط با ثبت نام iBT و پروفایل در سایت ETS - saeedhn - 07-09-2013

'فرید' نوشته:
سلام
تاریخ های باز شدن به سال ربطی نداره و سه ماه قبل از هر تاریخ باز میشه. این ماه برای دسامبر باز میشه و توی اکتبر برای ژانویه 2014

حتما توی ژانویه و فوریه برگزار میشه؟ آخه ددلاین دانشگاه برای مدرک زبان تا 1 مارس هست و میخواستم بدونم اگر توی ژانویه و فوریه آزمونی نیست سریعتر برای دسامبر ثبت نام کنم تا پر نشده. (امروز هم از یه نفر دیگه این رو شنیدم که در سال دیگه اولین آزمون از ژون شروع میشه)
ممنون از کمکتون

RE: مسائل مرتبط با ثبت نام iBT و پروفایل در سایت ETS - Torkan - 07-09-2013

ژون؟
دوست من همه ساله هر ماه امتحان هست نگران نباشین ولی من هم جای شما باشم بلافاصله که دسامبر باز شد کار رو یکسره میکنم میره چون ادم خیالش راحت میشه و میره به سمت جمع اوری سایر مدارک!!
با احترام