![]() |
رفع اشکال و سوالات مرتبط با Listening iBT - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: آزمونها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7) +---- انجمن: TOEFL (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-TOEFL) +----- انجمن: آزمون iBT (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86-iBT) +------ انجمن: مشاوره و رفع اشکال iBT (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D9%88-%D8%B1%D9%81%D8%B9-%D8%A7%D8%B4%DA%A9%D8%A7%D9%84-iBT) +------ موضوع: رفع اشکال و سوالات مرتبط با Listening iBT (/Thread-%D8%B1%D9%81%D8%B9-%D8%A7%D8%B4%DA%A9%D8%A7%D9%84-%D9%88-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-Listening-iBT) |
RE: رفع اشکال و سوالات مرتبط با Listening iBT - blur - 11-11-2014 (11-11-2014, 06:34 PM)'saraT' نوشته: دوست عزیز فایل های صوتی این کتاب اینجا آپلود شده. اونو یه نگاه بندازین.
RE: رفع اشکال و سوالات مرتبط با Listening iBT - saraT - 12-11-2014 [size=13.3333330154419px]دوست عزیز [/size]ممنونم بابت راهنمایی تون. اما من این فایل ها رو دانلود کردم قبلا ولی فقط فایل های مربوط به Listening Practice Sets رو داره و فایل های مربوط به Speaking و writing و خبری از Example ها نیست. RE: رفع اشکال و سوالات مرتبط با Listening iBT - azy925 - 08-04-2015 سلام دوستان من تازه تصمیم به خوندن تافل گرفتن و سطح زبانم pre-intermediate هست. و زمان زیادی برای دادن امتحان تافل ندارم. چون لیسنینگم ضعیفه میخوام یکی دو هفته تمرکزمو بزارم فقط روی لیسنینگ. اما سرعت load مطلب برام پایینه و متوجه شدم برخلاف حافظه بلند مدتم که قویه حافظه کوتاه مدتم خعلی خاک خورده و کاملا ضعیفه!!!!!!!!!!! یعنی یه جمله رو نمیتونم وقتی حتی کامل فهمیدم رو کاغذ بیارم. و مشکل دومم اینه که تمرکز ندارم و ذهنم از لیسنینگ منحرف میشه و رشته کلام از دستم خارج میشه. اگه کسی راه حلی برای بهبود لیسنینگ من داره ممنون میشم کمک کنه. برفراز باشید ![]() RE: رفع اشکال و سوالات مرتبط با Listening iBT - فرید - 08-04-2015 (08-04-2015, 10:49 AM)'azy925' نوشته: سلام دوستان سلام
لیسنینگ مهمترین قسمت این ازمون و علاوه بر بخش لیسنینگ، در اسپیکینگ و رایتینگ هم نقش تعیین کننده ای داره. بنظر من اگرخیلی احساس ضعف می کند امتحانون به تاخیر بیندازید چون در زمان کوتاه نمی توانید نمره خود را بهبود بدهید. یکی از بهترین روش ها اینه که فیلم ها و پادکست های را گوش می دهید تکرار کنید یا اینکه متن ان را بنویسید و مقایسه کنید که چقدر فهمیدید و جاهایی که نفهمیدید تکرار کنید تا مطلب متوجه بشوید. برای نت برداری هم باید از تکنیک های این روش استفاده کنید. حتی برای اسپیکینگ هم با ابنکه سرعت بیان مطالب کمتر بازهم فرصت اینکه تمام مطالب بنویسید نخواهید داشت. پست های قبلی اگر مطالعه کنید و ویدئوهای اموزشی که در سایت هست اگر تماشا کنید روش های نت برداری متوجه خواهید شد. معمولا از علائم اختصاری استفاده می کنند و از مطالبی که می شنوند فقط واژه های کلیدی یادداشت می کنند. RE: رفع اشکال و سوالات مرتبط با Listening iBT - Dark.Knight - 08-04-2015 (08-04-2015, 10:49 AM)'azy925' نوشته: سلام دوستان سلام
اینطور که مشخصه گوش شما عادت به شنیدن لیسنینگ هایی در سطح آزمون تافل ندارید. برای لیسنینگ زمان دو هفته ای خیلی کمه. به نظر من شما اول احتیاج دارید که توی زمان های مختلف به لیسنینگ هایی در سطح تافل(میزان زمانی و سطح آسونی و سختی) فقط گوش بدید، یکی از دلایل عدم تمرکز اینه که شخص اواسط لیسنینگ خسته میشه و خود به خود بقیه لیسنینگ رو گوش نمیده و این گوش دادن ها باعث برطرف شدن این ضعف می شه. همونطور که فرید گرامی گفتند، اسکریپت کردن (نوشتن متن لیسنینگ ها و مقایسه با تکست اصلی) بهترین راه حل برای تقویت لیسنینگه که البته زمانبره ولی کارآمد. نوت برداری مهمترین تکنیک برای لیسنینگ تافل هست که توی نوت برداری باید مرتب بنویسید. گاهی شخص به خاطر اینکه کل متن رو بتونه بنویسه اینقدر بدخط و قاطی پاتی مینویسه که زمان جواب دادن به سوالات نمیدونه از کدوم قسمت برگه نوت برداریش باید استفاده کنه. استفاده از مخفف ها راه حل خوبیه به شرطی که شخص عادت به نوشتن این مخفف ها داشته باشه نه اینکه سر جلسه تازه فکر کنه این کلمه مخفف چی بوده!!! نهایتاً سطح لیسنینگ خودتون رو با کتاب لیسنینگ لانگمن بسنجید که سطح کتاب بشدت از سطح آزمون کمتره ولی برای شروع بد نیست. شما احتیاج به برطرف کردن ضعف تمرکز، یادگیری تکنیک های سوالات لیسنینگ (توی تمام کتابهای تافل انواع سوالات لیسنینگ و تکنینک های مخصوصشون هست) و یادگیری نوت برداری دارید البته تمام این موارد بستگی به سطح زبان شما و میزان لغتی داره که شما بلدید چون شخصی که تمام این مراحل رو بدونه ولی زمان پاسخگویی از لحاظ درک مطلب و معنی مشکل داشته باشه باز نمی تونه جواب ها رو تشخیص بده بخصوص که اخیرا سوالات لیسنینگ بیشتر مفهومی شدند. RE: رفع اشکال و سوالات مرتبط با Listening iBT - Simon2007 - 10-04-2015 (08-04-2015, 10:49 AM)'azy925' نوشته: سلام دوستان سلام
گوش دادن و نوشتن کلمه به کلمه، فرآیند وقت گیری هست اما نتیجه اش خیلی عالیه. شما اگر زمان ندارید و سطحتونم اینه 2 هفته خیلی کمه. ضمنا دانستن سطحی از لغت برای پیش رفتن در لیسنینگ خیلی مهمه. در کنارش لغتتون رو تقویت کنید. نصفی از نفهمیدن های لیسنینگ مربوط به ندانستن لغاتع که برای ذهن آشنا نیستند. RE: رفع اشکال و سوالات مرتبط با Listening iBT - hadipedia89 - 14-10-2015 سلام دوستان در مورد نحوه نمره دهی در لیستنینگ چنانچه در هر سکشن (17 سوال) به طور متوسط سه تا از جوابها نادرست باشه نتیجه نهایی چند میشه ؟ RE: رفع اشکال و سوالات مرتبط با Listening iBT - Emir - 14-10-2015 (14-10-2015, 08:47 PM)hadipedia89 نوشته: سلام دوستان سلام تقریبا میشه ۲۵ RE: رفع اشکال و سوالات مرتبط با Listening iBT - kimiya_ab - 02-11-2015 سلام و خسته نباشید در پیوست یک فایل از لیستنینگ های نرم افزار TPO رو که از این لینک دریافت کردم گذاشتم !!! میشه لطفا بفرمایید که آیا ممکن هس که در امتحان لیستنینگی با این سطح داغون از لهجه بیاد ؟؟؟؟؟ من تا حالا تستی نزده بودم که بیشتر از 2-3 سوال غلط داشته باشم تو سمپل های لیستنینگم ! الان این رو گوش کردم در بین سمپل و واقعا حداکثر 60% ش رو متوجه شدم !!!! لطفا دوستانی که آزمون دادن بگن آیا همچین سطحی از لهجه واقعا میاد ؟؟؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() مال TPO شماره ی 35 بود این فایل ![]() ![]() RE: رفع اشکال و سوالات مرتبط با Listening iBT - blur - 02-11-2015 (02-11-2015, 01:44 PM)kimiya_ab نوشته: سلام و خسته نباشید بله دوست عزیز. احتمالش هست. نگران نباشید و آرامش خودتون رو از دست ندین. به تمرین ادامه بدین و نگران نباشین. اگر خوب تمرین کنید و ذهنتون سر امتحان آماده باشه مشکلی پیش نمیاد و انشالا نمره بالایی میارید. |