آکادمیا کافه
در مسیر اپلای، چگونه انگیزه پیدا میکنید؟ - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: گفتگوی خودمانی کاربران (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D9%81%D8%AA%DA%AF%D9%88%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86)
+--- انجمن: گفتگوی خودمانی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D9%81%D8%AA%DA%AF%D9%88%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C)
+--- موضوع: در مسیر اپلای، چگونه انگیزه پیدا میکنید؟ (/Thread-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%B3%DB%8C%D8%B1-%D8%A7%D9%BE%D9%84%D8%A7%DB%8C%D8%8C-%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%A7%D9%86%DA%AF%DB%8C%D8%B2%D9%87-%D9%BE%DB%8C%D8%AF%D8%A7-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF%D8%9F)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: در مسیر اپلای، چگونه انگیزه پیدا میکنید؟ - mahnaz103 - 23-09-2013

(23-09-2013, 01:14 PM)'salazar716' نوشته:
خو به قولی that's the point، مهاجرت میکنیم to rebuild our زندگی دیگه...طبیعتا obstacles هم داره، red carpet که پهن نکردن for us...حالا یه سری شانس بیارن یه فامیل داشته باشن که کمکشون کنه the other group هم خودشونن و خودشون. Smile

اره والله همینه Big Grin
منم جزو همون the other group هستم Sad
اما فقط ما نیستیم که اونجا این وضع روداریم.یه چندتا friend باحال پیدا میکنیم (حالا چه خارجی چه ایرانی) و دورهمی خوش میگذرونیم.یعنی هم درعلم به هم کمک میکنیم هم در تحمل کردن شرایط شاید یکم سخت خارج از کشور Big Grin
میشه یه سایتی هم افتتاح کرد تا ایرانی های مقیم مثلا یه شهر خاصی از امریکا رو باهم آشنا کرد تا احساس غربت کمتری کنند Big Grin

حالاااااااااااااااااااااا دعا کنید مشکلی پیش نیاد و ما بریم ،باقیش رو خدا بزرگه ...ایده زیاد میاد تو سر آدم Big Grin 

RE: در مسیر اپلای، چگونه انگیزه پیدا میکنید؟ - eliroz - 23-09-2013

دوستای خوبم
هر کاری و انتخابی سختی های خودش رو داره.
اونجا هم کارشون لنگ ما نیست که ما بریم بهشت بشه برامون. (به قولی اونجا که برامون حلوا پخش نمی کنن)
واسه ساختن زندگی هر جا که باشی باید زحمت بکشی و تلاش کنی
خودتون فکر کنین ما اینجا تو محیط کار و زندگی چه مشکلاتی داشتیم و داریم. اونجا هم همین مشکلات رو داریم.
آسمون هم اونجا همین رنگه.
به قول اقتصادی ها برای هر انتخابی باید بیای مزیت -هزینه رو براش بسنجی ؛ باید ببینی مزایا و عدم مزایا رفتن به خارج چی هست. کدوم کفه سنگین تره؟! (واسه من که کفه رفتن سنگین ترهSmile )
حتی اگه انگیزه مو از دست بدم دوباره میام هزینه - فایده سو میسنجم و انگیزه میگیرم
زیاد منفی هم نباید بهش نگاه کنیم به قول دوست خوبمون mahnaz103 اونجا کلی دوست پیدا میکنیم و می تونیم برای خودمون گروه تشکیل بدیم و از این حرفا....
مکان ها مهم نیستند،بلکه این خود آدما و افکارشون که مهم ان . همه چیز به دید و افکار و نقطه نظر ما بر میگرده.
امیدوارم که همه اونائی که هدفی برای زندگیشون دارن موفق شن و بدون مشکل بتونن خان اول رو با موفقیت پشت سر بذارن Smile
شاد و موفق بباشین

RE: در مسیر اپلای، چگونه انگیزه پیدا میکنید؟ - مهسا - 23-09-2013

مرسی M1KE عزیز ممنونم به خاطر حرفای خوبی که زدی .
اما دوستای من ! گفتم برای رفتن ، نه تلاش بعد رفتن و اونجا زندگی رو ساختن . من تمام سالهای تحصیلمو از خونه دور بودم  و  شرایط غربتو خیلی خوب تجربه کردم .

RE: در مسیر اپلای، چگونه انگیزه پیدا میکنید؟ - eliroz - 24-09-2013

(23-09-2013, 11:52 PM)'مهسا' نوشته: مرسی M1KE عزیز ممنونم به خاطر حرفای خوبی که زدی .
اما دوستای من ! گفتم برای رفتن ، نه تلاش بعد رفتن و اونجا زندگی رو ساختن . من تمام سالهای تحصیلمو از خونه دور بودم  و  شرایط غربتو خیلی خوب تجربه کردم .

مهسا جان
همه چیز بستگی به خود ما داره. اگه خوب شروع کنیم مطمئن باش که نتیجه خوب میگیریم .
به قول دوستمون M1ke نتیجه مهم نیست . این تلاش ماست که مهمه. هر کسی برداشتش از نتیجه متفاوته.
نگران نتیجه نباش، مهم تلاشی هست که تو داری. تو لحظه باش و تلاش کن
فردا رو کسی ندیده که بدونه نتیجه چی هست.
پس از لحظات حالت نهایت استفاده رو ببر و قدرشون رو بدون.
پیروز باشی

RE: در مسیر اپلای، چگونه انگیزه پیدا میکنید؟ - mahnaz103 - 24-09-2013

(23-09-2013, 11:52 PM)'مهسا' نوشته: مرسی M1KE عزیز ممنونم به خاطر حرفای خوبی که زدی .

منم خیلی از سالهای تحصیل دور از خانه بودم( یه لحظه یاد فیلم " این خانه دور است " افتادم Big Grin)
اگر منظورتون دقیقا مسیر قبل رفتن و الان در حال حاضر باشه، باید بگم من به شخصه شاید هم شرایط خوبی برای رفتن نداشته باشم الان اما وقتی فکر میکنم که خب مثلا نمیرم اونور برا تحصیل و همینجا هستم و ....باخودم میگم خب مهناز ، آخرش که چی؟؟؟
هر وقت تونستم آخر خوبی برای موندنم و تلاش نکردنم برا رفتن پیدا کنم اونوقت قید ادامه تحصیل در خارج از کشور رو میزنم Big Grin
فعلا که چندین ماهه فکر میکنم و قلبا و منطقن اگه حساب کنم میبینم واقعا آخر خوبی رو نمیتونم اینجا برای خودم متصور بشم Sad
حالا با اینکه رشته ی لیسانس و ارشدم هردو خوبه و موقعیت کاری خوبم برام پیش اومده و با متخصص های خیلی بزرگ کشورمون در ارتباطم ( که بهتره نگم کیان Big Grin) و شانس قبولی در دکتری بدون کنکور رو هم دارم ،با همه ی این حرفها آخر خوبی رو نمیبینم برا خودم اینجا!!!!!!!! 
خب حالا با تمام اینها،من در درونم شوق تلاش و رسیدن به مراتب بالاتر تحصیل اونم در کشورهای خوب و پیشرفته با امکانات خوب حس میکنم و یه آخر خوبی برای خودم اینطوری متصور میشم Big Grin
خدا به همه ی ما راه درست رسیدن به آرامش و خوشبختی رو نشون  بده Smile
موفق باشید

RE: در مسیر اپلای، چگونه انگیزه پیدا میکنید؟ - Torkan - 24-09-2013

در ادامه صحبت دوستان این رو بگم که کاملا اشتیاق و انگیزه هست که ادم رو به اوج میرسونه ( جدای از منطق که من زیاد موافقش نیستم تا اون حد)
مثلا بنده خودم مستقیم دکترا پذیرش گرفتم واسه بهار امسال با کمک هزینه و از دانشگاه دیگه ای ارشد گرفتم بدون کمک هزینهSad
 ولی چون میبینم ادم میتونه باز هم به جاهای بهتر بره و پتانسیل و perseverance خودش رو نشون بده تصمیم گرفتم برم به اون ارشد رنک بهتری البته به امید پذیرش واسه مقاطع بعدی از دانشگاههای باز هم بهتر
با اینکه زیاد هم اسایش از نظر هزینه ندارم و همیشه قیمت دلار دغدغه ما دانشجوها بوده حتی بیشتر از خود دلال ها! ولی خوب باید ریسک پذیر هم بود و امید داشت
در هر حال تصمیم که گرفته شد سنگلاخها رو باید از مسیر پاک کرد قبل از اینکه به امید بارون باشیم و وضع بدتر از قبل هم بشه!!
بااحترام

RE: در مسیر اپلای، چگونه انگیزه پیدا میکنید؟ - akbar_saeedi - 01-01-2015

داشتم تبریز فوق میخوندم تلفنم زنگ خورد..خدایا کیه این وقت شب..دوستم..ادم نبود ک..از نظر روحی و فیزیکی و همه جوره واقعن فولاد بود..همزمان با فوقش ی شرکت معتبری تو اراک کار میکرد..دیدم صداش گرفته و حالت بغض داره..میگفت اکبر عجب دنیاییه..چنان زیر آب میزنن افرادی ک حتی فک میکنی از برادرت بابات بهت نزدیکترن..ک واقعن به همه شک میکنی از ادم بودنت متنفر میشی... میگفت ب خدا من نیازی ب پول این کار ندارم و از اخراج شدن و ..ناراحت نمیشم از کنار این ادمها بودن نفرت دارم..منم میگفتم آره راست میگی..ته دلم...احساسی شده ..حالا ی کسی ی چیزی گفته..اینم سخت گرفته!!

این روزا موردهای تاسف باری در مورد خودم و دیگران تو محیط کار دارم میبینم ک واقعن میگم خدایا انقد نون دراوردن برا بعضیا سخت شده؟؟؟ حالا میفهمم دوستم چی میگفت!!
آخه چرا؟؟؟
مردهایی میبینم ک در اوج چاپلوسی و دروغ و ریا...ای خدای من...
عجب فرهنگ و کشوری برا خودمون ساختیم...واقعن فقط در کنار این ادم نماها هم بودن ب نظرم شخصیت ادمو زیر سوال میبره چه برسه به همکاری و ..و البته مطمئنم با ادامه این راه و مسلک ماها هم بسیار تاثیر میپذیریم ک خدا کنه بتونیم این مسیرو ب سوی رفتن عوض کنیم

RE: در مسیر اپلای، چگونه انگیزه پیدا میکنید؟ - ghiasedin - 15-04-2015

سلام خدمت همه دوستان  از مسولین سایت تشکر میکنم برای این سایت خوب
من با توجه به مطالبی که دوستان نوشتن خوندم و به نظرم مطالب خوبی هم بود که مطرح شد لزوم دونستم به این نکته هم اشاره کنم که ما گذشته از مسایل اجتماعی و اقتصادی که سر جای خودش مهم هست چقدر برامون فیلد تحقیقاتی مون مهمه و چقدر برامون مهمه که در طول زندگیمون ذره ای به علم هر چند کوچک اضافه کنیم فرقی نمیکنه کجای دنیا باشیم البته این بستگی به لذت بردن ما از این موضوع داره

RE: در مسیر اپلای، چگونه انگیزه پیدا میکنید؟ - fatima204 - 13-07-2015

اما انگیزه من وقتی تصمیم میگیری دانشجوی دکترایی ول کنی بری
چرا؟
ساعت 10 با استادت کلاس داری همه کارای روز تو کنسل می کنی به کلاس بری میری 10 شد 10:15 10:30..... 12 استاد نیومد 12 زنگ میزنی جواب نمیده یه بار آدم میگه مشکل پیش اومده ولی وقتی همیشه تکرار میشه ساعت 3 باهاش جلسه داری میشه 7 شب هنوز نیومده یه بار عیب نداره اگه عادت همیشش باشه چی
امتحان 40 نمره ای میدی 20 نمره با هم کلاسیت تفاوت نمره داری تو کارنامه نهایی تبدیل میشه به 0/35 ناقابل
تمام ارائه هات به قول همه خوب بوده می بینی نمرت از کسیکه بی نهایت تاخیر و یه عالمه غیبت داره کمتر میشه میری میگی چرا نمرم کمه استاد میگه معیارهای دیگه برای سنجیدن دارم!!
بماند که واسه کار مصاحبه دکتری و................... پارتی + ببخشید پاچه خواری
وقتی می بینی تلاش می کنی ولی نهایتا اونیکه پارتی داره زبون داره ظاهر سازه موفق میشه
از رفتارهای آدم های جامعه چی بگم که خودم جزئی ازشونم
در نهایت خسته شدم از این همه عدم برنامه ریزی بی نظمی و دیدن پارتی بازی و خوردن حق افراد
میخوای پروپوزال تعریف کنی استادت موضوع پیشنهاد میده  میگه کارش در حد کارای روز جهانه میری سرچ میزنی ختمشو آخر 1900 گرفتن
موضوعات پایان نامه دانشگاه های خارجو میبینی حتی یکی از پایان نامه های دانشکده یه لغت مشترک تخصصی ندارن
دیگه چی بگم که دردلم زیاده Angry

RE: شانس گرفتن پذیرش مقطع کارشناسی از دانشگاههای آلمان - amir7099 - 14-08-2015

(14-08-2015, 09:59 AM)Hasegava نوشته: من یه نصیحت به دوستان دارم لطفا بهشون برنخوره. ببینید یه عده ای درس خوندن و رفتن یه دانشگاه خوب در ایران و یه عده ای هم حالا به دلایلی رفتن آزاد و غیر انتفاعی و علمی کاربردی و اینا..خب!!! حالا اونی که یه دانشگاه خوب درس خونده مسلما پایه اش قوی شده ولی اونی که دانشگاه آزاد یا غیرانتفاعی درس خونده حتی اگرم خودش میخواسته واقعا درس بخونه محیطش طوری بوده که حتی استادش هم نمیتونسته سطح بالا بگه و زیاد گیر بده.. من میگم کسی که پایه اش توی رشته خودش در همین ایران قوی نیست رفتنش حداقل واسه تحصیل به صلاح نیست حتی اکه با پول خودش بخواد بره. چون این هندی ها و چینی ها انقد زیاد و درس خونن که رقابت خیلی سخته واسه این دسته از بچه ها..اگرم با خودتون میگید میرم اونجا جبران میکنم که کار نشد نداره ولی واقعا پایه خیلی تاثیر داره..کسی که پایه اش ضعیفه خیلی سخته واسش..حالا با توجه به رزومه دوستمون من بهش پیشنهاد میکنم عاقلانه تصمیم بگیره شاید اینجا بهتر بتونه موقعیتی واسه خودش دست و پا کنه..اینایی هم که میبینید با پول خودشون میرن درس میخونن که البته درس خون هم توشون پیدا میشه همونایی هستن که دو روز دیگه میگن کار نیست و فلان و بمان

سلام دوست عزيز
حرف شما كاملا درسته و به كسيم نبايد بر بخوره چون حقيقته و هركي رو براي يه چيزي ساختن نميشه كه همه مهندس يا همه دكتر بشن. هر تو يه چيزي استعداد داره.
شايد من تو رياضيات و فيزيك و مكانيك و ... پايم ضعيف باشه اما رشته اي كه من ميخوام بخونم اصلا ربطي به پايه دبيرستان و دانشگاه من نداره من طراحي صنعتي ميخوام بخونم كه بايد تو طراحي با دست و خلاقيت قوي باشي يعني هنره . خداروشكر طراحي با دستم خوبه يعني در حد قابل قبول هست . چون اين رشته مورد علاقم بوده جدا از رشتم رفتم دنبالش و خودمو بالا كشيدم حالا ميخوام همين رشته رو تو مقطع كارشناسي بخونم ولي چون معدلم پايينه مجبورم خودم هزينه دانشگاه هارو بدم.
به نظر من دانشگاه هاي متوسط آلمان تو زمينه طراحي صنعتي حتي از دانشگاه هاي تاپ ما هم سر تره چه بسا كه كسي تو دانشگاه تهران هم اين رشته رو بخونه بعد از تحصيل بارار كار آن چناني واسش وجود نداره،
بازم ممنون از راهنماييتون