آکادمیا کافه
مسایل مربوط به تهیه بلیط - آژانسهای هواپیمایی و بار - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+---- انجمن: سفر به کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B3%D9%81%D8%B1-%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+---- موضوع: مسایل مربوط به تهیه بلیط - آژانسهای هواپیمایی و بار (/Thread-%D9%85%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D9%85%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%B7-%D8%A8%D9%87-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D8%A8%D9%84%DB%8C%D8%B7-%D8%A2%DA%98%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D9%88%D8%A7%D9%BE%DB%8C%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%88-%D8%A8%D8%A7%D8%B1)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - M1KE - 22-11-2015

من خودم با مسیرهای طولانی مشکلی ندارم ولی همونطور که فرید عزیز اشاره کردن پروازهایی مثل KLM این برتری رو دارند که در اروپا یک توقف و استراحت کوتاه رو خواهید داشت. فقط در مورد پروازهای اروپایی توجه داشته باشید که یک توقف بیشتر نباشه وگرنه نیاز به ویزا هست. مثلا نمی تونید یک توقف در رم و بعد دوباره در پاریس یا مونیخ توقف داشته باشید.

RE: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - FN63 - 22-11-2015

کسی تجربه سفر با پرواز اتریشی رو داشته؟ برای سفر به تورنتو آژانس پیشنهاد ترکیش و یا اتریشی رو داده. خود من لوفتهانزا میخواستم که گفتن به خاطر اعتصابهای زیاد کنسلی زیاد داره و توصیه نکردن

RE: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - helenkh - 23-11-2015

(22-11-2015, 11:06 PM)FN63 نوشته: کسی تجربه سفر با پرواز اتریشی رو داشته؟ برای سفر به تورنتو آژانس پیشنهاد ترکیش و یا اتریشی رو داده. خود من لوفتهانزا میخواستم که گفتن به خاطر اعتصابهای زیاد کنسلی زیاد داره و توصیه نکردن

عجيب و جالبه كه آژانس اصلا به من پيشنهاد اروپا نداد و گفت با مسائل پيش امده اخير و سختگيرى هاى امنيتى فرودگاههاى اروپا، بهتره مقصد ميانى اونجا نباشه!

RE: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - Torkan - 24-11-2015

(23-11-2015, 10:21 PM)helenkh نوشته: عجيب و جالبه كه آژانس اصلا به من پيشنهاد اروپا نداد و گفت با مسائل پيش امده اخير و سختگيرى هاى امنيتى فرودگاههاى اروپا، بهتره مقصد ميانى اونجا نباشه!

درود

من جای شما باشم از خیرش میگذرم و با تورکیش ایرلاینز میرم. گرون هست ولی می ارزه.

بااحترام،
ترکان

RE: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - mahtab00 - 24-11-2015

(23-11-2015, 10:21 PM)helenkh نوشته: عجيب و جالبه كه آژانس اصلا به من پيشنهاد اروپا نداد و گفت با مسائل پيش امده اخير و سختگيرى هاى امنيتى فرودگاههاى اروپا، بهتره مقصد ميانى اونجا نباشه!

هلن جان پیشنهاد اتحاد رو دادن؟ من الان موندم اتحاد با یه استاپ تو ابوظبی رو بگیرم یا ترکیبی اتحاد با klmکه یه استاپ تو ابوظبی و یکی تو امستردام داره...........تفاوت قیمتش هم برای ما که سه نفریم حدودا 2/100 در میاد. ولی از طرفی هم نگران اوضاع اروپا هستم.

RE: مسایل مربوط به تهیط بلیط-آژانسهای هواپیمایی و بار - helenkh - 24-11-2015

به من گفتن اروپا ممكنه اذيت بشيد به لحاظ مشكلات امنيتى. لوفتانزا الان تو اعتصابه اغلب و كنسلى زياد داره. تركيش بار زياد گم ميشه. امارات و اتحاد بد نيستن با يه تفاوت قيمت ٥ ميليونى براى سه نفر ما. دوستى كه سرمهماندار امارات هستن امروز گفتن در سطح اكونومى امارات و اتحاد يه سطح خدمات ارائه ميدن اما چندتا نكته هم اشاره كردن: سرقت از چمدانها، مسير خيلى طولانى دوم، و درصد بالاى ٨٠ از مسافران هندى و سريلانكايى در پرواز اتحاد. و لوفتانزا و كلا اروپا رو پيشنهاد دادن چون ترانزيت هستيم و داخل شهر نميريم.
پيشنهاد ديگه اى كه آژانس داد پرواز از طريق استرياايرلاين و با يه استاپ در وين و يا از طريق لوفتانزا با يه استاپ در فرانكفورت و يا تركيب يكى از اين دو با ايركانادا بود و البته يه اختلاف قيمت ١٠٠٠ يورويى
در هر صورت ارزانترين همان اتحاد هست با حدود سه ساعت و نيم ترانزيت
ما هم همچنان نتونستيم تصميم بگيريم

RE: مسایل مربوط به تهیط بلیط-آژانسهای هواپیمایی و بار - Torkan - 24-11-2015

من با اتحاد هم پرواز داشتم. کاملا درسته تقریبا میشه گفت خلبان هم هندی بودSmile
ولی انصافا مهماندارها و کلا همه چیزش مرتب و منظم بود. البته سوای فرودگاه ابوظبی که واقعا اذیت کننده هست! البته بازار بزرگی زیر میرا! هست که اگر استاپ داشتید حتما برید چیزای خوب گیر میاد. مواظب پولها و وسایلتون شدیدا باشید.
کلا من در این برهه از زمان اتحاد رو پیشنهاد میکنم البته بعد ترکیش که البته به علت گرونی همون اتحاد. یعنی من بودم با اون میرفتم.
اروپا هم گیر میدن ولی خوب گیر رو همه جا میدن فقط شدتش زیاد شده واقعا. به خصوص در فرودگاههای آلمان و بلژیک.

بااحترام،
ترکان

RE: مسایل مربوط به تهیط بلیط-آژانسهای هواپیمایی و بار - mahtab00 - 24-11-2015

دوستان دو تا سوال
1- منظورتون از دزدی ، دزدی از چمدانهایی هست که تحویل بار هواپیما میدیم یا نه منظور  همون وسایلی هست که همراه خودمون داخل کابین میبریم؟
2- نظرتون رو هم درباره ترکیبی klm با اتحاد میفرمائید.

RE: مسایل مربوط به تهیط بلیط-آژانسهای هواپیمایی و بار - Torkan - 24-11-2015

درود

فقط اولی رو جواب میدم. خیر به هیچ وجه این مساله امکانش نیست. شما میتونید با کوچکترین اسیب یا نبود وسایلتون پیگیری کنید از همه پروازهای معتبر و ربطی به مورد خاص نداره. من منظورم وسایل پیشتون در فرودگاه ابوظبی هست.
در مورد دومی کلا گفتم بهتره اروپا رو صرف نظر کنید. بابا دارید میرید دیگه کانادا واقعا 500 دلار اینور اونور مهم نباید باشه که براتون!

بااحترام،
ترکان

RE: مسایل مربوط به تهیط بلیط-آژانسهای هواپیمایی و بار - mahtab00 - 24-11-2015

برای من کلا امنیت پرواز با این اوضاع اخیر خیلی مهمه -کلا همین جور بالاتکلیف موندم ولی احتمالا همون اتحاد رو میگیرم.
راستی غذای اتحاد با وجود هندی ها اسپایسی هستش؟ اگر اینطوره میشه برای بچه غذا ببریم داخل هواپیما Big Grin ؟مرسی