![]() |
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- موضوع: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه (/Thread-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1-%D9%88-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87) |
RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد(صرف نظر از کشور مقصد) - milad760 - 30-11-2012 سلام من مهندسی آب از دانشگاه کردستان دارم.معدلم 13 دو تا اختراع ثبت شده دارم 3 تا دیگه هم در حال طراحی. در دوران کارشناسی به 4 دانشجوی ارشد برای کار های تحقیقاتیشون کمک کردم.عضو نشریه علمی گروه بودم. مدرک زبان ندارم ولی کلاس پیش ایلتس میرم.در حال حاضر در حد ایلتس 5.5 هستم. علاقه زیادی به water resource management دارم . ولی متاسفانه معدلم خیلی نا امیدم کرده. لطفا راهنمایی کنید. RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد(صرف نظر از کشور مقصد) - behnoodm - 26-12-2012 من لیسانس مکانیک از دانشگاه آزاد مشهد با معدل 15.30 رو دارم و دانشجوی ارشد مکاترونیک دانشگاه صنعتی شاهرودم ، معدل ارشدم با احتساب پایان نامه 16 هستش . فعلا یک مقاله کنفرانس داخلی دارم و انشاالله یک ISI هم از پایان نامه در میارم . ضمن آنکه موضوع پایان نامم هم موضوع خوبی هستش ! می خواستم ببینم آیا شانسی برای گرفتن پذیرش و فاند از دانشگاه های آمریکا و استرالیا در مقطع phd را دارم ؟ با تشکر RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد(صرف نظر از کشور مقصد) - Shahrouz - 26-12-2012 درود در مورد آمریکا بستگی به جی ار ایتون داره. بدون مقاله و جی ار ای در حال حاضر خیر! شانسی ندارید. جی ار ای بالایی داشته باشید شانستون افزایش پیدا می کنه در مورد استرالیا. با این معدل و مقاله از جی 8 نمی تونید بگیرید ولی به ددانشگاههای دیگری متمرکز بشید. برای اونها شانس متوسطی در صورت مقاله دارید. RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد(صرف نظر از کشور مقصد) - lilian - 31-12-2012 سلام دوستان اگر راهنمایی کنید ممنون میشم من فوق پیوسته معماری علم وصنعت با معدل 16.37 ایلتس 6.5 و 10 سال سابقه کار اجرایی و تحقیقاتی هستم میتونم از استرالیا و نیوزلند یا امریکا و کانادا فاند بگیرم مقاله ندارم اما سابقه تحقیقاتی خوب دارم RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد(صرف نظر از کشور مقصد) - Babak - 31-12-2012 تا اونجا که من اطلاع دارم، گرفتن فاند برای معماری از کانادا و امریکا بسیار مشکله. یکی از دوستان من که فوق پیوسته از دانشگاه تهران داره و دو تا فوق لیسانس دیگه یکی از ایران و یکی از انگلستان داره و در ایران سابقه تدریس در دانشگاه هنر هم داره نتونست از کانادا و امریکا فاند بگیره. البته لزوما نمیشه گفت پس دیگه هیچ کسی در رشته معماری نمیتونه از امریکا و کانادا فاند بگیره، چون گاهی شانس هم در گرفتن پذیرش تاثیر داره، ولی به طور کلی میشه گفت که گرفتن پذیرش و فاند برای معماری از امریکا و کانادا بسیار سخته. در مورد استرالیا و نیوزلند من اطلاعی ندارم. اخذ پذیرش - altay - 08-01-2013 سلام دوستان میخواستم به شرایط من نظر بدید لطفا: لیسانس زبان انگلیسی با معدل 85/16 ارشد زبانشناسی همگانی با معدل 86/19 از دانشگاه تربیت مدرس تهران 3 مقاله ISI و 3 مقاله اکسپت شده 2 کتاب ترجمه در زمینه زبانشناسی.10 سال سابقه تدریس مکالمه زبان انگلیسی در آموزشگاههای معتبر ایران ؛ تدریس تافل و IELTS و GRE لطفا در صورت امکان بفرمایید در مقطع دکتری رشته من چه کشورهایی پذیرش دارن و شرایطشون چیه.بخاطر اطلاعاتی مفیدی که تو سایتتون دارین بسیار ممنونم. RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد(صرف نظر از کشور مقصد) - parsley - 09-01-2013 فکر میکنم متاسفانه اینجا هم مهمترین مساله ای که وجود داره پوله! بنابراین قبل از بیان معدل و زبان و... بهتر دیدم بگم من پول زیادی ندارم، حالا با این اوصاف میخواستم بپرسم آیا جایی سراغ دارید که برای مقطع ارشد شهریه زیر 1000 دلار و هزینه زندگی هم پایین باشه؟ RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد(صرف نظر از کشور مقصد) - Shahrouz - 09-01-2013 (09-01-2013, 02:20 AM)parsley نوشته: فکر میکنم متاسفانه اینجا هم مهمترین مساله ای که وجود داره پوله! بنابراین قبل از بیان معدل و زبان و... بهتر دیدم بگم من پول زیادی ندارم، حالا با این اوصاف میخواستم بپرسم آیا جایی سراغ دارید که برای مقطع ارشد شهریه زیر 1000 دلار و هزینه زندگی هم پایین باشه؟درود بله. آلمان و اتریش شهریه ندارند (ترمی بین 500 تا 1200 یورو) و هزینه زندگی هم به نسبت پایینه(اتریش 600 یورو و آلمان 700-800 یورو البته هر ماه) نروژ یک مقدار گرونتر می شه. RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد(صرف نظر از کشور مقصد) - rulany - 09-01-2013 (09-01-2013, 02:20 AM)parsley نوشته: فکر میکنم متاسفانه اینجا هم مهمترین مساله ای که وجود داره پوله! بنابراین قبل از بیان معدل و زبان و... بهتر دیدم بگم من پول زیادی ندارم، حالا با این اوصاف میخواستم بپرسم آیا جایی سراغ دارید که برای مقطع ارشد شهریه زیر 1000 دلار و هزینه زندگی هم پایین باشه؟به کشورهایی که شهروز جان گفتن ترکیه و فنلاند رو هم اضافه کن.کلا فنلاند به نظرم الان با توجه به شرایط ارزی بهتر.هم رایگان هست و هم هزینه ی زندگی رو میشه با 400تا در ماه و حتی کمترم پوشش داد RE: اخذ پذیرش - m.ost - 09-01-2013 (08-01-2013, 10:18 PM)altay نوشته: سلام دوستانسلام دوست عزیز و به فروم خوش اومدین. در کل شرایط رزومه شما خیلی خوبه. البته اگر نمره زبان هم داشتین که خیلی بهتر میشد نظر داد. در مورد این که چه کشوری شما خودتون باید سرچ کنید دانشگاه های قوی در زمینه رشته خودتون رو پیدا کنید. ولی با توجه به رزومه ای که ذکر کردین برای فاند شانس خوبی دارین و میتونین برای کانادا، آمریکا و یا استرالیا اقدام کنید. |