![]() |
سوالات پیرامون نحوه reference دهی در مقالات - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: مقاله، پایان نامه، پروپوزال و تز دکتری (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87%D8%8C-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%D8%8C-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D9%BE%D9%88%D8%B2%D8%A7%D9%84-%D9%88-%D8%AA%D8%B2-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%DB%8C) +--- موضوع: سوالات پیرامون نحوه reference دهی در مقالات (/Thread-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%BE%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%85%D9%88%D9%86-%D9%86%D8%AD%D9%88%D9%87-reference-%D8%AF%D9%87%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA) |
RE: سوالات پیرامون نحوه reference دهی در مقالات - automotive - 27-05-2016 @faeze23 سلام بر شما، برای مرجع گذاری حتما از نرم افزار های معروف و تخصصی این حوزه همانند EndNote استفاده کنید، لینک زیر را مطالعه کنید نرم افزارهای رفرنسی دهی و از نوشتن رفرنس ها به صورت تایپی و خارج از فرم استاندارد خودداری کنید. 1- باید مقاله ای که شما در حال مطالعه هستید را ارجاع دهید، (خود آن مقاله، ارجاع هایی دارد که آن ارجاع ها هم ارجاع هایی دارند و این روند به صورت متناوب تکرار می شود، اگر مطلب از مقاله برداشت شده، ارجاع به همان مقاله شود، اگر از کتاب است، حتما صفحه و ویراست کتاب ذکر شود) مثال شما نیاز به اصلاح دارد، در متن نباید هیچ توضیح مرجعی باشد، فقط باید یک عدد ذکر شود (EndNote این کار را انجام می دهد، و در آخر مقاله شما باید آن عدد کاملا توضیح داده شود.) نسخه ی اصلاح شده ی مثال شما .[1] where inhabitants often spend over 90% of their time indoors حتما این عدد به نقطه متصل و از حرف آخر فاصله داشته باشد (ایجاد فاصله الزامی است، نه تنها در این قسمت بلکه در تمام متن باید فاصله رعایت شود، دو فاصله در متن معنایی ندارد.) بعد در انتهای متن مقاله در قسمت منابع باید مرجع را مشخص کنید 1.Jenkins et al., 1992; Snyder, 1990 که نرم افزار این کار را برای شما انجام می دهد، چپ چین و راست چین هم بستگی به زبان فارسی یا انگلیسی دارد که در اینجا زبان شما انگلیسی و باید چپ چین باشد، حتی برای مراجع. 2- نسخه ی اصلاح شده 2 within the glass containers were analyzed by gas chromatography mass spectroscopy 3 [2], and 6 [3], h after exposure to the test 2.(EPA, 1988, text1) 3.[u](EPA, 1988, text2)[/u] "این عبارات مال دوتا مقاله جدا توسط یک فرد هست در یک سال من میخام تو متن رفرنس بدم جای TEXT1 & 2 اسم کامل مقالات رو بنویسم؟؟" خیر فقط عدد کافی است، در ضمن شما می توانید جمله را کامل کنید و هیچ نامی از این مراجع نیاورید و بعد هر دو مرجع را با هم در انتهای جمله قرار دهید. 2 within the glass containers were analyzed by gas chromatography mass spectroscopy 3 and 6 h after exposure to the test [2,3]. با احترام پی نوشت: چپ چین را حتما رعایت کنید، در اینجا امکان انجام این کار نیست، باز هم تکرار می کنم، حتما از نرم افزارهای مخصوص استفاده کنید که زمان کمتری نیاز دارد و استاندارد است. .Jenkins et al., 1992; Snyder, 1990 این نحوه ی نوشتن اصلاح نیاز دارد، نقطه اضافی است(البته اگر مرتبط به نام نباشد، فاصله هم اضافی است.) RE: سوالات پیرامون نحوه reference دهی در مقالات - Ebish - 27-05-2016 سلام در تکمیل توضیحات automotive عزیز در ابتدا شما به ساختار درخواستی از طرف مجله باید دقت کنید. ( بعضی از مجلات به نحوی که در توضیحات automotive ارائه شده از شما رفرنس میخواهند و بعضی دیگه ساختار دیگه ای مد نظرشون هست؛ به عنوان مثال اسم نویسنده یا نویسندگان و سال چاپ مقاله) اینکه مجله ای که شما مد نظر دارید چه ساختاری رو استفاده می کند به سادگی از نمونه اولیه قالبی (Template) که در سایت قرار داده اند قابل دسترسی است. @faeze23 RE: سوالات پیرامون نحوه reference دهی در مقالات - faeze23 - 27-05-2016 (27-05-2016, 01:21 PM)automotive نوشته: @faeze23ممنون از توضیحات کامل شما اون جملات فقط برای توضیح سوالم بود که از نکاتی که گفتید سپاسگزارم. الان سوال من اینه برای ژورنالی که پاورقی و endnote نخاسته ذکر کنم من داخل پرانتز فقط باید نام نویسنده/گان و تاریخ رو بزنم. با این تفاسیر در مورد مثال اول مقاله مورد مطالعه رو ارجاع بدم و اون ارجاعات خود مقاله رو کلا نیارم؟؟؟ و در مورد مثال دومم چطور نام نویسند و تاریخ بیارم که هردو یکسان هستند و فقط نام مقاله متفاوته. با سپاس RE: سوالات پیرامون نحوه reference دهی در مقالات - automotive - 27-05-2016 @faeze23 قابلی نداشت، من فقط با EndNote کار کردم، تا به حال به این صورتی که شما اشاره کردید مرجع گذاری نکردم، پس قطعا پاسخ سوالتون رو نمیدونم. اما سوال دومتون، شما نوشته اید موضوع A از منبع B، موضوع A: همان مساله ای است که نوشته اید و منبع B هم همان مقاله ای است که آن موضوع A را در آن مشاهده کردید و قصد نوشتن آن مطلب را در مقاله خود دارید. سوال سوم، عموما مرجع ها باید کامل نوشته شود، نرم افزار ها این قاعده را رعایت می کنند، یعنی اگر دو مقاله از یک فرد در یک سال را پشت سر هم استناد کنید، به شکل زیر می شود، 1. فلانی، موضوع، نام مقاله1، سال چاپ 2. فلانی, موضوع، نام مقاله2، سال چاپ و نه مثل زیر 1,2 فلانی، موضوع، نام مقاله1، نام مقاله2، سال چاپ دوستان مجرب که خارج از قاعده ی نرم افزارها، با این نحو از مرجع گذاری آشنا هستند لطفا راهنمایی کنند با تشکر و احترام RE: سوالات پیرامون نحوه reference دهی در مقالات - Ebish - 28-05-2016 @faeze23 @automotive بهترین کار برای راهنمایی بهتر این هست که آدرس وبسایتی که قصد ارسال مقاله دارید رو بفرمایید ( یا تمپلیت رو قرار بدید) من یک نمونه از آدرس دهی در چنین مواردی رو براتون قرار میدم. لینک نمونه: This effect has been widely studied (Abbott 1991; Barakat et al. 1995a, b; Kelso and Smith 1998; Medvec et al. 1999, 2000). RE: سوالات پیرامون نحوه reference دهی در مقالات - Torkan - 25-01-2017 درود آیا میتوان در رفرنس مقاله ای که در ژورنال isi چاپ میکنیم در رفرنس ها (منظورم یکی از رفرنسهاست) از یک سایت بهره برد؟ یکی از رفرنسهایی که من میخوام بذارم به صورت اماری هست که متاسفانه نمیدونم بشه از یک ژورنال یا حتی کتاب پیداش کرد یا نه و یا حداقل خیلی طول میکشه تا چنین ژورنالی پیدا کنم. میخوام ببینم در این موارد چه باید کرد؟ ممنون RE: سوالات پیرامون نحوه reference دهی در مقالات - Matinking - 26-01-2017 (25-01-2017, 06:55 PM)Torkan نوشته: درود از وبلاگ هم می تونید به عنوان مرجع استفاده کنید چه رسد به سایت! مهم صحت و دقت ارجاعات هست... هرچند اگر تعداد ارجاعات متفرقه و ناشناس زیاد باشند ممکن هست باعث تشکیک فرآیند کار زیر نظر editor و داور ها بشه... اگر می تونید مرجع معتبری مثل کتاب یا مقاله پیدا کنید، ارزش گشتن داره... RE: سوالات پیرامون نحوه reference دهی در مقالات - sepinaz - 10-04-2017 سلام دوستان مطالبی از اینترنت پیدا کردم برای لایه های عمودی در انواع جنگلها (هرچه گشتم نتونستم چنین مطالبی رو به صورت جامع در مقالات ژورنال ها پیدا کنم یعنی به صورت case study بودند) الان بالاخره فهمیدم این مطالب مربوط به lecture note یک استاد از دانشکده جغرافیا دانشگاه hunt هست؟ چطور میتونم با استفاده از endnote بهش رفرانس بدم؟ RE: سوالات پیرامون نحوه reference دهی در مقالات - Matinking - 10-04-2017 (10-04-2017, 10:22 PM)sepinaz نوشته: سلام دوستان روش زیاد هست... مثلا: اینجا و اینجا RE: سوالات پیرامون نحوه reference دهی در مقالات - mohsenep - 14-03-2019 سلام. وقت بخیر. در صورتی که توی پایان نامه رفرنسام هم از مقالات ایرانی باشه و هم خارجی (منظورم رفرنسای درونِ متنه) و برای خارجی ها به میلادی تاریخ زده باشم مثلا (دتردینگ و همکاران، 2011) ،،، واسه مقالات فارسیم باید تاریخ شمسی رو وارد کنم؟ ینی مثلا (نیک نژاد، 1394) ؟ با تشکر |