![]() |
قدردانی از کاربران مفید - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: ارتباط با کاربران (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86) +--- انجمن: نظرها، پیشنهادها و خبرها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%86%D8%B8%D8%B1%D9%87%D8%A7%D8%8C-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF%E2%80%8C%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D8%AE%D8%A8%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- موضوع: قدردانی از کاربران مفید (/Thread-%D9%82%D8%AF%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%85%D9%81%DB%8C%D8%AF) |
RE: قدردانی از کاربران مفید - Shahrouz - 06-12-2012 من هم به همه تبریک می گم. امیدوارم این فضای دوستانه همیشه تو این جمع حاکم باشه. [جداشده] نحوه تماس با استادان برای گرفتن پذیرش و RA - irankhah - 28-01-2013 سلام ، من فارغ التحصيل مهندسي برق هستم و الان هم دانشجوي سال اول دكتري داروسازي هستم تو ايران ، چندساعتي وقت گذاشتم و تمام سوال و جواب هاي اين بخش رو خوندم همشو ن رو ، فقط مي خواستم از همه كساني كه با صبر و حوصله جواب سوال ها رو دادند تشكر كنم ، واقعا برام جالبه كه ديدم كسانيكه حتي خودشون اين مسير رو طي كردن ولي وقت ميذارن و جواب سوال هاي بعضا تكراري ميدن دونه به دونه ، از همه شما متشكرم . سال ها پيش يه معلمي داشتم كلاس دوم راهنمايي يه جمله اي بهمن گفته بود الان دقيقا همونو اينجا احساس كردم ، مي گفت وقتي توي يه جمع خوب و دوستانه قرار بگيري اگه يكي از اون جمع پيشرفت كنه معمولا به ديگران راه و روشش رو ياد ميده تا اوناي ديگه هم پيشرفت كنن . از همه آقايون و خانوم ها تشكر مي كنم كه به ديگران هم كمك مي كنند و اطلاعاتشون رو در اختيار ما ميذارن RE: قدردانی از کاربران مفید - Bahram - 30-07-2013 درود! من میخوام در اینجا از کاربران مفیدی همچون: ForeverBlue ، ahmadpashaei ، lavender ، soilman ، SimonFrom-A.A و همچنین از تمامی همراهان همیشگی فروم آکادمیا کافه به جهت فعالیت بسیار عالی که اخیراً در فروم داشتند، خالصانه تشکر کنم. و امیدوار هستم که همراهی این دوستان همچنان پایدار باقی بمونه.
حقیر مدتی هست که بخاطر مشغله های زندگی به دور از فروم بودم، و چند وقتی است که گاهی به فروم سر میزنم و دوستان جدیدی رو میبینم که به جمع ما پیوسته اند و از این جهت بینهایت خوشحال میشوم. RE: قدردانی از کاربران مفید - MaMi - 30-07-2013 بهرام جان، به نکته خوبی اشاره کرد...من هم از همه دوستانی که بی شائبه وقتشون رو برای کمک به دوستان، صرف میکنند، تشکر میکنم و برای همگی شون آرزوی موفقیت، پیروزی و سلامت در زندگی رو دارم
![]() RE: قدردانی از کاربران مفید - ForeverBlue - 01-08-2013 بنده هم در اینجا ضمن تشکر از همه مدیران و دوستان گرامی، برای قدردانی ویژه از دوست عزیزم soilman این متن را تقدیم خاطر همایونی ایشان میکنم:[img]images/smilies/smile.gif[/img] نقل قول:قربان خاک پای جواهر آسای آن مقام همایونی گردم. ای قبله عالم، ای که بر آب و خاک این کره خاکی احاطه داشته و چاکران و نوکران دربار را آسایش و زندگانی از تصدق فرق فرقدان آن اعلیحضرت همایونی است. RE: قدردانی از کاربران مفید - amirhossein.gh - 01-08-2013 دیگه همایون عزیز که نیاز به تعریف نداره دیگه انتهای با معرفتاست به خدا شاید الان حدودا سه سالی بشه همایون رو بشناسم ولی خدایی فقط خوبی ازش دیدم دمت گرم داداش RE: قدردانی از کاربران مفید - mr.h.gm - 30-08-2013 سلام من میخواستم از کاربر mr.h.gm تقدیر بکنم ایشون واقعا زحمت کشیدن و کلی سوال پرسیدن و سر همه رو درد آوردن !! از babak و spt و foreverblue و blur و ... بگیر تا دوستان خوبی مثل mahnaz103 ![]() RE: قدردانی از کاربران مفید - mahnaz103 - 30-08-2013 (30-08-2013, 06:28 AM)'mr.h.gm' نوشته: سلام من میخواستم از کاربر mr.h.gm تقدیر بکنم ایشون واقعا زحمت کشیدن و کلی سوال پرسیدن و سر همه رو درد آوردن !! کاربر گرامی دیگه فاتحه ات خوندس پس!!!! در به در دنبالت میگشتم تا بابت سردرد هایی که عطا کردی ، کار جبرانی انجام بدم
![]() خودت آگاهی و اعتراف هم که کردی(مثل بچه ی خوب) پس سریع تر لغو عضویت کن برو خیال همه رو راحت کن ! ![]() RE: قدردانی از کاربران مفید - mohammadreza88 - 30-08-2013 سلام بر همۀ دوستان،من هم از همینجا از همۀ مدیران و دوستان گرامی که در این 15 ماه حضور من در فروم اطلاعات خوب خودشون رو به اشتراک گذاشتن و به سوالهای من پاسخ دادند تشکر میکنم و جا داره یه تشکر خیلی ویژه هم از MaMi عزیز بکنم که تا وقتی که ایران بود، بغیر از فروم، حتی با زنگ و اساماس هم مزاحمش میشدم و سوال میپرسیدم و همیشه و در همه وقت با آرامش و حوصلۀ مخصوص خودش پاسخگوی همۀ سوالاتم بود ![]() ![]() ![]() RE: قدردانی از کاربران مفید - Torkan - 26-09-2013 جا داره یه خسته نباشید ویژه خدمت جناب M1KE عرض کنم که واقعا به کوچکترین سوالات بلندترین و کامل ترین جواب ها رو میدهند. با این حوصله دوستان رو بدون هیچ گونه چشم داشت راهنمایی کردن جای Praise داره و امیدوارم دوستان با کمک هم به اهداف عالی تو زندگیشون که همانا خدمت به انسان ها از هر نوعی هستش برسند با امید سلامتی و پیروزی ![]() بااحترام |