آکادمیا کافه
دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: گرین کارت و اقامت دائم آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%D9%82%D8%A7%D9%85%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D8%A6%D9%85-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- موضوع: دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا (/Thread-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82-%D8%A7%D8%B2%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%AC-%D8%A8%D8%A7-%D8%B3%DB%8C%D8%AA%DB%8C%D8%B2%D9%86-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - M1KE - 03-04-2015

خب دست کم پرینت همون شش ماه رو میدادین. معمولا در اینگونه موارد گرین کارت موقت دو ساله داده میشه تا از دوام ازدواج اطمینان حاصل کنند و در مورد شما به نظر میرسه یه مقدار سخت گیری شده. ظاهرا اینکه شما در این مدت در یک محل مشترک زندگی نمی کردین و از نظر اونها ارتباط زیادی نداشتین باعث شده اینطور برداشت بشه که شما به معنای واقعی کلمه "زندگی مشترک" ندارین. در غرب افراد زیادی هستند که رسما متاهل هستند ولی جدا از هم زندگی می کنند و وضعیت Separated دارند. به نظرم این هم که توسط وکیل اقدام کردین یه مقدار این ذهنیت رو که قضیه حالت یک معامله تجاری داره رو زیاد کرده و پیشنهاد من اینه که اگر هم از وکیل هم استفاده می کنید نقش مشاور داشته باشه و شما خودتون فرم ها رو بفرستین و با سفارت یا اداره مهاجرت در تماس باشید.

در هر حال، مادامی که ازدواج شما رسما برقرار باشه این حق رو دارید که به دفعات برای ویزای دوباره اقدام کنید و خوشبحتانه بررسی ویزای ازدواج در مقایسه با گروه های دیگه زمان زیادی نمی بره.

(02-04-2015, 03:11 AM)'قرباني' نوشته: سلام 
من كاربر جديد هستم
اول تشكر مخصوص بابت راه اندازي اين سايت
من يك سال و نيم هست با همسرم كه سيتيزن آمريكا هست ازدواج كردم
ازدواح ما قانوني در ايران در دو مرحله جشن عقد و عروسي انجام شد
مدارك ازدواج شامل مدارك قانوني
و مدارك تصويري فيلم و عكس از ٢٠٠نفر مهماني كه در اين جشن كنارمون بودن رو همسرم با خودش آمريكا برد
ما ترجيح دادين به علت مشكلات خانوادگي من تقاضاي ويزاي ازدواج كنيم همسر من پزشك و سيتيزن هست مدارك ما واقعي وواقعا پرونده بي عيب و نقصي داريم  تقاضاي ويزاي ازدواج كرديم تا من با خيال راحت با گرين كارت به آمريكا بيام تا هرموقع دلم خواست بتونم راحت برگردم و خانواده امو ببينم
من ٦ماه قبل ازدواج با همسرم آشنا شدم
رابطه ما ادامه پيدا كرد تا به ازدواج كشيد
بعد ازدواج توسط وكيل تقاضاي گرين كارت ازدواج را داديم
بعد از گذشت يك سال كامل مراحل اداري تمام شد
و در صورتي كه من تقاضا كرده بودم منو برا مصاحبه به آنكارا بفرستن خلاف ميلم به ارمنستان فرستادن
در ارمنستان من با همسرم با هم برا اينترويو رفتيم همسرم را راه ندادن بعد از يه مصاحبه خيلي سخت با اينكه من كلي مدارك براشون برده بودم به من يه برگه آبي رنگ دادن گفتن به واقعي بودن ازدواج من شك دارن از من پرينت تلفن دو سالم را خواستن
من ٢٠روز تو ارمنستان موندم همه سعيمو كردم از ايران براشون پرينت بفرستم اما متاسفانه در ايران شركت ايرانسل پرينت بيشتر از ٦ماه نميده
و در آخر ارمنستان پرونده منو كنسل كرد و به آمريكا فرستاد و به من گفت به اين ازدواج شك داره
حالا بعد از گذشت دو ماه من و همسرو وكيلم منتظر يه ايميل از اداره مهاجرت آمريكا هستيم كه به ما اعلام كنن پرونده من به دستشون رسيدن تا من درخواست تجديد نظر بدم اما هيچ خبري نيس ما از سناتور ايالت محل زندگي همسرم كمك خواستيم به اداره ايميگشن نامه زديم اما هيچكس پاسخگو ما نبوده
ممنون ميشم اگه منو راهنمايي كنيد تكليف من چيه؟
اگه وكيلي هم معرفي كنيد
يا
سايتي كه بشه توش شكايت كرد پرونده من پيداشه
يا ارائه هر نوع راهنمايي ممنون ميشم

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - قرباني - 03-04-2015

ممنون از پاسخ گويي تون
من پرينت شش ماه رو بهشون دادم قبول نكردن
گفتن دو سال رو مي خوان
الان چيكار كنم Sad((
نمي دونيم پرونده ام كجاس
همش منتظر ايميل ازشون هستيم
راهي هست پرونده امو زودتر پيدا كنم درخواست بدم دوباره بهم وقت مصاحبه بدن؟
پيشنهاد شما چيه

در مورد زمان ها در اینجا توضیح داده بودم. به طور متوسط حدود یک سالی زمانی میبره تا پرونده تون بررسی بشه. ویزای ازدواج مهاجرتی هست و در نتیجه وقتی شما این ویزا رو بگیرید و وارد آمریکا بشین از نظر قانونی مقیم آمریکا به حساب میاین. گرین کارت مدرکی هست که ثابت می کنه شما مقیم آمریکا هستین ولی نداشتن اون ماهیت این موضوع رو عوض نمی کنه. مثل این هست که شما شناسنامه یا کارت ملی تون رو در ایران گم کنید و برای گرفتن شون مراجعه نکنید این موضوع باعث نمیشه ایرانی بودن شما زیر سوال بره ولی ممکنه شما رو از خیلی از خدمات عمومی منع کنه. فقط توجه کنید که حتما باید در کشور موردنظر لندینگ کرده باشین و صرف داشتن ویزا بدون وارد شدن به اون کشور شما رو مقیم نمی کنه.

معمولا افرادی که با ویزای مهاجرتی به کشوری وارد میشن بعد از چند روز درخواست گرین کارت میدن و حدود یک ماه بعد هم کارت اون رو دریافت می کنند. حقیقتش من ندیدم کسی این کار رو خیلی به تاخیر بیانداره ولی در هر حال از اونجاییکه تاثیر خاصی روی مدت زمان بررسی پرونده ویزای شما نداره به نظرم دلیلی نداره که برای گرفتن کارت اقدام نکنید. بعد از ورود در مدت کوتاهی می تونید درخواست شماره تامین اجتماعی و گرین کارت بدین و از مزایای اون مثل باز کردن حساب و رفتن و آمد بدون ویزا به آمریکا و ثبت نام با شهریه ارزان تر در دانشگاه ها و غیره استفاده کنید.

(02-04-2015, 02:34 PM)'شیلا' نوشته: دوستان سلام. خیلی ممنون میشم من رو راهنمایی کنید.
من با فردی که شهروند آمریکا هست رسما ازدواج کرده ام. و قصد دارم برای دریافت ویزا اقدام کنم و وکیل بگیرم.
سوالم این هست که ایا حتما با ویزای ازدواج باید برای گرین کارت هم اقدام کرد؟ چون من فقط میخوام وارد امریکا بشوم و درکنار همسرم در امریکا باشم و فعلا گرین کارت نمیخوام. میشه بفرملیید چقدر طول میکشه تا ویزای من برای ورود به آمریکا( بدون گرین کارت)آماده بشه؟
ممنون از راهنماییتون

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - شیلا - 03-04-2015

(03-04-2015, 12:47 AM)'M1KE' نوشته: در مورد زمان ها در اینجا توضیح داده بودم. به طور متوسط حدود یک سالی زمانی میبره تا پرونده تون بررسی بشه. ویزای ازدواج مهاجرتی هست و در نتیجه وقتی شما این ویزا رو بگیرید و وارد آمریکا بشین از نظر قانونی مقیم آمریکا به حساب میاین. گرین کارت مدرکی هست که ثابت می کنه شما مقیم آمریکا هستین ولی نداشتن اون ماهیت این موضوع رو عوض نمی کنه. مثل این هست که شما شناسنامه یا کارت ملی تون رو در ایران گم کنید و برای گرفتن شون مراجعه نکنید این موضوع باعث نمیشه ایرانی بودن شما زیر سوال بره ولی ممکنه شما رو از خیلی از خدمات عمومی منع کنه. فقط توجه کنید که حتما باید در کشور موردنظر لندینگ کرده باشین و صرف داشتن ویزا بدون وارد شدن به اون کشور شما رو مقیم نمی کنه.
معمولا افرادی که با ویزای مهاجرتی به کشوری وارد میشن بعد از چند روز درخواست گرین کارت میدن و حدود یک ماه بعد هم کارت اون رو دریافت می کنند. حقیقتش من ندیدم کسی این کار رو خیلی به تاخیر بیانداره ولی در هر حال از اونجاییکه تاثیر خاصی روی مدت زمان بررسی پرونده ویزای شما نداره به نظرم دلیلی نداره که برای گرفتن کارت اقدام نکنید. بعد از ورود در مدت کوتاهی می تونید درخواست شماره تامین اجتماعی و گرین کارت بدین و از مذایای اون مثل باز کردن حساب و رفتن و آمد بدون ویزا به آمریکا و ثبت نام با شهریه ارزان تر در دانشگاه ها و غیره استفاده کنید.

[align=right]خیلی ممنون از پاسختون. میخواستم برای گرین کارت اقدام نکنم چون فکر میکردم شاید اینجوری پروسه دریافت ویزام کوتاه تر بشه.
این ویزا که شما فرمودید همون ویزا k3 هست؟

در حال حاضر به نظر میرسه زیاد کاری از دست شما برنمیاد و به نظر میرسه پرونده تون وارد مسیر کاغذبازی شده و می بایست منتظر ایمیل بمونید. مگر اینکه مدارک اضافی براشون بفرستین که یک تغییری در پرونده ایجاد شده باشه وگرنه شانس تغییر تصمیم اولیه پایین خواهد بود. یک موردی رو داخل پرانتز بگم که سفارت های اطراف ایران با شرایط اجتماعی ایران و عرف اون آشنایی نسبتا خوبی دارند. مثلا تلقی عموم در بین ایرانی ها اینه که خط ایرانسل یک جور خط غیر دائمی و تفننی هست (دست کم برداشت شخصی من اینطوره و شاید در سالیان اخیر این تصور عوض شده باشه). یک مقدار در ایرانسل پیگیر بشین شاید تونستین سابقه دو ساله تماس ها رو بگیرید. در هر حال قاعدتا می بایست از تلفن ثابت هم تماس برقرار کرده باشین که شاید بتونید لیست تماس های اون رو هم ارائه بدین. 
(03-04-2015, 12:44 AM)'قرباني' نوشته: ممنون از پاسخ گويي تون
من پرينت شش ماه رو بهشون دادم قبول نكردن
گفتن دو سال رو مي خوان
الان چيكار كنم Sad((
نمي دونيم پرونده ام كجاس
همش منتظر ايميل ازشون هستيم
راهي هست پرونده امو زودتر پيدا كنم درخواست بدم دوباره بهم وقت مصاحبه بدن؟
پيشنهاد شما چيه

ویزای K3 یک نوع ویزای غیر مهاجرتی هست و موقع ورود شما مقیم به حساب نمیاین ولی زودتر از ویزای ازدواجی (IR1) که مهاجرتی هست به نتیجه میرسه و می تونید از این گزینه استفاده کنید تا بخشی از مراحل انتظار برای به نتیجه رسیدن پرونده مهاجرتی زمانی که در آمریکا هستین انجام بشه. تقریبا مشابه ویزای نامزدی (K1) هست که اون هم غیر مهاجرتی هست.

برای درخواست ویزای K3، همسر شما می بایست Citizen باشند. مراحلش به طور خلاصه شامل پر کردن فرم I-130 و فرستادن اون به اداره مهاجرت و شهروندی (USCIS) و پس از دریافت رسید از این اداره، پر کردن فرم I-129F هست. بعد از اینکه این درخواست هم مورد قبول USCIS قرار گرفت پرونده شما به مرکز ملی ویزا (NVC) فرستاده میشه که بعد از بررسی پرونده رو به سفارت میفرسته تا مراحل بررسی نهایی و صدور ویزا از اونجا پیگیری بشه. در مورد ایرانی ها معمولا پرونده ها به سفارت آنکارا فرستاده میشه. در مورد ویزای K3 در اینجا توضیح داده شده.

اگر هم قصد داشتین برای ویزای ازدواج که از ابتدا مهاجرتی هست اقدام کنید در این تاپیک در مورد مراجل کلی اش توضیح داده بودم. 

(03-04-2015, 12:58 AM)'شیلا' نوشته:
خیلی ممنون از پاسختون. میخواستم برای گرین کارت اقدام نکنم چون فکر میکردم شاید اینجوری پروسه دریافت ویزام کوتاه تر بشه.
این ویزا که شما فرمودید همون ویزا k3 هست؟

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - قرباني - 03-04-2015

فقط يه خواهش ازتون دارم
الان كه ارمنستان مي گه من پرونده اتو فرستادم آمريكا
مي گم كجا كدوم ايالت مي گه سري هست بايد صبر كني
ما هم كه هرجا ايميل مي زنيم جواب نميدن
شما راهي به نظرتون مي رسه من پرونده امو پيدا كنم؟
يا به نظرتون از اول تقاضاي ويزاي نامزدي بدم؟
يا رو تصميمم وايسم و همچنان ويزاي ازدواج بخوام
تو اين دو سال بهم فشار عصبي اومده
بهد از رد شدن تو اينتر ويو اصلا شوك شدم
من پرينت خط خونه وايبر موبايل كل خانواده امو بهشون دادم
اما اصلا تاثير نداشت
گفتن فقط پرينت ايرانسلت اونم دوسال
بعدش همسرم پرينت خط خودشو برا دو سال گرفت كه ديگه دير بود
فقط شما به من بگين راهي هست پرونده هايي كه ريحكت ميشن برمي گردن آمريكارو پيدا كرد ؟؟؟

من شانس پذیرفته شدن چنین اعتراض و پیگیری رو خیلی پایین می دونم. به احتمال زیاد پرونده به NVC برگردونده شده که کارش توزیع پرونده ها بین سفارت هاست. ولی این سازمان خودش مستقیما در مورد پرونده ها و صدور ویزا نظر نمیده و مسوولیت این کار با سفارت هاست. شما به نظرم چاره ای ندارید جز اینکه صبر کنید و دوباره ازشون بخواهید که پرونده شما رو به سفارت دیگه ای بفرستن و دوباره وقت بگیرید. می تونید به NVC ایمیل بزنید و با اطلاعاتی که از پروندتون دارید ازشون بخواهید که پرونده شما رو برای بررسی دوباره به سفارت دیگه ای بفرستن. اگر قبول کنند در وقت و هزینه تون صرفه جویی زیادی میشه و احتمال اینکه افسر جدید بر اساس مدارک جدید مثل پرینت خط همسرتون نظر مثبتی داشته باشند زیاد خواهد بود.

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - شیلا - 03-04-2015

خیلی ممنون از توضیحات کاملتون. من هدفم این هست که حالا که ازدواج کرده ام باکوتاه ترین روش وارد امریکا بشم. میشه بفرمایید پروسه دریافت ویزا k3 چه مقدار زودتر از پروسه دریافت ویزا IR1 انجام میشه؟ اگر مدارک کامل فرستاده بشوند آیا پروسه K3 کمتر از یک سال طول میکشه؟

ویزای ازدواج به دو شکل هست، ویزای IR1 که معمولا به پرونده هایی داده میشه که قدمت ازدواج بیشتر از دو سال باشه و ویزای CR1 که مخصوص پرونده های با قدمت زیر 2 سال هست. از نظر مراحل اقدام این دو تفاوت خاصی با هم ندارند و تنها فرقشون اینه که دومی ها گرین کارت مشروط دو ساله می گیرند و بعد از دو سال اگر هنوز طلاق نگرفته بودند گرین کارت دائمی می گیرند.

همونطور که گفتم در ویزای K3 شما دو فرم I130 و I129F رو برای USCIS می فرستین. اگر ابتدا I129F مورد تایید قرار بگیره (Approved بشه) در عمل پرونده شما مستقیما برای سفارت فرستاده میشه و توقفی در NVC نخواهد داشت که بعد از گذروندن مرحله سفارت (که در مجموع ممکنه حدود 7-6 ماه زمان ببره) و گرفتن ویزا وارد آمریکا میشین و بعد از 4-3 ماه که فرم I130 هم تایید شد برای گرفتن گرین کارت اقدام می کنید. منتهی اگر ابتدا فرم I130 تایید بشه خودشون پرونده رو از K3 به ویزای CR1 یا IR1 (بستگی به قدمت ازدواج داره) تغییر میدن که در این حالت پرونده در NVC هم چند ماهی توقف می کنه و بعد به سفارت فرستاده میشه.

در نتیجه در مجموع بسته به شرایط پرونده و اینکه کدوم فرم و در چه زمانی تایید بشه ممکنه بین شش ماه تا یک سال و نیم متغیر باشه.

(03-04-2015, 05:17 PM)'شیلا' نوشته: خیلی ممنون از توضیحات کاملتون. من هدفم این هست که حالا که ازدواج کرده ام باکوتاه ترین روش وارد امریکا بشم. میشه بفرمایید پروسه دریافت ویزا k3 چه مقدار زودتر از پروسه دریافت ویزا IR1 انجام میشه؟ اگر مدارک کامل فرستاده بشوند آیا پروسه K3 کمتر از یک سال طول میکشه؟