آکادمیا کافه
تصمیم گیری در انتخاب یکی از دانشگاه های پذیرش شده - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: نتایج پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%86%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D8%AC-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- موضوع: تصمیم گیری در انتخاب یکی از دانشگاه های پذیرش شده (/Thread-%D8%AA%D8%B5%D9%85%DB%8C%D9%85-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%DB%8C%DA%A9%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%B4%D8%AF%D9%87)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

RE: تصمیم گیری در انتخاب یکی از دانشگاههای پذیرش شده - amirhossein.gh - 11-04-2012

اگه اون همه تعریف نمیکردی از شارلوت میگفتم آریزونا
ولی الان میگم شارلوت ! شما فردا میخای بری سر کار ! استاد معروف تر و آمریکایی کار راه بندازه تره ! تازه استاد سخت گیر تر هی ممکنه اذیتت کنه ، نمره کم بده ، دیر فارغ بشی ، ریکام سخت بده ، فاند سخت بده ، ..... آخه همش که اسم دانشگاه نیست ! به نظر من دکترای با credentials بالاتر تو شارلوت خیلی بهتره ! هم تو پیدا کردن کار و هم ادامه دادن پست دکترا !
حالا میل خودته رفیق !

RE: تصمیم گیری در انتخاب یکی از دانشگاههای پذیرش شده - amin_mb - 11-04-2012

با سلام!
دوستان با تجربه تر همگی نظر دادند!
به قول امیرحسین، اینجوری که از شارلوت نوشتی و از آزمایشگاه استاد تو شارلوت گفتی، به نظر میاد نظر خودتون و دوستتون هم به شارلوت نزدیک تر هست!
من چون خودم دانشگاه ایالتی آریزونا را زیر نظر دارم، از چند تا بچه ها پرسیدم، می گفتند اینقدر هم که ایرانی ها می ترسند، شهر بد آب و هوا و محطی نامناسبی نیست!
من با امیرخسین خیلی موافق نیستم، که استاد سخت گیر لزوما، فاند کمتر میده و شرایط سخت تری برقرار می کنه!
من اگه میخواستم انتخاب کنم، برای 4 سال زندگی، آب و هوا را نسبت به رنک ارجحیت نمی دادم! رنکشون تو مکانیک تفاوت محسوسی داره! مگر این که از نظر اعتبار تفاوت استاد شارلوت با آریزونا خیلی زیاد باشه!
اگه اینجوری باشه، هیچ کس نباید بره میشیگان آن آربر!

RE: تصمیم گیری در انتخاب یکی از دانشگاههای پذیرش شده - Behnoush - 11-04-2012

سعید من چون خیلی خودمو در این مورد صاحب نظر نمیدونستم چیزی ننوشته بودم ولی چون نظرمو خواستی فاکتورهای خودمو میگم:
من خودم اگه یادت باشه بین دوتا دانشگاه مونده بودم که در نهایت چون ریسرچ ها و فاند مشابه بود رنک رو اولویت قرار دادم با اینکه اونی که رنکش بهتر نبود آب و هوا و شرایط زندگی بهتری داشت. دانشگاه هایی که گفته چه عمومی چه تو رشته مکانیک تفاوت رنکشون زیاده و به نظر میاد دانشگاه با رنک بهتر انتخاب بهتری باشه. ولی از طرفی هم میگی دومی از نظر ریسرچ خیلی قوی هست و ریسرچ برای دکترا خیلی مهمه. در نهایت به نظرم باید دید که کدوم یکی از این دوفاکتور توی اینده شما بیشتر تاثیر گذاره و در پیدا کردن شغل و فرصت های کاری موثرتره : رنک دانشگاه یا سابقه ریسرچ؟ اگه این سوال رو برای خودت جواب بدی به نظرم راحتتر میتونی انتخاب کنی.

RE: تصمیم گیری در انتخاب یکی از دانشگاههای پذیرش شده - soilman - 12-04-2012

(11-04-2012, 08:55 PM)Saeid نوشته: دوستان 2 تا دانشگاه هست که دوست من پذیرش گرفته از هر دو تاشون با فاند کامل. لطفا نظرتون رو بفرمایید.
Arizona state university: بر اساس رنک us-news در مهندسی مکانیک رنک 43 دارد و در کل 132 و بر اساس NRC رنک 31 دارد. در شهر تمپه واقع شده که 15 دقیقه با فینیکس فاصله دارد. آب و هوای آن بسیار گرم و کویری است. استاد این دانشگاه فیلدش تئوری بوده و یک استاد بسیار سخت گیر هندی است. یک آزمایشگاه کوچک دارد ولی فول پروفسور بوده و استاد بسیار مطرحی در فیلد خودش است.
UNC Charlotte : بر اساس us-news رنک مکانیک 81 و رنک کلی 194 و بر اساس NRC 47 است. در شهر شارلوت واقع شده با آب و هوای معتدل شبیه به آب و هوای شمال ایران. استاد این دانشگاه فیلدش عملی بوده و یک استاد آمریکایی معروف است و دارای ریسرچ سنتر بزرگ است که در آمریکا نامبر وان است. علاوه بر آن 12 تا استاد برتر دیگر در این سنتر و در زمینه های مرتبط این فیلد مشغول به تحقیق هستند. علاوه بر آن این استاد با اساتید دانشگاهای ام آی تی و استانفورد و برکلی همکاری میکند.
دوستان خواهش میکنم نظرتون رو دریغ نفرمایید. با سپاس.

دوستان اکثرا موارد رو گفتن و به نظرم فکر کنم به یه نتیجه گیری دوستتون رسیده باشه...

ASU همان طور که محمود گفت دانشگاه نسبتا قوی هست...به طور مثال در یه زمینه ای در رشته ی من یه استاد و یه مرکز تحقیقاتی دارند که خیلی قوی هست و برای من کار کردن با اون استاد(که خیلی معروف بود) خیلی ایده آل تر بود تا مثلا دانشگاهی با رنک بهتر برم که استادش کمتر فعال بوده...

رشته ی من مکانیک نیست(طبعا دوستان مکانیکی نظراتشون معتبرتر هست در مقایسه با من)به نظرم وقتی شرایط مالی یکی هست زیاد رنک مهم نیست...به نظرم انتخاب شالوت از این جهت که استاد فعال تر هست و ریسرچ سنترش شماره یک هست بهتره...درسته در ادامه ی کار ممکنه بعضی ها به نام دانشگاه و اینها نگاه کنند ولی به نظرم شما شانستون برای ادامه تحصیل و یا کار پیدا کردن زمانی میره بالا که ارتباط قوی تری داشته باشید و استاد فعال یک امتیاز خیلی بزرگی هست که تا وقتی نداشته باشیدش و از نزدیک نبینید باور نخواهید کرد... به نظرم در مقاطع بالاتر روحیه تیمی که قراره توش کار کنید خیلی رو فرد تاثیر میگذاره...

خوش باشید Rolleyes

RE: تصمیم گیری در انتخاب یکی از دانشگاههای پذیرش شده - Pejman - 12-04-2012

(11-04-2012, 08:55 PM)Saeid نوشته: دوستان 2 تا دانشگاه هست که دوست من پذیرش گرفته از هر دو تاشون با فاند کامل. لطفا نظرتون رو بفرمایید.
Arizona state university: بر اساس رنک us-news در مهندسی مکانیک رنک 43 دارد و در کل 132 و بر اساس NRC رنک 31 دارد. در شهر تمپه واقع شده که 15 دقیقه با فینیکس فاصله دارد. آب و هوای آن بسیار گرم و کویری است. استاد این دانشگاه فیلدش تئوری بوده و یک استاد بسیار سخت گیر هندی است. یک آزمایشگاه کوچک دارد ولی فول پروفسور بوده و استاد بسیار مطرحی در فیلد خودش است.
UNC Charlotte : بر اساس us-news رنک مکانیک 81 و رنک کلی 194 و بر اساس NRC 47 است. در شهر شارلوت واقع شده با آب و هوای معتدل شبیه به آب و هوای شمال ایران. استاد این دانشگاه فیلدش عملی بوده و یک استاد آمریکایی معروف است و دارای ریسرچ سنتر بزرگ است که در آمریکا نامبر وان است. علاوه بر آن 12 تا استاد برتر دیگر در این سنتر و در زمینه های مرتبط این فیلد مشغول به تحقیق هستند. علاوه بر آن این استاد با اساتید دانشگاهای ام آی تی و استانفورد و برکلی همکاری میکند.
سعید جان دانشگاه ASU به قول معروف یه سر و گردن بالاتر از UNCC هست و تو مکانیک و مهندسی تفاوت فاحشی از نظر رنکینگ بین اینها وجود داره. درسته که UNCC هم مزایای زیادی داره، ولی با توجه به شناخته شده بودن ASU و رنک خیلی بهتر، من باشم ASU رو انتخاب می کنم.

RE: تصمیم گیری در انتخاب یکی از دانشگاههای پذیرش شده - sasi - 12-04-2012

(12-04-2012, 08:30 AM)Pejman نوشته: سعید جان دانشگاه ASU به قول معروف یه سر و گردن بالاتر از UNCC هست و تو مکانیک و مهندسی تفاوت فاحشی از نظر رنکینگ بین اینها وجود داره. درسته که UNCC هم مزایای زیادی داره، ولی با توجه به شناخته شده بودن ASU و رنک خیلی بهتر، من باشم ASU رو انتخاب می کنم.
دوست من این سر و گردن رو شما ترسیم میکنی؟!!!! ..... جهت اطلاع فکر کنم بهتره یه نگاهی به سایت دو دانشکده و اساتید شون بندازین و بعد بیاین نظر بدین نه صرفا بخاطر 30 تا رنک تو usnews ....سر و گردن براش مطرح کنی.....

RE: تصمیم گیری در انتخاب یکی از دانشگاههای پذیرش شده - Pejman - 12-04-2012

(12-04-2012, 09:45 AM)sasi نوشته: دوست من این سر و گردن رو شما ترسیم میکنی؟!!!! ..... جهت اطلاع فکر کنم بهتره یه نگاهی به سایت دو دانشکده و اساتید شون بندازین و بعد بیاین نظر بدین نه صرفا بخاطر 30 تا رنک تو usnews ....سر و گردن براش مطرح کنی.....
ببینید در رنکینگ USNEWS در مهندسی دانشگاه UNCC اصلاً رنک نداره (یعنی جزو 144 دانشگاه اول هم نیست)، ولی دانشگاه ASU رنک 43 رو داره. در مکانیک هم رنک ASU برابر 44 هست و UNCC دارای رنک 81. بنده عرض کردم تفاوت رنک ها خیلی زیاده و آب و هوا و شهر و غیره در برابر این مساله اونقدر مطرح نیست. من این مدتی که دنبال دانشگاه می گشتم برای اپلای کردن در آمریکا، سایت خیلی دانشگاه ها سر زدم و پروفایل اساتید زیادی رو دیدم. به طور قطع دانشگاه ASU مطرح تر از UNCC هست و تعداد استادان فارغ التحصیل از ASU خیلی بیشتر از UNCC هست.

همه اینها دلایلی بود که باعث شد من نظر شخصی خودم رو در جواب سعید عزیز که ازم خواسته بود نظرم رو بدم، بگم. اتفاقاً به سایت این دانشگاه ها هم سر زدم و چون خودم رشته ام مکانیک هست در جریان اطلاعات مربوط به این رشته در این دانشگاه ها هستم. به هر حال شما باید برآیند فاکتورها رو مد نظر بذارید. اینکه در مواردی UNCC سرتر هست شکی درش نیست و قصد ما هم بی ارزش جلوه دادن UNCC اصلاً نیست... ولی برآیند نظر من ASU هست.

شما هم بهتره به جای بحث بر سر واژگان، نظر خودتون رو اعلام کنید تا اگر اطلاعات مفیدی در اختیار دارید بقیه کاربران هم بی نصیب نمونند.

RE: تصمیم گیری در انتخاب یکی از دانشگاههای پذیرش شده - sasi - 12-04-2012

(12-04-2012, 10:08 AM)Pejman نوشته: ببینید در رنکینگ USNEWS در مهندسی دانشگاه UNCC اصلاً رنک نداره (یعنی جزو 144 دانشگاه اول هم نیست)، ولی دانشگاه ASU رنک 43 رو داره. در مکانیک هم رنک ASU برابر 44 هست و UNCC دارای رنک 81. بنده عرض کردم تفاوت رنک ها خیلی زیاده و آب و هوا و شهر و غیره در برابر این مساله اونقدر مطرح نیست. من این مدتی که دنبال دانشگاه می گشتم برای اپلای کردن در آمریکا، سایت خیلی دانشگاه ها سر زدم و پروفایل اساتید زیادی رو دیدم. به طور قطع دانشگاه ASU مطرح تر از UNCC هست و تعداد استادان فارغ التحصیل از ASU خیلی بیشتر از UNCC هست.

همه اینها دلایلی بود که باعث شد من نظر شخصی خودم رو در جواب سعید عزیز که ازم خواسته بود نظرم رو بدم، بگم. اتفاقاً به سایت این دانشگاه ها هم سر زدم و چون خودم رشته ام مکانیک هست در جریان اطلاعات مربوط به این رشته در این دانشگاه ها هستم. به هر حال شما باید برآیند فاکتورها رو مد نظر بذارید. اینکه در مواردی UNCC سرتر هست شکی درش نیست و قصد ما هم بی ارزش جلوه دادن UNCC اصلاً نیست... ولی برآیند نظر من ASU هست.

شما هم بهتره به جای بحث بر سر واژگان، نظر خودتون رو اعلام کنید تا اگر اطلاعات مفیدی در اختیار دارید بقیه کاربران هم بی نصیب نمونند.
شما اگه سایت دانشگاها رو خوب ببینی متوجه این حقایق میشی
1. تعداد اساتیدشارلوت 37 تا است(بدون احتساب lecturer )....تعداد اساتید ASU حدود 22 تا است....چیزی در حدود 2 برابر!!!!!!
2. تعداد full prof های UNCC حدود 14 تا است ...چند تا از اینها distingushed prof هستند.....در حالیکه ASU فول پروفسور 7 تا داره....(دقیقا بازم دو برابر اختلاف)....و عمده ی اساتیدش Assistant prof هستند!!!!
http://mees.uncc.edu/about-us/faculty-directory.html
http://engineering.asu.edu/semte/Faculty_Mech_Undergrad.html

3. تعداد reacearch center های UNCC ده تا است که یه سری شون در اون زمینه ها در کشور بسیار مطرح هستند(حاضرم باز لینک بدم خدمتتون) ....تعدا سنترهای آریزونا 1 دونه است و 10 تا صرفا lab داره که خودتون میدونید تفاوت آزمایشگاه و سنتر چقدر هست!!
http://coe.uncc.edu/research/centers-and-institutes.html
http://engineering.asu.edu/semte/MechResearch.html

4. همکاری اسااتید شارلوت در زمینه ای مشترک زیاد بوده و تعداد اساتید زیادی در یک فیلد تحقیق میکنند و این برای کسی که میره تو اون فیلد کار کنه خیلی مفیده ...اما اساتید آیروزنا فیلهای پراکنده داشته و بطوریکه مثلا در یک فیلد فقط یک استاد هست و بس

این از دانشکده ها
+ چندین مزیت دیگه که خود سعید هم اعلام کردند.....آب و هوای شهر و موقعیتش و قرار گرفتن در مرکز science triangle و مزیت استاد و همکاری هاش با دانشگاهای تاپ و فیلد کاری اون................................فکر کنم شما همه این حقایق رو که خودت میبینی رو ignor میکنی و فقط به آمار و ارقام USnews دقت میکنی که نمی دونی اصلا معیاراشون جی هست!!!!

در ضمن دوست من شارلوت در USnews امسال 11 پله پیشرفت داشته ولی ASU 1 پله پسرفت....حالا منظورم اینه که سرعت پیشرفت بهتری رو داره طی میکنه شارلوت.....و جدای از اینکه در رنک NRC هم اختلاف اینها خیلی کمتره
منظور من این بود که بهتره آدم با مدرک و دلیل و سند یه حرفی رو بزنه .... چون این راهنمائی تو آینده طرف تاثیر میذاتره....نه اینکه صرفا به رنکینگی که دائم تغییر میکنه تکیه کنه!!!!!!!!!!!!!!!

فکر میکنم با این تفاسیر شارلوت چنرین سر و گردن جلوتر از ASUهست مگه نه؟!!!

RE: تصمیم گیری در انتخاب یکی از دانشگاههای پذیرش شده - j_moghadasi - 13-04-2012

سلام سعيد جان
اول تبريك ميگم به خاطر پذيرش هايي كه گرفتي
من باشم شارلوت رو ترجيح ميدم, درسته كه رنكش كمتره اما ميگيد استاد خيلي خوب و مطرحي داره. و در ضمن محل زندگي شارلوت اصلا قابل مقايسه با آريزونا نيست.

RE: تصمیم گیری در انتخاب یکی از دانشگاههای پذیرش شده - Babak - 13-04-2012

سعید جان
من تصمیم گیری در مورد دانشگاه رو به عهده خودت می‌ذارم، چون بر اساس رنک نمی‌شه خیلی راحت قضاوت کرد و به غیر از آب و هوا بقیه اطلاعات داده شده خیلی دقیق نیست. شما بر اساس چه آمار یا رتبه‌بندی‌ای می‌گی که آزمایشگاه استاد دانشگاه UNCC آزمایشگاه شماره یک امریکاست؟ نمی‌گم غیرممکنه، ولی استادهایی که در این حد معروف و مشهور باشن که آزمایشگاه‌شون آزمایشگاه شماره یک امریکا باشه، توی دانشگاه رنک ۸۰ نمی‌مونند و به دانشگاه‌های بهتر می‌رن. البته ممکنه استادی به خاطر خانواده‌اش یا دلایل شخصی دیگه ترجیح بده در شهر خاصی زندگی کنه و در دانشگاه اون شهر تدریس کنه، ولی این جور موارد کمه.