آکادمیا کافه
گرفتن گرین کارت و اقامت دائم آمریکا از طریق ازدواج با فرد دارای گرین کارت - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: گرین کارت و اقامت دائم آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%D9%82%D8%A7%D9%85%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D8%A6%D9%85-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- موضوع: گرفتن گرین کارت و اقامت دائم آمریکا از طریق ازدواج با فرد دارای گرین کارت (/Thread-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%D9%82%D8%A7%D9%85%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D8%A6%D9%85-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82-%D8%A7%D8%B2%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%AC-%D8%A8%D8%A7-%D9%81%D8%B1%D8%AF-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8

ویزای نامزدی - روهام - 23-04-2016

با سلام.
ببخشید سوالی داشتم در مورد ویزای نامزدی.
نامزد من قراره از طریق خواهرش که سیتیزن هست بره آمریکا. و قراره وقتی رفت اونجا برای من ویزای نامزدی بفرسته. میخواستم ببینم راهی هست که بشه مدت زمان این پروسه رو کوتاه کرد؟ چون طبق قانون ایشون اول باید سیتیزن آمریکا بشه و بعد بتونه درخواست ویزای نلمزدی بده.
ولی من شنیدم اگر بره اونجا و عقد غیابی کنیم میتونه با همون گرین کارتی که داره درخواست ویزای نامزدی کنه. میخواستم ببینم واقعا این راه شدنی هست یا نه؟ ممنون میشم اگر جواب ببدید.
با تشکر Confused Confused Confused Confused

RE: گرفتن ويزا از طريق ازدواج با شخصي كه گرين كارت امريكا دارد - M1KE - 25-04-2016

اگر بخواهید منتظر بمونید تا ایشون شهروند بشن که ۶-۵ سالی زمان میبره. گزینه کوتاهتر اینه که از راه ویزای ازدواج اقدام کنید که برای مقیم ها وجود داره. مکان ازدواج فرق چندانی نمی کنه فقط می بایست طبق قوانین اون کشور رسمی باشه.

RE: گرفتن ويزا از طريق ازدواج با شخصي كه گرين كارت امريكا دارد - روهام - 25-04-2016

(25-04-2016, 03:31 AM)M1KE نوشته: اگر بخواهید منتظر بمونید تا ایشون شهروند بشن که ۶-۵ سالی زمان میبره. گزینه کوتاهتر اینه که از راه ویزای ازدواج اقدام کنید که برای مقیم ها وجود داره. مکان ازدواج فرق چندانی نمی کنه فقط می بایست طبق قوانین اون کشور 
ممنون که راهنمایی کردید. 
مساله من اینجوریه که چون پرونده ایشون از طریق خواهرش بصورت مجرد اقدام شده نمیتونیم العان عقد کنیم .
میخواستم بدونم اگر ایشون بره امریکا و بعد بصورت غیابی عقد کنیم میتونه پرونده منو به جریان بندازه؟ واینکه با توجه به اینکه سیتیزن
نیست پروسه زمانیش چقدر طول میکشه.
ممنون میشم راهنمایی کنید

RE: گرفتن ويزا از طريق ازدواج با شخصي كه گرين كارت امريكا دارد - M1KE - 26-04-2016

کی به شما گفته نمی تونید عقد کنید؟ پرونده های گروه F4 که مخصوص خواهر و برادرها هستند به مجرد و متاهل بودن اونها ربطی نداره و اگر متاهل باشند یا فرزند داشته باشند برای اونها هم ویزا صادر میشه. شما فقط می بایست بعد از ازدواج پرونده تون رو به روز کنید و شما هم به همون پرونده اضافه بشین.

در مورد کلیات ویزای نامزدی و ازدواج تاپیک زیر رو بخونید:

http://www.academiacafe.com/pf/Thread-مراحل-کلی-دریافت-ویزای-نامزدی-و-گرین-کارت-از-طریق-ازدواج

RE: گرفتن ويزا از طريق ازدواج با شخصي كه گرين كارت امريكا دارد - روهام - 26-04-2016

(26-04-2016, 04:31 AM)M1KE نوشته: کی به شما گفته نمی تونید عقد کنید؟ پرونده های گروه F4 که مخصوص خواهر و برادرها هستند به مجرد و متاهل بودن اونها ربطی نداره و اگر متاهل باشند یا فرزند داشته باشند برای اونها هم ویزا صادر میشه. شما فقط می بایست بعد از ازدواج پرونده تون رو به روز کنید و شما هم به همون پرونده اضافه بشین.

در مورد کلیات ویزای نامزدی و ازدواج تاپیک زیر رو بخونید:

http://www.academiacafe.com/pf/Thread-مراحل-کلی-دریافت-ویزای-نامزدی-و-گرین-کارت-از-طریق-ازدواج
یعنی ما اگر الان عقد کنیم که ایشون پروندشون راه افتاده هیچ تاثیری تو زمانبر شدن پرونده نداره؟

RE: گرفتن ويزا از طريق ازدواج با شخصي كه گرين كارت امريكا دارد - M1KE - 26-04-2016

خیر. پرونده های این گروه از زمان تشکیل پرونده حدود ۱۲ سال زمان میبره تا به نتیجه برسه و غیرمنطقی می بود اگر که متقاضی مجبور بود در تمام این مدت زندگیش رو تعطیل کنه. در یک سری گروه های دیگه این موضوع اثر گذار هست (مثلا فرزندان مجرد بالای ۲۱ سال دارندگان گرین کارت زیرگروه F2B اقدام می کنند و اگر متاهل بشن دیگه نمی تونند از این گروه اقدام کنند و باید صبر کنند تا پدر/مادر شهروند بشن و بعد از گروه F3 که مخصوص فرزندان متاهل شهروندان هست اقدام کنند) ولی در مورد گروه برادر/خواهرها اشاره ای به مجرد یا متاهل بودن متقاضی نشده و تاثیری روی زمان اولویت پرونده نمی گذاره.

(26-04-2016, 08:13 AM)روهام نوشته: یعنی ما اگر الان عقد کنیم که ایشون پروندشون راه افتاده هیچ تاثیری تو زمان بر شدن پرونده نداره؟

گرین کارت و اقامت دائم آمریکا - sinak800 - 31-05-2016

سلام و خسته نباشید 

نامزد من دارنده گرین کارت آمریکاست. ما اخیرا تصمیم به ازدواج گرفتیم. ما انتظار داشتیم که ایشون بتونه تا فروردین سیتیزن شیپ آمریکا رو دریافت کنه اما اداره مهاجرت درخواستشو رد کرده. 
حالا که درخواست ویزای نامزدی شدنی نیست، من می خوام که از طریق ویزای دانشجویی برم آمریکا تا اونجا با هم ازدواج کنیم و نمی خوام که در دانشگاه ثبت نام کنم. 
می خواستم ببینم که این روش شدنیه؟ آیا در ادامه اداره مهاجرت سراغ من نمیاد؟ 
پیشاپیش ممنون از سایت خیلی خیلی مفیدتون.

گرین کارت و اقامت دائم آمریکا - M1KE - 31-05-2016

ویزای ازدواج یک تا دو سالی زمان میبره تا کارهاش به نتیجه برسه فرقی نمی کنه ازدواج در کجا انجام شده باشه و می تونید براش اقدام کنید منتهی تا قبل از درست شدن اون و به اصطلاح تبدیل وضعیت به مقیم دایم شما می بایست وضعیت قانونی در آمریکا داشته باشید یعنی چه با توریستی رفته باشین چه با دانشجویی تا قبل از تبدیل وضعیت می بایست اطمینان حاصل کنید که همچنان حضورتون قانونی هست در غیر این صورت در زمان اعطای ویزا یا تبدیل وضعیت اون حضور غیرقانونی ممکنه پرونده تون رو قدری دچار مشکل کنه.

RE: گرفتن گرین کارت و اقامت دائم آمریکا از طریق ازدواج با فرد دارای گرین کارت - siavashasg - 12-09-2016

با سلام
من ماه آینده از طریق کیس F1  وقت مصاجبه واسه گرین کارت دارم. تو این مدت ازدواجم رو ثبت نکردم تا پروسه مهاجرتم به تعویق نیفته. قصد دارم بعد از گرفتن گرین کارت ازدواجم رو به صورت رسمی ثبت کنم تا بتونم واسه همسرم از طریق F2A اقدام کنم. میخواستم مطمین شم میتونم از طریق وکالت و به صورت غیرحضوری ازدواجم رو ثبت کنم یا باید بیام ایران و به صورت حضور فیزیکی ازدواجمون رو ثبت کنیم؟ بعضی جاها خوندم ازدواج غیرحضوری مورد قبول اداره مهاجرت و سفارت آمریکا نیست. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

RE: گرفتن گرین کارت و اقامت دائم آمریکا از طریق ازدواج با فرد دارای گرین کارت - M1KE - 13-09-2016

در بند چهارم راهنمای فرم I130 اشاره شده که دو طرف می بایست به صورت فیزیکی در مراسم ازدواج حضور داشته باشند. من نمی دونم عقدنامه های غیرحضوری دقیقا به چه شکل تنظیم میشه ولی در صورتی که مثلا وکیل شما با قید "از طرف" اون رو امضا کنه میتونه به مشکل بخوره. بنابراین بهتره یا در ایران یا کشور سومی مثل ترکیه یا ارمنستان حضور به هم برسونید و ازدواج رو به طور رسمی ثبت کنید.