آکادمیا کافه
دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: گرین کارت و اقامت دائم آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%D9%82%D8%A7%D9%85%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D8%A6%D9%85-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- موضوع: دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا (/Thread-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82-%D8%A7%D8%B2%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%AC-%D8%A8%D8%A7-%D8%B3%DB%8C%D8%AA%DB%8C%D8%B2%D9%86-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - Torkan - 31-05-2018

(31-05-2018, 05:17 AM)هاتفه نوشته: سلام این امکان وجود داره که با یک شهروند آمریکایی طبق قانون آمریکا ازدواج کنی ولی برای ازدواج لازم نباشه که از کشور خودت خارج شی.مثلا من توی ایران باشم و طرف مقابل توی آمریکا و ایشون از طریق وکیل فرم های مربوط رو کامل کنند و ما ازدواج کنیم و گواهی ازدواج آمریکایی برای ما صادر بشه؟حداقل به صورت موقت.برای گرفتن یک بسته از یک شرکت امنیتی آمریکایی نیاز به این گواهی دارم اما شرایط خروج از کشور رو ندارم.مامانم اجاز نمیده.پدر یا جد پدری ندارم و مجرد هستم و ۲۸سال سن دارم.ممنون میشم کمکم کنید.با تشکر

جواب چنین سوالاتی رو خب در حیطه این فروم نیس
ازواج برای گرفتن بسته امنیتی!!

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - automotive - 01-06-2018

(31-05-2018, 05:17 AM)هاتفه نوشته: سلام

سلام
شما می‌توانید بدون مشکل کشور را ترک کنید.
1. شما اگر شهروند آمریکا هم باشید تحت هیچ شرایطی امکان دریافت بسته امنیتی را در ایران ندارید یعنی خود دیپلمات‌ها هم از این کارها نمی‌کنند.
2. شما برای خروج از کشور به اجازه احدی نیاز ندارید، چون مجرد هستید و سن شما بالای 18 سال است پس گذرنامه دریافت کنید و از کشور خارج شوید(اگر ازدواج کرده باشید نیاز به اجازه همسرتان است، پس بیدلیل دردسر درست نکنید).
3. چمدان شما همانطور چک می‌شود که مرسوله پستی چک می‌شود پس دریافت حضوری تقریبا بی معنا است.
4. پروسه ازدواج به قدری زمان بر است که از فکر آن خارج شوید و شما هم به این کار نیازی ندارید.

پی نوشت: با تمام احترامی که برای شما به عنوان یک ایرانی قائل هستم، بسته امنیتی از آمریکا از دید بنده یک معنا بیشتر ندارد. لطفا این کار را انجام ندهید.

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - مهمان - 01-06-2018

سلام وقت بخیر خسته نباشید. من و نامزدم که گیرین کارت امریکا داره قراره حدود دو ماه دیگه بریم گرجستان عقد رسمی ایرانی کنیم. خواستم ازتون بپرسم من الان باید چه مدارکی آماده کنم و اصلا باید کار خاصی کنم الان ؟ یا اینکه فقط بریم گرجستان سفارت ایران .
میشه لطفا راهنماییم کنین؟ نامزدم هم توی امریکا نباید کار خاصی کنه یا مدرکی بیاره گرجستان؟

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - M1KE - 02-06-2018

جزییات مدارک برای گرجستان رو نمی دونم به چه شکله. ولی در تاپیک زیر می تونید مراحل و مدارک برای ازدواج در ترکیه رو بخونید یه ذهنیت کلی از کارهایی که باید انجام بدین بهتون میده:

https://www.academiacafe.com/pf/Thread-مراحل-کلی-ازدواج-در-کشور-سوم-برای-پرونده-های-گرین-کارت

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - مهمان - 07-06-2018

سلام:

من 18 سالمه و مجرد هستم و در لاتاری برنده شدم اما به دلیل مشکلات مالی و گرانی دلار نمی تونم برم. اما از چن نفر پرسیدم میگن در صورت ازدواج با کسی که بتونه ساپورت مالی کنه میتونی بری؟ می خواستم بدونم میشه این کار ورکرد در اعضای مقداری پول بتونم با کسی ازدواج کنم و برم؟ کسی پیدا میشه بخواد این کار رو بکنه . .میشه راهنمایی کنید و . ممنون از شما وقتت زیادبی ندارم.

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - Torkan - 07-06-2018

(07-06-2018, 12:42 PM) نوشته: سلام:

من 18 سالمه و مجرد هستم و در لاتاری برنده شدم اما به دلیل مشکلات مالی و گرانی دلار نمی تونم برم. اما از چن نفر پرسیدم میگن در صورت ازدواج با کسی که بتونه ساپورت مالی کنه میتونی بری؟ می خواستم بدونم میشه این کار ورکرد در اعضای مقداری پول بتونم با کسی ازدواج کنم و برم؟ کسی پیدا میشه بخواد این کار رو بکنه . .میشه راهنمایی کنید و . ممنون از شما وقتت زیادبی ندارم.

شما برای ازدواج نیازی به لاتاری نداری اصلا
اتفاقا لاتاری برا همین که فرد بدون زحمت بره آمریکا 
یه نکته بگم راحتت کنم
هزینه ای که قراره به یکی بدین ازدواج بکنه با شما بیشتر از پولی خواهد بود که شما میگین ندارم برم آمریکا و زندگی کنم!

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - M1KE - 08-06-2018

فکر کنم منظور ایشون اینه که یک نفر در ایران حاضر بشه با ایشون ازدواج کنه و در ازای اینکه با ایشون به آمریکا بره هزینه های ازدواج و ساپورت مالی پرونده لاتاری رو متقبل بشه. این کار روی کاغذ شاید شدنی به نظر برسه ولی در این سن خانواده طرف مقابل خیلی بعیده که قبول کنند چنین چیزی رو و برای افسر هم خیلی شک برانگیز خواهد بود با توجه به سن متقاضی و زمان ازدواج.

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - مهمان - 10-06-2018

سلام وقت بخیر . میشه اگه کسی اطلاع دقیق داره از هزینه های ازدواج بین المللی در ترکیه لطفا من رو راهنمایی کنه؟ چون موسسه هایی هستن که میگن کلیه کارهای ازدواج و ترجمه رو انجام میدن و مبلغ 1100 دلار دریافت میکنن. خواستم بدونم این مبلغ خیلی متفاوته با هزینه ای که خودمون بخوایم کنیم و کارها رو انجام بدیم؟

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - Torkan - 11-06-2018

(10-06-2018, 01:02 PM) نوشته: سلام وقت بخیر . میشه اگه کسی اطلاع دقیق داره از هزینه های ازدواج بین المللی در ترکیه لطفا من رو راهنمایی کنه؟ چون موسسه هایی هستن که میگن کلیه کارهای ازدواج و ترجمه رو انجام میدن و مبلغ 1100 دلار دریافت میکنن. خواستم بدونم این مبلغ خیلی متفاوته با هزینه ای که خودمون بخوایم کنیم و کارها رو انجام بدیم؟

بحث کلاه برداری به کنار
فرض کنیم که کار رو درست انجام بدن قطعا هزینه بیشتر تا حدود حتی 2 برابر میپردازید.
بلاخره اینها هم دکون باز کردن برای لقمه کبابSmile

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - مهمان - 21-06-2018

سلام اگه با یک شهروند امریکایی اصل در خارج از اون کشور لزدواج کنیم چند وقته و با جه شرایطی میتونم اقامت کامل را بگیرم و سیتیزن بشم