![]() |
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- موضوع: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه (/Thread-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1-%D9%88-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87) |
RE: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - seddighi.mech - 04-08-2017 1- رشتۀ لیسانس – نام دانشگاه – معدل نهایی مهندسی مکانیک جامدات -دانشگاه صنعتی شاهرود-15.94 [b]2- رشتۀ فوق لیسانس – نام دانشگاه – معدل نهایی مهندسی مکانیک - طراحی کاربردی- صعنتی شاهرود-16.64(با پروژه) [b]3- نمرۀ زبان (تافل/آیلتس) به تفکیک نمرات مهارتها هنوز نگرفتم [b]4- نمرۀ GRE یا GMAT به تفکیک نمرات مهارتها ندارم [b]5- تعداد مقالات ژورنالی (به تفکیک ISI یا غیر ISI) با ذکر نام ناشر یک مقاله isi از springer با ایمپکت 1.1 یک مقاله علمی پژوهشی از دانشگاه آزاد اراک که jsc هست یک مقاله علمی پژوهشی از دانشگاه ازاد خمینی شهر [b]6- تعداد مقالات کنفرانسی به زبان انگلیسی ندارم [b]7- رشته و مقطع مورد نظر برای اپلای دکترای مکانیک - برحسب اولویت سنگاپور- اروپا- استرالیا [b]8- کشورهای (و یا دانشگاه های) مورد نظر برای اپلای به ترتیب اولویت نظر خاصی ندارم [b]9- نکات برجستۀ رزومه (سابقۀ TA/RA، مقام المپیاد/مسابقات بینالمللی معتبر، رتبۀ برتر دانشکده/دانشگاه) شاگرد ممتاز دوره لیسانس بوده ام لذا بدون کنکور وارد ارشد شدم [b]10- میزان فاند مورد انتظار (Full Fund/Partial Fund/Self-Funded) ترجیحا full fund و یا حداقل partial fund[/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b] با تشکر از راهنمایی شما RE: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - Torkan - 04-08-2017 (04-08-2017, 02:08 PM)Saeedssh نوشته: فاند خیلی واسم مهمه مشکلم همین هست لطفا در این رابطه راهنمایی بفرمایید و این که اگه واسه امریکا اپلای کنم ایا مشکل رفت و امد به ایران ر ندارم واسه ویزا؟؟؟ با اجازه از کمبوی عزیز! برای ارشد معمولا ویزای سینگل میدن که خب نمیتونید تا دوسال برید ایران اگر هم برید باید دوباره برید مصاحبه. در ضمن رشته شما شیمی هست و جزو رشته های مساله دار برای سفارت! RE: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - Saeedssh - 04-08-2017 (04-08-2017, 03:49 PM)Torkan نوشته: با اجازه از کمبوی عزیز!من شنیدم استرالیا هم خوب فاند میده از طرفی هم میگن ترکیه من واقعا گیج شدم چجوری میتونم یه انتخاب خوب داشته باشم؟؟؟ ببخشید من زیاد سوال میپرسم RE: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - Torkan - 04-08-2017 (04-08-2017, 05:10 PM)Saeedssh نوشته: من شنیدم استرالیا هم خوب فاند میده از طرفی هم میگن ترکیه من واقعا گیج شدم چجوری میتونم یه انتخاب خوب داشته باشم؟؟؟ ببخشید من زیاد سوال میپرسم خیر استرالیا برا ارشد فاند نمیده یعنی خیلی کشورها نمیدن و استرالیا گرونه شدید من توصیه ندارم. تنها کشوری که برا ارشد فاند کامل میده یکی ترکیه هست و یکی برخی دانشگاههای ایتالیا. منظورم از تنها این هست که سایر کشورها هم اگر باشه خیلی کم هست و در واقع استثنا هست مثلا کشورهای اسیای شرقی حتی خود امریکا و کانادا. فاند کامل عرض میکنم RE: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - Saeedssh - 04-08-2017 (04-08-2017, 05:12 PM)Torkan نوشته: خیر استرالیا برا ارشد فاند نمیده یعنی خیلی کشورها نمیدن و استرالیا گرونه شدید من توصیه ندارم. تنها کشوری که برا ارشد فاند کامل میده یکی ترکیه هست و یکی برخی دانشگاههای ایتالیا.۰۱ آخه اعتبار دانشگاه خیلی مهمه برای من به نظر شما ترکیه اعتبار لازم داره؟؟ چون برای دکتری حتما میخوام کانادا یا آمریکا برم ممکنه؟ ۲. در مورد ایتالیا ممکنه راهنمایی بفرمایید؟ RE: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - Torkan - 04-08-2017 (04-08-2017, 05:15 PM)Saeedssh نوشته: ۰۱ آخه اعتبار دانشگاه خیلی مهمه برای من به نظر شما ترکیه اعتبار لازم داره؟؟ چون برای دکتری حتما میخوام کانادا یا آمریکا برم ممکنه؟ چند تا دانشگاه ترکیه اعتبارشون بسیار بالاتر از شریف هست. علتش هم برگشت اساتید ترک از top 20 آمریکا ب کشورشون هست برخلاف ایران. قصد من تبلیغ یا جهت دهی به جای خاصی نیست ولی حقایق رو باید گفت دیگه. اون امکاناتی که چند تا دانشگاه به خصوص خصوصی برا ta و ra ها میدن شما در خواب در ایران هم نمیبینین. این رو از کسایی که شریف خوندن و الان در دانشگاههای بیلکنت سابانجی و کوچ و اوزیگین و ایتو و متو و... میخونن بپرسین. ایتالیا هم دانشگاه خوب چند تایی داره. پلیمی فاند های خوبی داره جی ار ای هم نمیخواد اون رو هم در نظر بگیرید تکرار میکنم اگر دلیل موجه ندارین ارشد رو ایران نخونید RE: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - Saeedssh - 04-08-2017 (04-08-2017, 06:33 PM)Torkan نوشته: چند تا دانشگاه ترکیه اعتبارشون بسیار بالاتر از شریف هست. علتش هم برگشت اساتید ترک از top 20 آمریکا ب کشورشون هست برخلاف ایران. قصد من تبلیغ یا جهت دهی به جای خاصی نیست ولی حقایق رو باید گفت دیگه. اون امکاناتی که چند تا دانشگاه به خصوص خصوصی برا ta و ra ها میدن شما در خواب در ایران هم نمیبینین. بسیار ممنونم از راهنمایی خوبتون به نظر شما الان که مدرک زبان ندارم و هنوز 6 ماه زمان می خوام تا اخذ کنم و اینکه مقالاتم سابمیت شده اما هنوز به چاپ نرسیدن از الان دنبال استاد باشم؟ یا بعد از گرفتن مدرک و چاپ شدن مقالات؟؟؟ RE: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - مهمان - 05-08-2017 عرض سلام من قصد دارم سال آینده برای ارشد finance تو یه دانشگاه معتبر و حتی المقدور با هزینه پایین یا رایگان اپلای کنم .(برای ترم زمستان سال بعد) کارشناسی مدیریت مالی از دانشگاه رازی کرمانشاه با معدل 17.15 . مدرک زبان ندارم ولی می تونم بگیرم. اگه ممکنه راهنمایی کنید که کجا ها شانس دارم و کجا رو شما توصیه می کنید. همچنین این که چه توصیه های کلی دارید که راحت تر بتونم پذیرش بگیرم. و این که توصیه می کنیدبه جز انگلیسی در زبان دیگری هم مدرک داشته باشم؟ سپاس فراوا RE: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - Torkan - 05-08-2017 (05-08-2017, 05:10 AM)مهمان نوشته: عرض سلام سلام منظور از حدالمقدور تا چه حدی هست؟! اگر هزینه مشکل دارید که من ایتالیا و ترکیه و در نهایت المان رو توصیه میکنم. البته المان رو قطعا باید 8640 یورو هر سال داشته باشید حتی اگر کار پیدا کنید این رو در نظر بگیرید و برا رشته ی فایننس هم که شهریه ها یه لول بالاتر هست. زبان دیگر مهم نیست یاد بگیرید انرژیتون رو هدر ندید ولی برا دانشگاههای کانادا امریکا ترکیه و بعضی کشورهای اروپایی GRE یا GMAT لازم دارید. اگر نمیخواید GRE بدید به نظرم ایتالیا گزینه مناسبیه برا شما. با احتساب بورس استانی نهایت فوقش 4000 یورو در سال میدید! RE: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - مهمان - 07-08-2017 (05-08-2017, 06:12 PM)Torkan نوشته: سلام خیلی ممنونم از راهنماییتون این 4000 یورو که فرمودین منظورتون با احتساب هزینه زندگیه؟ یک سوال دیگه هم دارم ممنون می شم اگه راهنمایی کنید. با توجه به نمرات بسیار پایین واحد های ریاضیات توی ریز نمرات کارشناسی که 9 - 10 و 12 هستند( نمرات دروس تخصصی به طور میانگین 18.5) و نمرات دو سال آخر میانگین 18.20 هستند) معدل کل هم 17.15 ، شانس پذیرش بنده رو در مقطع ارشد رشته Quantitative Finance دانشگاه بولونیا چه طور ارزیابی می کنید بنده الان مردد هستم که این یک سال معافیت تحصیلی بعد از کارشناسی رو برای کنکور ارشد داخل کشور مطالعه کنم یا اینکه وقتم رو برای گرفتن مدرک تافل و پروسه اپلای بذارم. ترجیح خودم گزینه دومه ولی قدری در مورد گرفتن پذیرش در این رشته تردید دارم (بیشتر به علت همون نمرات درس ریاضی) فلذا کمی نگرانی دارم از این که همه تخم مرغ ها رو تو سبد اپلای بذارم !! |