![]() |
دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- انجمن: گرین کارت و اقامت دائم آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%D9%82%D8%A7%D9%85%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D8%A6%D9%85-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- موضوع: دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا (/Thread-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82-%D8%A7%D8%B2%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%AC-%D8%A8%D8%A7-%D8%B3%DB%8C%D8%AA%DB%8C%D8%B2%D9%86-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) |
RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - مهمان - 05-04-2018 سلام خسته نباشید من سپتامبر سال ۲۰۱۷ با پسری که گرین کارت امریکا داره نامزدی کردیم و میخواستیم تا سال اینده ازدواج کنیم میخواستم ببینم با قوانین جدیدی که ترامپ گذاشته من میتونم با ویزای ازدواج وارد امریکا بشم یا کلا همه ی ویزا ها اعم از ازدواج رو هم ترامپ لغو کرده؟شغل من اینجا تدریس پیانو هست و کم و بیش مسلط با زبان انگلیسی هستم ایا اینها هم تاثیر گذار هستند برای اخذ ویزای ازدواج؟ RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - M1KE - 06-04-2018 در حال حاضر ظاهرا به بیشتر متقاضیان این گروه ویور داده میشه. یعنی کلا روند ویزادهی شون قطع نشده ولی فرآیند بررسی پرونده شون طولانی شده. به نظرم فعلا خود سفارت هم دقیقا نمیدونه با پرونده ها چکار کنه و منتظره تا چند هفته دیگه دیوان عالی نظرش رو در مورد سیاست های مهاجرتی و این محدودیت ها اعلام کنه. تا اون زمان پیش بینی بلندمدتی برای بعدش نمیشه کرد. RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - مهمان - 21-04-2018 سلام وقتتون بخیر. عذر میخوام میخواستم بپرسم اگر کارت واکسیناسیون رو گم کرده باشیم برای مدارک سفارت امریکا. اونوقت چیکار میشه کرد؟ RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - M1KE - 21-04-2018 اگر فرصت دارین که می تونید دوباره برای گرفتنش اقدام کنید. معمولا اونهایی که قبلا زدین رو قبول می کنند که بنویسند و شاید فقط یکی دوتاش رو نیاز باشه که دوباره بزنید. اگر نداشته باشین در روز مدیکال ممکنه ازتون بخوان یک سری شون رو بزنید که هزینه اش ممکنه چند برابر اون چیزی بشه که در داخل ایران می زنند. RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - s.ranjbaran - 23-04-2018 سلام، دوستان، من همسرم آمریکاست، و بیش از دو سال از ازدواجمون میگذره، ایشون آگوست به محض ورود به آمریکا برای من پرونده تشکیل دادن، و نوتیفیکشن اومد که پرونده به دست ما رسیده. اما الان بعد از گذشت بیشتر از ۶ ماه هیچ خبری نشده که در چه مرحله ای هست پرونده. حالا میشه پیگیری کرد؟ آیا هر تغییری در وضعیت ایجاد بشه خودشون خبر میدن؟ ممنونک RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - مهمان - 23-04-2018 سلام خسته نباشید. ببخشید من تازه قراره با نامزدم عقد کنم که ساکن امریکاس و گیرین کارت داره. خواستم ببینم الان باید چه مدارکی آماده کنم که با خودش ببره امریکا و پرونده تشکیل بده؟ و اینکه چیزی اگه باید ترجمه کنم فقط مهر دارالترجمه کافیه یا مهر دادگستری هم باید باشه؟ میشه جوابم رو بدید ممنون میشم چون واقعا نمیدونم باید الان چی آماده کنم RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - M1KE - 23-04-2018 مراحل کلی دریافت ویزای نامزدی و گرین کارت از طریق ازدواج (23-04-2018, 12:37 PM) نوشته: سلام خسته نباشید. ببخشید من تازه قراره با نامزدم عقد کنم که ساکن امریکاس و گیرین کارت داره. خواستم ببینم الان باید چه مدارکی آماده کنم که با خودش ببره امریکا و پرونده تشکیل بده؟ و اینکه چیزی اگه باید ترجمه کنم فقط مهر دارالترجمه کافیه یا مهر دادگستری هم باید باشه؟ میشه جوابم رو بدید ممنون میشم چون واقعا نمیدونم باید الان چی آماده کنم RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - مهمان - 23-05-2018 با سلام من و نامزدم که اصالتا آمریکایی هستن قصد داریم تا چند ماه دیگه ازدواج کنیم ولی مشکلی که داریم ساپورت مالی. طی سه سال گذشته بیکار بودن و مالیات پرداخت نکردن . به نظر شما این برای ما مشکل سازه؟ RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - M1KE - 24-05-2018 بله می بایست کواسپانسر به پرونده اضافه کنند. (23-05-2018, 09:06 AM) نوشته: با سلام RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - هاتفه - 31-05-2018 سلام این امکان وجود داره که با یک شهروند آمریکایی طبق قانون آمریکا ازدواج کنی ولی برای ازدواج لازم نباشه که از کشور خودت خارج شی.مثلا من توی ایران باشم و طرف مقابل توی آمریکا و ایشون از طریق وکیل فرم های مربوط رو کامل کنند و ما ازدواج کنیم و گواهی ازدواج آمریکایی برای ما صادر بشه؟حداقل به صورت موقت.برای گرفتن یک بسته از یک شرکت امنیتی آمریکایی نیاز به این گواهی دارم اما شرایط خروج از کشور رو ندارم.مامانم اجاز نمیده.پدر یا جد پدری ندارم و مجرد هستم و ۲۸سال سن دارم.ممنون میشم کمکم کنید.با تشکر |