آکادمیا کافه
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- موضوع: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه (/Thread-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1-%D9%88-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87)

RE: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - am2 - 16-02-2016

ا سلام و وقت بخیر
من ارشد رشته GIS و RS هستم معدل کارشناسیم در رشته شهرسازی 16 و معدل ارشدم 18.5 هست

مدرک زبان را درحال خواندن برای IELTS هستم..با برنامه ای که دارم فک کنم 6 و نیم هفت بتونم بگیرم. ازمون GRE رو هنوز سراغش نرفتم..
ار نظر رزومه هم دوتا مقاله ISI مدلهاش اجرا شده و در حال نوشتن  هستم که فک کنم تا چند ماه دیگه تموم شه. البته مقالات که نویسنده دوم باشم چندتا کار کردم.چندتا ISC  و .. هم دارم.
از نظر فنی زبان های برنامه نویسی جاوا، سی شارپ و Php را بلدم که در رشته ارشد فک کنم به دردمون بخوره)

میخواستم ببینم با این شرایط به نظرتون من برای دکتری شانس دارم؟
و این که پیشنهادتون کدوم کشوره؟امریکا، اروپا، استرالیا..اصلا من بین انتخاب کشور برای جستجوی دانشگاه ها مشکل دارم..به نظرتون تمرکزم رو بزارم روی دانشگاه و بر اساس دانشگاه هایی که رشته من رو میخوان جستجو کنم یا اول کشور رو انتخاب کنم بعد دانشگاه ها رو؟

درضمن فاند برام مهمه..و این که بتونم کار کنم اونجا برای کمک هزینه بیشتر.. و در ادامه کدام کشورها بعد از پایان تحصیل اجبار برای خروج از کشور دارن؟
با تشکر

RE: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - ninashka - 20-02-2016

سلام.خسته نباشید
من دانشجوی ترم دوم medical parasitology هستم (یا همون انگل شناسی پزشکی) دانشگاه تربیت مدرس.2سال سابقه کار در بیمارستان دارم.معدلم تا الان 18.5 هست.
و با توجه به سطح زبان میتونم تا پایان درسم آیلتس 6.5 بیارم و همچنین حداقل 2 مقاله ISI.میخاستم به من کشور و دانشگاه هایی معرفی کنید که شانس گرفتن پذیرش در مقطع دکترا زیاد باشه  و حتما فاند بهم بده بعلاوه اینکه استاندارد های حداقل برای شرایط زندگی و اقامت دایم را داشته باشه.ممنون.

RE: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - Matinking - 21-02-2016

(20-02-2016, 09:49 PM)ninashka نوشته: سلام.خسته نباشید
من دانشجوی ترم دوم medical parasitology هستم (یا همون انگل شناسی پزشکی) دانشگاه تربیت مدرس.2سال سابقه کار در بیمارستان دارم.معدلم تا الان 18.5 هست.
و با توجه به سطح زبان میتونم تا پایان درسم آیلتس 6.5 بیارم و همچنین حداقل 2 مقاله ISI.میخاستم به من کشور و دانشگاه هایی معرفی کنید که شانس گرفتن پذیرش در مقطع دکترا زیاد باشه  و حتما فاند بهم بده بعلاوه اینکه استاندارد های حداقل برای شرایط زندگی و اقامت دایم را داشته باشه.ممنون.

سلام

به فرض حفظ این معدل و نمره زبانی بالاتر، بدون شک شانس دارید...

اروپا و آمریکای شمالی و استرالیا چیزی که تحت عنوان "استانداردهای زندگی" ازش نام بردید رو در اختیار افراد قرار میدن... 
با توجه به علائق شخصیتون باید دانشگاه های هم سطح رزومه تون رو در کشور یا کشور های هدف پیدا کنید و اقدام بفرمایید...

براتون آرزوی موفقیت دارم

RE: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - مهمان - 21-02-2016

@Torkan
جناب ترکان و سایر دوستان
آیا پذیرش با فاند از دانشگاه آلاسکا در مقطع دکتری ارزش رفتن داره یا نه؟ ممنونم

RE: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - iman7 - 21-02-2016

(21-02-2016, 10:59 AM)مهمان نوشته: @Torkan
جناب ترکان و سایر دوستان
آیا پذیرش با فاند از دانشگاه آلاسکا در مقطع دکتری ارزش رفتن داره یا نه؟ ممنونم
سلام
 تا اونجا که من میدونم کاملا بستگی به فیلد کاری داره. مثلا در زمینه های مرتبط به نفت دانشگاه خوبیه و شرایط کاری خوبی فراهم میشه. البته به بحث ویزا گرفتن و زندگی در اب و هوای سرد هم کاملا باید دقت کرد.
در مورد زمینه های دیگه این دانشگاه هم دوستانی که امریکا هستن بهتره نظر بدن.

RE: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - ninashka - 22-02-2016

(21-02-2016, 08:57 AM)Matinking نوشته: سلام

به فرض حفظ این معدل و نمره زبانی بالاتر، بدون شک شانس دارید...

اروپا و آمریکای شمالی و استرالیا چیزی که تحت عنوان "استانداردهای زندگی" ازش نام بردید رو در اختیار افراد قرار میدن... 
با توجه به علائق شخصیتون باید دانشگاه های هم سطح رزومه تون رو در کشور یا کشور های هدف پیدا کنید و اقدام بفرمایید...

براتون آرزوی موفقیت دارم

ممنون از توجه شما....
در مورد استرالیا خیلی جدی فکر نمیکنم چون هزینه زندگی بالاست...
ولی خیلی دوست دارم از دانشگاه های سوید یا فنلاند یا دانمارک پذیرش بگیرم....
اگر در این خصوص راهنماییم کنید خیلی ممنون میشم.

RE: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - Matinking - 22-02-2016

(22-02-2016, 06:48 PM)ninashka نوشته: ممنون از توجه شما....
در مورد استرالیا خیلی جدی فکر نمیکنم چون هزینه زندگی بالاست...
ولی خیلی دوست دارم از دانشگاه های سوید یا فنلاند یا دانمارک پذیرش بگیرم....
اگر در این خصوص راهنماییم کنید خیلی ممنون میشم.

سلام

دانشگاه های اسکاندیناوی منحصرا بر مبنای position های از پیش تعیین شده دانشجو می پذیرند و در این میون جلب نظر استاد از هر چیزی واجب تر هست..
به علاوه به دلیل fund قابل توجه این position، رقایت بر سر اونها خیلی شدید هست...
برای اطلاع از position ها باید وب سایت اساتید و دانشگاه ها رو مرتبا رصد بفرمایید...

براتون آرزوی موفقیت دارم

RE: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - am2 - 20-03-2016

(16-02-2016, 01:43 AM)am2 نوشته: ا سلام و وقت بخیر
من ارشد رشته GIS و RS هستم معدل کارشناسیم در رشته شهرسازی 16 و معدل ارشدم 18.5 هست

مدرک زبان را درحال خواندن برای IELTS هستم..با برنامه ای که دارم فک کنم 6 و نیم هفت بتونم بگیرم. ازمون GRE رو هنوز سراغش نرفتم..
ار نظر رزومه هم دوتا مقاله ISI مدلهاش اجرا شده و در حال نوشتن  هستم که فک کنم تا چند ماه دیگه تموم شه. البته مقالات که نویسنده دوم باشم چندتا کار کردم.چندتا ISC  و .. هم دارم.
از نظر فنی زبان های برنامه نویسی جاوا، سی شارپ و Php را بلدم که در رشته ارشد فک کنم به دردمون بخوره)

میخواستم ببینم با این شرایط به نظرتون من برای دکتری شانس دارم؟
و این که پیشنهادتون کدوم کشوره؟امریکا، اروپا، استرالیا..اصلا من بین انتخاب کشور برای جستجوی دانشگاه ها مشکل دارم..به نظرتون تمرکزم رو بزارم روی دانشگاه و بر اساس دانشگاه هایی که رشته من رو میخوان جستجو کنم یا اول کشور رو انتخاب کنم بعد دانشگاه ها رو؟

درضمن فاند برام مهمه..و این که بتونم کار کنم اونجا برای کمک هزینه بیشتر.. و در ادامه کدام کشورها بعد از پایان تحصیل اجبار برای خروج از کشور دارن؟
با تشکر

سلام
سال نوتون مبارک
میشه در این مورد بنده را راهنمایی کنید؟

RE: بورسیه - nader - 07-04-2016

(07-04-2016, 04:26 PM)الهام6171 نوشته: سلام
واقعا سایت خوبی دارین منم سوالام خیلی زیاده
من همونطور ک گفتم صنایع خوندم معدل کل 13.95
اما دو سال اخر حدود 15 و 16 هست معدلم
همونطور ک گفتین اگه مقاله و GRE و نمره زبان خوب داشته باشم از دانشگاه های کانادا میتونم بورسیه بشم تو رشته پروژه و اینکه با این شرایط میتونم کمک هزینه تحصیلی داشته باشم یا خیر؟
متشکرم
درود
توی کانادا معدل خیلی مهمه و رقابت اونجا زیاده
اونجا بوده بعضا فاند مشروط هم گرفتن و بعد از یک ترم تلاش و کسب نمرات بالا فاندشونو گرفتن اما بازم نه با معدل پایین

به نظر شخصی بنده شما اروپا بیشتر شانس دارید

من میگم حتی آمریکا بهتره شانست تا کانادا

RE: بورسیه - الهام6171 - 07-04-2016

دانشگاه های فرانسه و المان بهتر قبول میکنن؟
دانشگاه های معتبری تو این زمینه دارن؟
راجع به کمک هزینه تحصیلی چطور؟
ایا دانشگاه امریکا هم کمک هزینه ها رو دارن؟
واقعا ممنونم از جوابدهی تون