آکادمیا کافه
دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: گرین کارت و اقامت دائم آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%D9%82%D8%A7%D9%85%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D8%A6%D9%85-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- موضوع: دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا (/Thread-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82-%D8%A7%D8%B2%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%AC-%D8%A8%D8%A7-%D8%B3%DB%8C%D8%AA%DB%8C%D8%B2%D9%86-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - asmaa - 30-11-2017

سلام دوستان، میخواستم بدونم اگر از طریق همسر برای گرین کارت اقدام کرده باشیم،  در حین این پروسه جدایی صورت بگیره، آیا گرین کارت داده نمیشه؟ فرض کنید که همسر بعد از جدایی پرونده را کنسل نکنه. 
ممنونم

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - s.ranjbaran - 30-11-2017

خیلی ممنوونم  از پاسختون، بله میدونم زمانش مشخص نیست، من فکر میکردم ۱.۵ سال باشه، ولی جدیدا همسرم گفتن که جایی خوندن بیشتر از ۲ سال طول میکشه، میخواستم بدونم جدیدا کسی در جریان این کار بوده؟ 

و اینکه من احتمال ویزا دانشجویی برام خیلی پایینه درسته؟ بخاطر پرونده گرین کارت.

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - M1KE - 01-12-2017

در چند مرحله بررسی میشه که ازدواج همچنان برقرار هست یا خیر. اگر هنوز ویزا نگرفتین که هیچ، چون در مصاحبه افسر کنترل می کنه و ویزا صادر نمی کنه، حتی اگر داخل آمریکا باشین ولی هنوز گرین کارت نگرفته باشین هم احتمال اینکه گرین کارتی داده بشه خیلی کمه. بر فرض که گرین کارت صادر شده باشه هم سر سال دوم که می بایست اون رو تمدید کنید دوباره بررسی میشه که ازدواج برقرار هست یا خیر، در این مرحله شاید بشه به شکلی ثابت کرد که جدایی ناخواسته بوده و از دست شما خارج بوده ولی در مراحل قبل این امکان وجود نداره.

(30-11-2017, 10:51 PM)asmaa نوشته: سلام دوستان، میخواستم بدونم اگر از طریق همسر برای گرین کارت اقدام کرده باشیم،  در حین این پروسه جدایی صورت بگیره، آیا گرین کارت داده نمیشه؟ فرض کنید که همسر بعد از جدایی پرونده را کنسل نکنه. 
ممنونم

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - M1KE - 01-12-2017

در دولت جدید سخت گیری های بیشتری در مورد پیشینه اعمال می کنند و در کل مراحل مختلف رو بیشتر کش میدن. دو مورد از گروه F2A که سراغ دارم یکی سپتامبر 2013 پرونده اش پذیرفته شده و آگوست 2016 ویزا گرفته که میشه در مجموع حدود 3 سال (البته ایشون حدود 3 ماهی به دلیل نقص مدارک پرونده شون عقب افتاده بوده و حدود 9 ماه هم کلیرنسشون طول کشیده) و دیگری هم مه 2014 پرونده شون تایید شده و دو سال بعد در جولای 2016 رفتن مصاحبه ولی متاسفانه هنوز کلیرنسشون تموم نشده و ویزا نگرفتن. اینطور که پیداست مرحله بعد از مصاحبه خیلی طولانی شده و به حدود یک سال رسیده در حالی که قبلا در حدود یکی دو ماه بوده.

احتمال گرفتن ویزاهای غیرمهاجرتی مثل توریستی و دانشجویی برای کسی که پرونده مهاجرتی داره در حدود صفر است.

(30-11-2017, 10:59 PM)s.ranjbaran نوشته: خیلی ممنوونم  از پاسختون، بله میدونم زمانش مشخص نیست، من فکر میکردم ۱.۵ سال باشه، ولی جدیدا همسرم گفتن که جایی خوندن بیشتر از ۲ سال طول میکشه، میخواستم بدونم جدیدا کسی در جریان این کار بوده؟ 

و اینکه من احتمال ویزا دانشجویی برام خیلی پایینه درسته؟ بخاطر پرونده گرین کارت.

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - s.ranjbaran - 02-12-2017

خییلی ممنون از پاسختون، بله متاسفانه خیلی طولانی شده Sad
میدونم شاید سوال بی ربطی باشه، اما حتی اگر حدود ۱ سال در اروپا باشم و از طریق سفارت اونجا مصاحبه برم ممکنه تفاوتی ایجاد بشه در زمان کلیرنس؟ 
همسر من الان اونجا زندگی میکنن، و من اینجا، چون نگران بودم که احتمالا ویزا بهم ندن، برای ویزا دانشجویی اروپا دارم اقدام میکنم، آگوست پرونده تشکیل دادیم، امیدوار بودم بعد از حدود دسامبر ۲۰۱۹ کارم درست شده باشه.

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - M1KE - 03-12-2017

فکر نمی کنم در شرایط کنونی این موضوع تاثیر خاصی روی مدت زمان کلیرنس داشته باشه. اتفاقا بواسطه حضور در کشور دیگه می بایست مدارک اضافی بدین که نشون بده بیشتر از 6 ماه در اون کشور خواهید بود تا بهتون مصاحبه بدن و همین طور از اون کشور عدم سوپیشینه بگیرید.

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - مهمان - 19-12-2017

سلام من همسرم ايراني است و سيتيزن امريكا هستن. ٧ سال ازدواج كردم. ٢ سال از ازش خبري ندارم. ايا من مي توانم به امريكا بروم؟؟؟؟

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - M1KE - 20-12-2017

تونستنش که می تونید ولی ایشون می بایست برای شما تشکیل پرونده بدن. شما به تنهایی نمی تونید اقدام کنید.

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - مهمان - 20-12-2017

با سلام و خسته نباشید میخواستم بدونم کسی که ازدواج کرده در ایران میتونه برای همسرش ویزای نامزدی اقدام کنه ؟
ایا از طرف امریکا استعلام گرفته میشه برای همسرم در ایران ؟
با سپاس فراوان

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - M1KE - 20-12-2017

جدای از اینکه این کار غیر قانونیه و در صورت رد شدن ویزای نامزدی ممکنه بعدا برای درخواست ویزای ازدواج هم مشکل ایجاد بشه، اساسا از اونجاییکه مشخصات همسر در شناسنامه ثبت میشه از همون ابتدا متوجه میشن.