![]() |
Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند در رشتههای فنی از کشور امریکا - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: ارتباط با کاربران (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86) +--- انجمن: مشاوره رایگان با اعضای مجرب سایت (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AC%D8%B1%D8%A8-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA) +--- موضوع: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند در رشتههای فنی از کشور امریکا (/Thread-Babak-%D9%85%D8%AC%D8%B1%D8%A8-%D8%AF%D8%B1-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D9%86%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) صفحات
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
|
RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند، امور کشور امریکا، و رشته کامپیوتر - m0rtezaaghili - 09-09-2013 سلام بابک جان، نمیدونم اینجا میشه از حضورتون مشورت بگیرم در مورد انتخاب گرایش یا نه. البته چون شما استاد مایی حتماً میپرسم [img]images/smilies/biggrin.gif[/img] حالا اگه شد جواب بدین خیلی عالی میشه. اول یکم از شرایطم بگم: کاردانی کامپیوتر دولتی. مشکل سربازی ندارم. حدود چهار سال تو زمینه انیمیشن و جلوه های ویژه فعالیت کردم. الان Android developer هستم. منتظر جواب کنکور کاردانی به کارشناسی دولتی. خوب دیگه :-؟ فکر نکنم چیز خاصی باشه، آها یکم با ریاضیات مشکل دارم، البته از پایه ضعیفم حالا نمیدونم مغز کشش نداره یا به خاطر اینکه از پایه ضعیف هستم نمیتونم باهاش رابطه خوبی داشته باشم. از الان میخوام واسه فوق تصمیم بگیرم و راهم رو مشخص کنم، علاقه زیادی به تحصیل و کار در زمینه گرافیک کامپیوتری (انیمیشن، بازیهای کامپیوتری،جلوه های ویژه) دارم و به خاطر نبود فضای آکادمیک درست توی کشور نرفتم طرفش! ایده آل من اینه که توی یکی از کشورهای امریکا یا کانادا تحصیل کنم، ولی نگاهی به کشورهای اروپایی انگلیسی زبان و آلمان که توش میشه انگلیسی تحصیل کرد، دارم و صد البته تحصیل در رشته کامپیوتر که از کودکی به اون علاقه وافر داشتم. راستش نمیتونم درست انتخاب کنم[img]images/smilies/confused.gif[/img] اگه دنبال علاقه اصلیم که گرافیک کامپیوتری هست نرم دوست دارم توی فیلد علوم کامپیوتر/نرم افزار ادامه تحصیل بدم. و البته فقط باید به فکر فاند باشم چون بدون اون نمیتونم از هزینه های سنگین تحصیل توی دانشگاه های خوب(نه عالی) بربیام. ممنون میشم راهنمایی کنید بابک جان، با اینکه شما الان توی اون کشورها هستین حتماً بهتر میتونید موقعیت ها رو بسنجید و از شرایط بازار کار آگاهید. بازم ممنون RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند، امور کشور امریکا، و رشته کامپیوتر - Babak - 09-09-2013 حقیقتش من از بازار کار رشته انیمیشن چندان اطلاع ندارم، چون این رشته بیشتر به هنر نزدیکه تا کامپیوتر و قسمتی که به کامپیوتر مربوطه، قسمت طراحی و برنامهنویسی خود نرمافزارهای انیمیشن هست، نه ساخت انیمیشنهای کامپیوتری. اگر به تولید نرمافزارهای انیمیشن یا همون رشته گرافیک کامپیوتری علاقهمند هستید، میتونید درستون رو در این زمینه ادامه بدید، فقط این که رشته گرافیک کامپیوتری با ریاضیات و به خصوص هندسه زیاد سر و کار داره. فکر میکنم بتونید در این زمینه فاند هم پیدا کنید، اما خوب گرفتن فاند از امریکا و کانادا به مجموعه شرایط شما مثل معدل و نمرههای TOEFL و به خصوص GRE بستگی داره و نمیشه از الان که شرایط شما مشخص نیست در مورد شانس گرفتن فاند اظهارنظر کرد. البته در مورد اروپا میشه گفت که احتمال این که بتونید فاندی بگیرید که هزینههای زندگی شما رو هم پوشش بده، به طور کلی زیاد نیست. در امریکا و کانادا احتمال گرفتن فاندی که علاوه بر شهریه، هزینههای زندگی رو هم پوشش بده بیشتره. RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند، امور کشور امریکا، و رشته کامپیوتر - m0rtezaaghili - 09-09-2013 (09-09-2013, 11:38 AM)'Babak' نوشته: حقیقتش من از بازار کار رشته انیمیشن چندان اطلاع ندارم، چون این رشته بیشتر به هنر نزدیکه تا کامپیوتر و قسمتی که به کامپیوتر مربوطه، قسمت طراحی و برنامهنویسی خود نرمافزارهای انیمیشن هست، نه ساخت انیمیشنهای کامپیوتری.
خیلی ممنون به خاطر پاسخ سریع و کامل شما بابک جان،
بله درسته که الان شرایط من مشخص نیست و من هم از این می ترسم که نکنه کارشناسی که تمام شد تازه فکر زبان، GRE ،تخصص و غیره باشم. به نظر شما من که ریاضیات قوی ندارم (حداقل تا الان که اینطور بوده ولی شاید به خاطر رسیدن به موفقیت، خودم رو مجبور به آشتی با ریاضی کنم و از پایه کار کنم) بهتره روی چه گرایشی از علوم کامپیوتر سرمایه گذاری کنم ؟ علاقه من بیشتر توی مباحث توسعه و برنامه نویسی هست (البته اگر گرافیک کامپیوتری رو فراموش کنیم). راستش میدونم که هرکسی توی هر گرایشی متخصص واقعی بشه، موقعیت های کاری خوب واسش همیشه وجود داره ولی من دوست دارم که یک روزی بیزینس خودم رو داشته باشم و شرکت طراحی نرم افزار و برنامه نویسی تاسیس کنم. ممنون میشم اگه چند گرایش آینده دار از کامپیوتر رو معرفی کنید که بتونم روی یکی اونها فوکوس کنم.(با توجه به ریاضی خوبی که دارم[img]images/smilies/biggrin.gif[/img] ) ممنون بابک جان RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند، امور کشور امریکا، و رشته کامپیوتر - mahned - 09-09-2013 سلام دوست عزیز،وقتت بخیر. من کاردانی برق الکترونیک از دانشگاه آزاد و کارشناسی برق الکترونیک از دانشگاه غیر انتفایی هستم.(2سال سابقه کار دارم) همسرم هم لیسانس حسابداری از پیام نور دارد و در حال حاضر هم ترم 2 ارشد رشته مدیریت دولتی-مدیریت سیستم اطلاعاتی از دانشگاه آزادواحد تهران مرکز(با معدل 19)هست وتا سال آینده هم بالطبع درسش تموم میشه.(با 7 سال سابقه کار) همسرم برای ادامه تحصیل بر ای دکترا میخواد واسه امریکا پذیرش بگیره(تو همون رشته مرتبط با ارشدش) البته بعد از تموم شدن درسش.. من هم قصد ادامه تحصیل دارم ولی سولای من از شما اینه که.. تو این فاصله میخوایم مدرک زبانمون روبگیریم(ielts) و کلاس میریم و بنطرتون دیگه چیا لازمه و چه کارایی انجام بدیم؟؟ من برای ارشد اقدام کنم یا اینکه من هم ارشدم رو ایران بگیرم مثل همسرم بهتره یا فرقی نمیکنه؟؟ دوم اینکه من قصد تغییر رشته به مهندسی صنایع رو برای ارشد داشتم،نظر شما چیه؟؟(هم از نظر تغییر رشته دادن وهم شرایط این دو رشته در آنجا و سپس دکترا بگیرم)(علت تغییر رشته من:بدی بازار کار این رشته برای خانم ها در ایران وگرنه با اینکه سطح نمراتم خوب نیست ولی به این رشته علاقه دارم البته به دروس صنایع هم آشنایی نسبی و علاقه دارم) لطفا با این شرایط که براتون گفتم علاوه بر پاسخ به سولات راهنمایی کلی بفرمایید،خیلی خیلی ممنونم. موفق باشید. RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند، امور کشور امریکا، و رشته کامپیوتر - slayeragent - 09-09-2013 سلام بابک جان. یسوال داشتم که خلاصه مفید ازت میپپرسم تا وقتتو زیاد نگیرم. با توجه به اینکه فاند دانشگا های آمریکا واسه دکترا بین 1000 تا 2000$ هستش، این مقدار کفاف هزینه زندگی منو همسرمو میده یا نیاز به درامد جانبی هست؟ اگه هست از چه راه هایی میشه درامد بیشتری بدست آورد؟ RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند، امور کشور امریکا، و رشته کامپیوتر - Babak - 10-09-2013 (09-09-2013, 12:38 PM)'m0rtezaaghili' نوشته: گرایشهایی مثل هوش مصنوعی، داده کاوی (data mining)، امنیت نرمافزار گرایشهای خوبی هستند و احتمالا در چند سال آینده هم بازار کار خوبی خواهند داشت، اما پیشبینی این که چه گرایشی ۱۰-۱۵ سال دیگه گرایش خوبی خواهد بود ساده نیست و من جواب خوبی براش ندارم.
RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند، امور کشور امریکا، و رشته کامپیوتر - Babak - 10-09-2013 (09-09-2013, 02:12 PM)'mahned' نوشته: سلام دوست عزیز،وقتت بخیر. من چندان با روال گرفتن پذیرش در رشته حسابداری آشنا نیستم، اما به هر حال مقدار زیادی از کارهای پذیرش در رشتههای مختلف مشابهه و توصیه میکنم جزوه پذیرش که لینکش در منوی آبی رنگ بالای صفحه هست رو مطالعه کنید تا اطلاعات اولیه و کلی در مورد پذیرش و امتحانهای مورد نیاز رو بدست بیارید.
در مورد این که ارشد رو ایران بخونید یا خیر، باید بگم که گرفتن فاند برای کارشناسی ارشد خیلی ساده نیست، در نتیجه اگر بتونید ارش رو از ایران با معدل خوب بگیرید شانس پذیرش و فاند شما از امریکا بیشتر میشه. البته در خیلی از دانشگاهها میشه از ابتدا مستقیم برای دکترا اقدام کرد، اما باید شرایط خوبی داشته باشید و اگر معدلتون بالا نیست یا نمره امتحانهاتون زیاد خوب نشه شاید این گزینه رو نداشته باشید. در مورد تغییر رشته در موقع گرفتن پذیرش هم این موضوع رو ببینید. تغییر رشته در موقع پذیرش ممکنه شانس شما رو کاهش بده. RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند، امور کشور امریکا، و رشته کامپیوتر - Babak - 10-09-2013 (09-09-2013, 02:18 PM)'slayeragent' نوشته: سلام بابک جان. یسوال داشتم که خلاصه مفید ازت میپپرسم تا وقتتو زیاد نگیرم. راستش با فاند یک نفر زندگی کردن دو نفر خیلی ساده نیست و باید صرفهجویی کنید. البته به شهر محل زندگی هم بستگی داره و به رقم دقیق حقوق هم بستگی داره و طبیعتا فرق هزار دلار در ماه با دو هزار دلار در ماه زیاده. احتمالا با دو هزار دلار در ماه میتونید در اغلب جاهای امریکا دو نفری زندگی کنید، ولی با هزار دلار در ماه خیلی مشکل خواهد بود. برای توضیحات بیشتر میتونید این لینک رو هم ببینید.
میشه گفت که عمده راه کسب درآمد بیشتر رفتن به دورههای کارآموزی (internship) در طول تابستان هست. برای توضیحات بیشتر در این مورد این موضوع و این موضوع رو ببینید. RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند، امور کشور امریکا، و رشته کامپیوتر - zahya - 22-09-2013 با سلام به بابك مهربان: من براي مقطع دکترا با استادی در کانادا ارتباط دارم و ایشان من را پذیرفتند منتها self-funded . من دوباره به ایشان ایمیل زدم که من توانایی مالی ندارم برای اینکه هزینه های خودم رو متقبل شوم و ایشان این پاسخ را دادند. میخواستم بپرسم: [font]"you will have a scholarship from the Government of Saudi Arabia if you are accepted for graduate work[/font]" 1- من ایرانی چگونه میتوانم از اسکلارشیپ عربی استفاده کنم؟ 2- اگر مثلا این جور نشد من میتوانم با پیداکردن کار در آنجا هزینه های خودم را (Halifax)بپردازم؟ هزینه هاش چطوریه؟ لطفامن را راهنمايي ّفرمایید. RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند، امور کشور امریکا، و رشته کامپیوتر - Babak - 23-09-2013 ۱. راستش من نمیدونم که این اسکالرشیپ چه شرایطی داره و آیا شما میتونید ازش استفاده کنید یا خیر. بد نیست که به استاد یک ایمیل دیگه بزنید و بپرسید که آیا شما که ایرانی هستید هم میتونید از این اسکارشیپ استفاده کنید یا خیر. ۲. من از هزینههای زندگی در Halifax خبر ندارم، اما شما با ویزای دانشجویی در کانادا میتونید مجوز کار بگیرید و در کنار درس کار کنید. منتها اگر هیچ فاندی از دانشگاه نداشته باشید، کار پاره وقت ممکنه همه هزینههای زندگی و دانشگاه رو پوشش نده. |