![]() |
چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C) +--- موضوع: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ (/Thread-%DA%86%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%D8%B4%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B7-%D9%85%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF%D8%9F) |
RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - M.heyatzadeh - 17-12-2017 با عرض سلام و خسته نباشید. من تقریبا 29 سالمه. همیشه آرزوم زندگی تو اروپا بوده اما متاسفانه زیاد وقت تلف کردم. حالا هم تصمیم گرفتم جدی دنبالش باشم. شرایطم اینه: لیسانس مدیریت صنعتی از دانشگاه قم دارم با معدل 18.60 (شاگرد اول بودم) و فوق لیسانس مدیریت بازرگانی گرایش مالی از دانشگاه تهران دارم با معدل 18 (جزو 10 تا شاگرد برتر). از نظر سربازی مشکلی ندارم. تو دانشگاه هم مشکلی نداشتم با اینکه شب امتحانی بودم اما متاسفانه مقاله چاپ شده هیچ جایی ندارم. البته یکی اخیرا تو ژورنالی که زیرمجموعه تامپسون هست یه مقاله دادم اما هنوز نتیجه ش مشخص نشده. زبانم عالی هست و میتونم راحت آیالتس (در حد 6.5) بگیرم. بنده هدفم اینه که بعد از تحصیل تو اروپا اقامت دایم بگیرم. میدونم که شانسم بدون داشتن مقاله پایینه برای همین الان دارم روش کار میکنم. از اون طرف هم سنم داره میره بالا و نمیخوام زمان رو از دست بدم. به نظر شما کودوم کشور اروپایی رو هدفم قرار بدم تا سریع کارم پیش بره؟ در ضمن بگم که توانایی مالی چندانی ندارم و دنبال کمک هزینه هستم یه جورایی. خودم میدونم اوضاعم جالب نیست. من خودم هدفم رو کشور آلمان قرار داده بودم و شروع کردم یاد گرفتن ربان آلمانی اما باز هم مطمن نیستم که کار درستیه. اگه میشه راهنمایی کنید. واقعا ممنون میشم. با تشکر ![]() RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - automotive - 18-12-2017 سلام زبان آلمانی پیشرفته میتواند کمکتان کند، منظور C1 آلمانی است. به نظر من برای اروپا به طور عام اقدام کنید و هر استادی که برای شما کمک هزینه تحصیلی در نظر گرفت برای آن کشور اقدام کنید. سلامسا RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - mona.valipour - 18-06-2018 من علوم و مهندسی صنیع غذایی خوندم ارشد هستم هر دو مقطع لیسانس و ارشد در دانشگاه تهران مقاله ندارم آیتلس6.5 معدل 17.5 ولی نمی خوام برای پی اچ دی بخونم می خوام به تاریخ در یکی از کشورهای اروپایی تغییر رشته بدم حتی اگر از لیسانس شروع کنم. آیا این ممکنه ؟ RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - shabnams93 - 24-06-2018 سلام. من ۲۵ سالمه. کارشناسی ادبیات انگلیسی بودم و برای ارشد تغییر رشته دادم و مهندسی منابع طبیعی و محیط زیست گرایش تنوع زیستی میخونم. 1-ارشد/ محیط زیست 2-دانشگاه گیلان 3-معدل کل:۱۶/۹۷ 4-نمره زبان: آزمون ندادم ولی زبانم خیلی خوبه 5-تعداد مقالات: دو داخلی یه خارجی 6-تعداد توصیه نامه ها: فعلا یکی خواسته ها: (دکتری/فاند) تا چه سنی میشه اقدام کرد؟ چون میخوام اگه لازمه دنبال زیاد کردن رزومه هم باشم تا شانس بهتری داشته باشم. RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - automotive - 02-07-2018 (18-06-2018, 10:34 AM)mona.valipour نوشته: من بله این موضوع امکان پذیر است. (24-06-2018, 09:59 AM)shabnams93 نوشته: سلام. من ۲۵ سالمه. کارشناسی ادبیات انگلیسی بودم و برای ارشد تغییر رشته دادم و مهندسی منابع طبیعی و محیط زیست گرایش تنوع زیستی میخونم. سلام محدودیت سنی وجود ندارد. RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - e.moghimi - 04-07-2018 سلام من دنبال بورس هستم اروپا یا کانادا رزومه نسبتا خوبی دارم (معدل ارشد 15.75 دانشگاه سراسری ، مقاله کنفرانسی، سابقه تدریس ، ثبت اختراع، آیلتس 6) ولی دو مشکل عمده دارم 1- داشتن بچه کوچک 2- گپ 8 ساله بعد از دفاع ارشد (1389) البته بعد فارغ التحصیلی 3-2 سال تدریس پاره وقت و همکاری با بنیاد نخبگان داشتم به تجربه شما تو اروپا کجاها شانس بیشتری دارم برای بورس دکتری یا همون شغلهایی که توسایت دانشگاهها میزنن دارم. توقعم دانشگاههای تاپ نیست ولی گرفتن بورس و فاند برام مهمه بخاطر هزینه های زندگی.(که هزینه ها رو پوشش بده) و اینکه با توجه به شرایط بالا سفارت کشورهای اروپایی برای ویزای خانواده چه سختگیریهایی دارند؟ ممنون RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Torkan - 05-07-2018 (04-07-2018, 12:56 PM)e.moghimi نوشته: سلام سلام معدل لیسانس ؟ تعداد مقاله ؟ صادقانه بگم رزومه ای که شما نوشتید چیز خاصی نداره. RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - e.moghimi - 07-07-2018 (05-07-2018, 07:43 AM)Torkan نوشته: سلام معدل لیسانس 14.5 دو مقاله کنفرانس داخلی و خارجی یک مقاله ISI که هنوز چاپ نشده داشتن ثبت اختراع(تولید محصول) و سابقه تدریس دانشگاه ارزش حاصی نداره؟؟ RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - saeid.f - 17-07-2018 سلام و وقت بخیر میخواستم ببینم با شرایط من بنظر شما کدوم کشورهای اروپایی و اگر اسکاندیناوی باشه بهتره پذیرش با فاند برای دکتری میدن ؟ کارشناسی پیام نور مدیریت بازرگانی با معدل 13 کارشناسی ارشد آزاد واحد علوم و تحقیقات با معدل 17 ایلتس 6.5 از پایان نامم یک مقاله یا کتاب چاپ میکنم . سابقه کاری در زمینه بازرگانی دارم و میتونم مدرک ارائه بدم . اینکه در ارشد معدلم بیشتر شده و انگیزم بالاتر رفته نمیشه با این روند استادا رو قانع کرد که عزم جدی دارم ؟ بنظر شما چیکار کنم که معدل ضعیف مقطع کارشناسیم کم رنگ بشه ؟ برای رشته من کدوم دانشگاهها پذیرش دکتری با فاند دارن؟ RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Shihan - 23-07-2018 (17-07-2018, 03:47 AM)saeid.f نوشته: سلام و وقت بخیر شانستون متاسفانه خیلی برای بورس بالا نیست. ضمن اینکه در رشته های علوم بدلیل رقابت بالا بهتره ازمون GMAT / GRE رو هم به رزومه اضافه کنید (هرچند لازم و ضروری نیست) در خصوص نمره زبان اکثر دانشگاهها و BUSINESS Schools ازتون نمره بالایی میخوان در حد ایلتس 7 به بالا. شما کار پژوهشی انچنانی هم ندارید. |