![]() |
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7) +---- انجمن: تحصیل در کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7) +----- انجمن: شانس گرفتن پذیرش از دانشگاههای کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7) +----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF) |
RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - مهمان - 08-11-2015 (06-11-2015, 09:16 PM)Andre نوشته: RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - مهمان - 08-11-2015 با سلام.ممنونم از دوست خوبی که منو راهنمایی کردن.من همون مهندس صنایع دانشگاه آزادم که معدلم 17،24 بود و ویکتوریا میخواستم برم.اما من دانشگاه ویکتوریا رو دیدم.تو قسمت undergraduate و graduate مهندسی صنایع نداشت.آیا مهندسی صنایع در کانادا با اسم دیگری شناخته میشه؟ RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - مهمان - 08-11-2015 لیسانس ام ریاضی دانشگاه تهران با معدل 13/69 .فوق لیسانسم مهندسی صنایع دانشگاه آزاد با معدل 17/24.آیلتس 6/5.دو سال سابقه کار.اپلای دانشگاه های کانادا(شهرهای گرم کانادا ترجیحا) و یا استرالیا.ممنونم RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - Andre - 09-11-2015 (08-11-2015, 10:38 PM)مهمان نوشته: با سلام.ممنونم از دوست خوبی که منو راهنمایی کردن.من همون مهندس صنایع دانشگاه آزادم که معدلم 17،24 بود و ویکتوریا میخواستم برم.اما من دانشگاه ویکتوریا رو دیدم.تو قسمت undergraduate و graduate مهندسی صنایع نداشت.آیا مهندسی صنایع در کانادا با اسم دیگری شناخته میشه؟ (08-11-2015, 10:43 PM)مهمان نوشته: لیسانس ام ریاضی دانشگاه تهران با معدل 13/69 .فوق لیسانسم مهندسی صنایع دانشگاه آزاد با معدل 17/24.آیلتس 6/5.دو سال سابقه کار.اپلای دانشگاه های کانادا(شهرهای گرم کانادا ترجیحا) و یا استرالیا.ممنونم دوست عزیز با این معدلی که ارائه کردید میشه گفت که کار خیلی سختی دارید. میتونید به مسئول پذیرش دانشگاههایی که مد نظرتون هست ایمیل بزنید و همین مسأله معدل رو مطرح کنید اگر موافق بودن کار اپلای رو ادامه بدید ولی بعید میدونم که بهتون امید بدن. کانادا از جمله کشورهایی هست که روی مینیمم ها بسیار حساسه. خصوصاً وقتی که راجع به معدل باشه.
پ.ن: راجع به پذیرش از استرالیا هم تاپیک مرتبط رو ببینید.
RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - مهمان - 15-11-2015 برای پذیرش در مقطع master: 1.لیسانس مهندسی کامپیوتر-نرمافزار از دانشگاه دولتی شهرستان - معدل 17.85 ( معدل دو سال آخر بالای 18.50 و معدل دروس تخصصی بالای 19) 2- فوق لیسانس:--------- 3- در صورت گرفتن آیلتس 7 به بالا[b][b][b] 4- یک مقاله کنفرانس ملی و درحال نگارش یک مقاله بینالمللی برای یک ژورنال با if=1.02 (به فرض اکسپت شدن) 5- دارای سه ترم سابقهی TA 6- میتونم دو الی سه ریکام هم بگیرم از اساتیدم 7- گرایشها و زمینه های مورد علاقه:هوش مصنوعی-یادگیری ماشینی-دیتاماینینگ ممنون میشم یه ارزیابی ازم داشته باشید. رنک دانشگاه مهم نیست فقط بیشتر از ماهی 200 دلار نمیتونم از خانواده تامین کنم و حتما باید فاند باشه. با توجه به این که شغل من در کنار تحصیل برنامه نویسی وب به صورت فریلنسری بوده، آیا به نظرتون امکان ادامهی همین کار در اونجا برای تامین هزینههای زندگی وجود داره؟[/b][/b][/b] RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - Andre - 15-11-2015 (15-11-2015, 11:16 AM)مهمان نوشته: برای پذیرش در مقطع master: درود، معدلتون خوبه، سابقه پژوهشی هم برای یک دانشجوی لیسانسه خیلی خوبه. مابقی مسائل هم خوب پیش بردید. بله شانس دارید ولی اینکه چه مقدار فاند (خصوصاً سال اول) بهتون تعلق بگیر به سایر متقاضی ها و بودجه دانشگاه در ترم مربوطه هم بستگی داره. به نظر من میتونید پذیرش درخوری داشته باشیه که حداقل 60% هزینه زندگی و شهریه (مجموعاً) رو پوشش بده. ددلاین اکثر دانشگاههای کانادایی 15 ژانویه هست. چندی هم 15 دسامبر، اول فوریه و اول می هست باید ببنید که نمره زبان تا چه تاریخی میتونید برسونید. برای اینکه نمره رو ریپورت کنید باید حداقل 2 هفته زمان بگذارید (مثلاً 1 ژانویه) که طبیعتاً باید حداقل دو هفته قبل از این تاریخ باید امتحان داده باشید (یعنی 15 دسامبر). خودتون یک حساب سرانگشتی انجام بدید که میرسید به تاریخهای مذکور یا خیر.
پیشنهاد: با رزومه شما برای کشورهای اروپایی (در صورت اخذ نمره 6.5 و یا 7 در IELTS) هم با فاند جزئی یا کامل شانس دارید. ددلاین خیلی از دانشگاههای ایتالیایی، آلمانی، فنلاندی و سایر از فوریه به بعده که میتونید اونا رو هم در نظر بگیرید. برای اطلاعات بیشتر انجمن اروپا رو ببینید.
پ.ن: در فوروم عضو بشید که راحت تر بشه پستاتون رو پیگیری کرد. من قبل از اینکه به پستی پاسخ بدم معمولاً نگاه اجمالی ای بر پستهای پیشین کاربر دارم.
موفق باشید
RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - arman1993 - 15-11-2015 (15-11-2015, 01:17 PM)Andre نوشته: درود، درود، سپاس از پاسختون بنده هنوز فارغالتحصیل نشدم و بنا به دلایل خانوادگی برای پاییز 17 میتونم اقدام کنم و نه 16 بنابراین ددلاینهای امسال برای من مشکلی نیستند و بیشتر قصدم از پرسیدن، برنامهریزی دقیقتر بود. چشم به فرومهای اروپایی هم سر میزنم RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - javad73 - 20-11-2015 سلام.من دانشچوی ترم7 مهندسی شیمی دانشگاه دولتی هستم بامعدل کل 15.24
یک مقاله کنفرانس بین المللی،وان شاالله تا آخرسال94 هم یکISI
یک استاد آشنا تو دانشگاه Calgaryدارم
به نظر شما الان برم دنبال گرفتن مدرک زبان وApply وکنکور رو ول کنم یا اینکه کنکور بخونم وارشد قبول بشم وبعداز ارشد برم دنبال Apply؟؟؟
لطفا راهنماییم کنید تو بد دو راهی گیر کردم؟؟؟
RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - Andre - 20-11-2015 (20-11-2015, 04:55 PM)javad73 نوشته: سلام.من دانشچوی ترم7 مهندسی شیمی دانشگاه دولتی هستم درود، چند توصیه و بعد نظرم رو ارائه میکنم؛
پیشنهاد:
دقیقاً از "آشنا" منظورتون چیه؟ استادی بوده که قبلاً زیر نظرشون واحدی رو گذروندین و الان هم در رشته شما در اون دانشگاه هیأت عملی هست؟
اگر اینطوره که شانستون میتونه خیلی بالا بره اگر ایشون دید خوبی نسبت به شما داشته باشه. ولی اگر در دانشکده دیگه هستند و در رشته دیگری فعالن تنها به صورت یک توصیه نامه خیلی خوب میتونند در پذیرش شما تأثیر بگذراند.
به طور کلی من خودم با توجه به شخص خاصی زندگی ام رو برنامه ریزی نمیکنم. اگر هدفتون تحصیل در خارج از کشوره که هر چه زودتر برید بهتره. فردا اینجا ارشد ادامه میدید و با توجه به رشته تون ممکنه درگیر موضوعات تحقیقاتی "مورد دار" بشید که در آینده بر اخذ ویزا شما خیلی تأثیر بدی میتونه بگذاره ولی در مورد دانشجوی کارشناسی که هنوز پژوهشی انجام نداده این مشکلات وجود نداره. این هم در نظر داشته باشید که ممکنه مجبور بشبد (این احتمال رو بسیار قوی در نظر بگیرید) که قسمتی از شهریه + هزینه زندگی تون رو خودتون متقبل بشید و باید برای این مسأله آمادگی داشته باشید. کمتر دوستانی بودند که تونستند برای مقاطع ارشد از دانشگاههای کانادا کمک هزینه رو به طور کامل دریافت کنند. ولی خوب بودند. خود من هم چندی از این دوستان رو میشناسم.
در مورد سوال دیگرتون، اگر هزینه واستون ملاک نیست که پاسخ من یکی هست. مشخص کردن وضعیت خدمت (پایان خدمت/معافیت و یا وثیقه) و خروج از کشور به جهت تحصیل (مجموع هزینه ها رو در نظر بگیرید. رقم بالایی خواهد شد اگر مشمول خدمت باشید و بخواهید وثیقه بگذارید). اگر هزینه ها مهمه و شما نمیتونید تقبل کنید که بهتره در یک دانشگاه خوب داخلی تحصیل کنید و چندین مقاله روی موضوعاتی که خیلی حساسیت خاصی ندارن و همینطور موضوعات خوبی هستند کار کنید و در آینده حتماً برای دکتری شانس خوبی خواهید داشت.
موفق باشید
RE: آزاد کردن ریز نمرات و دانشنامه از دانشگاههای سراسری (غیر از بحث هزینه ها) - roamer989 - 22-11-2015 با سلام من شهریور ارشدم تموم شده و الان میخوام برای دکتری اپلای کنم،( دانشگاه سرارسری روزانه و خدمت سربازی نرفتم) اما دانشگاه هیچ مدرکی نیمده تا بتونم باهش اپلای کنم و میگه باید دفترچه ارسال کنی تا بتونیم مدارک بهت بدیم. ایا همه دانشگاها اینطوری هست ؟ سایر دوستان واسه اپلای چکار میکنن ؟ |