![]() |
امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: راهنمای تحصیلی قبل از پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D9%82%D8%A8%D9%84-%D8%A7%D8%B2-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- موضوع: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه (/Thread-%D8%A7%D9%85%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D8%AF%D9%88%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D8%B1%DB%8C-%D9%BE%D8%B3-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87) |
RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - 4860138546 - 18-08-2015 سلام و عرض ادب بنده رشته مهندسی آب وخاک میخونم دانشگاه پیام نور و خدمت هم نرفتم معافیت تحصیلی هستم و فقط 35 واحدم مونده میخام دوباره کنکور 95 شرکت کنم و با جدیت بخونم حالا چندتا سوال برام پیش اومده دوستان لطفا پاسخ بدهید 1 - آیا میتونم فعلا از دانشگاه انصراف ندم و کنکور ثبت نام کنم و وقتی رشته خوبی در دوره روزانه قبول شدم از دانشگاه پیام نور انصراف بدم و در دانشگاه روزانه ثبت نام کنم ؟ 2 - فرض بر اینکه دانشگاه روزانه رشته خوبی قبول شدم آیا معافیت تحصیلی بازهم برای من شامل می شود ؟ RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - Huppa - 19-08-2015 سلام خدمت دوستان عزیز. من متولد آذر 74 هستم و اولین بار سال 93 کنکور دادم و کاردانی روزانه قبول شدم. الان دوباره تصمیم دارم به امید خدا در کنکور سال 95 شرکت کنم ولی به شت سردرگمم!! میخوام آبان انصراف بدم تا بتونم از اون فرصت یک ساله سربازی رفتن برای کنکور دادن استفاده کنم... 1)اصلاً چه طور باید انصراف داد؟ همین که برم تقاضا بدم دانشگاه قبول میکنه؟ 2)الان دانشگاه ما برای 10 شهریور مهلت انتخاب واحد داده، منتها خوب من دیگه نمیخوام برم دانشگاه. الان انتخاب واحد انجام بدم یا نه؟؟ آخه شنیدم انتخاب واحد نکنی نیم ترم رو مشروط محسوب میشی! اگه این طوریه الان برم برای این ترم مرخصی بگیرم بعد وسطش برم انصراف بدم؟؟ 2)بعد انصراف باید چه کنم؟ برم پلیس+10؟اون جا رفتم چی بگم؟ چی کار کنم؟ 3)بعدش برای شرکت در کنکور کار خاصی لازمه انجام بدم؟فرم خاصی چیزی...؟؟ 5)از دانشگاه پرسیدم گفت اگه نخوای تطبیق واحد بزنی انصراف برات هیچ هزینه ای نداره! میتونی دوباره روزانه هم قبول بشی. پس این هزینه ای که بعضیا میگن دانشگاه و وزارت علوم میگیره چیه؟! پیشاپیش ممنون... RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - 5199335 - 22-08-2015 سلام من کارشناسی حسابداری دانشگاه دولتی رو دارم واسه پزشکی باید هزینه پرداخت کنم تو سایتای دیگه که میگن به اندازه دانشگاه بین المللی RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - saghi_sami - 24-08-2015 سلام بنده دانشجوی روزانه اتاق عمل ورودی۹۲بودم که در اسفند۹۳بعد از تاریخ تعیین شده توسط سازمان سنجش انصراف دادم و در کنکور۹۴انتخاب رشته کردم اما با توجه به تاریخ انصرافم نگران ثبت نام در رشته قبولی جدیدم هستم ؟؟؟مشکلی در روند ثبت نام پیش نمیاد؟؟؟لطفا راهنماییم کنین RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - saghi_sami - 25-08-2015 میشه لطفا سریعا جواب بدین RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - nader - 25-08-2015 (24-08-2015, 02:42 AM)saghi_sami نوشته: سلام بنده دانشجوی روزانه اتاق عمل ورودی۹۲بودم که در اسفند۹۳بعد از تاریخ تعیین شده توسط سازمان سنجش انصراف دادم و در کنکور۹۴انتخاب رشته کردم اما با توجه به تاریخ انصرافم نگران ثبت نام در رشته قبولی جدیدم هستم ؟؟؟مشکلی در روند ثبت نام پیش نمیاد؟؟؟لطفا راهنماییم کنیندرود دوست عزیز بنده دقیق متوجه نشدم که گفتید بعد از تاریخ معین شده توسط سنجش منظورتون چی بوده اما اینو یقینا میدونم که در دوره روزانه انصراف با عدم ثبت نام 1 سال محرومیت در پی خواهد داشت RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - saghi_sami - 25-08-2015 من سال۹۲ در رشته اتاق عمل ثبت نام کردم و بعد از دو ترم رفتن در تاریخ۹۳/۱۲/۱۰انصراف دادم و در کنکور۹۴شرکت کردم.یکسال محرومیتم رو چون تو کنکور ۹۳شرکت نکردم گذروندم...ولی تو دفترچه ثبت نام کنکور۹۴نوشته باید تا۹۳/۱۱/۳۰انصراف میدادم...تا به حال ک انتخاب رشته هم کردم مشکلی نبود؟میخوام بدونم که تو مراحل بعد مشکلی پیش میاد یا نه؟ RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - mohose - 09-09-2015 سلام. من فارغ التحصیل کارشناسی نرم افزار دانشگاه آزادم (بهمن 93) و امسال کنکور سراسری برای رشته زبان شرکت کردم که روزانه قبول شدم. امکان ثبت نام در دانشگاه و گرفتن معافیت تحصیلی هست؟ با توجه به اینکه مجدد برای کارشناسی دارم اقدام می کنم نظام وظیفه اشکالی نمیگیره؟ RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - Emir - 09-09-2015 (09-09-2015, 12:39 AM)mohose نوشته: سلام. من فارغ التحصیل کارشناسی نرم افزار دانشگاه آزادم (بهمن 93) و امسال کنکور سراسری برای رشته زبان شرکت کردم که روزانه قبول شدم. امکان ثبت نام در دانشگاه و گرفتن معافیت تحصیلی هست؟ با توجه به اینکه مجدد برای کارشناسی دارم اقدام می کنم نظام وظیفه اشکالی نمیگیره؟ با سلام و وقت بخیر بله دوست عزیز مورد داره . هر شخص فقط یکبار میتونه برای همان مقطع درخواست معافیت تحصیلی بکنه و شما دیگه نمیتونین دوباره لیسانس بخونین. با تشکر RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - مریممممممم - 09-09-2015 سلام . ببخشید من برای خواهرم انتخاب رشته کردم نمیدونم بین چیزایی که انتخاب کردم ایا مهندسی خاک ساری رو زدم یا نه ولی اگرم زدم اشتباه بوده و دقت نکردم ولی الان قبول شده و نمیخواد بره ایا یک سال محروم میشه از کنکور اگر نره یا دو سال؟ و ایا راهی داره که بشه کاری کرد که دوباره امسال یعنی کنکور 95 رو بتونه بده؟ توروخدا جوابمو بدید ممنونم |