آکادمیا کافه
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- موضوع: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه (/Thread-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1-%D9%88-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87)

RE: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - arashta - 23-08-2015

سلام دوستان من ، فارغ التحصیل مهندسی نفت از دانشگاه ازاد هستم، 
7تا مقاله بین المللی + تقدیر و دوره های تخصصی که گذروندم.
همچنین ثبت اختراع

میخواستم ببینم شانس برای گرفتن فاند، دانشگاه نروژ، امریکا، کانادارو چفدر دارم؟ فول فاند میتونم بگیرم؟ 

ممنونم راهنمایی م کنید

RE: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - Torkan - 23-08-2015

(23-08-2015, 01:30 PM)arashta نوشته: سلام دوستان من ، فارغ التحصیل مهندسی نفت از دانشگاه ازاد هستم، 
7تا مقاله بین المللی + تقدیر و دوره های تخصصی که گذروندم.
همچنین ثبت اختراع

میخواستم ببینم شانس برای گرفتن فاند، دانشگاه نروژ، امریکا، کانادارو چفدر دارم؟ فول فاند میتونم بگیرم؟ 

ممنونم راهنمایی م کنید

درود

در مورد نروژ دوستان دیگر نظر بدن. بعید میدونم بشه فاند شد در دوره مستر.
شما مستر میرین یا دکترا؟
با این تعداد مقالات اگر واقعا کیفیتشون هم خوب باشه قطعا با اساتید ارتباط برقرار کنید. شما به راحتی میتونید RA بشید.
در ضمن نمره زبانتون کو؟! GRE چطور؟ معدل چی؟!

پ.ن: تنها سد اصلی برای آمریکا و کانادا احتمالا همون ویزا خواهد بود برای شما.

بااجترام،
ترکان

RE: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - arashta - 23-08-2015

ممنونم از پاسختون، 

من راستش میخواستم مستر، برای Stavanger اپلای کنم، معدلم 15 و اینکه زبانم سطحش خوبه یه مدتی مترجم بودم، اما مدرک ندارم که درحال حاضر دارم میخونم تا اماده بشم برای ازمون

RE: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - eli63 - 26-08-2015

سلام و خسته نباشید 

همسرمن فوق دیپلم چاپ و دانشجوی ترم اخر مهندسی شبکه هستن و دارای مدرک تافل ایشون میخوان پذیرش بگیرن از دانشگاهای قطر میشه شرایطشو بگید و اینکه شهریه ها به چه صورت هستش آیا منو پسرم میتونیم همراهیش کنیم 

اگه شرایطشو دارن لدفاااا منو راهنمایی کنید سچاسگزارم

RE: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - hani95 - 26-08-2015

سلام من این مهر میرم ترم سوم کارشناسی رشته برق دانشگاه سراسری شاهرود اما شبانه.
برای گرفتن بورسیه تحصیلی از دانشگاه های رایگان آلمان برای کارشناسی باید چیکارکنم؟!و کدوم دانشگاه ها برای رشته برق در آلمان عالی هستند؟!
از راهنماییتون ممنونم

RE: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - nader - 26-08-2015

(26-08-2015, 01:20 PM)hani95 نوشته: سلام من این مهر میرم ترم سوم کارشناسی رشته برق دانشگاه سراسری شاهرود اما شبانه.
برای گرفتن بورسیه تحصیلی از دانشگاه های رایگان آلمان برای کارشناسی باید چیکارکنم؟!و کدوم دانشگاه ها برای رشته برق در آلمان عالی هستند؟!
از راهنماییتون ممنونم

با توجه به اینکه فکر کنم پیشینه زبان آلمانی ندارین و باید کورس انگلیسی درس بخونید پس باید دانشگاه هایی که کورس انگلیسی دارن رشته شمارو اقدام کنید که همشون هم سطح بالایی دارن

مثلا برای برق قدرت 4 تا دانشگاه کورس انگلیسی داره
بایرن مونشن
آخن
دارمشتات
برادنبورگ

بورسیه یا فاند در ارشد در آلمان تقریبا نشدنیه
باید خیلی کارت درست باشه بر این امر
اما دانشگاهاش رایگان به جز یه سری خرده پرداخت
موفق باشید

RE: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - ارسلان - 26-08-2015

سلام.
من ارشد دانشگاه شریف رشته عمران سازه می خونم. معدلم 14 هست و تا دی ماه تزم را دفاع می کنم.
مقاله ندارم و دارم زبان می خونم اما هنوز امتحان رسمی شرکت نکردم.
اگه بخوام یه دانشگاه تو کانادا برم ..
--چیکارا باید انجام بدم؟؟
--چه دانشگاه هایی امکانش هست؟؟
--کی باید اقدام کنم؟ (برای پاییز 95 )

RE: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - nasim1234 - 26-08-2015

(26-08-2015, 08:54 PM)ارسلان نوشته: سلام.
من ارشد دانشگاه شریف رشته عمران سازه می خونم. معدلم 14 هست و تا دی ماه تزم را دفاع می کنم.
مقاله ندارم و دارم زبان می خونم اما هنوز امتحان رسمی شرکت نکردم.
اگه بخوام یه دانشگاه تو کانادا برم ..
--چیکارا باید انجام بدم؟؟
--چه دانشگاه هایی امکانش هست؟؟
--کی باید اقدام کنم؟ (برای پاییز 95 )

زبان که تافل بالای ۱۰۰ سعی کنید بشه و GRE‌هم بدین و رایتینگش زیر ۳ نباشه و کوانتشم زیر ۱۶۰ نباشه. با دانش تافل من دادم وربال ۱۵۰ شد حالا اگه بیشتر بخونید بهتر میشه قطعا. (من زبانم معمولی بود)
پاییز ۹۵ میخواین درستون شروع بشه؟ میشه فال ۲۰۱۶ درسته؟ برای فال ۲۰۱۶ تا الانا باید دنبال استاد بگردید و تا دسامبر ژانویه اپلای کنید. میرسین؟ منظورم زبان  آزمون هاست چون باید ثبت نام کنید زودتر اگه میخواین به امسال برسین.
اگه منظور از پاییز ۹۵ زمان اپلایه خب وقت زیاده کار کنید رو زبان و اینکه تا سال بعد مقاله آماده نمیشه؟ چون ارشدین مقاله داشته باشین خیلی بهتره.
راستش بابت معدل دو سه تای اول کانادا میپره یه جورایی. مقاله ای هم نیست که جبران کنه اون رو. اما برای سایر دانشگاه های کانادا شانستون خوبه مخصوصا جاهایی که شریفی ها زیاد میرن. من خودم شریف بودم دانشگاه هایی مثل SFU کلگری خیلی محبوبه بین کسایی که معدلشون زیر ۱۷ ۱۸ هست.

یه کار خوب که یه تخمینی دستتون بیاد اینه که ببینید سال بالایی ها با معدل و شرایط مشابه کجا رفتن. ولی آلبرتا و SFU‌گزینه های خوبین. اینکه میگم شریفی زیاد باشه چون آشنا هستن با دانشگاه ولی فرضا york‌خیلی شریفی نمیره با اینکه رنکش بالا نیست ولی اگه بفرستین ممکنه ریجکت کنن راحت. یا مثلا ویکتوریا! 
ریکام هم برای این چند تا مهمه. اگر مقاله هم نمیرسین بدین یه آزی چیزی برین. اگه الان تو یه آز هستین تو یه آز دیگه هم join‌بشین. نمیدونم شدنی هست یا نه ولی قاعدتا استاد اصلیتون نباید اذیت کنه و نزاره. مقاله هم بدید بهتره نشد هم طوری نیست

باز سوالی بود بپرسین

RE: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - nasim1234 - 26-08-2015

(26-08-2015, 12:36 PM)eli63 نوشته: سلام و خسته نباشید 

همسرمن فوق دیپلم چاپ و دانشجوی ترم اخر مهندسی شبکه هستن و دارای مدرک تافل ایشون میخوان پذیرش بگیرن از دانشگاهای قطر میشه شرایطشو بگید و اینکه شهریه ها به چه صورت هستش آیا منو پسرم میتونیم همراهیش کنیم 

اگه شرایطشو دارن لدفاااا منو راهنمایی کنید سچاسگزارم

سایت دانشگاه رو برای هزینه ها چک کنید. چرا قطر؟
به هر حال تا جزیی تر نپرسید نمیشه حرفی زد. سوالتون رو در تاپیک مربوطه بپرسید.

RE: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - many - 29-08-2015

سلام من کاردانی از دانشگاه علمی کاربردی اهواز دارم با معدل 15.66
و کارشناسی نا پیوسته کامپیوتر از دانشگاه غیر انتفاعی با معدل 18.5
ارشد صنعتی اصفهان قبول شدم ک نرفتم
دارم کلاس ایلتس میرم ک برای اردیبهشت ماه امتحان بدم و کلاس زبان المانی هم از این ماه میرم
خودم نظرم بیشتر المان و اتریش هست
چند درصد امکان داره ک برای ارشد پذیرش بگیرم
فاند و غیر فاندش برام مهم نیست
و یه سوال دیگه این ک چجوری بدونم برای کدوم دانشگاه ها باید مدارک بفرستم ?
شما چه کشورهایی رو پیشنهاد میدید ?
مرسی