آکادمیا کافه
دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: گرین کارت و اقامت دائم آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%D9%82%D8%A7%D9%85%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D8%A6%D9%85-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- موضوع: دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا (/Thread-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82-%D8%A7%D8%B2%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%AC-%D8%A8%D8%A7-%D8%B3%DB%8C%D8%AA%DB%8C%D8%B2%D9%86-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - M1KE - 15-10-2017

همونطور که قبلا گفتم کلا اینکه دارایی ها هم به عنوان منبع درآمد بشه در نظر گرفته بشه یا خیر به نظر افسر بستگی داره و معیارشون هم این هست که دارایی موردنظر تا چه حد در آمریکا در دسترس فرد خواهد بود و اینکه آیا میشه در مدت زمان معقولی اون رو نقد کرد یا خیر. خیلی وقت ها خونه یا ملکی که شما سهمی ازش دارین رو سال ها طول میکشه تا با دیگر وراث بر سر فروشش به توافق برسید و به همین دلیل بعید می دونم قبول کنند. دارایی موردنظر می بایست ترجیجا فقط به اسم یکی از شما باشه و منقول باشه. در صورت قبول شدن هم حدود یک پنجم ارزش اسمی اون رو در نظر می گیرند. می تونید مدارک این چیزها رو با خودتون ببرین و بهتره زیاد روی اونها حساب ویژه ای باز نکنید و این احتمال رو بدین که افسر ازتون بخواد که مدارک کواسپانسر هم به پرونده اضافه کنید.

(14-10-2017, 05:46 PM)مهمان نوشته: من يه سوالي دارم در زمينه كواسپانسر
پدرشوهر من امريكايي بود و فوت كرد در امريكا ولي در ايران از ايشون بما ارث رسيده منتها اين ارث تقسيم نشده ايا ما ميتونيم مداركي ارائه بديم كه ما اين داريي ارث رو داريم بجاي كواسپانسر؟

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - M1KE - 15-10-2017

وقتی در وبسایت اداره پست، اسم شعبه موردنظر رو انتخاب کردین در انتهای کار یک صفحه ای میاد که خلاصه مشخصات شعبه موردنظر و آدرسش اشاره شده همون رو پرینت می کنید و بهشون میدین. سفارت گذرنامه رو به اون شعبه پست می کنه که می بایست مراجعه کنید و بگیرید. نتایج مدیکال ها رو سال های قبل متقاضی ها شخصا مراجعه می کردند و می گیرفتند شاید اونها هم الان دیگه پست می کنند که ازتون آدرس اداره پست رو میخوان. چون خود سفارت هم تا 5-4 سال پیش، گذرنامه ها رو یا به صورت حضوری تحویل میداد یا به هتل محل اقامت متقاضی پست می کرد.

(14-10-2017, 01:22 PM)حمید دژ نوشته: با سلام ببخشید میشه منو راهنمایی کنید . من از سفارت انکارا برای نامزدی وقت گرفتم و یه ادرس پستی هم مشخص کردم که وقتی میرم تو سایت همه چیز اکی هست و ادرس پستی رو هم نشون میده ولی سفارت و مدیکال رسید پستی که من مشخص کردم رو میخوان . من نمیدونم رسید پستی چیه و از کجا باید بگیرم . من فقط من قرمز رنگ زیر رو دارم . ایا این همون رسید پستی هستش یا فرق داره؟ لطفا راهنماییم کنید.
Courier Selection details
Courier: Turkish Post
Branch name: PTT - SAMANPAZARI MERKEZI
 Address: ANAFARTALAR ANAFARTALAR, ANKARA, ALTINDAĞ 06241 TR

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - مهمان - 15-10-2017

خيلي ممنون از راهنماييتون واقعا
شرايط كواسپانسرو بهم ميگين يعني چه كسي ميتونه كواسپانسر باشه؟

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - M1KE - 16-10-2017

شرایط شون مثل اسپانسر هست با این تفاوت که لزومی نداره با شما رابطه خانوادگی داشته باشند.

- دست کم 18 سال داشته باشند
- مقیم یا شهروند آمریکا باشن
- در آمریکا زندگی کنند
- درآمدشون به تنهایی کفاف پوشش دادن هزینه های خودشون و شما رو داشته باشه (طبق همون معیارهایی که قبلا اشاره کردم. اگر تعداد افراد تحت تکفل به 4 نفر میرسه دست کم 30 هزارتا در سال درآمد داشته باشند و مدارکی برای اثباتش داشته باشند (در 4-3 سال اخیر مالیات پرداخت کرده باشن).

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - مهمان - 17-10-2017

سلام
من اقامت آمریکا رو دارم و دو ماه پیش واسه گرین کارت اپلای کردم فکر کنم بعد 8-9 ماه گرین کارتم بیاد
از خدمت شما یک سوالی داشتم 
اگر شهروند جمهوری آذربایجان بتونه با ویزای ترویستی بیاد آمریکا و ما اینجا با هم دیگه ازدواج کنیم چه مدت بعد از ازدواج من می تونم واسه همسرم اجازه کار، سوشال سکیوریتی و تقاضای گرین کارت کنم؟
در مدتی که منتظر صدور گرین کارت هستیم اون می تونه واسه دیدن خانوادش به باکو بره و برگرده؟
آیا واسه شرایطی این چنینی شروط خاصی در نظر گرفته شده؟
اگر راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - M1KE - 17-10-2017

ظاهرا منظورتون از گرین کارت گذرنامه بوده چون گرین کارت حدود یک ماه بیشتر وقت نمیبره. اگر در داخل آمریکا ازدواج کنید می تونید درخواست تغییر وضعیت به مقیم براشون بدین که ممکنه هفت هشت ماهی طول بکشه. در این مدت می تونن آمریکا بمونن ولی اجازه کار و تحصیل ندارن مگر اینکه جداگانه برای اونها هم اقدام بشه. اگر بدون برگه عبور خارج بشن می بایست تا درست شدن اقامتشون خارج بمونن. البته اگه از ابتدا بگن قصد ازدواج دارن بهشون ویزای توریستی نمیدن چون قانونا باید درخواست ویزای نامزدی بدن.

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - M1KE - 18-10-2017

دادگاه فرمان سوم مهاجرتی ترامپ را هم باطل کرد و با این حساب فعلا مشکلی برای پرونده ها وجود نخواهد داشت.

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - مهمان - 20-10-2017

با سلام خسته نباشيد
خواستم بدونم از روزيكه با ويزاي ازدواج وارد امريكا ميشم تا چندوقت بايد تو امريكا حضور داشته باشم؟
چندوفت بعد ميتونم بيام ايران و چقدر ميتونم بمونم؟

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - M1KE - 20-10-2017

شما از وقتی که گرین کارت می گیرین می بایست تا زمان شهروندی شرایط عمومی حفظ اقامت رو برآورده کنید که به طور خلاصه شامل زندگی در آمریکا در بیشتر مواقع سال هست (بیش از شش ماه در سال). بیشتر هم میشه ولی برای شهروندی ممکنه دردسرهایی رو بوجود بیاره. برای جزئیات تاپیک زیر رو مطالعه کنید:

اعتبار گرین کارت در صورت عدم حضور در امریکا

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - مهمان - 20-10-2017

سلام و تشكر
بعد از مصاحبه ويزاي ازدواج چندروز بايد منتظر جواب باشم از سفارت ؟ آيا همون موقع جواب رو بهم ميگن؟ ميخوام بدونم بليطمو رفت و برگشت بايد بگيرم يا يكطرفه؟

ضمنا من كارمند دولت هستم نياز هست كه مدارك كاريمو مثل ابلاغ كارگزيني رو ترجمه كنم و با خودم ببرم؟