![]() |
مصاحبه سفارت برای بار دوم پس از یک بار رد (reject) شدن - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- انجمن: روادید (ویزای) آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +----- انجمن: مصاحبه و نتایج مصاحبه سفارت آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B5%D8%A7%D8%AD%D8%A8%D9%87-%D9%88-%D9%86%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D8%AC-%D9%85%D8%B5%D8%A7%D8%AD%D8%A8%D9%87-%D8%B3%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +----- موضوع: مصاحبه سفارت برای بار دوم پس از یک بار رد (reject) شدن (/Thread-%D9%85%D8%B5%D8%A7%D8%AD%D8%A8%D9%87-%D8%B3%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D9%88%D9%85-%D9%BE%D8%B3-%D8%A7%D8%B2-%DB%8C%DA%A9-%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D8%B1%D8%AF-reject-%D8%B4%D8%AF%D9%86) |
RE: سلام - shamsham - 02-09-2015 ممنونم از راهنمایی هاتون. بجز همین خواهر وبرادر بقیه خانواده ام ایران هستن.چون فقط در این دانشگاه در زمینه اون رشته تخصصی تحقیق انجام میده مجبورم برم بوستون و چون اول نوامبر شروع دوره است مجبور شدم سریع اقدام کنم.بازم ممنونم RE: سلام - shamsham - 02-09-2015 اگه افیسر دبی از من بپرسن که در این دو هفته چه تغییری در پرونده دادی،بهتر من چه جوابی بهشون بدم؟در این مدت من زبانم تقویت کردم و یکRPخوب از استادم در امریکا گرفتم که خیلی خوب منو تایید کردن؟ RE: سلام - Torkan - 02-09-2015 (02-09-2015, 12:59 AM)shamsham نوشته: با سلام و احترام به دوستان گرامی درود ثبت نام کردن یا نکردن تاثیر آنچنانی نداره. خود اونا هم میدونن همه در این به اصطلاح "لاتاری" شرکت میکنن خیلی ها همینطوری الکی. بعضا برای رد کردن دنبال بهانه هستن وگرنه چرا از خیلی ها نمیپرسن!؟ جواب بدید بله ثبت نام کرده بودم. اگر فاصله تون از مصاحبه بعدی کم باشه احتمالا بعیده ویزا بگیرید.آنکارا بهترین گزینه بود به نظر من. بااحترام، ترکان RE: نتایج و تجربیات مصاحبه سفارت امریکا در دوبی - فرید - 02-09-2015 (02-09-2015, 04:18 PM)shamsham نوشته: اگه افیسر دبی از من بپرسن که در این دو هفته چه تغییری در پرونده دادی،بهتر من چه جوابی بهشون بدم؟در این مدت من زبانم تقویت کردم و یکRPخوب از استادم در امریکا گرفتم که خیلی خوب منو تایید کردن؟ بخاطر همین هست که می گیم فاصله بندازین. اگر زبانتو ضعیف باشه که تاثیر منفی در گرفتن ویزا می گذارد. با دو هفته تمرین هم معجزه رخ نمی دهد. برای رشته پزشکی اگه خدمت در سپاه نداشته باشید، مشکلی در دوره کلیرنس نخواهید داشت و فقط لازم افیسر متقاعد کنید که بر می گردید. اگر شانس بیارید به حرف شما گوش کنه می توانید دلایل خودتون بگید. بیشتر باید به فکر این باشید که نشون بدید بر می گردید ایران. RE: مصاحبه سفارت برای بار دوم پس از یک بار رد (reject) شدن - nazihz - 19-01-2016 سلام دوستان من و همسرم 14 ژانویه در دبی مصاحبه داشتیم همسرم F1 و من F2 همسرم ارشد مکانیک از دانشگاه شریف داره و رزومش هم خوبه و واسه PhD مکانیک پذیرش فول فاند گرفته تاریخ شروع ترمش بهار بود ک نامه late arrival هم داشتیم تا 29 ژانویه سربازیش رو از بنیاد نخبگان معاف شده و کلا کار حساسی هم انجام نداده ما به تازگی عقد کردیم (31 دسامبر) روز مصاحبه کلا خیلی ها ریجکت میشدن بدون گرفتن مدرکی ازشون ما باجه 6 بود خانم لاغر موبور و بداخلاق از ما هم اول i-20 هارو گرفت بعد پرسید چرا میخای بری امریکا؟ بعد گفت روی چی میخای کار کنی ک همسرم یکمی توضیح داد ولی خیلی خوب نتونست بفهمونه به زنه چون دوباره بعدش سوال کرد و با تعجب نگاه میکرد وقتی شوهرم توضیح میداد! راجع به شغل پدرش سوال کرد که همسرم گفت شغل آزاد و به اینم گیر داد چون بازم دوباره اخر سر سوال کرد ک گفتی شغل بابات چیه؟ راجع سربازیشم سوال کرد ک همسرم فقظ یه ماه اموزشی رفت 01 تهران چون از بنیاد نخبگان معاف شده بود گفت کدوم منطقه بودی و همسرم گفت 01 ک خوب در حینشم هی تایپ میکرد اسم استاد راهنمای شریفشو پرسید تایپ کرد اسم استادش تو امریکا رو پرسید تاریخ ازدواجمونم پرسید ک یکم از نزدیک بودنش تعجب کرد به نظر من!! ولی چیزی نگفت من از چهرش حس کردم گفت جای دیگه اپلای کردی ک همسرم گفت نه مدارکم فقط CV رو خواست و SOP هم خودمون بهش دادیم اون نخاست بعدم برگه سفید داد شوهرم پرسید چرا گفت you are not qualified!!! میشه لطفا راهنمایی کنید ک الان بهتره کدوم سفارت بریم؟ و ایراد جوابامون چی بوده؟ البته ما اشتباهی ک کردیم این بود ک بدون امادگی رفتیم و مثلا همسرم خیلی خوب نتونست کاری ک میخاد امریکا روش کار کنه رو درست توضیح بده و همچنین پروژه ای ک باهاش معافیت سربازی گرفته بودم پرسید ک همسرم بازم خوب نتونست توضیح بده کلا یکم استرس گرفته بودیم و همسرم خیلی هم speaking خوبی نداره البته نمره تافلش خوبه ولی در اثر استرس و اماده نبودن یکم خوب صحبت نکرد و میخام بپرسم ک ایا این موضوع هم تاثیر منفی داره یا نه؟ در ضمن با 214b ریجکت شدیم RE: مصاحبه سفارت برای بار دوم پس از یک بار رد (reject) شدن - M1KE - 19-01-2016 قاعدتا منظورشون این بوده که social tie ندارین و قصد موندن دارید. در جایی که میپرسن می خواهید بعد از تحصیل چه کار کنین می بایست به یک چیزی مثل هیئت علمی شدن در ایران اشاره کنید. شاید حتی بهتر باشه نفر همراه بعدا اقدام کنه چون شانس نفر اصلی در صورتی که همسرش در ایران باشه برای برگشت بیشتره. بعدا نفر دوم میتونه به دفعات و در مقطع های مختلف از تحصیل، برای ویزای F2 اقدام کنه. البته احتمالا مکانیکی بودن رشته شون هم بی تاثیر نبوده و این بند بیشتر یک جور بهانه یا دست آویز برای رد کردن بوده. به نظرم موقع توضیح دادن زمینه پژوهشی بهتره از عبارات ساده و عامیانه که قابل فهم باشه استفاده کنید و طوری نباشه که خیلی فنی و پیچیده به نظر برسه. RE: مصاحبه سفارت برای بار دوم پس از یک بار رد (reject) شدن - Torkan - 26-01-2016 درود ببینید کلا دوره زبان خودش شک برانگیز هست فارغ از اینکه افسر چی بخواد. در هر حال بهتر بود همون اولش به ترکیه میرفتید. شما چیز خاصی قرار نیست بگین و فقط به سوال افسر باید جواب بدین. بعد اینکه تصمیم گرفت حالا شما بگو هزار تا مدرک دارم کار ساز نیست. متاسفانه خیلی هم زود دوباره اقدام کردید که این خودش نکته منفی هست و نمیدونم چیز دیگری تغییر دادید پرونده یا نه! ولی من اجازه بدید به جای افسر سوالی بپرسم از شما؟! من در صداقت شما شکی ندارم ولی واقعا می ارزه واسه دوره زبان آمریکا برین و هزینه کنین؟! پ.ن: جسارت نشه این سوالی هست که حتما خود افسر تو ذهنش پرسیده از خودش! بااحترام، ترکان RE: مصاحبه سفارت برای بار دوم پس از یک بار رد (reject) شدن - ghorbani_es - 19-06-2016 سلام من دیروز تو ایروان بخاطر شغلم (توربین گازی) ریجکت شدم. الان میخام انکارا اقدام کنم. بنظرتون اگه اطلاعاتی که تو ds قبلی زدم رو این دفعه وارد نکنم و اظلاعاتی راجب شغلم ندم، اونها متوجه میشن؟ امکانش هست برگردن به DS قبلی؟ البته کاغذی که بهم دادن گفت با social tie رد شدی ولی آفیسر بدلیل شغل ردم کرد. ایا دلیل ردم رو ثبت میکنه؟ تا وقتی که رفتم انکارا بگم بخاطر سوشیل تای رد شدم و حرفی از شغلم نزنم.؟ ممنونم RE: روادید (ویزا) J-1 و مزایا و معایب آن - najafimusic - 19-06-2016 سلام دوستان من و همسرم و فرزندم که حدود دو سالشه برای ویزای J1 و J2 از سفارت ترکمنستان اقدام کردیم که متاسفانه ریجکت شدیم. جالبه از نظر شغلی من و همسرم در ایران موقعیت بسیار خوبی داریم که متاسفانه آفیسر سفارت به این موضوع توجه نکرد از نظر شرایط مالی هم ایران وضع خوبی داریم و سند ملکی و .... هم همراه داشتیم. هرچند بخش زیادی از هزینه سفر رو وزارت علوم ایران پرداخت می کنه. الان داریم از سفارت آنکارا وقت می گیریم. اگر تجربه ای در این زمینه دارید لطفاً راهنمایی کنید که اینبار ریجکت نشیم. RE: مصاحبه سفارت برای بار دوم پس از یک بار رد (reject) شدن - Babak - 22-06-2016 (19-06-2016, 09:22 AM)ghorbani_es نوشته: سلام طبیعتا دسترسی به DS-160 قبلیای که شما استفاده کردید، برای سفارت کار سختی نیست. حالا این که بخواهید ریسک کنید و اطلاعاتی رو وارد نکنید به خودتون بستگی داره، ولی به هر حال احتمال این که در مرحله کلیرنس اطلاعات شما با اطلاعات قبلیای که دادید مقایسه بشه کم نیست. |