![]() |
شانس پذیرش کارشناسی از دانشگاه های آلمان - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C) +---- انجمن: آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86) +----- انجمن: تحصیل در آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86) +----- موضوع: شانس پذیرش کارشناسی از دانشگاه های آلمان (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86) |
RE: شانس پذیرش کارشناسی از دانشگاههای آلمان - آدریان سابق - 06-01-2016 (05-01-2016, 10:30 PM)azadfalah نوشته: خیلی سپاس گزارم دوست عزیز . من میتونم در حین خدمت مقدس سربازی مدرک پیش دانشگاهی ریاضی فیزیک بگیرم . خواهش میکنم. فقط یک نکته دوست عزیز. همیشه سریعترین تصمیم بهترین تصمیم نیست. شما برای اینکه پذیرش مستقیم بگیرین و از اول درستون رو در مقطع لیسانس شروع کنید. نیاز به مدرک زبان مورد نظر به عنوان مثال نمره 4 با بالا درآزمون تست داف ، DSH2 و یا مدارک معادل هم دارید. پیروز باشید. RE: شانس پذیرش کارشناسی از دانشگاههای آلمان - Sateron - 11-01-2016 سلام و خسته نباشید من سال 91 شمسی یعنی 2012 میلادی مدرک پیش دانشگاهی گرفتم و همون سال هم دانشگاه قبول شدم و بعد سه سال انصراف دادم. میخاستم بدونم اگر الان بعد از 4 سال و در سن 21 یا 22 سالگی بر اساس اون قبولی برای لیسانس در آلمان اقدام کنم، مشکل سن، فاصله زمانی و... بوجود میاد؟ با تشکر RE: شانس پذیرش کارشناسی از دانشگاههای آلمان - Shihan - 11-01-2016 (11-01-2016, 04:12 PM)Sateron نوشته: سلام و خسته نباشید خیر. مشکلی پیش نمیاد. به این شرط سنت بالای 30 سال نباشه. این مورد تنها برای سفارت ممکنه جای سوال باشه که با سن شما مورد خاصی نیست که نگران باشی. البته بهتره زود اقدام کنی. RE: پذیرش از طریق موسسه اونی اسیست (uni.assist) - Homayoonafshari - 22-02-2016 درود من میخام برم دانشگاه المان.شرایطشو تو دوییچه وله خوندم.نوشته بود باید دانشگاه دولتی قبول بشیو سطح زبان تا ب1 بگیری.من چند سال پیش دانشگاه دولتی قبول شدم ولی نرفتم.از طریق همون قبولی میتونم تقاضای تحصیل کنم؟و اگه غیر از این دوتا شرط شرط دیگه ایم هست لطفا راهنماییم کنید ممنون RE: پذیرش از طریق موسسه اونی اسیست (uni.assist) - Homayoonafshari - 23-02-2016 درود اگر من دانشگاه دولتی شبانه یا روزانه قبول بشم و سطح زبانمو تا ب1 برسونم میتونم درخاست تحصیل در آلمان کنم؟یعنی شرط دیگه ای نداره؟ و چند سال پیش من دولتی قبول شدمو نرفتم .از طریق همون قبولی میتونم برم آلمان؟ اگر کسی هست ک بتونه کمکم کنه خاهشا ی ایمیل بده تا سوالامو ازش بپرسم درخواست همفکری و مشورت - اقدام برای لیسانس در آلمان با شرایط خاص و فرصت اندک - Rubina - 14-04-2016 سلام دوستان عزیزم، امیدوارم حالتون خوب باشه. مسئلهای مدتهاست که ذهنم رو به شدت درگیر خودش کرده و تصمیم گرفتم با شما عزیزان با تجربه و دلسوز این انجمن در میان بذارم و باهاتون همفکری و مشورت کنم. ممنون میشم اگر کمکی از دستتون برمیاد، دریغ نکنین. من 21 سالمه و بخاطر مسائلی که بازشرح اونها در حوصلهی این انجمن نمیگنجه؛ تا به امروز درگیر معضل ورود به دانشگاه هستم، البته نه هر دانشگاهی؛ چرا که در حال حاضر دانشجوی دانشگاه آزاد شیراز (ورودی سال 93) هستم (اجباراً و به علت همون مسائلی که عرض کردم در حوصله انجمن نیست، وارد این دانشگاه شدم) که به علت کیفیت به شدت پایین این دانشگاه از همه نظر؛ چندی پیش تصمیم به کنکور مجدد گرفتم تا وارد دانشگاهی سراسری بشم و به همین دلیل تعداد واحدهای خیلی کمی رو گذروندم و دو ترم اخیر رو مرخصی گرفتم، ولی مدتیست که از دانشگاه های سراسری هم ناامید شدم؛ چرا که تنها دانشگاه های مشخص مثل تهران، شریف و اصفهان شاید اندکی تفاوت کنند و مابقی باز هم ضعف دارند. با توجه به اینکه من 3-4 سال از بهترین سالهای عمرم رو صرف کنکور دادن کردم (به دلیل همون ماجراهای مفصل)، و اینکه اگر فرضاً لیسانسم رو در ایران بخونم باز هم برای فوق به بعد قصد ادامه تحصیل در خارج از کشور رو دارم، با خودم فکر کردم و گفتم بهترین کار ممکن شاید این باشه که با توجه به هزینه کم تحصیل با کیفیت در آلمان، و با توجه به استعداد خوبی که در زبان آموزی دارم و همیشه اساتید زبان انگلیسیام از این موضوع تعریف میکردند، از حالا شروع به یادگیری فشرده و سریع زبان آلمانی کنم و ظرف مدت یکسال آینده تمام کارهای لازم (برای مهندسی) رو انجام بدم و عازم بشم. ولی خیلی تردید دارم که آیا واقعاً یادگیری زبان آلمانی در این مدت کوتاه در حدی که برای سفارت لازم است شدنی و کاربردیست؟ و اینکه هزینه ها دقیقاً همونطور که گفتند یعنی سالی 8 تا 10 هزار یورو هست یا نه؟ و اینکه به نظر شما عاقلانه و منطقیه یا بسیار ریسکیه؟ نسبت به لیسانس گرفتن از دانشگاه آزاد یا سراسری شیراز. ممنون میشم راهنمائیم کنین. RE: درخواست همفکری و مشورت - اقدام برای لیسانس در آلمان با شرایط خاص و فرصت اندک - nader - 14-04-2016 (14-04-2016, 11:24 PM)Rubina نوشته: سلام دوستان عزیزم،درود دوست عزیز و خوش آمدید به آکادمیا کافه من میتونم همه نگرانی های شما رو بفهمم اما الان نظرات خودمو میدم امید به اینکه مفید باشه ابتده بگم شما ۴ سال تو آلمان بخوای لیسانس بخونی ۱ سال هم کالج اگه نمره زبانت به حد مطلوب نرسه البته میشه ۵ سال یعنی سالیانه کلی هزینه اگه اوضاع مالیت خیلی خوبه و مشکل نداری آره کار خوبیه اما پیشنهاد من اینه : لیسانس رو در ایران بخون معدلتو ببر بالا تابستونا واحد بگیر ۳ ساله لیسانس بگیر در کنارش زبان بخون نمرتو در حد عالی بالا ببر کلاس های تخصصی برو مهم نیست چه دانشگاهی باشی فقط معدلت مهمه هر چی میتونی ببرش بالا دانشگاه شریف و .... خوبه اما واسه یکی که رزومه عالی درست کنه بره استنفورد یا ام آی تی یا از این قبیل.. واسه زبان آلمانی فوق فشرده ۶ ماهه میتونی برسی به سح B1 من میگم ۳-۴ سال فرصت داری همه این کارارو بکنی و واسه مستر پذیرش بگیری راحت با هزینه کمتر و شرایط بهتر بری آلمان موفق باشید RE: درخواست همفکری و مشورت - اقدام برای لیسانس در آلمان با شرایط خاص و فرصت اندک - Rubina - 15-04-2016 (14-04-2016, 11:52 PM)nader نوشته: درود دوست عزیز و خوش آمدید به آکادمیا کافه ممنونم دوست عزیزم. منظورتون از "سالیانه کلی هزینه" چیه دقیقاً؟ غیر از 8000 یورو؟ لیسانس دانشگاه آزاد به نظرتون ارزش هزینه کردن و وقت گذاشتن رو داره؟ با اون اساتید بعضاً کم سوادش؟! پیام نور بهتر نیست حداقل هزینش کمتره! چون تو هردوشون چیزی به آدم یاد نمی دن! RE: درخواست همفکری و مشورت - اقدام برای لیسانس در آلمان با شرایط خاص و فرصت اندک - zahmat - 15-04-2016 (15-04-2016, 12:26 AM)Rubina نوشته: ممنونم دوست عزیزم. من با حرف جناب نادر موافقم. تو این پزوسه اپلای متوجه شدم اونا از یه دانشجو معدل می خوان و اگر شد مقاله. من تو پروسه اپلای به یه استاد ایرانی که تو یه دانشگاه رنک 200 امریکا استاد بود ایمیل زدم، برگشته به من میگه معدلت پایینه، اخه یکی نیست بگه مرد حسابی تو که تو کنکور حتی نتونستی یه دانشگاه ازاد تو تهران قبول بشی، رفتی دانشگاه ازاد دوقوز اباذ لیسانس گرفتی، تو که می دونی دانشگاه ایران خصوصا خوباش چجوری به دانشجو ها نمره میدن، تو دیگه چرا این حرف رو می زنی !!!(لازم به ذکره بنده از دانشگاه تهران با معدل 13.60 فارغ التحصیل شدم) وقتی ایشون که ایرانی اینجوری میگه، دیگه از اون خارجی که اصلا اینجا رو نمیشناسه چه انتظار!!!!؟ برو درست رو بخون، معدلت رو خوب کن و دو تا مقاله هم بده ،امریکا یا کانادا پذیرش با فاند هم می تونی بگیری. فقط اگر یه وقتی استاد شدی یه وقت یادت نره کی بودیا ![]() آن کس که نداند و بداند که نداند لنگان خرک خویش به مقصد برساند آن کس که نداند و نداند که نداند دز جهل مرکب ابد الدهر بماند RE: درخواست همفکری و مشورت - اقدام برای لیسانس در آلمان با شرایط خاص و فرصت اندک - nader - 15-04-2016 (15-04-2016, 12:26 AM)Rubina نوشته: ممنونم دوست عزیزم.بله این هزینه نرم هزینه برای یک یال تو آلمانه میتونه بیشتر یا کمتر هم باشه یه جمله از یه استادی همیشه تو ذهنمه: فرق توی دانشگاه نیست توی دانشجوئه کسایی بودن از دانشگاه تهران مرکز که برای ام آی تی پذیرش گرفتن و کسایی هم بودن از شریف که حتی فارق التحصیل هم نشدن همه چیز بستگی به هدف انگیزه و تلاش ما داره الان هزینه های پیام نور هم زیاد شده و همینطور شهریه هاش بالاست و به نظر من کیفت دانشگاه آزاد های خوب(نه هر دانشگاه آزادی) رو هم نداره موفق باشید |