![]() |
هزینه زندگی در آمریکا - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- انجمن: زندگی و کار در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- موضوع: هزینه زندگی در آمریکا (/Thread-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) |
[برش] نحوه خرید و صرفه جویی در امریکا - Torkan - 24-09-2013 دوستان عزیز کلا فرق شهرهای کوچک و بزرگ تو چی هستش از نظر هزینه ها؟ میدونم جز به جز بهتره بررسی بشه ولی کلا میخوام بپرسم که ممکنه تو یه شهری مثلا نشه یه چیز رو خرید؟! یا پیدا کرد؟ به خصوص از نظر خوراکی و پوشاک؟ و منطقیه بگیم چون شهر کوچیک هستش پس تنوع فروشگاهی نداریم و قیمت همون قیمت مثلا یک یا دو فروشگاهه؟ و سوال دومم اینه که ایا میشه گفت چون شهر کوچیک هستش پس رفتن از خونه تا دانشگاه نمیتونه زیاد هزینه بر باشه و صرفه اقتصادی داره نسبت به شهرهای بزرگ؟ و اینکه ایا دوچرخه این امکان رو میده؟ خیلی ممنون بااحترام RE: نحوه خرید و صرفه جویی در امریکا - lavender - 24-09-2013 از نظر هزینه نمیشه گفت چون شهر کوچیکه پس هزینه کمه. این موضوع بیشتر بستگی به ایالت داره. من قبلاً تو یه شهر کوچیکی بودم که ایالتش گرون بود و الان که اومدم تو یه شهر بزرگتر و ایالت متفاوت میبینم هزینه ای که من 5 سال پیش برای یه آپارتمان 1 خوابه توی یه محله ی معمولی میدادم معادل هزینه ی اجاره ی یه آپارتمان در طبقه ی دهم توی بهترین برج توی مرکز شهر این شهر جدید هست!!!!! دسترسی به فرودگاه ها...مترو.... اتوبوس ....مدرسه ی خوب و.... خیلی چیزا رو مشخص میکنه. اصولاً شهرهایی که مترو داشته باشن گرون تر هستن نسبت به شهر هایی که ساعتی یه بار یه اتوبوس رد میشه.( البته خلافش هم میشه) توی امریکا همه چی همه جا هست ممکنه فواصل یه کم متقاوت باشه. تو این شهری که هستم همه چی در شعاع 2-3 مایلی پیدا میشه ولی تو شهرهای دیگه شاید مجبور باشید 7-8 مایل رانندگی کنید تا به یه فروشگاه برای خرید مواد غذایی برسید... واین فاصله برای کسی که ماشین نداره یه جورایی کشنده هست! مگر اینکه اتوبوس خورش خوب باشه. خب اگه شهری که شما هستید فواصل کم باشه و به جایی که ماشین ببرید بتونید از دوچرخه استفاده کنید یا پیاده برید و بیاید چرا بد باشه؟ هزینه ی بنزین چیز کمی نیست که بشه ازش چشم پوشی کرد. یا هزینه ی ماشین و بیمه و.... RE: نحوه خرید و صرفه جویی در امریکا - Torkan - 24-09-2013 (24-09-2013, 04:13 PM)'lavender' نوشته: از نظر هزینه نمیشه گفت چون شهر کوچیکه پس هزینه کمه. این موضوع بیشتر بستگی به ایالت داره. بسیار ممنون دوست من فقط ای کاش اون ایالتتون رو هم اشاره میکردین اگه امکانش بود تا دوستان استفاده کنن احیانا از ایالت SOUTH CAROLINA اطلاع ندارین که ؟ و یا از شهر CLEMSON؟ حالا شهر بماند اگر از ایالتش اطلاعاتی داشتین ممنون میشم بااحترام RE: هزینه زندگی در آمریکا - lavender - 01-10-2013 برای خونه به چند تا چیز خیلی دقت کنید: 1. ماشین لباسشویی توی یونیت. 2. هزینه ی آب و برق و گاز و اینترنت. 3. هزینه ی آشغالی و چمن زنی و این جور چیزا. 4. فرنیش بودن آپارتمان. بعضی وقتا هیمن ماشین لباسشویی توی یونیت کلی می ارزه. یا همین که هزینه ی شارژها با اجاره ی آپارتمان باشه. * بعضی از مجتمع ها هزینه ی اپلیکیشن رو برای دانشجو ها حذف می کنن. برای همین حتماً تاکید کنید که دانشجو هستید. RE: هزینه زندگی در آمریکا - Torkan - 06-10-2013 ممنون از دوستان عزیز بابت راهتمایی کسی میتونه بگه قیمت های هارد اکسترنال 500MB و 1TB چقدره الان تو امریکا؟ درسته انواع مختلف داره ولی میانگین میخوام مقایسه کنم با اینور اب! ممنون RE: هزینه زندگی در آمریکا - Nasim67 - 06-10-2013 (06-10-2013, 08:06 AM)'Charming' نوشته: ممنون از دوستان عزیز بابت راهتمایی همیشه بهترین راه برای اینکه بتونید مقایسه قیمتی بکنید استفاده از سایت amazon هست.
برای هارد اکسترنال می تونید از اینجا استفاده کنید. RE: هزینه زندگی در آمریکا - mrlzdh - 13-10-2013 با سلام خدمت دوستان من میخواستم برم آمریکا و دارم کارای گرین کارتم رو انجام میدم بعضی از دوستان توصیه کردن که برای زندگی به یکی از شهرهای San Francisco، New York و Seattle برم میخواستم هزینه زندگی تو این شهر هارو بدونم در ضمن تو کدوم یکی از این شهرها میشه راحتتر کار پیدا کرد.
مدرک تحصیلی : مهندسی نرم افزار کامپیوتر سابقه کار تو چاپخانه ، خدمات کامپیوتری ( البته فقط تو کار چاپخونه یک سال و 8 ماه سابقه بیمه دارم تو سابقم هم ذکر شده اپراتور هستم ) ممنون میشم من رو راهنمایی کنید RE: هزینه زندگی در آمریکا - Babak - 14-10-2013 همون طور که میدونید نحوه زندگی کردن و خرید تاثیر زیادی در هزینههای زندگی داره و نمیشه خیلی عدد و رقم خاصی رو در نظر گرفت. برای مقایسه هزینههای زندگی در سیاتل و نیویورک اینجا و برای مقایسه سنفرانسیسکو با سیاتل اینجا رو ببینید. اینها به شما یک تخمین و دید کلی در مورد هزینههای اجاره و خورد و خوراک میدهند. RE: هزینه زندگی در آمریکا - sor400 - 05-11-2013 سلام دانشجوی حسابداری کارشناسی هستم میخوام برای ادامه تحصیلم برم آمریکا به نظر شما خرج من چقدر میشه و آیا برم یا نه یا یه کشور دیگه رو برای ادامه تحصیلم انتخاب کنم؟؟؟ آیا میتونم اونجا کار گیر بیارم اصلا شرایطش چجوریه میشه مو به مو توضیح بدید... چون یکی دوساعت نیس راهی که میخوام برم و همینجوری هم نمیشه بدون تحقیق پاشی بری مرسی از سایت خوبتون.... RE: هزینه زندگی در آمریکا - Andre - 05-11-2013 بهتره اینو دوستانی که در آمریکا زندگی کرده اند نقل کنند، ولی سایتی که بابک عزیز معرفی کرده خیلی اطاعات جامعی (حداقل در مورد شهرهای معتبر) به اشتراک می گذاره. http://www.numbeo.com/common/ ![]() |