![]() |
تحصیل در قطر - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: سایر کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B1-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +---- انجمن: کشورهای عربی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B9%D8%B1%D8%A8%DB%8C) +----- انجمن: تحصیل (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84) +----- موضوع: تحصیل در قطر (/Thread-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D9%82%D8%B7%D8%B1) |
RE: تحصیل در قطر - armyfar - 26-11-2014 با سلام من لیسانس مهندسی معماری دارم معدلم هم 17.87 و ایلتس 6.5 دارم آیا می تونم برای فوق لیسانس در رشته ی معماری و زیر شاخه هاش مثل طراحی شهری و غیره پذیرش بگیرم.؟ RE: تحصیل در قطر - سعید احمدی - 25-03-2015 با سلام و خسته نباشید واقعا از سایت خوبتون ممنونم من رتبم 323 شد در کنکور و رشتم صنایع شیمیایی هست و کلا با نفت و گاز و پتروشیمی سرو کار داره من در بهترین دانشگاه صنایع شیمیایی کشور قبول شدم و بهترین دانشجوش هم شناخته شدم در ترم 1 میخوام بیام دانشگاه قطر درس بخونم چون واقعا حیف اینجا باشم با اینکه اینجا کار برام است اما نمیخوام اینجا باشم خواستم با شرایط و گرفتن پاسپورت و ویزا و پذیرش دانشگاه گزاس قطر بیشتر بدونم و چجور باید اقدام کنم برا پاسپورت هم پلیس +10 گفت که میتونی بری راستی من الان ترم 3 کاردانی هستم و میخوام از ترم 4 اونجا باشم لطفا کمکم کنین هرچه زودتر جوابم بدین فقط خواهشن RE: تحصیل در قطر - Shihan - 31-03-2015 (25-03-2015, 10:04 PM)'سعید احمدی' نوشته: با سلام و خسته نباشید واقعا از سایت خوبتون ممنونم من رتبم 323 شد در کنکور و رشتم صنایع شیمیایی هست و کلا با نفت و گاز و پتروشیمی سرو کار داره من در بهترین دانشگاه صنایع شیمیایی کشور قبول شدم و بهترین دانشجوش هم شناخته شدم در ترم 1 میخوام بیام دانشگاه قطر درس بخونم چون واقعا حیف اینجا باشم با اینکه اینجا کار برام است اما نمیخوام اینجا باشم خواستم با شرایط و گرفتن پاسپورت و ویزا و پذیرش دانشگاه گزاس قطر بیشتر بدونم و چجور باید اقدام کنم برا پاسپورت هم پلیس +10 گفت که میتونی بری راستی من الان ترم 3 کاردانی هستم و میخوام از ترم 4 اونجا باشم لطفا کمکم کنین هرچه زودتر جوابم بدین فقط خواهشن دروود بر شما.
معدلت باید با توجه به رتبه ات بالا باشه. به نظرم اون حداقل ها رو که دانشگاه میخواد رو داشته باشی میتونی اقدام کنی. مانند نمره زبان و GRE از مولفه های مهم هستن باضافه معدل خوب. در کل رشته نفت در این دانشگاه توسط اساتید امریکایی هم تدریس میشه. اینجا رو نگاه کنید مدارک لازم رو ازتون نیاز داره. RE: تحصیل در قطر - eli63 - 26-08-2015 با عرض سلام و خسته نباشید همسر من فوق دیپلم چاپ و ترم آخر لیسانس شبکه (دانشگاه علمی کاربردی)هستن فناوری اطلاعات و در حال اقدام برای دادن امتحان تافل .. سوالی که من از حضور شما دارم شرایط پذیرش برای ایشون به چه صورت هستش ؟ در صورت پذیرش شهریه ها چقدر هست تو رشته خودشون ؟ ایا اجازه کار دارن ؟ من و پسرم میتونیم همراهیشون کنیم بعد از پذیرش پیشاپیش از پاسخگویتون سپاسگزارم RE: تحصیل در قطر - Shihan - 26-08-2015 (26-08-2015, 12:29 PM)eli63 نوشته: با عرض سلام و خسته نباشید دروود بر شما اکثر رشته های مهندسی کامپبوتر و گرایشهای مرتبط تا ارشد دانشجو میگیرن (اینجا) و دانشگاههای HBUK , Texas A&M Qatar , رشته شما رو در ارشد ارائه میکنند که برای فوق باید GRE داشته باشی و تافل هم که دیگه از واجبات هست. ضمناً تا اونجایی که اطلاع دارم مدارک دانشگاههای خارجی (کمپس دوحه) مورد تایید وزارت علوم هم نیست!!! برای پیدا کردن کار هفته ای 30 ساعت اجازه کار دارید این به شرطیه که دروس شما مزاحم کار شما نباشه. برای شهریه هم بگم بسیار بالا اخذ میشه (اینجا) . برای ویزا هم بعد از اینکه همسرتون پذیرش بدستش رسید میشه اقدام کرد اما همزمان یا خیر رو اطلاعی ندارم!! RE: تحصیل در قطر - eli63 - 26-08-2015 اول از همه چیز تشکر میکنم از پاسخگویتون و اینکه یعنی اگر همسرم برگرده ایران مدارکشون مورد قبول نیست ؟!!!!!!!!!!! و این امکان وجود داره که بعد از اتمام تحصیل دیگه برنگردیم و همون جا موندگار شیم و مشغول به کار بشیم بازم سپاسگزارم پیشاپیش از پاسخ تون RE: تحصیل در قطر - Shihan - 26-08-2015 (26-08-2015, 03:08 PM)eli63 نوشته: اول از همه چیز تشکر میکنم از پاسخگویتون متاسفانه! بهتره قبل از عزیمت این موارد رو هم مد نظر بگیرید. در لیست دانشگاههای حوزه خلیج فارس تنها نام برخی دانشگاههای امارت و عربستان وجود داره که اونها هم با ضوابطی خاص میشه واردش شد. اگر موفق به گرفتن ویزا بشید مطمئناً جای پیشرفت داره. RE: تحصیل در قطر - libst64 - 12-09-2015 با سلام من 4 سال پیش در مقطع ارشد رشته علم اطلاعات و دانشناسی (کتابداری) از دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات با معدل 17/91 فارغ التحصیل شده ام. می خواستم بدونم که آیا دانشگاهی در قطر وجود دارد که بتوانم در این رشته و یا رشته های مرتبط به آن در مقطع دکتری ادامه دهم؟ RE: تحصیل در قطر - Shihan - 12-09-2015 (12-09-2015, 10:55 AM)libst64 نوشته: با سلام من رشته نزدیک به رشته شما رو نتونستم پیدا کنم اما فکر کنم بتونی برای برخی رشته های مدیریتی و علوم انسانی همچون (علوم سیاسی، تربیت اموزشیار و .... ) اقدام کنید. اما بدون داشتن نمره زبان و جی ار ای شانست بالا نیست. ضمناً بجز دانشگاههای امریکایی مستقر در دوحه باقی رشته ها رو به عربی برگزار میکنن. RE: تحصیل در قطر - libst64 - 13-09-2015 ممنون از پاسختون. بله منظور من هم همون دانشگاههای آمریکایی بود، من دارم برای آیلتس و جی آر ای اقدام می کنم. ولی رشته ای که خوب باشه و بعدا هم بتونم ازش استفاده کنم برام مهمه. به نظرتون می تونم توی رشته های مدیریت مثل مدیریت اجرایی یا صنعتی اقدام کنم؟ ربطی به رشته فوق لیسانسم نداره که مرتبط نیست؟ |