![]() |
شرکتهای ارائه دهنده خدمات گرفتن پذیرش - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- موضوع: شرکتهای ارائه دهنده خدمات گرفتن پذیرش (/Thread-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%A6%D9%87-%D8%AF%D9%87%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%AE%D8%AF%D9%85%D8%A7%D8%AA-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) |
RE: شرکتهای ارائه دهنده خدمات گرفتن پذیرش - Faezeh_M - 12-11-2016 (11-11-2016, 08:26 PM)kimiaghr نوشته: سلام سلام خدمتتون عرض کنم که مدرک پزشکی عمومی ایران در هیچ کدوم از کشورهایی که مد نظر شما هست مورد قبول نیست بنابراین امکان اقدام برای تخصص برای شما وجود نداره مگر اینکه به عنوان Research assistant ship (به عنوان کارشناسی ارشد)اقدام بفرمایید. موفق باشید RE: شرکتهای ارائه دهنده خدمات گرفتن پذیرش - Torkan - 13-11-2016 (11-11-2016, 08:26 PM)kimiaghr نوشته: سلام امیدوارم از من رنجیده خاطر نشید ولی با این تاکیدی که میکنید "وقت ندارم". شما که یه ساعت وقت رو نمیتونید بزارید و میگید میتونید دو برابر اون هزینه ای رو که میدید به موسسه رو دربیارید به نظرم قید این کار رو بزنید. دوستان توجه کنند کسی که میخواد بیاد خارج و زندگی کنه واقعا باید بتونه این کار رو انجام بده که کارای اپلای و اینارو انجام بده. در مورد شما هم همانطور که دوستمون گفتن این مساله امکانپذیر نیست که کشوری شما رو قبول کنه برای شروع تخصص. بهتره تاپیکهای مربوطه رو بخونید و حداقل اطلاعات رو ازش بدست بیارید. از اولش هم با این موسسات مخالف بودم. بااحترام، ترکان RE: شرکتهای ارائه دهنده خدمات گرفتن پذیرش - PeymanSa - 13-11-2016 (13-11-2016, 05:14 PM)Torkan نوشته: امیدوارم از من رنجیده خاطر نشید ولی با این تاکیدی که میکنید "وقت ندارم". شما که یه ساعت وقت رو نمیتونید بزارید و میگید میتونید دو برابر اون هزینه ای رو که میدید به موسسه رو دربیارید به نظرم قید این کار رو بزنید.منم با آقای ترکان موافقم...انقدر داستان پذیرش گرفتن بالا پایین داره که افرادی که وقت خودشونو میزارن براش، توش موندن...شرایط چند سال اخیر مملکت ما باعث شده حجم افرادی که میخوان بزنن بیرون خیلی بیشتر از گذشته شه و در نتیجش رقابت سنگین تر...و این یعنی پیگیری بیشتر نیازه تا به نتیجه برسه موسسه - Olovenly - 05-04-2017 با سلام موسسه اپلای یا مهاجرت استرالیا یا کانادا یا آمریکا کلا چه کار میکنه؟پول میخواد؟کلا برام چی انجام میدن؟ زبان انگلیسی متوسط ام میشه خودم انجام بدم برای مهاجرت یا اپلای مشکل نیست اصلا؟ ممنون مدیر سایت محترم اگه اشتباه گذاشتم لطفا اصلاح کنید RE: موسسه - saaaaam - 05-04-2017 (05-04-2017, 05:16 PM)Olovenly نوشته: با سلام نقش پستچی دارند و من متاسفانه چند میلیون سالها پیش هزینه کردم و هیچ تاثیری هم نداشت اصلا سراغ این موسسات نروید RE: موسسه - Olovenly - 06-04-2017 (05-04-2017, 11:18 PM)saaaaam نوشته: نقش پستچی دارند و من متاسفانه چند میلیون سالها پیش هزینه کردم و هیچ تاثیری هم نداشت هزینه کل برای اپلای یعنی تافل یا آیلتس و GRE و پست مدارک و پرداخت fee و ترجمه مدرک و ریز نمرات و ویزا سفارت و سفر به سفارت .... چقدره؟(هزینه کل حداقل و حداکثر بگو) برای موسسات چقدر از من پول میگیرن؟یعنی از من دوبرابر هزینه کل اپلای پول میگیرن؟ ممنون RE: موسسه - saaaaam - 06-04-2017 (06-04-2017, 10:28 AM)Olovenly نوشته: هزینه کل برای اپلای یعنی تافل یا آیلتس و GRE و پست مدارک و پرداخت fee و ترجمه مدرک و ریز نمرات و ویزا سفارت و سفر به سفارت .... چقدره؟(هزینه کل حداقل و حداکثر بگو) سلام والا من سال 2013 اپلای کردم الان نمی دونم ایران چقدر هزینه داره وکیل اون زمان 2 میلیون ازم یرای استرالیا گرفت هزینه ترجمه مدارک و بقیه چداگانه خودم پرداختم و برای هر دانشگاه هم یک مبلغی گرفتن که الان یادم نیست و موسسه ایران استرالیا بود http://iraust.org/f_contact.htm کلاه بردار محض هستند هیچ کار خواستی هم برای من نکرد بجز پست مدارک به دروغ به من اون زمان گفتند با اساتید و دانشگاه ها نتورک دارند و بورس برام می گیرند که همش دروغ و ترفند پول گرفتن بود RE: شرکتهای ارائه دهنده خدمات گرفتن پذیرش - soheildolat - 06-04-2017 متاسفانه بعضی از دانشگاهها هم تنور این موسسات رو داغ تر می کنن. امسال من برای دانشگاه کوینزلند اقدام کردم. جالبه که چند وقت بعد ایمیل زدن که باید اپلای رو از طریق همین شرکت ها انجام بدم تا رسیدگی بشه. منم چون می دونستم چجور شرکتایین بی خیال شدم. RE: موسسه - Olovenly - 07-04-2017 (06-04-2017, 03:18 PM)saaaaam نوشته: سلام سلام موسسه استرالیا و نیوزیلند در ایران تو سایت نوشته نماینده های دانشگاه های نيوكاسل و ولنگونگ و ... میان تو همایش یا جلسه، این نماینده ها به دانشجویان چی کمک میکنن؟چی میگن؟ارزش داره؟... این سایت: aryagroup.co.ir ممنون RE: موسسه - saaaaam - 07-04-2017 (07-04-2017, 02:36 AM)Olovenly نوشته: سلام سلام اولا وازه نمایندگی یک دروغ محض هست یعنی این موسسه تحت لیسانس دانشگاه می تواند مدرک تحصیلی بدهد و یا دوره بر گذار کند؟ این موسسات عموما کار بازار یابی برای دانشگاه ها انجام می دهند در صورتی که ان داشگاه شهریه دار باشد خدماتی مثل مدارک لازم برای اپلای و نقل و انتقال ارز و هماهنگ کردن خابگاه و سایر موارد هم ممکن هست انجام بدهند ولی همه این اطلاعات در سایت دانشگاه و این سایت هست و بهیچوجح نیازی به انها نیست مگر حوصله خواندن فروم و سایت دانشگاه را نداشته باشید من شخصا همه کارهام از طریق فروم و تیوتری که رایگان دانشگاه بهم معرفی کرد صورت گرفت |