آکادمیا کافه
ارسال کارنامه آزمون آیلتس - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: آزمون‌ها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7)
+---- انجمن: IELTS (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-IELTS)
+---- موضوع: ارسال کارنامه آزمون آیلتس (/Thread-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%84-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86-%D8%A2%DB%8C%D9%84%D8%AA%D8%B3)

صفحات 1 2 3 4 5 6

RE: ارسال کارنامه آزمون آیلتس - blur - 02-03-2016

(01-03-2016, 08:57 PM)mtba نوشته: سلام دوستان،
به یه مشکل برخوردم..... نمره آیلتس رو برای دانشگاه تو امریکا ریپورت کردم (رسمی)، حالاکه رهگیری میکنم زده که رسیده (اونم 10 روز پیش) ولی دانشگاه میگه که نرسیده!
حالا چی کار کنم؟؟!
دانشگاه آزاد از طریق پست SMS Express فرستاد.
کسی تا حالا همچین تجربه ای داشته؟
ممنون

برا من این اتفاق قبلا اقتاده و مشکل اینجا بود که چون تاریخ تولدی که باهاش اکانت ETS رو ساخته بودم اشتباه بود بنابراین با مشخصات من مطابقت نداده بودن. وقتی بهشون اطلاع دادم مشکل حل شد. به این مورد هم یه توجهی بکنید. پست رو که چک می کنید مقصد رو درست نشون میده؟

RE: ارسال کارنامه آزمون آیلتس - mtba - 02-03-2016

(02-03-2016, 09:15 AM)blur نوشته: برا من این اتفاق قبلا اقتاده و مشکل اینجا بود که چون تاریخ تولدی که باهاش اکانت ETS رو ساخته بودم اشتباه بود بنابراین با مشخصات من مطابقت نداده بودن. وقتی بهشون اطلاع دادم مشکل حل شد. به این مورد هم یه توجهی بکنید. پست رو که چک می کنید مقصد رو درست نشون میده؟

ممنون از جوابتون..... ولی پست نوشته که رسیده و حتی گفته به امضای همون شخصی رسیده که تو grad office هست (و من همش دارم بهش ایمیل میدم و اونم همش میگه نرسیده). مشخصات هم مشکلی ندارن و دیگه واقعا نمیدونم چیکار کنم!!!
خلاصه از من اصرار و از این شخص همش انکار..... 19 فوریه رسیده ولی اینا بازم میگن نیومده
آخرین باری که دیگه بهش ایمیل دادم (دیروز) این جوابو داد. ممنون میشم راهنمایی کنید چون من دقیقا متوجه منطورش نشدم:

I do see for form that indicates it was delivered.  When we sign for our deliveries, we are signing for a large volume at one time.  We have not been able to locate the documents. 

The documents may show up, but if not, we will need to receive the documents hard copy to the following address:

ممنون

RE: ارسال کارنامه آزمون آیلتس - blur - 03-03-2016

@mtba نوشته برا یه تعداد از بسته ها امضا میدن و نه یکی و اگر این کارنامه شما پیدا نشه مجبورید به فلان آدرس بفرستیدش. ظاهرا هم رو هاردکپی اصرار دارن. اگر دیگه حل نشه ازشون بپرسید که آیا میشه کپی الکترونیکی شو بفرستید و بعد از پذیرش هارد کپی ارسال شه؟

RE: ارسال کارنامه آزمون آیلتس - sami_en - 11-06-2016

سلام
ببخشید اگه سوالم تکراریه، اما برای ارسال مدرک آیلتس به امریکا باید از پست  TPG استفاده کنم یا پست SMS ؟
البته تقریبا یه 6 ماهی از امتحان من میگذره

RE: ارسال کارنامه آزمون آیلتس - delbina - 02-09-2017

سلام
نمره ایلتس من novemberامسال اکسپایر میشه، اگر قبل از اون برای دانشگاهها بفرستم یعنی مثلا ددلاین دانشگاه 11 نوامبر هست و نمره ایتس من هم تا 21 نوامبر زمان داره، ایا مشکل دارد؟ ندارد؟
مرسی

RE: ارسال کارنامه آزمون آیلتس - shapol46 - 02-09-2017

(02-09-2017, 12:35 PM)delbina نوشته: سلام
نمره ایلتس من novemberامسال اکسپایر میشه، اگر قبل از اون برای دانشگاهها بفرستم یعنی مثلا ددلاین دانشگاه 11 نوامبر هست و نمره ایتس من هم تا 21 نوامبر زمان داره، ایا مشکل دارد؟ ندارد؟
مرسی

سلام
مشکلی نداره.

RE: ارسال کارنامه آزمون آیلتس - atosamohebbi - 11-09-2017

سلام بچه ها وقتتون بخیر
من مدرک آیلتسمو خودم رفتم گرفتم بعنی الان مدرک دست خودمه.موقع اپلای کردن همونو اسکن کنم و اپلود کنم؟

RE: ارسال کارنامه آزمون آیلتس - automotive - 12-09-2017

(11-09-2017, 07:54 PM)atosamohebbi نوشته: سلام بچه ها وقتتون بخیر
من مدرک آیلتسمو خودم رفتم گرفتم بعنی الان مدرک دست خودمه.موقع اپلای کردن همونو اسکن کنم و اپلود کنم؟

سلام
شما میتوانید با دفتر پذیرش تماس بگیرید و اعلام کنید که آیا آن‌ها به شما اجازه می‌دهند تا نمره غیر رسمی ارسال کنید، معمولا این کار را دانشجوها برای کاهش هزینه اپلای انجای می‌دهند و اگر دانشگاه قبول نکند نمی‌توان از این راه استفاده کرد.

برای ارسال نمره رسمی آیلتس باید به مرکزی که در آن آزمون را شرکت کرده اید مراجعه کنید، توضیحات بیشتر در این ارسال و ارسال‌های پس از آن وجود دارد. در وب سایت مراکز آزمون معمولا این موضوع به صراحت عنوان شده است.

RE: ارسال کارنامه آزمون آیلتس - sattares - 28-09-2017

سلام
یه دانشگاه تو کره کد دانشگاه رو بهم داده و رو سایتش نوشته با استفاده از کد برو رو سایت بریتیش کانسیل و آیلتست رو برامون از طریق سایت بفرست.یعنی چه؟؟من باید چیکار کنم؟؟
با تشکر

RE: ارسال کارنامه آزمون آیلتس - sattares - 29-09-2017

من میخام برای یه دانشگاه تو کره اپلای کنم. توی سایت کد دانشگاه رو نوشته و گفته از طریق سایت british council و با استفاده از کد دانشگاه نتیجه رو برامون بفرست.من
الان نمیتونم با ایرسافام یا dhl بفرستم نتیجه ازمونمو؟؟ باید چیکار کنم؟؟

من خیلی مهلت کمی دارم لطفا کمک کنید