![]() |
آموزشگاه های معتبر برای تافل - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: آزمونها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7) +---- انجمن: TOEFL (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-TOEFL) +---- موضوع: آموزشگاه های معتبر برای تافل (/Thread-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B9%D8%AA%D8%A8%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%A7%D9%81%D9%84) |
RE: آموزشگاه های معتبر برای تافل - butterfly - 09-12-2013 سلام، کلاس های ترمیک که در این تاپیک معرفی شدند ویژه امادگی تافل هستند و متفاوت با دوره های ترمیک مکالمه زبان، این دوره ها شامل سه سطح Pre- TOEFL، TOEFL1، TOEFL 2 هست. برای شرکت در این کلاس ها شما یک امتحان تعیین سطح خواهید داد که تقریبا مشابه خود تافله، بعد با توجه به نمره اون ازمون شما در یکی از سطح های فوق الذکر ثبت نام خواهید شد. طول هر ترم ترمیک تافل در موسسه ذکر شده 10 هفته می باشد. بنابراین با فرض اینکه شما در تعیین سطح از پایین ترین سطح یعنی Pre-TOEFL هم بیفتید اگه از الان ثبت نام کنید به ازمون تیر ماه حتما میرسید. به نظر خود من دوره فشرده مناسب کسایی که قبلا تافل دادند و با خود ازمون اشنا هستند و صرفا قصد افزایش نمره دارند. (09-12-2013, 12:42 AM)'elec-star' نوشته: دوستان سلام RE: آموزشگاه های معتبر برای تافل - elec-star - 09-12-2013 (09-12-2013, 01:45 AM)'butterfly' نوشته: سلام، کلاس های ترمیک که در این تاپیک معرفی شدند ویژه امادگی تافل هستند و متفاوت با دوره های ترمیک مکالمه زبان، این دوره ها شامل سه سطح Pre- TOEFL، TOEFL1، TOEFL 2 هست. برای شرکت در این کلاس ها شما یک امتحان تعیین سطح خواهید داد که تقریبا مشابه خود تافله، بعد با توجه به نمره اون ازمون شما در یکی از سطح های فوق الذکر ثبت نام خواهید شد. طول هر ترم ترمیک تافل در موسسه ذکر شده 10 هفته می باشد. بنابراین با فرض اینکه شما در تعیین سطح از پایین ترین سطح یعنی Pre-TOEFL هم بیفتید اگه از الان ثبت نام کنید به ازمون تیر ماه حتما میرسید. به نظر خود من دوره فشرده مناسب کسایی که قبلا تافل دادند و با خود ازمون اشنا هستند و صرفا قصد افزایش نمره دارند. خیلی خیلی ممنون از جوابتون ولی به تاریخ تعیین سطح که نگاه کردم متاسفانه چند روز پیش بوده و انگار از ترم زمستونشون بی بهره میمونم! اینکه تاریخ شروع ترم جدید بعدیشون کی هست یکم کار من رو مشکل میکنه
![]() RE: آموزشگاه های معتبر برای تافل - butterfly - 09-12-2013 خب برای ثبت نام در دوره Pre که نیاز به تعیین سطح هم نیست و می تونید الان برای این دوره ثبت نام کنید. همین طور اگه با خود اقای اعلایی صحبت کنید احتمال خیلی زیاد اگه طرفیت باشه ثبت نامتون می کنند. به نظرم فردا حتما با موسسه تماس بگیرید. (09-12-2013, 01:52 AM)'elec-star' نوشته: RE: آموزشگاه های معتبر برای تافل - giga - 12-12-2013 سلام آیا کلاسی می شناسید که به صورت تک مهارتی باشه؟ من reading و listening خوبی دارم writing هم بد نیست ولی speaking رو فراموشم شده . جایی هست که کلاس speaking تکی رو اموزش بدند . غیر از کلاس خصوصی RE: آموزشگاه های معتبر برای تافل - Andre - 12-12-2013 اکثر آموزشگاها به صورت تک موضوعی قبول می کنند. همچنین می توانید از کلاس های منحصر Speaking استفاده کنید که به نظرم مناسب تره. RE: آموزشگاه های معتبر برای تافل - Simon2007 - 12-12-2013 (12-12-2013, 03:46 PM)'giga' نوشته: سلام آیا کلاسی می شناسید که به صورت تک مهارتی باشه؟ من reading و listening خوبی دارم writing هم بد نیست ولی speaking رو فراموشم شده . جایی هست که کلاس speaking تکی رو اموزش بدند . غیر از کلاس خصوصی سلام
بخاطر پولش ممكنه اولش بگن نميشه. بعد به ما نگاه مي كنند كه تا چه حد درخواستتون جديه. اگر ببينند كه جدي فقط يكي دو مهارت را نياز داريد و ممكنه مشتري بره كوتاه ميان و مهارتي ثبت نام مي كنند. برخي آموزشگاه ها هم سياستشون تك مهارتيه و مشكلي نداريد. من يكي دو مورد ميشناسم. نميدونم گفتنش تبليغ محسوب بشه يا نه. به من پيام بديد اگر نياز بود. شادزي RE: آموزشگاه های معتبر برای تافل - giga - 13-12-2013 بله اگه میشه اسم ببرید . ممنون آموزشگاه های معتبر برای تافل - alienrique78 - 07-01-2014 دوستان سلام دیدم دارید در مورد استاد خوب صحبت می کنید گفتم منم تجربه مو بنویسم. من با استاد علیمحمدی کلاس داشتم. دوستام هم اکثرا با ایشون کلاس داشتن. خوشبختانه من هر 4 تا مهارت رو با ایشون داشتم و میتونم بگم کارشون واقعا حرف نداره. اگه دنبال استاد خوب تافل هستید حتما برید پیشش. من که راضی بودم توامتحان 102 گرفتم. دوستام هم هرکی باهاش کلاس داشته میگه معرکه اس و اکثرا هم نمره بالا گرفتن. ریدینگ و رایتینگو عالی درس میده . RE: آموزشگاه های معتبر برای تافل - soniasa - 10-01-2014 (07-01-2014, 10:44 PM)'alienrique78' نوشته: دوستان سلام دیدم دارید در مورد استاد خوب صحبت می کنید گفتم منم تجربه مو بنویسم. من با استاد علیمحمدی کلاس داشتم. دوستام هم اکثرا با ایشون کلاس داشتن. خوشبختانه من هر 4 تا مهارت رو با ایشون داشتم و میتونم بگم کارشون واقعا حرف نداره. اگه دنبال استاد خوب تافل هستید حتما برید پیشش. من که راضی بودم توامتحان 102 گرفتم. دوستام هم هرکی باهاش کلاس داشته میگه معرکه اس و اکثرا هم نمره بالا گرفتن. ریدینگ و رایتینگو عالی درس میده . ممنون دوست عزیز و تبریک بابت نمره عالی تافلتون
میشه بپرسم ازتون که ریدینگ و رایتینگ چه سطحی رو با ایشون برداشتین و چه مدت با ایشون کار کردین؟ (pre? Toefl1? Toefl2) [برش] یافتن محل اقامت مناسب برای شرکت در آزمون تافل در شهرستان ها - mehrab - 28-01-2014 سلام دوستان من در مشهد زندگی میکنم.اگه کسی اطلاع داره چند تا آموزشگاه معتبر برای آمادگی آزمون تافل به من معرفی کنه. ممنونم |