![]() |
مشورت در مورد Speaking iBT - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: آزمونها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7) +---- انجمن: TOEFL (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-TOEFL) +----- انجمن: آزمون iBT (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86-iBT) +------ انجمن: مشاوره و رفع اشکال iBT (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D9%88-%D8%B1%D9%81%D8%B9-%D8%A7%D8%B4%DA%A9%D8%A7%D9%84-iBT) +------ موضوع: مشورت در مورد Speaking iBT (/Thread-%D9%85%D8%B4%D9%88%D8%B1%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-Speaking-iBT) |
RE: مشورت در مورد Speaking iBT - ahmadpashaei - 12-08-2014 Dear Ella والا من با کلیت حرفاتون موافقم بخصوص در مورد non native partnere ولی باور کنید ما اگر بتونیم به روانی از صفات و افعال روزمره با گرامری در حد ماکزیمم upper intermediate استفاده کنیم نمره speaking بالایی میگیریم و این با داشتن پارتنر ایرانی هم مقدوره و دوست من همینجوری با زبان ضعیفش به اسپیکینگ 7 رسید و یکی دیگه هم 7.5!!!(روزی چند ساعت حرف می زدن). ضمنا این سایت و تمام سایتهای مشابه پر هستن از آدمهای بدجنس و بی ظرفیت و الاف محض!! native انگلیسی زبان میاد تو اینترنت بگرده که زبان غیر اروپایی یاد بگیره؟!! من ته این سایتها رو تا دو سال پیش در آورده بودم ولی واقعا باور کنید به این نتیجه رسیدم که زیر 0.01% اعضای انگلیسی زبان دارن که اونام آخرین اولویتشون یادگیری زبان جهان سومیا هست. همه اونها از الافای آسیای شرقی و جنوب شرقی هستن که پرچم آمریکا رو میزنن و اطلاعات دروغ میدن و حالمو بهم زده بودن. آخه یک بومی انگلیسی زبان با اون سطح اجتماعی و .... میخواد فارسی یاد بگیره چکار کنه و کجا بره؟ تک و توک کسایی هستن که علاقه دارن یا دنبال فرهنگ ایرانن و حتی یا از سرخوشی دنبال این برنامه ها میفتن.اگر شما پیدا کردین بسیار خوش شانس بودین. بهتره با ضبط کردن صدا و بکار گرفتن برآیند نظر دوستان جلو رفت، ولی کلا فرآیند یادگیری زبان وقتگیر هست و از یک سطحی پیشرفت در داخل ایران کندتر و سخت تر میشه. RE: مشورت در مورد Speaking iBT - فرید - 12-08-2014 منم نظرم اینه که برای اسپیکینگ خصوصا این اواخر سبک سوال ها به صورتی که نمی شه خیلی از قبل ایده داشت براش و تنوع سوال ها خیلی زیاد شده. ولی در مورد پارتنر نیتیو و اونم بصورت اکسچنج زبان بگم که اگر نزدیک امتحان هستید اصلا وقتتون تلف پیدا کردن اینجور ادم ها نکنید. تعداد ایرانی هایی که دنبال پیدا کردن پارتنر امریکایی هستند نسبت به عکسش خیلی زیاد. شانستون برای اینکه کسی پیدا کنید خیلی کم و حتی اگر هم پیدا کنید معمولا اونها خیلی دنبال این نیستند که اشکالاتتون تصحیح کنند و بیشتر براشون جنبه سرگرمی داره تا یاد دادن و یاد گرفتن. البته می تونید از معلم های نیتیو استفاده کنید که حدود ساعتی 10 دلار تا 30 دلار می گیرند. (12-08-2014, 11:16 AM)'ella' نوشته: RE: مشورت در مورد Speaking iBT - ella - 12-08-2014 (12-08-2014, 01:22 PM)'ahmadpashaei' نوشته: Dear Ella کسانی که انگلیسی می خونند از نظر من به دو گروه تقسیم میشند کسی که زبان میخونه که واقعا یاد بگیره و از پس مکالمه با هرکسی از گوشه کنار دنیا بر بیاد حالا ممکنه از روی علاقش باشه ممکن به خاطر شغل و حرفش باشه .گروه دوم کسایی هستن که زبان میخونند در حدی که نمره خوب بگیرند که تافل و یا آیلتسو پاس کنند همونطور که خودتون هم اشاره کردید دوستتون با زبان ضعیفش به اسپیکینگ 7.5 رسید پس نمره ایشون نشان دهنده تسلطشون در مکالمه نیست چون از نظر شما زبانشون ضعیفه ولی در حدی تمرین کرده که سوالای interviewer جواب بده .چند وقت پیش یه پستی خوندم توی فروم AA یه کاربری نوشته بودند من خجالت میکشم توی آمریکا بگم تافلم 115( یه چیزی تو این مایه ها بود) چون ایشون حتی با این نمره ظاهرا به مشکل از لحاظ زبان برخورده بودند. من کلیت حرفم برای تقویت اسپیکینگ بود نه فقط برای تافل بلکه برای زندگی در یک اجتماع دیگه بله با گرامر upper intermeediate شما نمره قبولی میگیرید اما اگه کسی بخواد به سطح مطلوبی از fluency برسه بایدتا میتونه صحبت کنه. اون سایتم اشاره کردم آدم غیر قابل اطمینان هم توش هست ولی فکر کنم همه ی ما به این سطح از دانش و اطلاعات و شعور رسیدیم که یه غیر بومی را از یه بومی تشخیص بدیم و اگه نیت شومی داشتن با فشار دادن یه دکمه برای همیشه از لیستمون بلاکشون کنیم. و اما این که چرا یه انگلیسی زبان بخواد فارسی یاد بگیره دلایل زیادی ممکنه داشته باشه با یه آمریکایی صحبت کردم که علاقه مند به زبان فارسی بوددوست دخترشم ایرانی این خودش میتونه یه انگیزه باشه و از طرفیم میگفت الان همه اسپانیایی و فرانسه یاد میگیرن و این زبان ها برای من جذابیت نداره و فارسی از نظر ایشون زبان قشنگیه و موارد دیگه که لزومی به ذکر کردنشون نیست.و با حرف آقای فرید هم موافقم یه سری ها هستن که فقط قصدشون تفریحه اما توشون آدمای جدی هم هست مثل دوستای خودم و این قضیه هم وقت میبره که اگه زمانتون کمه روش حساب نکنید اما پارتنرای ایرانی, من خودم ایرانی هستم میتونم با ایرانیا انگلیسی صحبت کنم اعتماد به نفسمو توی مکالمه بالا ببرم اشکالای کارمو خودم متوجه بشم و رفعشون کنم و ما چون تو ایران توی محیط اطرافمون امکان انگلیسی صحبت کردن نداریم پس بهترین گزینه برامون دوستان اینترنت و یا کلاس( که کلاسهای موجودم خودشون جای بحث دارن) میتونه باشه من خودم برای TPO با دوستای ایرانی تمرین می کنم منظور من این نبود که با صحبت کردن با هموطنا مون نمیتونیم اسپیکینگمونو تقویت کنیم میشه اما یه حالتای بدی میتونه داشته باشه همونطورکه قبلا گفتم .اما این به معنی نیست که کلا دور پارتنر ایرانی خط بکشید شاید یکی با هموطن خودش راحت تر بتونه صحبت کنه چون مسائل مشترک زیادی برای بحث و گفتگو دارن . این تجربه شخصی منه که دوست نیتیو خیلی موثره در کنار داشتن سایر دوستاتون. من تجربمو share کردم ونظرمو بر اساس تجربم گفتم و شنونده خودش تصمیم میگیره که چه راهی به صلاحشه وگرنه تاکید ندارم که حتما حتما باید دوست نیتیو داشته باشین تا تافلو پاس کنید کل حرف من در مورد بهبود اسپیکینگ بود شاید نباید اینجا تو تاپیک تافل مطرح میکردم . RE: مشورت در مورد Speaking iBT - nanock - 22-09-2014 سلام دوستان، 09 نوامبر 2014 واسه تافل ثبت نام کردم .... درمورد speaking قسمت independent یه مشکل دارم .... من دوتا template واسه free choice و paired choice واسه خودم نوشتم که خیلی از سوالات رو پوشش میده ... حالا به نظرتون داشتن تمپلیت خوبه؟ راستش الان که لانگمن رو میخونم می بینم که واسه هر سوال پاسخ مخصوصی میده و استاندارد خوبی داره .... وقتی میخوام با تمپلیت کار کنم احساس میکنم زیاد خوب در نمیاد .... ممنون RE: مشورت در مورد Speaking iBT - blur - 22-09-2014 (22-09-2014, 08:23 PM)'nanock' نوشته: سلام دوستان، برای کلش چطور تمپلیتی درست کردین؟ خب تمپلیت برا دو سه جمله روتین سوالات اسپیکینگ ممکنه مثل تمپلیت های نت فول برا کل سوال که ممکن نیست. بالاخره جواب هر سوالی منحصر به خودش هست هرچند بعضی جواب هارو به چندین نوع سوال میشه داد و تا اونجایی که منطقا جواب اون سوال باشه هیچ ایرادی نداره RE: مشورت در مورد Speaking iBT - kimiya_ab - 16-10-2015 ُمن یه سوال داشتم راجع به دوتا سوال اول اسپیکینگ که خودمون باید حرف بزنیم و موضوع رو بسط بدیم میخواستم بدونم آیا باید مث رایتینگ سه تا دلیل بیاریم توی اون 45 ثانیه ؟ سیستمشو میشه یه نفر بهم توضیح بده ! سر در گم شدم تو دلتا نوشته دوتا دلیل واسه هر دلیل دوتا مثال ! تو لانگمن نوشته یه دلیل بقیه ش مثال باشه از همون دلیل !! گیج شدم !!! RE: مشورت در مورد Speaking iBT - Emir - 16-10-2015 (16-10-2015, 08:28 PM)kimiya_ab نوشته: ُمن یه سوال داشتم با سلام دوست من پیشنهاد میکنم با فرمت نوت فول برین جلو . ویدیو هاش رو هم تو هیمن سایت میتونین دانلود کنین . اول یه مقدمه همراه با نام دلایل میارین , بعدا دلیل اول خودتون رو با یک مثال. و سپس دلیل دوم با یک مثال . در اخر هم در یک جمله نتیج رو بیان میکنین . یه نمونه برای اسپیکینگ شماره 2 اینجا مینویسم . Personally speaking I’m more inclined to[the state which you agree]/as far as I am concerned, I prefer X rather than Y/I strongly believe that X is more important than Y, for a few reasons.
First/The first reason why I choose X/Y is that, [the first reason]. For example/for instance, [the example].
Another reason to be considered is that [the second reason].For example/for instance, [the example].
To sum it up, because of these reasons I would go for [the state which you agree].
RE: مشورت در مورد Speaking iBT - kimiya_ab - 16-10-2015 (16-10-2015, 08:37 PM)Emir نوشته: با سلام راستش من برای 14 نوامبر ثبت نام کردم ! ولی دچار گیجیه زیادی شدم !! الان مثلا فرض کنین سوال میگه شما برای اوقات فراغت چه کارایی انجام میدین ؟ اونوقت من باید یک کار مطرح کنم و براش دلیل بدم یا دوتا کار مطرح کنم واسه هرکدوم یه دلیل ؟؟ من سعی کردم که از این تاپیک ویدیو ها رو دانلود کنم الان ! RE: مشورت در مورد Speaking iBT - Emir - 16-10-2015 (16-10-2015, 08:57 PM)kimiya_ab نوشته: راستش من برای 14 نوامبر ثبت نام کردم ! ولی دچار گیجیه زیادی شدم !! اره همین تاپیک هستش . اگر نوت فول رو ببینین خیلی از مشکلات اسپیک شما حل خواهد شد . شما باید یه کار رو مشخص کنین و برای دو دلیل و برای هر دلیل یک مثال بیارین. RE: مشورت در مورد Speaking iBT - فرید - 16-10-2015 (16-10-2015, 08:57 PM)kimiya_ab نوشته: راستش من برای 14 نوامبر ثبت نام کردم ! ولی دچار گیجیه زیادی شدم !! این نکته هم من اضافه کنم که برای سوال اول یک مقداری تفاوت وجود داره. حتما به سوال توجه کنید. مثلا ممکن بپرسد دو عیب بزرگی که دارید نام ببرید و کدام یک برای شما مشکل بیشتری ایجاد کرده است. اینجا اول باید حتما دو تاعیب خودتون بگید بعد یک حالت مقایسه بین این دو تا انجام بدهید. بازم بهترین حالت اینه که دو تا دلیل با مثال بیارید. |