![]() |
رفع اشکال و سوالات مرتبط با Reading iBT - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: آزمونها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7) +---- انجمن: TOEFL (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-TOEFL) +----- انجمن: آزمون iBT (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86-iBT) +------ انجمن: مشاوره و رفع اشکال iBT (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D9%88-%D8%B1%D9%81%D8%B9-%D8%A7%D8%B4%DA%A9%D8%A7%D9%84-iBT) +------ موضوع: رفع اشکال و سوالات مرتبط با Reading iBT (/Thread-%D8%B1%D9%81%D8%B9-%D8%A7%D8%B4%DA%A9%D8%A7%D9%84-%D9%88-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-Reading-iBT) |
RE: رفع اشکال و سوالات مرتبط با Reading iBT - لاله11 - 17-09-2015 سلام این جمله یعنی چی؟ Had the Greeks held novelty in such disdain as Romans ممنونم RE: رفع اشکال و سوالات مرتبط با Reading iBT - فرید - 17-09-2015 (17-09-2015, 05:54 PM)لاله11 نوشته: سلام سلام این جمله کامل نیست. بنظر من کلا خیلی دنبال معنی کردن نباشید و سعی کنید در متن متوجه موضوع بشوید. الان من خودم disdain نمی دونستم معنیش و با نگاه کردن در دیگشنری فهمیدم. ولی اگر متن کامل بود احتمالا می تونستم حدس بزنم. حالت سوالی که می گه اگر یونانی ها نواوری ها نگه می داشتن (احتمالا منظورش اینه که به کسی اطلاعاتشون بروز نمی دادن) به همان اندازه که رومی ها که توجهی نداشتند ( احتمالا می خواهد بگه رومی ها، نو اوری های یونانی ها بدون توجه به کپی رایت بر می داشتن و استفاده می کردن) RE: رفع اشکال و سوالات مرتبط با Reading iBT - M1KE - 18-09-2015 disdain معمولا به معنی کم اهمیت و خوار شمردن چیزی به کار میره. در اینجا به نظر میاد جمله اصلی اینطور بوده: Had the Greeks held novelty in such disdain as Romans, what work of ancient date would now exist? اشاره به این موضوع داره که رومی ها همه چیز رو از ملل دیگر --به ویژه یونانی ها-- کپی می کردند منتهی در مقیاس و کمیت بزرگتر و با کیفیت پایین تر نسبت به نسخه اصلی، از معماری و ساختمان سازی گرفته تا هنر و فلسفه و الهیات. این سوال هم از مخاطب می پرسه که "اگر یونانی ها هم نوآوری رو مثل رومی ها کم اهمیت و بی ارزش به حساب می آوردند در آن صورت چه اثر باستانی تا به امروز برجای می موند؟" که تاکید بر اهمیت یونانی ها در به وجود اومدن چنین آثاری در تمدن های بزرگتر و مجلل تری مثل روم باستان داره. (17-09-2015, 05:54 PM)لاله11 نوشته: سلام RE: رفع اشکال و سوالات مرتبط با Reading iBT - fatima204 - 23-09-2015 سلام دوستان من با توجه به راهنمایی شما قراربود اول مهر یه آزمایشی بدم تا اشکالاتم مشخص بشه من قبلا تعیین سطح داده بودم R10 L7S18W17 بعد از یه ماه ونیم شدم R20 L14 S22 W22 امروز یه ووچر ازمایش دادم شدم R 18 L22 اما به نظر خودم باید بیشتر میشدم اما به دو دلیل نشدم من اصلا عادت به خوندن ریدینگ از روی کامپیوتر ندارم وسرگیجه می گیرم به همین خاطر از ریدینگ دوم کلا چشام سیاهی میرفت و تا آخر لیسنینگ با اینکه کاملا برام صداها واضح بود ولی اصلا نمیتونستم تمرکز کنم نمیدونم با این موضع چه کنم و اینکه من وقتی یه متن جدید میبینم کلا قفل میشم نمیدونم چرا باید هر جملرو سه دور بخونم کلا هی یادم میره البته من 8 تا تی * پی * او زدم نمرات L در همین حدود بود اما ریدینگ حدود 25 یا 27 بود من جز لانگمن کتاب دیگه ای نخوندم واسه ریدینگ و سوال دیگم اینه تا کی من باید ترنسکرایپ کنم لیسنینگ هارو؟ و من میخوام از این دو بخش نمرات بسیار بالا بگیرم آیا میتونم تا دوماه دیگه با سه چهار ساعت خوندن در روز؟ آخر آبان امتحان دارم ممنون از راهنماییتون RE: رفع اشکال و سوالات مرتبط با Reading iBT - blur - 24-09-2015 (23-09-2015, 11:06 PM)fatima204 نوشته: سلام دوستان خب نمرتون بالاتر رفته و این نشونه خوبیه. برای حل مشکل ردینگ واقعا چاره دیگه ای ندارین جز اینکه در شرایط امتحان تمرین کنید. بنابراین TPO هارو دقیقا مطابق شرایط امتحان کار کنید که به مشکل تمرکزتون هم کمک می کنه. به مونیتور هم بتدریج عادت می کنید. اگر وقت داشتید کار کردن ردینگ های کمبریج هم مفید خواهد بود (رو مونیتور بخونید). نوشتن ترنسکریپت ها تا یه زمانی خوبه. وقتی دیگه حس می کنید این کار به پیشرفت لسینینگ کمک زیادی نمیکنه باید رهاش کنید. بعدش باید بیشتر گوش کنید. خیلی زیاد گوش کنید! در مورد سوال آخرتون، کسی نمی تونه اینو برا شما پیش بینی کنه ولی به نظر من بهتره که بیشتر وقت بذارید. ممکنه این زمان کافی نباشه. RE: رفع اشکال و سوالات مرتبط با Reading iBT - kimiya_ab - 16-10-2015 ُسلام من یک ماه دیگه آزمون رو باید بدم و مشکلی که دارم اینه که شکم زیاده !! فرقی نمیکنه جواب درست یا غلط !! همیشه شک میکنم به خصوص راجع به سوالایی که میگه پاراگراف چی نگف ! اونوقت وقتی میخونم سوال رو مجبور میشم کل پاراگراف رو دوباره بخونم !! که خب خیلی زمان میبره : ![]() واسه همین وقت میگذره ! با دیدن گذر وقت بیشتر شکم زیاد میشه ! و نتیجه بد و بدتر میشه !!! لطفا کمکم کنید !!! واقعا گیر افتادم !! RE: رفع اشکال و سوالات مرتبط با Reading iBT - فرید - 17-10-2015 (16-10-2015, 08:59 PM)kimiya_ab نوشته: ُسلام من یک ماه دیگه آزمون رو باید بدم این شک کردن می تونه دو دلیل اصلی داشته باشه. یکی بر می گرده به دانش زبانتون که چون مطالب خوب نمی فهمید نمی توانید پاسخ درست را با یقین پیدا کنید. یک حالت دیگه هم این است که شما به همه مسائل شک می کنید. مثلا فردی که از خانه خارج می شود و شک می کنه که در قفل کرده یا نه ولی همیشه وقتی برمی گرده در قفل هستش. مثلا در ریدینگ معنی یک کلمه می خواهید انتخاب کنید. در حالت اول شما معنی نمی دونید و از متن حدس می خواهید بزنید که ممکن بین دو یا سه گزینه شک کنید. این طبیعی هست و با تمرین می توانید مشکلتون حل کنید. ولی اگر معنی اون کلمه بارها خوانده باشید و باز هم در سر جلسه به دو گزینه شک کنید دیگر ربطی به زبان نداره. بهترین کار اینه که اگر حالت دوم خودتون عادت بدهید که به این موضوع توجه نکنید. RE: رفع اشکال و سوالات مرتبط با Reading iBT - kimiya_ab - 27-10-2015 من یه سوالی دارم راجع به قسمت ریدینگ تو کتاب دلتا قسمت تست های کاملش زده که اول 20 دقیقه وقت دارین با یک ریدینگ و بعدش 40 دقیقه با دوتا ریدینگ دیگه !! تو TPOی قدیمی ای که داشتم (20 تا آزمونه بود) اونم همین سیستم رو داشت ! و ریدینگ اول از دوتای دیگه جدا بود ! اما تو TPO ی جدید که از اینجا دانلود کردم مستقیم 60 دقیقه وقت میده با 3تا ریدینگ ! میخوام بدونم بالاخره چجوریه ؟؟ زمان بندی هام رو میخوام فیکس کنم که بدونم واسه هر مقدار سوال پقدر وقت دارم و سر چه تایمی باید برم سوال بعدم ! کسایی که آزمون دادن کمک کنن لطفا ![]() RE: رفع اشکال و سوالات مرتبط با Reading iBT - فرید - 27-10-2015 (27-10-2015, 01:07 PM)kimiya_ab نوشته: من یه سوالی دارم راجع به قسمت ریدینگ اگر سه تا ریدینگ باشه شما 60 دقیقه وقت دارید و اگر چهار تا ریدینگ باشه 80 دقیقه. که می توانید هر قسمت خواستید وقت بیشتری بگذارید. حتی اگر وقت اضافه اوردید می توانید برگردید و جواب های خودتون دوباره چک کنید. RE: رفع اشکال و سوالات مرتبط با Reading iBT - kimiya_ab - 29-10-2015 (27-10-2015, 02:20 PM)فرید نوشته: اگر سه تا ریدینگ باشه شما 60 دقیقه وقت دارید و اگر چهار تا ریدینگ باشه 80 دقیقه. که می توانید هر قسمت خواستید وقت بیشتری بگذارید. حتی اگر وقت اضافه اوردید می توانید برگردید و جواب های خودتون دوباره چک کنید. ببخشید ک سوالام عیب غریب هس ! ![]() اما میخواستم بدونم شما آزمون رو دادین ؟ اونوقت وقتی 3تا ریدینگ هس فرض کنین اولیش سخت بود ! میشه رد کنم بقیه رو جواب بدم بعدش برگردم سر اولی و جوابش بدم ؟؟ یا هر ریدینگ که رد بشه دیگه نمیشه برگشت بهش؟ ![]() |