![]() |
قدردانی از مدیران - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: ارتباط با کاربران (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86) +--- انجمن: نظرها، پیشنهادها و خبرها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%86%D8%B8%D8%B1%D9%87%D8%A7%D8%8C-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF%E2%80%8C%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D8%AE%D8%A8%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- موضوع: قدردانی از مدیران (/Thread-%D9%82%D8%AF%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86) |
RE: قدردانی از مدیران - Nasim67 - 16-08-2011 فراز عزیز خوشحالم از اینکه تو هم کارات درست شد و زحمتات ثمر داد. نبودنت مسلما وظیفه بقیه بچه ها رو سنگین تر می کنه اما خوب همین که یه نفر دیگه هم تونست با وجود همه سختی ها و استرس های این راه،بخشی ش رو طی کنه مایه دلگرمی همه ماست. از همه ی کمک هات چه توی اپلای ابراد و چه اینجا صمیمانه تشکر می کنم و امیدوارم همیشه همیشه موفق و سربلند باشی هم دانشگاهی ![]() RE: قدردانی از مدیران - m0h3n - 16-08-2011 فراز گلم، خیلی خوشحالم که تو هم داری برای ادامه تحصیلات و در راه هدفت قدم برمیداری... خودت میدونی که من منتظر همچین روزی بودم.. من و فراز از زخم خورده های پاییز 2010 سوئد بودیم ![]() از تمامی زحماتت در هر دو فروم تشکر می کنم و امیدوارم همیشه موفق و پیروز باشی. محسن RE: قدردانی از مدیران - soilman - 16-08-2011 (16-08-2011, 08:12 PM)m0h3n نوشته: فراز گلم، بله بله...100% تائید می کنم... ![]() بچه ها می دونن....سال پیش آرزو داشتم که شاهین، محسن و فراز هر سه قبول شن که دو تای اولی ناپلئونی رفتن و الان هم موفق تر از کسایی هستند که تو سوئدن و فراز هم می دونم میره اونجا می ترکونه ![]() RE: قدردانی از مدیران - Bahram - 16-08-2011 فراز اولین دوستی بود که من در محیط فروم پیدا کردم و صمیمیت ما باعث شده بود گاهی تا پاسی از شب مثل برادر باهم درد و دل کنیم. هیچ موقع یادم نمیره متن اولین پیغامی که فراز بهم داد و منو دعوت به همکاری در مدیریت فروم کرد... شنیدن خبر استعفای فراز واقعاً امروز برای مدتی ذهن من رو به خودش مشغول کرد و من رو تحت تاثیر قرار داد. فراز نمونه کاملی از یک دوست صمیمی، یک رنگ، رک، شوخ طبع و در عین حال جدی در کار، بدون غرور و خاکی بود که بنظرم اون رو از خیلی های دیگه تمیز میداد. RE: قدردانی از مدیران - Faraz - 17-08-2011 ممنونم از لطف همه دوستان حقیقتش روزی که به تیم مدیریت پیوستم از عملکرد مدیران انتقاد می کردم و به نظرم سخت گیری های زیاد و الکی داشتند.تصمیم من این بود که به کاربرها احترام بیشتری بگذارم و تا جای ممکن از برخورد با کاربر ها پرهیز کنم.الان که به نتیجه کارم نگاه می کنم می بینم تقریبا از اکثر مدیرهای قبل و بعد از خودم سخت گیر تر و بد اخلاق تر بودم و به جای کنار اومدم با کاربر ها اکثرا برخورد حذفی داشتم ![]() اشنایی با تک تک شما عزیزان برای من افتخار بود و یک سال اخیر دورانی طلایی و ارزشمند برای من بود.در کنار شما تجربیات بسیار شیرینی داشتم و خیلی چیز ها یاد گرفتم که روی زندگی خارج از محیط مجازی هم تاثیر زیادی داشت.همانطور که بابک عزیز گفتند تصمیم دارم در اینده به تیم برگردم و امیدوارم در ان زمان اکادمیا کافه کاملا پا گرفته باشد. از بابک جان تشکر ویژه می کنم.ایشون همیشه مثل یک برادر بزرگ تر کنار من بودند و صحبت هایشان راهنمای من بود.بیش از اینکه مسائل فروم اهمیت داشته باشد من از شخصیت بابک عزیز درس گرفتم و همیشه به دوستی با ایشان افتخار کردم. از زری نازنین هم تشکر مخصوص می کنم.اگر ایشون در کنار من نبود با اطمینان می گویم که کار زیادی من ساخته نبود.مخصوصا در اپلای ابرود همکاری ما واقعا خوب بود.زری اکثر اشتباهات من رو اصلاح می کرد و اگر ایشون نبود من مدت ها قبل استعفا داده بودم. از پژمان و بهرام به خاطر همکاری و دوستی خوبی که بین ما بود تشکر می کنم.من و زری سعی داشتیم یک تیم کامل از مدیران را در اپلای ابرود ایجاد کنیم که اینده این سایت را تامین کند ولی از این تیم فکر کنم فقط پژمان و بهرام باقی ماندن که هر دو از بهترین مدیرانی هستند که تا کنون دیده ام و می دانم اکادمیا کافه را به جایگاهی که لیاقتش را دارند می رسانند. از دوست خوبم محسن به خاطر اینکه من را برای مدیریت و مدیریت ارشد پیشنهاد داد و به من اعتماد کرد تشکر می کنم.این چند وقت کمی بین ما فاصله افتاد ولی روز های خوب گذشته هرگز از خاطر ها نمی رود از بهرنگ به خاطر روز های اول مدیریت ارشدم تشکر می کنم.در ان زمان بابک جان کمتر به سایت سر می زد و مدیر های ارشد دیگر همگی استعفا داده بودند.اگر راهنمایی های اون روز های بهرنگ نبود مطمئنا نمی توانستم به کارها مسلط شوم. از تمام دوستانی که در این تاپیک و در پیام خصوصی از من تشکر کردند متشکرم.این لطف شما را می رساند که تلاش های منو لایق تشکر دانستید. برای همگی ارزوی بهترین ها را می کنم RE: قدردانی از مدیران - Faraz - 28-08-2011 درود متاسفانه محمد عزیز به دلیل شروع شدن درس هایش فرصت کافی برای همکاری با تیم را ندارند.ایشان زحمات زیادی برای این فروم و همچنین اپلای ابرود کشیدند و از همینجا از تمام زحمات ایشان قدردانی می کنم.امیدوارم بتوانند در محیط درسی جدید مثل سایر مراحل زندگی خود موفق عمل نمایند. محمد جا موفق و پیروز باشی RE: قدردانی از مدیران - Pejman - 28-08-2011 از محمد (Mohammad) عزیز بابت زحماتی که کشیده تشکر می کنم. خوبه که جدایی ایشون از تیم مدیریت مصادف شده با خروجش از ایران و شروع تحصیلاتش. ![]() RE: قدردانی از مدیران - Zari - 28-08-2011 من هم از محمد گرامی بابت تمام زحماتی که کشیدند تشکر میکنم و براشون آرزوی موفقیت روز افزون رو دارم. خسته نباشید دوست عزیز RE: قدردانی از مدیران - Cortex - 28-08-2011 محمد جان: امیدوارم روزهای خوبی رو تو سرنوشت جدید زندگیت داشته باشی و این فروم رو فراموش نکنی... به امید دیدار... (با همون کلاه سفید) ![]() ارادتمند شما امید RE: قدردانی از مدیران - m.arash - 28-08-2011 از تمامی مدیران عزیز که وقت خود را صرف کمک به دیگران می کنند سپاسگزارم. از دید من ارزشمند ترین سرمایه همه ی انسان ها وقت است. محمدجان از اینکه ارزشمندترین سرمایه خودت رو صرف کمک به دیگران کردی و می کنی سپاسگزارم. |