آکادمیا کافه
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- موضوع: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه (/Thread-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1-%D9%88-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87)

RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای پذیرش توصیه می‌کنید؟ - m.ost - 04-11-2012

(04-11-2012, 04:36 PM)math91 نوشته: سلام من لیسانس ریاضی کاربردی امیرکبیر معدل 14
فوق آنالیز عددی خواجه نصیر معدل 17.81
زبان هم خوبه بالای 6.5 شدم تو آیلتس آزمایشی اما هنوز امتحان ندادم
2سال سابقه تدریس تو دانشگاه دارم وکلیه دروس ریاضی رشته های مهندسی را درس دادم
آیا با این شرایط جایی هستکه شانس پذیرش داشته باشم
منهای زبان و مقاله
سلام دوست عزیز
برای رشته هایی که مقاله دادن سخت باشه نداشتنش چیز عجیبی نیست (فکر کنم رشته شما هم همین باشه) شما هم می تونین برای آمریکا اقدام کنید هم کانادا و هم اروپا. منتهی با توجه با نتایج پذیرشی که تا حالا دیدم برای کانادا و آمریکا شانس فاندتون بیشتر هست. با توجه به سابقه تدریستون برای گرفتن TA با اساتید مکاتبه کنید. در ضمن سعی کنید در امتحان آیلتس حداقل 7 بیارین. معمولا مینیمم دانشگاه های کانادا 7 هست.

RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد(صرف نظر از کشور مقصد) - mahsa1 - 11-11-2012

سلام. من لیسانس فیزیک هستم. میخوام فوقم رو اینجا بخونم و برای دکترا پذیرش با فاند بگیرم. ولی مشکلم غفلت از تحصیل تا الان بوده. یعنی اگر برنامه ریزیهایی که کردم درست پیش بره وقتی فوقمو می گیرم و برای دکترا اقدام می کنم 33 سال دارم. یعنی یه وقفه طولانی بین لیسانس و فوق لیسانس. اگر تمام فاکتورهای لازم (معدل ارشد- انواع مدارک زبان با نمره های واقعا عالی- مقاله و حتی رتبه ارشدم) رو واقعا عالی بشم به نظر شما شانس پذیرش با فاند رو برای دکترا توی امریکا یا کانادا و یا اروپا دارم؟ خیلی ممنون میشم راهنماییم کنین. برام خیلی مهمه. در ضمن برای فوقم فیزیک یا کیهان شناسی میخوام بخونم.

RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد(صرف نظر از کشور مقصد) - Pejman - 12-11-2012

(11-11-2012, 11:06 PM)mahsa1 نوشته: سلام. من لیسانس فیزیک هستم. میخوام فوقم رو اینجا بخونم و برای دکترا پذیرش با فاند بگیرم. ولی مشکلم غفلت از تحصیل تا الان بوده. یعنی اگر برنامه ریزیهایی که کردم درست پیش بره وقتی فوقمو می گیرم و برای دکترا اقدام می کنم 33 سال دارم. یعنی یه وقفه طولانی بین لیسانس و فوق لیسانس. اگر تمام فاکتورهای لازم (معدل ارشد- انواع مدارک زبان با نمره های واقعا عالی- مقاله و حتی رتبه ارشدم) رو واقعا عالی بشم به نظر شما شانس پذیرش با فاند رو برای دکترا توی امریکا یا کانادا و یا اروپا دارم؟ خیلی ممنون میشم راهنماییم کنین. برام خیلی مهمه. در ضمن برای فوقم فیزیک یا کیهان شناسی میخوام بخونم.
سلام دوست عزیز، اگر اون فاکتورهایی که خودتون اسم بردید رو به قول خودتون عالی بشید 100% شانس خوبی برای پذیرش و فاند از همه این کشورها دارید. البته تک و توک و به ندرت من در اروپا دیدم که برای دانشجوی دکترا محدودیت سنی قائل شدند ولی تعدادشون خیلی کمه. در کشورهای خارجی بر عکس ایران که اکثراً یه ضرب تا دکترا رو می رن و تو سن زیر 30 سال طرف دکتراش رو هم گرفته، گاهی پیش میاد که افراد در سنین بالای 30 سال تازه حتی خوندن لیسانس رو شروع می کنن، اینه که اصلاً از این بابت نگرانی نداشته باشید. سن 33 سال برای پذیرش دکترا (به شرط داشتن شرایط خیلی خوب در رزومه) اصلاً مشکل ساز نیست.

RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد(صرف نظر از کشور مقصد) - rranjbar64 - 14-11-2012

من فوق لیسانس فوتونیک دانشگاه تبریز هستم دارای دو تا کنفرانس بین المللی و یک isi هستم که که چهار نفری نوشتیم و نفر سوم هستم فاقد پایان نامه هستم معدل کلم 16 است با این شرایط می تونم جایی بورسیه بگیرم؟ ممنون می شم به من کمک کنید؟

RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد(صرف نظر از کشور مقصد) - Shihan - 14-11-2012

(14-11-2012, 10:51 AM)rranjbar64 نوشته: من فوق لیسانس فوتونیک دانشگاه تبریز هستم دارای دو تا کنفرانس بین المللی و یک isi هستم که که چهار نفری نوشتیم و نفر سوم هستم فاقد پایان نامه هستم معدل کلم 16 است با این شرایط می تونم جایی بورسیه بگیرم؟ ممنون می شم به من کمک کنید؟
دروود.
کلاً بنده علاقمندم بدونم زمینه کاری و تز خودتون به فیزیک نزدیک بوده یا به الکترونیک نوری?? که بهتر بشه نظر داد. اما در کل بحث فوتونیک از رشته های بسیار پرطرفدار و جدیده شاید بشه عمده دانشگاههای خوب در اروپا رو در کشورهای اتریش، المان، اسپانیا و هلند , انگلستان پیدا کرد. خودم که از 2 دانشگاه خوب مطمئنم که دارای پزوهش و امکانات عالی هستند میشه به دانشگاه صنعتی کارلسروهه و دانشگاه صنعتی کاتالونیا بارسلون نام برد. شما شرایطت خوبی دارید اما بهتره روی نمره زبان هم وقت بزارید و اینکه بتونید بورس رو بگیرید. هر چه رزومه قویتری داشته باشید شانستون هم به مراتب بیشتره. ازاد اندیش باشید

RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد(صرف نظر از کشور مقصد) - spt - 15-11-2012

(14-11-2012, 10:51 AM)rranjbar64 نوشته: من فوق لیسانس فوتونیک دانشگاه تبریز هستم دارای دو تا کنفرانس بین المللی و یک isi هستم که که چهار نفری نوشتیم و نفر سوم هستم فاقد پایان نامه هستم معدل کلم 16 است با این شرایط می تونم جایی بورسیه بگیرم؟ ممنون می شم به من کمک کنید؟
مدرک یا نمره ی زبان؟ جی آر ای؟
مطمئنا شانس که دارید اما ایکاش مقاله ها اسم اول بودید، رشته ی لیسانستون فیزیکه؟
ببینید معدل 16 خیلی بد نیست، اما خیلی فاکتور های مختلفی مهمه که شاید مهم ترینش خود شما باشید که چقدر و چطور تلاش میکنید برای بورس گرفتن،
اما حتما قابل انجام هست Smile
موفق باشید Smile

[جداشده] با شرایط من چه کشورهایی را برای پذیرش توصیه می‌کنید؟ - mehdi57008 - 21-11-2012

با سلام من قبلا پست گذاشتم اما اين كاملتره:ليسانس عمران،معدل 14غيرانتفاعي كارشناسي نابيوسته،ميخوام دررشته نسبتا جديد cognitive science ‎‏ (علوم شناختي)فاند بگيرم(تركيبي از مغز،زبان،عصب و روان شناسي به همراه فلسفه ي ذهن وهوش مصنوعي هست)تا آنجا كه تحقيق كردم هم بصورت كامل هم ميان رشته اي ارائه ميشه واكررشتت غيرمرتبط باشه ميتوني دوره پيش نيازبكذروني يا يكسال بري دوره معلمي آموزشي ببيني وادامه بدي،اگرممكنه راهنمائيم كنيد اصلا جا و مقطعش برام مهم نيست مهم كرفتن فاند ورفتنه1.با اين شرايط آيا ميتونم پذيرش فاند در ارشد يا دكترا بگيرم؟واكه آره كجا ميتونم ؟ ضمنا بيش از 8تزو پروپوزال (چاپ نشده) دراين زمينه دارم،2.اگراطلاعات كافي نداريد لطفا بهم بگيد بانك اطلاعاتي آدرس ايميل اساتيد رو ازكجا بايد تهيه كنم كدوم دانشكاهها بهتر وراحتتره تا اين فاصله كه مدرك زبانم آماده ميشه با استاداارتباط برقراركنم 3.اكرراجع به كار دراين رشته هم ميدونيد كدوم كشورها بهتره ممنون ميشم بگيد4.معدل ديبلمم 19وپيش دانشكاهيم 18 هست آياامكانش هست واسه فاند ازليسانس شروع كنم ضمنا 34سالم هست شرط سني نداره؟5.آيا غيراز آيلتس آزمون ديكري مثل جي مت ميخواد؟(درهردومهارتم خوبه فقط مدرك ندارم)6.با توجه به اينكه همزمان براي مهاجرت به طرق ديكر هم دارم اقدام ميكنم كدوم كشورها به شرط اقامت وشهروندي فاند ميدن وتحصيل رايكان هست ؟با تشكر فراوان ازشما دوستان عزيز هركي ميدونه جواب بده

RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای پذیرش توصیه می‌کنید؟ - spt - 22-11-2012

(21-11-2012, 09:06 PM)mehdi57008 نوشته: با سلام من قبلا پست گذاشتم اما اين كاملتره:ليسانس عمران،معدل 14غيرانتفاعي كارشناسي نابيوسته،ميخوام دررشته نسبتا جديد cognitive science ‎‏ (علوم شناختي)فاند بگيرم(تركيبي از مغز،زبان،عصب و روان شناسي به همراه فلسفه ي ذهن وهوش مصنوعي هست)تا آنجا كه تحقيق كردم هم بصورت كامل هم ميان رشته اي ارائه ميشه واكررشتت غيرمرتبط باشه ميتوني دوره پيش نيازبكذروني يا يكسال بري دوره معلمي آموزشي ببيني وادامه بدي،اگرممكنه راهنمائيم كنيد اصلا جا و مقطعش برام مهم نيست مهم كرفتن فاند ورفتنه1.با اين شرايط آيا ميتونم پذيرش فاند در ارشد يا دكترا بگيرم؟واكه آره كجا ميتونم ؟ ضمنا بيش از 8تزو پروپوزال (چاپ نشده) دراين زمينه دارم،2.اگراطلاعات كافي نداريد لطفا بهم بگيد بانك اطلاعاتي آدرس ايميل اساتيد رو ازكجا بايد تهيه كنم كدوم دانشكاهها بهتر وراحتتره تا اين فاصله كه مدرك زبانم آماده ميشه با استاداارتباط برقراركنم 3.اكرراجع به كار دراين رشته هم ميدونيد كدوم كشورها بهتره ممنون ميشم بگيد4.معدل ديبلمم 19وپيش دانشكاهيم 18 هست آياامكانش هست واسه فاند ازليسانس شروع كنم ضمنا 34سالم هست شرط سني نداره؟5.آيا غيراز آيلتس آزمون ديكري مثل جي مت ميخواد؟(درهردومهارتم خوبه فقط مدرك ندارم)6.با توجه به اينكه همزمان براي مهاجرت به طرق ديكر هم دارم اقدام ميكنم كدوم كشورها به شرط اقامت وشهروندي فاند ميدن وتحصيل رايكان هست ؟با تشكر فراوان ازشما دوستان عزيز هركي ميدونه جواب بده
دوست عزیز، من جوابتون رو میدم و اگه کس دیگه ای هم خاست دوباره جواب میده، اینا که میگم نظر منه،
شما با این شرایط به نظر من کلا دارید راه رو اشتباه میرید، واقعا شناس زیادی برای گرفتن فاند ندارید، شاید کمتر از 5 درصد، اون هم به شرطی که بتونید یه نمره جی آر ای عالی بیارید که اصلا کار راحتی نیست، شما باید در نظر بگیرید که دانشگاه های ضعیف در کارشناسی و همچنین معدل ضعیف و از اون ها مهمتر مرتبط نبودن رشته ی مورد نظر با لیسانستون و خیلی چیزای دیگه مثل جدید بودن رشته و کم بودن دانشگاه های ارائه دهنده ی رشته همه و همه باعث میشه که نتونید خیلی به فاند فکر کنید، حتی نسبت به گرفتن پذیرش بدون فاند هم خیلی مطمئن نیستم، تازه شما برای ارشد میخاید که اون هم کلا خیلی فاند نداره در خودش، یعنی شما اگه از شریف با معدل 20 فارغ تحصیل میشدی در عمران و میخاستی ارشد عمران بخونی بازم خیلی راحت نبود بورس گرفتن، برای دکترا پول خیلی بیشتره تا لیسانس... به نظر من که شما یه تجدید نظری بکنید در این انتخابتون خیلی بهتره...

متاسفم که نا امیدتون میکنم، به هر حال الان حقیقت رو بدونید بهتر از اینه که یه مدتی از وقت و انرژی و پولتون بزنید بعدش به این نتایج برسید...

امیدوارم در زمینه های دیگه موفق باشید..

RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای پذیرش توصیه می‌کنید؟ - mehdi57008 - 23-11-2012

ادمين عزيز من مطالب ديگراين انجمن رو خوندم نديدم اينقدردشوارباشه من زبانم خوبه جي مت خوبي هم دارم مقالات زيادي هم دارم يعني اين مدارك رو طي يكسال بگيرم وپروپوزالهام روبفرسم واسه اساتيدمتعدد بازاينقد احتمالش ضعيفه؟ اتفاقا فكركنم رشته هاي جديد به نسبت رشته هاي ديگه مثل مهندسي كمترمتقاضي ومقاله داره،به هرصورت ممنون ازراهنمائيتون

RE: با شرایط من چه کشورهایی را برای پذیرش توصیه می‌کنید؟ - Shahrouz - 24-11-2012

درود
به نظر من هم شانس کمی برای فاند دارید.