![]() |
کلاس های رایگان آنلاین دانشگاه های معتبر جهان در برق و کامپیوتر - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: رشتههای تحصیلی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C) +--- انجمن: برق و کامپیوتر (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A8%D8%B1%D9%82-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%DB%8C%D9%88%D8%AA%D8%B1) +--- موضوع: کلاس های رایگان آنلاین دانشگاه های معتبر جهان در برق و کامپیوتر (/Thread-%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%B3-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D8%A2%D9%86%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B9%D8%AA%D8%A8%D8%B1-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D9%82-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%DB%8C%D9%88%D8%AA%D8%B1) |
RE: کلاس های رایگان آنلاین دانشگاه های معتبر جهان در برق و کامپیوتر - ariaie - 13-11-2012 (13-11-2012, 05:22 PM)ahmadpashaei نوشته: ببینید وقتی دانلود اینا تمام میشه آذم دیگه مرده هستاحمد جان شما اگر با اون روش اذیتی پیشنهاد میکنم یه سری به OCW Consortium بزن، فقط منابع رو گذاشته دیگه بحث کلاس و امتحان و .... که بخای استرس داشته باشی انقد هم درساش زیاده که حوصلت سر میره تا تهش بری ![]() امیدوارم به کارت بیاد شاد باشی RE: کلاس های رایگان آنلاین دانشگاه های معتبر جهان در برق و کامپیوتر - bzz - 06-12-2012 سلام دوستان ترم جدید کلاس های رایگان دانشگاه های برتر دنیا مثل استنفورد و...برای سال 2013 شروع به ثبت نام کرده است www.coursera.org موفق باشید RE: کلاس های رایگان آنلاین دانشگاه های معتبر جهان در برق و کامپیوتر - Esperanza - 11-01-2013 چند تا از دانشجوهاي ايراني در دانشگاه استنفورد دارن ويديوهاي آموزشي ميسازن كه خيلي عاليه. البته بيشتر مباحث دبيرستان هست ولي خوب كم كم دارن كارشون رو گسترش ميدن. مثلا نظريه بازي ها كه يه مبحث دانشگاهي هست رو هم دارند. ايراني هاي نخبه ديگه هم دعوت به همكاري شدن قابل توجه نخبگان آكادمياكافه http://kelasedars.org/ RE: کلاس های رایگان آنلاین دانشگاه های معتبر جهان در برق و کامپیوتر - ariaie - 12-05-2013 سلام و درود دوستان OCWه MIT یه ویژگی بسیار عالی اضافه کرده! برخی از درساش به زبانهای دیگر ترجمه شده و جای تعجب داره از اولین زبانهایی که توی منوش بود فارسی هست! کافیه بعد از باز کردن سایت منوی courses رو باز کنید در سمت راست ستون عمودیی مشاهده میکنید که عنوانش هست Translated Courses و زبانها هست فارسی رو بزنید درسایی که ترجمه شده میاد. گویا بیشترشون رو دانشکاه شهید بهشتی ترجمه کرده. امیدوارم به کار بیاد شاد باشید RE: کلاس های رایگان آنلاین دانشگاه های معتبر جهان در برق و کامپیوتر - mahyarelc - 01-01-2014 درود یکی از دانشگاههای آلمان یک course به نام Modeling and Smulation Using Matlab برای ارائه در April 2014 آماده کرده که بیشتر مباحث مربوط به رباتیک رو پوشش میده (به نظر میرسه از سطح مقدماتی شروع میکنه تا همه موارد رو پوشش بده) کلاس بصورت رایگان هست و برای کسانیکه کلاس رو تموم کنند certification صادر میشه برای اطلاعات بیشتر به این لینک مراحعه کنید RE: کلاس های رایگان آنلاین دانشگاه های معتبر جهان در برق و کامپیوتر - soheil_gh - 19-01-2014 با سلام سایت edx با کمک دانشگاه هارواد و ام ای تی و چند دانشگاه تاپ دیگر cource های رایگان و خیلی خوبی ارائه میدن. www.edx.org RE: کلاس های رایگان آنلاین دانشگاه های معتبر جهان در برق و کامپیوتر - elec59 - 10-02-2014 سلام کسی از دوستان تا حالا Statement of Accomplishment ای که از سایت های coursera یا edx گرفته رو تو رزومش آورده برای اپلای می خواستم ببینم اصلا ارزشی داره واسه اونا مخصوصا اگه پروسه پذیرش و مدرکی که میگیرین از این سایتا مال یه کشور باشند سپاس فراوان RE: کلاس های رایگان آنلاین دانشگاه های معتبر جهان در برق و کامپیوتر - saaaaam - 11-02-2014 (10-02-2014, 07:45 PM)'elec59' نوشته: سلام کسی از دوستان تا حالا Statement of Accomplishment ای که از سایت های coursera یا edx گرفته رو تو رزومش آورده برای اپلای می خواستم ببینم اصلا ارزشی داره واسه اونا مخصوصا اگه پروسه پذیرش و مدرکی که میگیرین از این سایتا مال یه کشور باشند سلام
دوست گرامی من دو تا از دوره های انلاین این سایت که در رشته مدیریت بود را گذراندم و در رزومه هم اوردم و البته هر جا اپلای کردم کپی ان را هم فرستادم ولی از دانشگاه ها پرسیدم مثلا چند دانشگاه استرالیا بهم گفتن ارزشی ندارد RE: کلاس های رایگان آنلاین دانشگاه های معتبر جهان در برق و کامپیوتر - elec59 - 11-02-2014 (11-02-2014, 12:18 PM)'saaaaam' نوشته:سلام ممنون از جوابتون فقط اون دوره های مدیریتی که گذروندید تو این سایتا برا یه دانشگاه استرالیایی بود به این دلیل می گم که به نظر من اگه از یه کشور باشن اونوقت از سطح علمی اون دانشگاه خبر دارن که در چه سطحیه آخه خیلی از درسایی coursera ارائه میده از یک uni درسی هست که تو همون دانشگاه مورد نظر دقیقا با همون سر فصل تدریس میشه RE: کلاس های رایگان آنلاین دانشگاه های معتبر جهان در برق و کامپیوتر - saaaaam - 11-02-2014 (11-02-2014, 12:44 PM)'elec59' نوشته: سلام ممنون از جوابتون فقط اون دوره های مدیریتی که گذروندید تو این سایتا برا یه دانشگاه استرالیایی بود به این دلیل می گم که به نظر من اگه از یه کشور باشن اونوقت از سطح علمی اون دانشگاه خبر دارن که در چه سطحیه آخه خیلی از درسایی coursera ارائه میده از یک uni درسی هست که تو همون دانشگاه مورد نظر دقیقا با همون سر فصل تدریس میشه والا دوست خوبم من فقط استرالیا را به عنوان مثال پیگیری کردم ولی برای همه کشورهای اروپایی هم که اپلای کردم تاثیر خاصی بر رزومم نداشت بنظر من چون مدرک رسمی دانشگاهی نیست روش حساب نکنید
|