![]() |
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- موضوع: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه (/Thread-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1-%D9%88-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87) |
RE: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - kamran70 - 21-07-2015 ممنونم از پاسخ تان پس خواهشا لطفا بفرمایید آلمان چه مزیت هایی نسبت به نروژ و فنلاند دارد ؟ اگر در این کشور ها پذیرش بگیرم نسبت به آلمان چه چیزهایی از دست میدهم ؟ RE: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - nader - 21-07-2015 (21-07-2015, 08:30 PM)kamran70 نوشته: ممنونم از پاسخ تاناولا که دانشگاهش همچنان رایگانه و یه هزینه ناچیز ثبت نام داره فقط اما مهمترین مزیتش فرصت کاری و همینطوز کار دانشجویی هستش در کشورای دیگه به راجتی آلمان نیست و در جالت کلی مزیتای زیادی داره RE: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - kamran70 - 22-07-2015 (21-07-2015, 10:00 PM)nader نوشته: اولا که دانشگاهش همچنان رایگانه و یه هزینه ناچیز ثبت نام داره فقط متشکرم از پاسخ تون پس دانشگاه های آلمان رایگان هست ولی فنلاند و نروژ شهریه دارند . در آلمان برای کار دانشجویی نیاز به داشتن مدرک زبان آلمانی هست ، آیا در کورس های انگلیسی فرصت پیدا کردن کار هست ؟ (بدون نیازبه زبان آلمانی) پس آلمان بهتر از کشورهای دیگر هست به شرط گرفتن پذیرش ! یه سوال دیگر این که آیا میتوان همزمان به چندین دانشگاه در کشورهای مختلف درخواست پذیرش داد و بعد منتظر نتیجه آنها شد ؟ RE: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - rulany - 22-07-2015 (22-07-2015, 08:16 AM)kamran70 نوشته: متشکرم از پاسخ تون نخیر ، نروژ و فنلاند هم رایگان هستند . آلمان بعضی از ایالت ها رایگان هستند و حدود 100 الی 200 یورو برای بلیط و سایر خدمات دانشجویی دریافت میشه.بعضی از دانشگاه ها علاوه بر اون مقدار ، 500 یورو شهریه هم دارند . شما پول داشته باشید ، برای 1000 تا دانشگاه در 200 کشور دنیا اپلای کن ، مشکلی نداره ، اما وقتی پذیرش ها اومد و قبول شدید ، باید یکی رو انتخاب کنید و برای ویزا اقدام کنید [برش] هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟ - giga - 07-08-2015 سلام. میگن که برای دانشگا ههای با رنک بالای 200 اصلا نباید اپلای کرد چون اصلا خیلی بد هستن. حالا دوستانی که اپلای کردن میشه بگن از چه رنکی اپلای کردن و اینکه من با این وضعیت باید از چه رنکی اپلای کنم؟ 1- مهندسی برق کنترل
2- معدل پیش دانشگاهی 56/18
3- معدل لیسانس 21/13
4- معدل فوق لیسانس 17
5- سه تا ژورنال خارجی یکی چاپ شده دو تا سابمیت ( روی یک مقاله هم دارم کار میکنم که میفرستم یه ژورنال خارجی)
6- یک مقاله کنفرانس خارجی چاپ شده
7- سه تا چهار تا رکامندیشن
8- جی ار ای 315
9- تافل 95
10- رتبه کنکور کارشناسی 168
RE: هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟ - nasim1234 - 08-08-2015 (07-08-2015, 11:28 PM)giga نوشته: سلام. میگن که برای دانشگا ههای با رنک بالای 200 اصلا نباید اپلای کرد چون اصلا خیلی بد هستن. حالا دوستانی که اپلای کردن میشه بگن از چه رنکی اپلای کردن و اینکه من با این وضعیت باید از چه رنکی اپلای کنم؟ شما شرایطت خوبه به شرطی که ریکام هات ریکام ریسرچ و مرتبط با مقاله ها هم باشه یعنی اگه همون اساتیدی که باشون مقاله دادی بهت ریکام خوب بدن خیلی خوب میشه. تو مقاله ها نفر چندمی؟ اگه اول/دوم باشی خیلی بهتره من درست رنک های بالای 50 رو حفظ نیستم ولی با توجه به کسایی که دیدم برای مثلا UCF شانس دارین یا یوسی ریورساید یا بافلو Buffalo تو همون رنج ها میگیرین. البته اگه نفر اول مقالاتین و میتونین استادی پیدا کنین تو رنک های بهتر (35-60) و کارتون به کارش بخوره باز شانستون خوبه. تاکید می کنم که استاد خیلی خیلی مهمه. برای مقاله دار ها پیدا کردن استادی تو همون زمینه ها یا شبیه خیلی تاثیر داره که استاد بدونه سابقه شما با کارش مچ میشه! کم کم استاد پیدا کنین باز سوال کنین بیشتر کمک بدم! RE: هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟ - Torkan - 08-08-2015 (07-08-2015, 11:28 PM)giga نوشته: سلام. میگن که برای دانشگا ههای با رنک بالای 200 اصلا نباید اپلای کرد چون اصلا خیلی بد هستن. حالا دوستانی که اپلای کردن میشه بگن از چه رنکی اپلای کردن و اینکه من با این وضعیت باید از چه رنکی اپلای کنم؟ درود دوست من مشکل بزرگ شما معدل لیسانس شماست. نفر چندم بودن هم در مقاله اهمیت آنچنانی نداره به خصوص در آمریکا.ای کاش gre تون بالای 320 بود که اون موقع شانستون بالا میبود. در هر حال خوشبختانه مقالات خارجی دارید. اگر خواستید نام ژورنال رو بگید تا بیشتر بتونم راهنمایی کنم. آیا isi هستند؟ امکان دادن دوباره gre ندارید؟رتبه کنکورتون خوبه، کدوم دانشگاه خوندید؟ پ.ن: حتما سعی کنید در sop تون یه جورایی کم بودن معدل رو توجیه کنید. این خیلی مهمه. دوستان من با معدلهای اینچنینی هم تونستن پذیرش خوب بگیرن. در ضمن این جمله که رنکهای بالای 200 ارزش ندارن رو از ذهنتون بیرون کنید. شما استاد خوب پیدا کن بعد همه چی حله. بااحترام، ترکان RE: هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟ - giga - 08-08-2015 من لیسانس دانشگاه تهران بودم و فوق لیسانس علم و صنعت که (البته گرایش الکترونیک دانشگاه تهران دوباره قبول شدم ولی ترجیح دادم برم کنترل و در sop هم این رو گفتم) من تمام مقالاتم اسم اول هستم. سه تا رکامندم به خاطر رسرچ هست یکی از آنها به خاطر نمره 20 در یک درس فوق لیسانس. مقالات ژورنالم 2تاش isi هست. این مساله کم بودن معدل رو نمی دونم چه جوری بیان کنم. راستش اینه که من وارد لیسانس شدم هیچ هدف مشخصی نداشتم و بهمین دلیل بی انگیزه بودم و درس نخوندم. می تونم همینو در sop بگم. بعضیا میگن در sop بهتره به نقاط ضعف اشاره نشه؟ تشکر RE: هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟ - sepinaz - 08-08-2015 (08-08-2015, 05:52 PM)giga نوشته: من لیسانس دانشگاه تهران بودم و فوق لیسانس علم و صنعت که (البته گرایش الکترونیک دانشگاه تهران دوباره قبول شدم ولی ترجیح دادم برم کنترل و در sop هم این رو گفتم) من تمام مقالاتم اسم اول هستم. سه تا رکامندم به خاطر رسرچ هست یکی از آنها به خاطر نمره 20 در یک درس فوق لیسانس. مقالات ژورنالم 2تاش isi هست. این مساله کم بودن معدل رو نمی دونم چه جوری بیان کنم. راستش اینه که من وارد لیسانس شدم هیچ هدف مشخصی نداشتم و بهمین دلیل بی انگیزه بودم و درس نخوندم. می تونم همینو در sop بگم. بعضیا میگن در sop بهتره به نقاط ضعف اشاره نشه؟ تشکر واقعا هم نقطه ضعف رزومتون فقط معدل لیسانس هست آیا امکان دادن دوباره ی GRE و تافل رو ندارید برای رسوندن تافل به بالای 100 و GRE بالای 320 من requirement های خیلی از دانشگاه های خوب کانادا رو بررسی کردم (چون هدف خودم کاناداست ) مینیمم تافل 100 میخواستن؟ هدفتون فقط آمریکا هست؟ البته دوستان بیشتر تجربه دارند ولی به نظر من با توجه به رزومه ی پژوهشی نسبتا قوی که دارید پیدا کردن استاد خیلی میتونه شانستون رو افزایش بده و نباید زیاد ناامید بود که حتما رنک بالای 200 میشه هرچند که از نظر من هرجا به از اینجا ![]() RE: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - giga - 11-08-2015 نه اصراری به آمریکا ندارم کانادا هم خوبه . من فقط چند نفر بهم گفتن که هیچ کس برای رنک بالای 200 اپلای نمیکنه که تو می خوای بکنی. یعنی خیلی باید بد باشی که برای اینجور رنک ها اپلای کنی. خالا می خوام بدونم این مسئله معدل لیسانس رو می تونم به این صور ت که گفتم در sop اشاره کنم؟ با تشکر |