![]() |
چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C) +--- موضوع: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ (/Thread-%DA%86%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%D8%B4%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B7-%D9%85%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF%D8%9F) |
RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - niloofar_m - 16-11-2016 با سلام 1-رشته/مقطع: كارشناسي مهندسي كامپيوتر 2-دانشگاه محل تحصیل: شهيد چمران اهواز 3-معدل کل: ١٤.٥ 4-نمره زبان: تافل ١١٤ 5-تعداد مقالات: يك مقاله به ژورنال معتبر فرستادم اما هنوز جوابش نيومده 6-تعداد توصیه نامه ها: ٢ تا اما ٣ تا هم مي تونم بگيرم خواسته ها: (مقطع پذیرش/نام دانشگاه مورد نظر/فاند) براي مقطع كارشناسي ارشد مي خوام اپلاي كنم و مي خوام بدونم كه ايا براي دانشگاه هايي مثل دانشگاه استكلهم و دانشگاه Lund شانس قبولي دارم؟ دنبال فاند نيستم چون مي دونم معدل بالايي ندارم. همچنين مي خواستم بدونم با دونستن فقط زبان انگليسي كدوم دانشگاه هاي المان مي تونم اپلاي كنم؟ RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Matinking - 16-11-2016 (16-11-2016, 02:39 AM)niloofar_m نوشته: با سلام Lund شاید کمی دور از دسترس باشه... ولی دانشگاه استکهلم "شاید" (به نسبت Lund و KTH و Chamlers) گزینه دردسترس تری باشه... در آلمان دانشگاه هایی که بشه در اونها به انگلیسی کامپیوتر خوند زیاد هستند... منتها خب شاید برای همه درجه یک هاشون شانس بالایی نداشته باشید... مثلا من دوستی داشتم که پارسال با معدلی حدود معدل شما اونم از دانشگاه آزاد از دانشگاه Passau پذیرش گرفت... شاید برای دانشگاه های بهتر هم شانس داشته باشید... با توجه به اینکه درگیر fund نیستید به نظرم بالاخره می تونید پذیرش بگیرید... RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - samiemostafavi - 18-11-2016 سلام، من 1: فارغ التحصیل کارشناسی مهندسی برق دانشگاه تهران هستم 2: در حال حاضر در یک پست مدیریتی کار می کنم 3: معدل کلم ۱۶ هست 4: تافل: ۹۳، جی آر ای: ۳۱۰ 5: عداد مقالات 0 6: تعداد توصیه نامه ها ۳ خواسته هام: (مقطع پذیرش/نام دانشگاه مورد نظر/فاند) می خوام برای مدیریت یا اقتصاد اپلای کنم. مرسی RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Shihan - 20-11-2016 (18-11-2016, 05:58 PM)samiemostafavi نوشته: سلام، شانس داری اما برای رشته های مدیریتی در فوق لیسانس خیلی نمیشه روی بورس حساب باز کرد. کشورهای اسکاندیناوی و هلند و فرانسه و المان از شهرهای و دانشگاههای خوبی در زمینه اقتصاد و مدیریت برخوردار هستن. ضمناً شرایط خوبی داری اگر بتونی با داشتن نمره GMAT برای امریکا هم اقدام کنی. RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - mehdi_blkn - 21-11-2016 سلام. فارغ التحصیل کارشناسی مهندسی کامپیوتر - نرم افزار دانشگاه محقق اردبیلی (همون دانشگاه اردبیل) معدل کل 15.48 مقاله: 1 دونه کنفرانسی آیلتس: اقدام کردم. میتونم 6 یا 6.5 بگیرم توصیه نامه هم 2 تا با توجه به اینکه میخوام تو مقطع دکترا هم ادامه تحصیل بدم بعدش. برای مقطع کارشناسی ارشد چه کشوری و چه دانشگاهی رو پیشنهاد میکنین؟؟ اگه فاند هم بتونم بگیرم خیلی خوب میشه. نظرم خودم که بیشتر رو آلمان و ایتالیاست. بخاطر هزینه هاش. اصلا شانسی دارررم؟؟ RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Shihan - 21-11-2016 (21-11-2016, 11:58 AM)mehdi_blkn نوشته: سلام. دروود بر شما برای هر دو کشور شانس داری بهتره دانشگاههای بیشتری رو انتخاب کنی در رشته و گرایش شما زیاد دوره فوق برگزار میشه. بهتره به دانشگاههای خوب فکر کنید که بتونید برای دکتری به جای بهتری اقدام کنید و بری. از فاند هم خبری نیست برای فوق لیسانس. کشورهای فرانسه رو هم در نظر بگیرید برای هزینه پایین و اسکاندیناوی RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - shirinparsa - 13-12-2016 سلام من لیسانس مهندسی شیمی دارم و فوق مهندسی هسته ای خوندم . امکان داره که بتونم مهندسی شیمی برا دکترا تو اروپا بخونم ؟ RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Matinking - 13-12-2016 (13-12-2016, 02:07 AM)shirinparsa نوشته: سلام مهندسی شیمی و مهندسی هسته ای می تونند بالنسبه مسترکاتی داشته باشند: مثلا کار سیستمی رو راکتورهای هسته ای، طراحی خاص در حیطه راکتورهای شیمیایی هست... یا مثلا تحلیل های حرارتی و انتقال حرارت و جرم در مهندسی هسته ای عملا نشات گرفته از انواع مشابه در مهندسی شیمی هستند... و مواردی از این قبیل... اگر در چنین موضوعاتی تجربه داشته باشید و البته بتونید در این موضوعات ایده پردازی داشته باشید، مسلما برای این تغییر رشته شانس دارید... مهم این هست که بتونید اساتید رو مجاب کنید که عقبه تون عملا برای این تغییر رشته مساعد هست... RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - zohrehniazi - 13-12-2016 کارشناس علوم ازمایشگاهی دانشگاه ازاد شاهرود معدل 15.69 3 تا مقاله دارم نمره زبان رو نگرفتم هنوز همون 6.5 یا 7 برای ارشد ژنتیک بالینی فاند کامل میخوام RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - mrmz - 27-12-2016 1-رشته/مقطع: کارشناسی مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار (دانشجوی ترم 3 ارشد مهندسی فناوری اطلاعات گرایش شبکه های کامپیوتری) 2-دانشگاه محل: تحصیل هر دو مقطع دانشگاه آزاد 3-معدل کل: 14.47 (ارشد 16.70 در دو ترم گذشته) 4-نمره زبان: بعد از عید امتحان میدم، احتمالا 6.5-7 5-تعداد مقالات: 0 (شاید یکی تو کنفرانس داخلی تا چند ماه دیگه اوکی شه) خواسته ها: میخوام برای ارشد اقدام کنم (همین رشته شبکه رو اقدام کنم یا تو رشته های مدیریت هم شانس پذیرش دارم؟)/ترجیحا هزینه دانشگاه زیر 500-600 یورو برای هر ترم باشه.. فاند نمیخوام. |