آکادمیا کافه
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- موضوع: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه (/Thread-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1-%D9%88-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87)

RE: تغییر رشته در هنگام اقدام و گرفتن پذیرش - Andre - 28-05-2015

(28-05-2015, 06:38 PM)'allahyari' نوشته: ممنونم از راهنماییتون.چون قبل از اقدام برای ارشد فیزیک قصد اقدام برای ارشد مدیریت رو داشتم اما به دلایلی نشد ،با شرایط حال حاضر که با توجه به معدل ارشدم به نظر بهتر باشه برای مستر دوم اقدام کنم تغییر رشته به مدیریت رو پرسیدم.پس نظر شما اینه که برای مستر دوم تو رشته خودم اقدام کنم و بعد برای دکتری.فقط من متوجه نشدم منظورتون از اینکه توصیه نمیکنید چی هست اقدام برای دکتری با شرایط فعلیم یا چیز دیگه ای؟متشکرم.

ببینید به نظرم من مهمترین مسأله در زمان فعلی برای شما تصمیم گیری هست. و این تصمیم گیری شامل مسائلی میشه که شما باید در مرحله اول بهشون پاسخ بدید که بتونید برنامه ریزی داشته باشید، مثل،
1- آیا توانایی پرداخت هزینه زندگی در یک کشور اروپایی مثل آلمان، نروژ و فنلاند رو دارم!؟ 
2- هدف من از ادامه تحصیل چیه؟ به رشته ام علاقه دارم؟ یا میخام ابزاری باشه که برم جایی زندگی کنم!؟
3- کدام کشورها به روحیات من سازگارتره؟
4-  چه آینده شغلی ای خواهم داشت؟
.
.
.
این سوالات تنها نمونه هستند و فضا رو برای فکر کردن و تصمیم گیری برای شما باز میکند. منظور من از پست قبلی این بود که شما باید ببینید حاضرید برید به کشوری مثل برزیل و در اون فرهنگ و اجتماع به ادامه تحصیل بپردازید!؟ توجه کنید که پذیرش از یک دانشگاه از یک سمت و برآروده کردن انتظارات دانشکده و سوپروایز از سمت دیگر مسائلی هست که باید در نظر بگیرید. مطمئناً تحصیل در این شرایط آسان نخواهد بود اگر علاقه نداشته باشید. اکثر دوستانی که کمک هزینه و بورسیه دریافت میکنند موظفن وظایف خودشون رو که شامل ساعتهای بسیار زیادی مطالعه کردن هست رو انجام بدن. شرایطی رو تصور کنید که به رشتتون علاقه نداشته باشید. یا محیط زندگی و فرهنگ غالب برای شما نامناسب باشه.

موفق باشید

[برش] گرفتن پذیرش برای فوق لیسانس مجدد یا دکترا؟ - ZAnbagh - 31-05-2015

سلام به دوستان
من ارشد محیط زیست ( آب و فاضلاب) رو سال 88 گرفتم! و توی این چند سال وقفه کار مرتبط هم ندارم!
ارشد آزاد با معدل 17.5 و لیسانس از علوم پزشکی خرم آباد معدل 16.5
Ielts 7 دارم و یک مقاله کنفرانس خارجی، دستیار کار تحقیقاتی بودم تا 1 سال... دارم واسه 2 مقاله دیگه کار میکنم. واسه دانشگاههای کانادا ترم قبل اپلای کردم هم ارشد و هم دکترا که جواب نگرفتم متاسفانه!
به نظر شما کجا میتونم با این رزومه ادامه تحصیل بدم؟ ممنون از توجه شما

RE: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - frsidash - 15-07-2015

سلام.من امسال پیش دانشگاهی رو تموم کردم با معدل 10.30 ویکی از درسارو هم گذاشتم تبصره.معدل کل دیپلم 18.20 هستش.میخواستم ببینم با این شرایط کدوم کشور و دانشگاه میتونم پذیرش بگیرم.

با تشکر فراوان

RE: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - frsidash - 17-07-2015

سلام.من امسال پیش دانشگاهی رو تموم کردم ولی 2 درسم مونده که باید امتحان بدم و احتمالا معدلمم 13 بشه .معدل کل دیپلم 18.20 هستش.میخواستم ببینم با این شرایط کدوم کشور و دانشگاه میتونم پذیرش بگیرم برای پزشکی??
با تشکر

RE: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - M1KE - 18-07-2015

در اغلب دانشگاه های آمریکا و کانادا برای اینکه بتونید در رشته های مرتبط با پزشکی پذیرش بگیرید می بایست ابتدا یک کارشناسی در رشته هایی مثل بیوشیمی یا زیست شناسی و مانند اینها بخونید. عنوان دقیق این رشته های پیش نیاز رو که موردقبولشون باشه رو می بایست در سایت دانشگاه هایی که رشته پزشکی رو ارائه میدن پیدا کنید.

بنابراین با توجه به شرایط شما بهتره ابتدا از یکی از دانشگاه های متوسط در یکی از این رشته های پیش نیاز پذیرش بگیرید و سپس به شرطی که معدلتون در اون کارشناسی خوب باشه می تونید برای پزشکی پذیرش بگیرید. با توجه به اینکه معدل پیش دانشگاهی تون خیلی پایینه شاید بد نباشه ابتدا فقط با دیپلم اقدام کنید و اگر مدرک پیش دانشگاهی رو هم خواستین اونوقت ارائه بدین چون دومی یک مقدار شانس پذیرش رو پایین میاره. همین طور بهتره زبان تون رو بهبود بدین و در یکی از آزمون های تافل یا آیلتس آکادمیک نمره خوبی بیارین. 

(15-07-2015, 11:49 AM)frsidash نوشته: سلام.من امسال پیش دانشگاهی رو تموم کردم با معدل 10.30 ویکی از درسارو هم گذاشتم تبصره.معدل کل دیپلم 18.20 هستش.میخواستم ببینم با این شرایط کدوم کشور و دانشگاه میتونم پذیرش بگیرم.

با تشکر فراوان

(17-07-2015, 06:46 PM)frsidash نوشته: سلام.من امسال پیش دانشگاهی رو تموم کردم ولی 2 درسم مونده که باید امتحان بدم و احتمالا معدلمم 13 بشه .معدل کل دیپلم 18.20 هستش.میخواستم ببینم با این شرایط کدوم کشور و دانشگاه میتونم پذیرش بگیرم برای پزشکی??
با تشکر

RE: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - M1KE - 19-07-2015

@frsidash 

در مورد مدرک کارشناسی که سوال کرده بودین، تا جایی که من اطلاع دارم مدرک ایرانی رو نمی پذیرند و می بایست در یکی از دانشگاه های آمریکای شمالی خونده باشین که از اونجاییکه در رشته های پزشکی اغلب فاند وجود نداره هزینه های تحصیل به نسبت زیاد میشه. به غیر از گزینه خوندن کارشناسی در رشته هایی مثل بیوشیمی یا فیزیولوژی که در پست قبلی بهشون اشاره کردم، یک گزینه ی دیگه هم که وجود داره خوندن pre-med هست که دو ساله است ولی شانس چنین متقاضیانی کمی کمتر از اونهاییست که کارشناسی خوندن.

فکر می کنم برای رشته های پزشکی در دانشگاه هایی اروپایی هم هزینه ها کمتر باشه و هم راحت تر بتونید پذیرش بگیرید، مثلا در کشور آلمان. جزئیاتش رو می تونید در تاپیک شانس پذیرش اون کشورها مطرح کنید تا دوستان دیگه پاسخ بدن.

موفق باشید

RE: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - kamran70 - 20-07-2015

با درود بر شما
بنده دانشگاه ازاد نجف اباد رشته برق گرایش مخابرات مشغول به تحصیل هستم و در طی گذراندن کارآموزی هستم . معدل بنده حدود 15.5 هست و مقاله و ... هم ندارم . به زبان غیر از انگلیسی اشنایی ندارم و به دنبال فاند هم نیستم . به نظرتون برای چه کشور هایی میتونم پذیرش بگیرم که مهاجر پذیر باشه و گرفتن پذیرش راحت تر باشه ؟
دوستان آلمان را پیشنهاد میکنند ولی بنده اشنایی با این زبان ندارم

RE: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - rulany - 20-07-2015

(20-07-2015, 10:33 AM)kamran70 نوشته: با درود بر شما
بنده دانشگاه ازاد نجف اباد رشته برق گرایش مخابرات مشغول به تحصیل هستم و در طی گذراندن کارآموزی هستم . معدل بنده حدود 15.5 هست و مقاله و ... هم ندارم . به زبان غیر از انگلیسی اشنایی ندارم و به دنبال فاند هم نیستم . به نظرتون برای چه کشور هایی میتونم پذیرش بگیرم که مهاجر پذیر باشه و گرفتن پذیرش راحت تر باشه ؟
دوستان آلمان را پیشنهاد میکنند ولی بنده اشنایی با این زبان ندارم

همانطور که گفته شد در آلمان شما نیازی به داشتن زبان آلمانی ندارید . میتونید برای آلمان اقدام کنید . همچنین برای فنلاند و نروژ هم میتونید اقدام کنید با توجه به اینکه رایگان هم هستند گزینه ی خوبی میتونند باشند

RE: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - kamran70 - 20-07-2015

(20-07-2015, 11:36 AM)rulany نوشته: همانطور که گفته شد در آلمان شما نیازی به داشتن زبان آلمانی ندارید . میتونید برای آلمان اقدام کنید . همچنین برای فنلاند و نروژ هم میتونید اقدام کنید با توجه به اینکه رایگان هم هستند گزینه ی خوبی میتونند باشند

ممنونم از پاسخ تون
ولی دوستان گفتند که پذیرش گرفتن در دانشگاه های آلمانی از دانشگاه هایی که کورس انگلیسی دارند راحت تر هست و رقابت در دانشگاه های اینترنشنال بیشتر هست .
زبان نروژ هم انگلیسی است ؟

RE: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - rulany - 21-07-2015

(20-07-2015, 05:46 PM)kamran70 نوشته: ممنونم از پاسخ تون
ولی دوستان گفتند که پذیرش گرفتن در دانشگاه های آلمانی از دانشگاه هایی که کورس انگلیسی دارند راحت تر هست و رقابت در دانشگاه های اینترنشنال بیشتر هست .
زبان نروژ هم انگلیسی است ؟

هم دانشگاه های نروژ . هم فنلاند رشته ی شما را به زبان انگلیسی هم ارائه میدهند .
مطمئنا پذیرش گرفتن از کورس های آلمانی راحت تر هست در آلمان ، اما شما گفتید که آشنایی با زبانی غیر از انگلیسی ندارید، به خاطر همین شما حداقل باید 1 سال برای گرفتن مدرک زبان آلمانی وقت بذارید. در نروژ و فنلاند شما میتونید فعلا رایگان تحصیل کنید و به نظرم شانس پذیرش هم دارید