آکادمیا کافه
شانس پذیرش کارشناسی ارشد از دانشگاه های آلمان - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+---- انجمن: آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86)
+----- انجمن: تحصیل در آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86)
+----- موضوع: شانس پذیرش کارشناسی ارشد از دانشگاه های آلمان (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86)

RE: شانس پذیرش کارشناسی ارشد از دانشگاه های آلمان - mahbeigom - 18-12-2015

با سلام
من یک دختر افغانستانی هستم. در حال حاضر ایران زندگی میکنم.
کاردانی رو در رشته کامپیوتر در دانشگاه دولتی با معدل بالای 18 گرفتم.
در حال حاضر دانشجوی کارشناسی دانشگاه ازاد نجف اباد هستم. یک ترم دیگه دارم و فعلا هم معدل بالای 18. تا تیر 95 تمام میشه کارشناسیم.
دارم برای ایلتس میخونم و فکر میکنم تا خرداد ایلتس رو هم گرفته باشم. 
سوالم اینه که فکر میکنید من میتونم فاند بگیرم؟
و الان من باید چیکار کنم؟ تعیین دانشگاه؟ 
از کی با دانشگاها مکاتبه کنم؟ قبل از فارغ التحصیلی امکانش هست؟ بدون داشتن مدرک و شاید گرفتن گواهینامه از دانشگاه؟
ممنون میشم اگر علاوه بر این توضیحات دیگه ای هم داشتین، بنویسید.
سپاس که وقت میگذارید.

RE: شانس پذیرش کارشناسی ارشد از دانشگاه های آلمان - mmjavad - 18-12-2015

(18-12-2015, 01:16 PM)mahbeigom نوشته: با سلام
من یک دختر افغانستانی هستم. در حال حاضر ایران زندگی میکنم.
کاردانی رو در رشته کامپیوتر در دانشگاه دولتی با معدل بالای 18 گرفتم.
در حال حاضر دانشجوی کارشناسی دانشگاه ازاد نجف اباد هستم. یک ترم دیگه دارم و فعلا هم معدل بالای 18. تا تیر 95 تمام میشه کارشناسیم.
دارم برای ایلتس میخونم و فکر میکنم تا خرداد ایلتس رو هم گرفته باشم. 
سوالم اینه که فکر میکنید من میتونم فاند بگیرم؟
و الان من باید چیکار کنم؟ تعیین دانشگاه؟ 
از کی با دانشگاها مکاتبه کنم؟ قبل از فارغ التحصیلی امکانش هست؟ بدون داشتن مدرک و شاید گرفتن گواهینامه از دانشگاه؟
ممنون میشم اگر علاوه بر این توضیحات دیگه ای هم داشتین، بنویسید.
سپاس که وقت میگذارید.

کاردانی از کجا باشه زیاد مهم نیست در بیشتر کشورا
برای ارشد هم به اون صورت فاند نمیشه پیدا کرد
معمولا از آوریل دنبال اپلای برای دانشگاه ها باشد البته بسته به کشور و دانشگاه، ولی از قبلش مدارک رو آماده کنید، مثل اصل مدرک و ریز نمرات اگه بتونید بگیریدشون
الان فکر پیدا کردن کشور و دانشگاه و رشته باشید، برای ارشد خیلی نیاز به تماس با استاد ها نیست، اپلای میکنید و ...
اگه فاند میخواید چرا فرق می کنه باید خیلی قوی باشید و نشون بدین که کار تحقیقاتی می تونید انجام بدید و با توجه به موضوعاتی که استادا کار می کنن یکی رو پیدا کنید و طرحی رو که ساختار قابل کار و نشان از دانش علمی باشه ارائه بدین
خیلی کلی گفتم

RE: شانس پذیرش کارشناسی ارشد از دانشگاه های آلمان - Atlantis - 18-12-2015

سلام، وقت همگی بخیر
تشکر میکنم از راهنمایی ها و مشاوره های عالی همه مدیران.

من پیرو پاسخ @Emir عزیز در این ارسال، در سایت daad گشتم و پروگرم های فوق العاده ای پیدا کردم. حالا سوالم اینه که اقدام کردن برای فاند از طریق موسسه DAAD به چه صورت هست؟

مثلا این پروگرم در دانشگاه ULM معاف از شهریه هست. اما طبق گفته دانشگاه، ماهانه حداقل 700 یورو برای زندگی لازمه، ضمن اینکه علنا اعلام میکنه:
  • Ulm University does not offer any scholarships for incoming students.
ممنون میشم توضیح بفرمایید چطور میشه اسکالرشیپ پیدا کرد تا از همون ترم اول ساپورت مالی شد.

RE: شانس پذیرش کارشناسی ارشد از دانشگاه های آلمان - Emir - 19-12-2015

(18-12-2015, 09:44 PM)Atlantis نوشته: سلام، وقت همگی بخیر
تشکر میکنم از راهنمایی ها و مشاوره های عالی همه مدیران.

من پیرو پاسخ @Emir عزیز در این ارسال، در سایت daad گشتم و پروگرم های فوق العاده ای پیدا کردم. حالا سوالم اینه که اقدام کردن برای فاند از طریق موسسه DAAD به چه صورت هست؟

مثلا این پروگرم در دانشگاه ULM معاف از شهریه هست. اما طبق گفته دانشگاه، ماهانه حداقل 700 یورو برای زندگی لازمه، ضمن اینکه علنا اعلام میکنه:
  • Ulm University does not offer any scholarships for incoming students.
ممنون میشم توضیح بفرمایید چطور میشه اسکالرشیپ پیدا کرد تا از همون ترم اول ساپورت مالی شد.

سلام . دوست عزیز طریقه استفاده و اپلای از طریق دااد رو مدیر محترم @Shihan بهتر میدونن . من فقط سریقه پیدا کردن دوره رو تونستم بهتون بگم . با تشکر

RE: شانس پذیرش کارشناسی ارشد از دانشگاه های آلمان - Shihan - 19-12-2015

برای بورس گرفتن در مقطع ارشد در المان شانس بسیار کم است اما اینگونه نیست که روزنه امیدی نباشد ، اما حداقل بر حسب تجربه هم که شده تلاش خودتون رو کنید. در مقطع ارشد هزینه تحصیل که رایگان و مبلغ 750 یورو بعنوان کمک هزینه زندگی پرداخت میشود. بهتره در خصوص برنامه موجود در دانشگاه ULM به موسسه DAAD در تهران مراجعه کنید اولاً اینکه مورد ارشد تحت بورس DAAD قرار میگیرد و اگر پاسخ مثبت بود، سپس میتونی مدارک رو براساس نیاز دانشگاه به موسسه DAAD برای ارزیابی بورس ارسال کنید.

Application location
DAAD Information Centre Teheran
Dr.Shariati St.,Yakhchal St.,Keynejad St., Eslamieh East St., No. 10
Tehran
Iran, Islamic Republic of
Tel.: +98 21/22 64 95 10
E-Mail.: info@daad-iran.org
WWW.: http://www.daad-iran.org

RE: شانس پذیرش کارشناسی ارشد از دانشگاه های آلمان - مهمان - 21-12-2015

سلام ميخواستم بدونم كدوم دانشگاه هاى آلمان براى ادامه تحصيل تو مقطع ارشد معمارى پايدار(sustainable architecture) پذيرش دانشجو دارن؟ و آيا بورسيه تحصيلى هم ميدن يا خير؟ و اينكه اصلا كدوم كشور براى معمارى پايدار بهتر و قوى تره؟

RE: شانس پذیرش کارشناسی ارشد از دانشگاه های آلمان - mobindanesh - 21-12-2015

[b][b][b][b][b][b][b][b]مقطع تحصیلی برای گرفتن پذیرش: کارشناسی ارشد
رشته مورد نظر:مکانیک خودرو بیشتر مد نظرم هست

معدل لیسانس:17
رشته لیسانس:مکانیک خودرو
دانشگاه لیسانس:آزاد همدان
[b][b]مدرک زبان انگلیسی: آیلتس 6.5
مدرک زبان آلمانی:مدرک A1
مقالات خارجی:-------
مقالات داخلی: ------
تالیف کتاب:-------
سابقه کار:----
سایر : مسلط به نرم افزارهای کتیا و اتوکد

دانشگاه مورد نظر در آلمان: نمیدونم چه دانشگاهایی رشته من رو دارن ولی اینگلیسی زبان باشه و اینکه توی اون شهر بتونم کار هم بکنم و اینکه مدرک اون دانشگاه بی ارزش نباشه یعنی بعد از 3 سال ک برگشتم نگن مدرکت از نظر ما بی ارزشه
[/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b]
[/b]
[b][b][b][b][b][b][b][b][b][b]دانشگاههای آمریکا رو هم اگه شانسی دارم بگید البته اونایی که حداقل هزینه تحصیل نداشته باشه[/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b]

[b][b][b][b][b][b][b][b][b][b]و اینکه هزینه اپلای کردن چقدر در میاد؟ چه برای آلمان چه آمریکا؟[/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b]

RE: شانس پذیرش کارشناسی ارشد از دانشگاه های آلمان - Matinking - 21-12-2015

(21-12-2015, 02:42 PM)مهمان نوشته: سلام ميخواستم بدونم كدوم دانشگاه هاى آلمان براى ادامه تحصيل تو مقطع ارشد معمارى پايدار(sustainable architecture) پذيرش دانشجو دارن؟ و آيا بورسيه تحصيلى هم ميدن يا خير؟ و اينكه اصلا كدوم كشور براى معمارى پايدار بهتر و قوى تره؟

سلام

دانشگاه اشتوتگارت program شناخته شده ای در این field ارائه می کنه...
بورس تقریبا برای این program تعریف نشده است...
معماری در جای جای اروپا رشته شناخته شده ای هست... منتها دانشگاه های ایتالیا سرآمد همه مراکز تحقیقاتی در زمینه معماری و گرایش های وابسته به اون هستند...

براتون آرزوی موفقیت دارم

RE: شانس پذیرش کارشناسی ارشد از دانشگاه های آلمان - nikihr - 30-12-2015

[b][b][b][b][b][b][b][b]مقطع تحصیلی برای گرفتن پذیرش: کارشناسی ارشد
رشته مورد نظر: cognitive science

معدل لیسانس:17.02
رشته لیسانس:زیست شناسی-گرایش گیاهی
دانشگاه لیسانس:دانشگاه تهران
[b][b]مدرک زبان انگلیسی:IELTS:7
مدرک زبان آلمانی:B1
از موسسه مربوط به فعالیت های علوم شناختی در تهران مدرک شرکت در چند کارگاه را دارم.

دانشگاه مورد نظر در آلمان:
[/b]Ruhr-University Bochum-

University of Tübingen-University of Osnabrück-Berlin school of mind and brain
سوال من اینه که در دانشگاه تهران گرایش های زیست تنها 30 واحد اختلاف دارن،امکان پذیرش وجود داره که من با عنوان رشته زیست شناسی اپلای کنم یا حتما گرایش هم باید ذکر بشه؟در واقع اطلاعی در این زمینه ندارم چون تو سایتای خودشون زده مدرک زیست شناسی رو قبول دارن صحبتی از گرایش نشده.

RE: شانس پذیرش کارشناسی ارشد از دانشگاه های آلمان - Shihan - 30-12-2015

(30-12-2015, 11:46 AM)nikihr نوشته: [b][b][b][b][b][b][b][b]مقطع تحصیلی برای گرفتن پذیرش: کارشناسی ارشد
رشته مورد نظر: cognitive science

معدل لیسانس:17.02
رشته لیسانس:زیست شناسی-گرایش گیاهی
دانشگاه لیسانس:دانشگاه تهران
[b][b]مدرک زبان انگلیسی:IELTS:7
مدرک زبان آلمانی:B1
از موسسه مربوط به فعالیت های علوم شناختی در تهران مدرک شرکت در چند کارگاه را دارم.

دانشگاه مورد نظر در آلمان:
[/b]Ruhr-University Bochum-

University of Tübingen-University of Osnabrück-Berlin school of mind and brain
سوال من اینه که در دانشگاه تهران گرایش های زیست تنها 30 واحد اختلاف دارن،امکان پذیرش وجود داره که من با عنوان رشته زیست شناسی اپلای کنم یا حتما گرایش هم باید ذکر بشه؟در واقع اطلاعی در این زمینه ندارم چون تو سایتای خودشون زده مدرک زیست شناسی رو قبول دارن صحبتی از گرایش نشده.

شانست برای ارشد بسیار مطلوب است. دانشگاه Tubingen , Bochum هر دور در زمینه رشته های علوم ازمایشگاه و تجهیزات و تیم قوی دارن.
در خصوص گرایش هم تا اونجایی که اطلاع دارم شما زمانی که رشته رو انتخاب کردید و تشریف بردید اونجا با نظر سوپروایزر در گروه خاصی از گرایش های مربوط به رشته و علاقمندی خودت کار میکنی.