آکادمیا کافه
چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+--- موضوع: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ (/Thread-%DA%86%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%D8%B4%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B7-%D9%85%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF%D8%9F)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54

RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - imanhaghgoo - 06-08-2016

(06-08-2016, 08:46 PM)Shihan نوشته: شما برای رشته های مدیریت باید حداقل یکی از ازمونهای بالا (توصیه میکنم GMAT) رو بدهید چون هم شانست رو بالا خواهی برد و اینکه کار پژوهشی ندارید. در کل شانست برای بورس در رشته های مدیریتی بالا نیست ضمن اینکه باید روی نمره زبان بالا که نشان از فن بیان شما و تشریح مسایل مدیریتی داره ، نشان دهید. در بهترین حالت اگر مشکل اضافه سن ندارید توصیه به فوق صنایع توصیه میکنم.

با توجه به رزومه و اینکه شرایط پذیرش در اروپا می تونم برای ارشد مهندسی صنایع برای اروپا اقدام کنم و فاند بگیرم ؟

RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - imanhaghgoo - 06-08-2016

(06-08-2016, 08:46 PM)Shihan نوشته: شما برای رشته های مدیریت باید حداقل یکی از ازمونهای بالا (توصیه میکنم GMAT) رو بدهید چون هم شانست رو بالا خواهی برد و اینکه کار پژوهشی ندارید. در کل شانست برای بورس در رشته های مدیریتی بالا نیست ضمن اینکه باید روی نمره زبان بالا که نشان از فن بیان شما و تشریح مسایل مدیریتی داره ، نشان دهید. در بهترین حالت اگر مشکل اضافه سن ندارید توصیه به فوق صنایع توصیه میکنم.

ضمنا اگه بخوام تو همین مدیریت پذیرش بگیرم شانس چه گرایشهایی رو دارم؟ برای مدیریت ریکامند از اساتید هم لازمه؟

راهنمایی - selma - 07-08-2016

سلام 
ارشد ژنتیک هستم روی پایان نامه ام کار میکنم معدل ارشدم فکر کنم 15 به بالا بشه و از پایان نامه ام هم یک یا دومقاله ISI در میاد و یک مقاله پدیرفته شده در کنگره بین المللی 2016 دارم. 
میخواستم دکترا برا اروپا ترجیحا کشورهای اسکاندیناوی apply کنم.. 
البته به صورت فاند یا بورسیه گرفتن..
و اینکه تا اونجایی که میدونم اروپا دکترا به صورت position هست یعنی شغل محسوب میشه... 
ممنون میشم راهنمایی کنید کدام کشورها رشته ی منو دارن؟ (ژنتیک انسانی یا ژنتیک پزشکی )

RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Shihan - 07-08-2016

(06-08-2016, 09:22 PM)imanhaghgoo نوشته: با توجه به رزومه و اینکه شرایط پذیرش در اروپا می تونم برای ارشد مهندسی صنایع برای اروپا اقدام کنم و فاند بگیرم ؟

بله شانس دارید اما در کل برای فوق صنایع رشته ها محدود و عملاً فاند وجود نداره.
(06-08-2016, 09:25 PM)imanhaghgoo نوشته: ضمنا اگه بخوام تو همین مدیریت پذیرش بگیرم شانس چه گرایشهایی رو دارم؟ برای مدیریت ریکامند از اساتید هم لازمه؟

برای مدیریت هم بله شانس وجود داره ، اما نمره زبان بالا و معدل تاثیر گذار است. بعلاوه باید رشته/ گرایشهای متعددی اقدام کنید.
- بله ، حتماً توصیه نامه نیاز است.

RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - zizi. - 08-08-2016

سلام وقت بخیر
 کار شناسی مهندسی منابع طبیعی گرایش محیط زیست هستم
دانشجوی دانشگاه صنعتی اصفهان
معدل 13/5
نمره ی تافل بالای100
یک مقاله ی داخلی
ریکام معتبر
درخواست پذیرش برای مستر

می خواستم بهم بگید با این رزومه  و با توجه به رشتم کدوم دانشگاه ها مناسبتره  برای من ؟ 
می دونم که احتمال گرفتن فاند برام خیلی کمه..می خوام بدونم که امکان گرفتن نیم فاند یا وام  تحصیلی و فاندی که صرفا برای شهریه هست و این جور فاندها ایا هست برام و در کدوم کشور؟

RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Shihan - 08-08-2016

(08-08-2016, 01:50 AM)zizi. نوشته: سلام وقت بخیر
 کار شناسی مهندسی منابع طبیعی گرایش محیط زیست هستم
دانشجوی دانشگاه صنعتی اصفهان
معدل 13/5
نمره ی تافل بالای100
یک مقاله ی داخلی
ریکام معتبر
درخواست پذیرش برای مستر

می خواستم بهم بگید با این رزومه  و با توجه به رشتم کدوم دانشگاه ها مناسبتره  برای من ؟ 
می دونم که احتمال گرفتن فاند برام خیلی کمه..می خوام بدونم که امکان گرفتن نیم فاند یا وام  تحصیلی و فاندی که صرفا برای شهریه هست و این جور فاندها ایا هست برام و در کدوم کشور؟

شانس بورس که تقریباً اصلاً براتون وجود نداره، هم به دلیل رزومه متوسط و هم اینکه 90% دانشگاههای اروپا برای دوره فوق لیسانس بورس ارائه نمیکنند. برای شما شانس پذیرش برای دانشگاههای المان مانند : uni. Essen , uni. Hamburg , Uni. Koblenz , Uni. Cologne , و Bielefeld  میتونی در رشته منابع طبیعی اقدام کنید

RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - shamimshahchera - 08-09-2016

سلام خسته نباشید
من دانشجوی کارشناسی مهندسی کامپیوتر امیرکبیرم
معدلم بالای 16 هست
زبان آلمانی میخونم هنوز آزمون ندادم
میخواستم بدونم بهترین دانشگاه هایی که امکان تحصیل دارم چه دانشگاه هایی هستن؟

RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Shihan - 09-09-2016

(08-09-2016, 02:12 PM)shamimshahchera نوشته: سلام خسته نباشید
من دانشجوی کارشناسی مهندسی کامپیوتر امیرکبیرم
معدلم بالای 16 هست
زبان آلمانی میخونم هنوز آزمون ندادم
میخواستم بدونم بهترین دانشگاه هایی که امکان تحصیل دارم چه دانشگاه هایی هستن؟

بله شانس با یه نمره زبان بالای 6.5 کامل خواهد شد و برای بیشتر کشورها از جمله المان و نروژ و غیره شانس خواهی داشت. شما بهترین دانشگاهها رو براساس رنکینگ جهانی در رشته خودت میتونی براحتی پیدا کنی.

RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Davlish - 16-09-2016

سلام دوستان خسته نباشید
کارشناسی:فناوری اطلاعات_پیام نور معدل 13.33. 4 ترم مشروط [عکس: confused.gif]
ارشد: فناوری اطلاعات_دانشگاه غیر انتفاعی علوم و فنون بابل معدل 18.06
پایان نامه در مورد Green IT
یه مقاله تو کنفرانس بین المللی فناوری اطلاعات دارم البته داخلیه. یکی هم از پایان نامه کشیدم بیرون و فرستادم برای Spriner ولی هنوز جوابش نیومده احتمال اکسپتش بالاست. در حال کار بر روی یک مقاله مرتبط با بیگ دیتا هستم که ربطی به پایان نامه نداره
Computer science یا Information technology مد نظرم هستش برای دکتری.
اصلا شانسی دارم که بتونم از یکی از دانشگاه های اروپا پذیرش بگیرم و فاند هم بهم تعلق بگیره؟؟؟
هیچ راهی نداره معدل کارشناسی جبران بشه؟؟

ممنون

ممنون

RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Shihan - 16-09-2016

(16-09-2016, 02:30 AM)Davlish نوشته: سلام دوستان خسته نباشید
کارشناسی:فناوری اطلاعات_پیام نور معدل 13.33. 4 ترم مشروط [عکس: confused.gif]
ارشد: فناوری اطلاعات_دانشگاه غیر انتفاعی علوم و فنون بابل معدل 18.06
پایان نامه در مورد Green IT
یه مقاله تو کنفرانس بین المللی فناوری اطلاعات دارم البته داخلیه. یکی هم از پایان نامه کشیدم بیرون و فرستادم برای Spriner ولی هنوز جوابش نیومده احتمال اکسپتش بالاست. در حال کار بر روی یک مقاله مرتبط با بیگ دیتا هستم که ربطی به پایان نامه نداره
Computer science یا Information technology مد نظرم هستش برای دکتری.
اصلا شانسی دارم که بتونم از یکی از دانشگاه های اروپا پذیرش بگیرم و فاند هم بهم تعلق بگیره؟؟؟
هیچ راهی نداره معدل کارشناسی جبران بشه؟؟

ممنون

ممنون

شما در واقع شانست خیلی بد نیست اما متوسط ارزیابی میشه. حسن رشته و گرایشی که قراره اقدام کنید اینه که خیلی در اروپا بطور گسترده ارائه شده و میتونی با ارزیابی مختلف شانس داشته باشی. من توصیه میکنم روی کار پژوهشی (مقاله خارجی) و نمره زبان بالا کار کنید و در همین حین با استاد در ارتباط باشید. دانشگاههای ایتالیا، اسپانیا، المان و هلند و بلژِیک و همچنین فنلاند و استونی در رشته شما مناسب هستند.