آکادمیا کافه
دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: گرین کارت و اقامت دائم آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%D9%82%D8%A7%D9%85%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D8%A6%D9%85-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- موضوع: دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا (/Thread-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82-%D8%A7%D8%B2%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%AC-%D8%A8%D8%A7-%D8%B3%DB%8C%D8%AA%DB%8C%D8%B2%D9%86-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - Torkan - 13-09-2017

(13-09-2017, 02:24 PM)مهمان نوشته: جناب آقای ترکان ، منظورتون چیه ؟ 
داخل این گروه فقط کسانی فعالیت میکنند که مهاجر هستند و پرونده دارند . 
شما تشریف بیارید داخل گروه جو را ببینید بعد بگید چسباندن خود به یک آمریکایی !

دوست گرامی
وقتی میبینید پستهاتون پاک میشه و هی پست تکراری میزارید و ایدی قبلی تون هم یک هفته بن شد اتوماتیک از طرف سایت به علت حجم پستهای تکراری چرا دوباره این کار رو میکنید. 
لطفا اگر هم پستی مزارید بدون لینک باشه و هر کس خواست بهتون خصوصی میده! 

بحث جو گروه هم نیست بحث پستی هست که قرار دادین کیس ازدواج و مهاجرت و ...

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - مهمان - 18-09-2017

دوستان سلام. من ی‌‌ک سوال داشتم.

من سیتیزن کانادا هستم و پاسپورت کانادا دارم.. می‌خوام با یکی‌ از دوستم که تو آمریکا هست ازدواج کنم چون اون دوست داره که بیاد کانادا من هم دوست دارم برم آمریکا. سوال اینه که برای این کار ما حتما باید با هم زندگی‌ کنیم؟ چند سال باید این ازدواج باشه که من بتونم اقامت آمریکا رو بگیرم؟ می‌شه اون همون جا زندگی‌ کنه و من کانادا؟ چند ساله بد می‌شه جدا شد بدون از دست دادن گرین کارت منظورم اینه چند سال باید با هم باشیم؟

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - M1KE - 18-09-2017

من متوجه هستم که خیلی از دوستان براشون گرفتن اقامت کشورهای معروف مهمتر از خود ازدواج هست ولی این کار از نظر اخلاقی و قانونی اشتباهه و متاسفانه بنده نمی تونم پاسخ چنین سوال هایی رو که به وضوح صرفا با هدف گرفتن اقامت هستن رو بدم و حس خوبی از راهنمایی در این زمینه ندارم. 

ارادتمند

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - مهمان - 18-09-2017

دوست عزیز من سالهاست که مقیم کانادا هستم. کسی‌ قرار نیست از نظر اخلاقی‌ یا احساسی‌ کار اشتباهی‌ بکنه. این کار در حقیقت یک نوع مبادله هست که با رضایت طرفین انجام میگیره.

ممنون از جواب به هر ح[b]ال[/b]

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - automotive - 19-09-2017

(18-09-2017, 10:46 PM)مهمان نوشته: دوست عزیز من سالهاست که مقیم کانادا هستم. کسی‌ قرار نیست از نظر اخلاقی‌ یا احساسی‌ کار اشتباهی‌ بکنه. این کار در حقیقت یک نوع مبادله هست که با رضایت طرفین انجام میگیره.

ممنون از جواب به هر ح[b]ال[/b]

من اطلاعاتم در این زمینه زیاد نیست، اگر اشتباه نکنم باید 2 سال در یک خانه زندگی کنید پس راهی که عنوان کرده‌اید شدنی نیست.

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - sorush67 - 24-09-2017

عرض سلام و وقت بخیر خدمت دوستان
بنده حدود 3 ساله که ازدواج کردم. همسرم سیتیزن آمریکاست. حدود 2 ماه که بچه دار شدیم.
شنیدم که از طریق سفارت سوییس میشه برای بچمون اقدام به گرفتن پاسپورت کنیم.
دوستان اگر مطلبی در مورد این موضوع میدونند لطفا راهنمایی کنند.
ضمنا عذر میخوام اگه مطلب مرتبط با این فروم نیست. اگر فروم تخصصی داره بفرمایید.
متشکرم

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - M1KE - 25-09-2017

مراحل و مدارکش در اینجا توضیح داده شده که برای متقاضیانی که خارج از آمریکا هستن می بایست به یکی از سفارت ها یا کنسولگری های آمریکا داده بشه. اطلاعی ندارم که سفارت سوییس این خدمات رو ارایه میده یا خیر. می بایست از خودشون سوال کنید.

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - مهمان - 25-09-2017

سلام و با عرض پوزش
اين دستو جديد اقاي ترامپ هست
من پرونده ويزاي ازدواج دارم و پروندم nvc هست و منتظر وقت مصاحبه هستم
آيا شامل اين قانون ميشم!!؟

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - forouq - 25-09-2017

سلام. ببخشید میخواستم بپرسم آیا فرمان جدید ترامپ کیس ها ازدواج با یک شهروند آمریکایی را هم شامل میشه؟

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - M1KE - 25-09-2017

در صورتیکه دادگاه عالی حکم فعلی رو رد یا محدود نکنه روی کاغذ اینطور به نظر میرسه که از ۱۸ اکتبر دیگه نمی تونید برای ویزای مهاجرت اقدام کنید. بایست منتظر موند تا در ماه پیش رو دادگاه عالی نظرش رو در مورد حکم اعلام کنه.